- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #74.981
ama işin özü o... şuanda bile ben bir çok teklifi geri çevirince iş yerimdekiler diyettemisin diyor... evet dediğinde de senden çok onlar çeteresini tutuyo veriğim kilonun... hayır diyette değilim sadece yediklerime dikkat ediyorum okadar deyip geçiştiriyorum
oooo baya baya geç kalkmışsın belli erken kalkmaya özen göster desem
bende seni bekliyorum o halde bize de aktarırsın ben takip edemiyorum başka yerleri
ama bak düzenli yapman lazım ihmalkarlık olmaz
ben anlatim dicem ama bende zorlandım deneme yanılma yoluyla buldum ama nasıl buldum bende bilmiyorum
dişlerim derken?????
valla bende şaşırdam ama sanki aylardır buradayız aylardır kilo bildiriyoruz gibi geliyor bana baya baya kaptırtık kendimizi... yanlız kilo bildiriminde sıkıntı yaşayacağım bu hafta bakalım hallederiz inşallah
bende menülerimde karbonhidratı azaltarak diyete devam ediyorum cnm..sabahları 1 dilim ekmek yiyorum sadece başka yok
zaten çorbalarda meyvelerde vs vs karbonhidrat var onlar yetiyordur bize fazlası yağ oluyo..
tamam o halde bu hafta kendi içiimizdeki duruma bakalım daha çok...benim rakibem yok hala ama....ben şöyle düşünüyorum 1 kişi değil hepimiz hepimizle rakip olalım
sona kalan 30 mekük çeksin
ben ya kilo verdim yada bisikletten dolayı sıkılaştım bilmiorum ama değişiklik hissediyorum
evet kahvaltıda yapmadım kızımla biraz geç kalktık saat 10 da kalkınca ve haliyle insan spor yapınca belli bi süre açlık hissetmiyor. Ama sana yzarken biraz acıktığımı anladım canım yoğurt yemek istedi gideyim bi kase yoğurt yeyim ayyy canım çok istedi . bi de dün yaptım yoğurdu güzel olmuştur şimdi. görüşürüz
yanlış yeri kopyalayıp yapıştırıyorsundur..yapılan en sık hatalardan biri biraz bekle bir bakayım....
yok canım engellemeyeyim istersen rakip ol.... bu arada evet bu cuma kilo bildirimlerimizle listelere dahil oluyoruzbiz şu an yarışmaya başladık mı kaptaan yanii:18:
ben senin rakiben olurum ama kaptan sana başkasını önerdi diye ses etmemiştim..
......
Offf offf oyyy oyyy... :2::2::2::2::2:
tamam canım ne güzel iki saat yürüyüş bol bol yanan kalori....kızlar ben yürüyüşe çıkıyorum şimdi 2 saat yürürüm belki.....yokum hee rakibelerime duyrulur
kizlar sagolun
dislerimde eksikler vardi onlari kaplama yaptiriyorum
bu siralarda esim bostu
hadi yapalim dedi basladik
ama cok agriyor
yaklasik 2 ay kadar surermis tedavim
onca bir tarafi bitirip kaplamalari takacaz sonra obur tarafi
agrida cok kotu ya
ben zaten agri esikgi dusuk biriryim
hadi allah utandirmasin bu hafta bizde variz bu yarista demissiniz
biraz kendinden bahseder misin. takım arkadaşlarımı yazıyorum senin adının altı boş kaldı :)
ben de size "bitanem ile evleneli şu kadar oldu kısmını nasıl yaptığınızı sorayım..
kızlar ben yürüyüşe çıkıyorum şimdi 2 saat yürürüm belki.....yokum hee rakibelerime duyrulur
yok canım engellemeyeyim istersen rakip ol.... bu arada evet bu cuma kilo bildirimlerimizle listelere dahil oluyoruz
tamam canım ne güzel iki saat yürüyüş bol bol yanan kalori....
oy oy oy oy oy bende diş tedavisine başlıcam bu aralar valla zaten korkuyorum vazgeçsemmi diyorum sen böyle deyince iyice tırstım
bu arada dalin26 nerelerde bileniniz varmı rakibemi kaybettim
biraz kendinden bahseder misin. takım arkadaşlarımı yazıyorum senin adının altı boş kaldı :)
ben de size "bitanem ile evleneli şu kadar oldu kısmını nasıl yaptığınızı sorayım..
ben aciya dayanikli degilim zaten
birde esim yapiyor dislerimi inan burnundan getiriyorum her gun
ama yaptir canim birde zayifla oy oyyyyyyyyy gulusune dunya eger
teşekkürler yaptıımm :)) ama oldu mu bilmiyorum
bu mesaj sadece kaptanıma, kızlar gözlernizi kapatın!
kaptancım sana özel mesaj atamıyorum( daha 100 mesaj olmadı forumda
Kaptancım benim bir problemim var. Oraya yazıp milletin şevkini de kırmak istemezdim ama özel mesaj atamadım.
