- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #74.861
ne için ders çalışıyorsun? gitmesen aslında eşine söz versen çok az gireceğim diiye?
ben mi yanlış anladım 3 saat mi eliptik yapacaksın günde?
ay dehşet içinde okudum yazdıklarını. bebeklerin sağlıkları nasıl şimdi? o hallerin geçti mi. bir daha sakın yapma çoook geçmiş olsun..
Bu biberlerin bir de vücudu terkedişi var
Kaptancığım yazılabiliriz yarışmaya. Kuralları belirleyelim mi o halde?
Bir de sana spor soracağım. Ben ne yapayım sence? Göbek ve basen var. Pilates kilo verdirmiyor sıkıştırıyor diye biliyorum, ama bir 5 kilo fazlalığım var.. önce onu mu verip başlasam yoksa beraber mi götürsem?
hımmmmmmm evetttt aslında sende kız kardeşimi görüyorum onunda derdi 5-6 kiyo ili ama sıkılaşmak istiyordu bölgesel sıkıntısı vardı basen ve göbek. ben ona pilates önerdim ve faydasını gördü yediklerine azıcık dikkat ederek yavaşta olsa kilo verdi pilatesle de vucudu şekillendi ... 2 ay aletli jimlastiğe gitti ama hiç faydasını göremedim dedi tekrar pilatese yöneldi şuanda ebrulinin programlarını takip ediyor hergün yapıyorum dedi bende bir ara yaptım gerçekten etkili sana da onu tavsiye ederimne için ders çalışıyorsun? gitmesen aslında eşine söz versen çok az gireceğim diiye?
ay dehşet içinde okudum yazdıklarını. bebeklerin sağlıkları nasıl şimdi? o hallerin geçti mi. bir daha sakın yapma çoook geçmiş olsun..
Bir de sana spor soracağım. Ben ne yapayım sence? Göbek ve basen var. Pilates kilo verdirmiyor sıkıştırıyor diye biliyorum, ama bir 5 kilo fazlalığım var.. önce onu mu verip başlasam yoksa beraber mi götürsem?
ınss yazı ıple cekıyorum sanırım en kılolular ıkımızız bıde su bısıkletım gelseee tam super olacak kankaa
ne için ders çalışıyorsun? gitmesen aslında eşine söz versen çok az gireceğim diiye?
hımmmmmmm evetttt aslında sende kız kardeşimi görüyorum onunda derdi 5-6 kiyo ili ama sıkılaşmak istiyordu bölgesel sıkıntısı vardı basen ve göbek. ben ona pilates önerdim ve faydasını gördü yediklerine azıcık dikkat ederek yavaşta olsa kilo verdi pilatesle de vucudu şekillendi ... 2 ay aletli jimlastiğe gitti ama hiç faydasını göremedim dedi tekrar pilatese yöneldi şuanda ebrulinin programlarını takip ediyor hergün yapıyorum dedi bende bir ara yaptım gerçekten etkili sana da onu tavsiye ederim
kurallar kısmının aciliyeti yok bir hafta sonra hep birlikte şekillendiririz
valla ben bu sabah tartıldım 88,9 çıktım yani senle aynı hizadayım 100 gr farkla anlıcan rakiben benim canımcımmm
yerım senı rakıbembakalım hangımız ne kadar surede ne kadar zayıflıcaz bırbırımden destegı hıc cekmeyelım tamammı.sen suan evde kosu bandında yuruyusmu yapıosun
arkadaşlar bende katılıyorum 5. takıma. Cuma günüe kadar mı zayıflama çalışmaları yapıyoruz? Ben yeniyim aslında 1 yıllık üyeyim ama sadece dışardan okuyordum bu kulübü artık bende bu sürece girmek istiyorum. Bi zahmet açıklama yapabilir misiniz? Cumaya kadar zayıflama çalışmaları yapıp cuma tartılıp pazartesi tekrar mı başlıyoruz?
allahım gülmekten katıldım resmen..... yarısı bakalım kime kısmet olucakbel geldimmm
pırasalı börek yaptım..midem bulandı ya...o kadar yıkadım ama doğrarken küçük sümüklü böcek derler ya onlardan gördüm...hadi onu aldım.böreği yaparken de bir tane daha oma yarısı yok.sanırım o böreğin içinde:26::26:.neyse eşim çok takmaz öle böcek falannasıl olsa ben yemicem..çok kötüyüm ya
arkadaşlar bende katılıyorum 5. takıma. Cuma günüe kadar mı zayıflama çalışmaları yapıyoruz? Ben yeniyim aslında 1 yıllık üyeyim ama sadece dışardan okuyordum bu kulübü artık bende bu sürece girmek istiyorum. Bi zahmet açıklama yapabilir misiniz? Cumaya kadar zayıflama çalışmaları yapıp cuma tartılıp pazartesi tekrar mı başlıyoruz?
allahım gülmekten katıldım resmen..... yarısı bakalım kime kısmet olucak
canım öncelikle hoşgeldin... bu arada o çikolatayı bırak kenara birdaha da çikolata almak yok ele.. no no no yasak...