Ya sorun şu ki hatırlar mısın takımı ilk kurarken ben h.sonu yemekleriyle ünlü br şehire gideceğim demiştim.. Oraya sırf gezelim görelm yiyelim içelim diye gideceğiz cumadan çarşambaya kadar.. şimdi ne yapalım? Bu cumadan sonra 1 hafta izinli mi olsam? Yani kendime hakim olmak istemiyorum oraya gidince. Bir akıl ver ne oluur.. Ben kilo alırsam şayet onu veririm. Ya da yediğimin kalorisinde spor da yaparım. Ya da gelince mi kilo bildireyim şimdi katılmayayım da?.. Offf . Kurulma sürecimiz daha var deyince ben bunu sorun olmaktan çıkarmıştım. Daha önce dile getirdim diye de üstünde durmadım. Ama şu an büyük bir problem oldu..
Kahvaltıda yoğurdun için 2 kaşık yulaf , elma , muz ve kivi koydum. Yulaf sporcu besini olduğu için spor yaptığımız zamanlarda tavsiye ediliyor. Bend geçen haftasonu migrostan almıştım ilk defa bugün denedim. Gayet lezzetli oldu meyvelerle birlikte. Canım kahvaltı yapmak istemiyor hafta sonu ailecek kahvaltı yapmayı daha çok seviyorum. Kendimi aç hissetmeyince de zorlamıyorum. Yanlış mı bilmiyorum ama valla böyle... Diğer öğünlerimde gayet güzel yiyorum. Öğlelen yemeğinde kusufasülye pilav yiyeceğim yanına ayran belki turşu. zaten gün içerisinde aktifim en azından artık öyle olmak iyi olacak. Ama gerçekten hani diyette bir kibrit kutusu peynir 3-4 zeytin biraz domates salatalık falan oluyor ya öğlen 2 kaşık pilan 4 kaşık fasulye falan miktar beliritiliyor ya ben yapamıyorum öyle. o zaman benim daha çok yiyesim geliyor. kısıtlama olunca yapamıyorum. Ama kendi otokontrolümü sağladığımda daha iyi oluyor. Her şey serbest abartmadan tabi ama benim şartım bol spor ben zayıflamak istediğim zaman böyle zayıfladım. Abartmadan yedim ama bol spor yaptım. Kahvaltı yapmama sebebim zaten sabah geç kalkıyoruz kızım sağolsun geceleri çok uyandığı için bende uyuyamıyorum o da belli saatten sonra yatıyor beraber 9,5 10 a kadar uyuyoruz. Kalktığımda açsam yiyorum ama aç değilsem illa bir şeyler yeyim demiyorum. Bir de işte hafta sonları ailecek yemek yemek daha hoşuma gidiyor. Herhalde ondan. Yoksa zayıflayım diye aç kalmış görünmüyorum. Ben zayıflamak istiyorum ama zaten sağlıklı zayıflamak istiyorum. Çalışırken zaten muhakkak kahvaltısız çıkmazdık sabah 7 de kalk kahvaltıyı yap o zamanda güzel oluyordu. Ya insan evde olunca ister istemez düzeni bozuluyor bu benim için geçerli özelliklede. yemeden içmeden kesinlikle kısmıyorum abarmadan yemeye çalışıyorum ve bol spor yapmak istiyorum. yani öyle böyle değil ben çok yemek tatlı yiyen birisiyim bazen eşimden fazla yemek yediğim olur işte bunları bi düzene koyup bol sporla şu son 7 ayda aldığım inşallah ki vücuduma yapışmadığını düşündüğüm şu 13 kiloyu önce bi versem sağlıkla selametle .bakalım hayırlısı ama şu kahvaltı işini dediğiniz gibi düzene sokayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?