burada hep birlikte paylaşım yaparak birbirimizin açığını kapatarak birbirimizi motive ederek kilo vermeye çalışıyoruz. cuma günleri tartılıyoruz ve o hafta verdiğimiz kilo ile yarışmada dereceye girmeye çalışıyoruz ama ondan sonra bitmiyor kilo vermeye devam sadece her hafta cuma günü kilo bildirimi yapıyoruz
o anki durumu düşünmek bile istemiyorum...belki iş yerindekilere kısmet olur...yaptıklarımdan genelde götürür...ama çat çut ederse rezil olduğumun resmidir
hoşbulduk sağolasın.Tamam sağol JUJU hımmm madem öyle bana bir gaz gerekti zaten inşallah bana iyi gelirsiniz. Şöyle mayıs ayına kadar fitting olmak lazım hadi bakalım. O halde ben bi ev işi yaparak ilk hareketimi yapmaya başlayım. Biliyorum ki bana bol hareket lazım. Diyetten bunalanlardanım ama hayatımın vazgeçilmezi spora tekrar bi başlayayım ki bugün itibariyle düzenli yapacam inşallah beraber konuşarak eleştirerek yaptıklarımızı inşallah iyi olur her şey.
YA birde arkadaş bahsetmiş ya sümüklü böcekli pırasa böreğinden benimde çok komiğime gitti.
yarısı borektemı kaldıbel geldimmm
pırasalı börek yaptım..midem bulandı ya...o kadar yıkadım ama doğrarken küçük sümüklü böcek derler ya onlardan gördüm...hadi onu aldım.böreği yaparken de bir tane daha oma yarısı yok.sanırım o böreğin içinde:26::26:.neyse eşim çok takmaz öle böcek falannasıl olsa ben yemicem..çok kötüyüm ya
vayyyyyy lidere kafa tutmak heeeeeşaka şaka... rakibiz ama bakalım kim hedefi tutturucak
şu an evde değilim çalışıyorum ama akşam mutlaka 30 dk yürüyüşümü yapıyorum .. bugünden itibaren biraz mekik vs bişiler daha ekleyeyim diyorum eeee malum rakip var karşımda
bende öyle kolay lokma değilim haniyarısı borektemı kaldıolsun kıyma nıyetıne yer esın
heheheh cok dıslı bı rakıbımdır ona göre heee hele su elıptık bı gelsın tey teyyyy gıtsın kılolar gelsın dar blujean ler
Kızlar merhaba , nasılsınız ...okuldan yeni geldim ..çocuklar gelmeden size bir uğrayayım dedim ..
ben öğretmenim , 38 yaşındayım , ama daha genç gösteriyorum , genetik bir faktör ..boyum 155 cm kilo 70 ..
yıllardır istediğim kiloya inemedim ..evlendiğimde 48 kilo idim ..iki çocuk peş peşe ve aldığım kiloları veremedim ..sonra sıkı bir diyetle 58 e inmiştim ..sporu ve diyeti bırakınca yavaş yavaş geri aldım ..özellikle basen ve bacaklarımda biriken yağlar en büyük sorunum ..tipik armut yapısı ...metabolizmam çok ağır , çok sıkı diyet yapmalıyım kilo verebilmem için ..
bakalım bu hafta kararlı bir şekilde başladık ..cuma günü tartılırız artık ..
isimlerimizi söylüyor muyuz ? takımda kaç kişi olduk ? artık kaptanım yavaş yavaş tanıtırsınız bana..
Kızlar merhaba , nasılsınız ...okuldan yeni geldim ..çocuklar gelmeden size bir uğrayayım dedim ..
ben öğretmenim , 38 yaşındayım , ama daha genç gösteriyorum , genetik bir faktör ..boyum 155 cm kilo 70 ..
yıllardır istediğim kiloya inemedim ..evlendiğimde 48 kilo idim ..iki çocuk peş peşe ve aldığım kiloları veremedim ..sonra sıkı bir diyetle 58 e inmiştim ..sporu ve diyeti bırakınca yavaş yavaş geri aldım ..özellikle basen ve bacaklarımda biriken yağlar en büyük sorunum ..tipik armut yapısı ...metabolizmam çok ağır , çok sıkı diyet yapmalıyım kilo verebilmem için ..
isimlerimizi söylüyor muyuz ? takımda kaç kişi olduk ? artık kaptanım yavaş yavaş tanıtırsınız bana..
bel geldimmm
o anki durumu düşünmek bile istemiyorum...
bu arada sen yemiceksin dimi
evetttttt şimdi senden ricam kilo serüvenini anlatırmısın bize nedir neden böyle oldu şimdi kaç kilosun kaç olmak istiyorsun hiç diyet yaptınmı şu anda nasıl besleniyorsun vs vs vs
yarısı borektemı kaldıolsun kıyma nıyetıne yer esın
heheheh cok dıslı bı rakıbımdır ona göre heee hele su elıptık bı gelsın tey teyyyy gıtsın kılolar gelsın dar blujean ler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?