Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet haftaya okullar kapanıyo ve bizde 10 gün kadar evde olmayacağız...ama ben cuma bildirim yapmaya çalışacağım...tartımı da yanımda götüreceğim ankaraya...
nasıl istersen canımcım nete giremezsen telimi veririm msj atarsın
hoşgeldin cnm....benim eski kıyafetlerim duruyor hayalim onları tekrar giyebilmek

valla bende 4 kuşak giysi var 38-40-42-44 şimdi sırayla içlerine gireceğim benim yol uzun sizleri mezun eder yeni öğrenciler alırım buraya artık

valla ağlamaktan gözlerim şişti iş yerinde kitap okuyayım dedim işim bitince ama acıklı kısma denk geldi millet garip garip bakınca kendime geldim :2:

kızlar bende bazen halsızlık oluyor diyet yaparken..hep evdeyim onun da etkisi olabilir tabi ...sizde de oluyor mu?

evet bende de oluyor o halsizlk. hem ev hem kapalı hava..

ben girmiyorum bile... ama şimdi içine giremediğim giysileri benedn beden ayırdım.. merdivenin basamağı gibi sırayla içine girmeye çalışıcam ara ara denicek kemerin kapanmasına kaç parmak var die...

ne kadar güzel bir fikir kaptaaaaan

senin boyun kaç aysun? bölgesel mi senin de sorunun... benim de öyle fırlıyor

bu kadar ağlatan kitabı merak ettim

olur canım..nete giremezsem telden mesaj yazarım garantiye almış oluruz

ankarada benim annem ve k.validem var....
annemlerde net yok diğer tarafta var.....cuma nerede olacağım belli olmadığı için garanti olmaz.ama telde garanti

canım benim boyum 165 heryerimde kilom var ama en çok simit bölgemde..kalçada..

İyi akşamlar arkadaşlar ben ikindi arasında 1 jabak şekersiz wişne komposjosu 1 awuç fındık yedim şimdi süjlü neskafe içiyorum. ayrıja yarım saalik yürüyüşümüde yapjım. Benim bazı arfler çalışmıyor benim kız klayelere pa pa uruyordu meğer aberisi buymuş

haydi ben bugünlük kaçar yarın görüşürüz kızlar.

menümü yazayım. kızlar..

kalkınca 2 kayısı yedim..1 kaşık keten tohumu yedim..
2 bardak ılık su içtim..

kahvaltı.
2 dilim tam buğday ekmeği
1.5 haşlanmış yumurta
beyaz peynir
kaşar peyniri
4 zeytin

ara:
3 badem
3 fındık

öğle:
1 kase k.mercimek çorbaası
1 kase baharatlı yoğrt

akşam:
yarım kase k.mercimek çorbası
közlenmiş patlıcandan karnıyarık 1adet.
baharatlı yoğurt
bol salata..

akşam yemeğini kaçırdım bugün

suyumu 2.5 lt ye tamamlıcam
bisiklete binicem 30 dk

yok aslında fazla olmamış patlıcanı közleyerek yapmışsın zaten ....bence abartı bişey yok...

bende yazayım menümü...

sabah evden çıkmadan 2 küçük haşlanmış yumurta
işe gidince bir dilim ekmekle birlikte
kaşar
zeytin
bal
nescafe

ara

3 bisküvi

öğle

ıspanak yemeği
bir dilim ekmek
1 kepçe yoğurt
1/2 çorba

ara

bir mandalina
2 bisküvi

akşam

1 dilim ekmek
2 köfte
3/4 fırınlanmış patates dilimi
2 kaşık kereviz salatası

arada hımmmmm ya meyva yada süt içerim bugün.

şimdi koşu bandına çıkıyorum ben 30 dk yürücem ....

menün gayet güzel.. bence akşam yemeğinden sonraki arada meyve yerine süt yada yoğurt daha iyi olur gibi..

meyve gündüz ki aralar için daha ideal gibi geliyo bana

menümü bildiriyorum;
sabah:
1 dilim ekmek üzerine labne ve hindi salam

öğlen:
2 adet nugget(yağsız tavada pişmiş)
1 kase yoğurt
domates-salatalık-maydonoz

ara:1 dilim ananas

akşam: 1 tabak tarhana çorbası

spor: 20 dk

kızlar akşam biraz oldu ..şuan karnım aç zaten....eşim arkadaşını getirecekti.....bende o sırada acele acele çorba -salata yapayım derken saat ilerledi onlar geldi...sadece çorba içebildim

juju bazı arkadaşlarımızdan hiç ses yok
diğer gruplarda takımdakilerin eğer mazeretleri yoksa
günlük belli sayıda mesaj yazma zorunlulukları var..bizde öyle bir kural mı koysak zamanla..
birbirimizi tanıyamıyoruz..gerçi belkide zamanla yarışlara katıldıkça katılım artar grubumuzda
ne dersiniz kaptanım

benim bilgisayar sürekli açık konumda ara ara gelip bakıyorum okuyorum. ben burdayım akşam bende salaa çorbabiraz aşlanmış tavuk yedim.

menün gayet güzel.. bence akşam yemeğinden sonraki arada meyve yerine süt yada yoğurt daha iyi olur gibi..

meyve gündüz ki aralar için daha ideal gibi geliyo bana
valla dün yoğurt yedim buz dolabından direk çıkarıp yediğimdenmidr bilmem acayip dokundu bana bugün meyvamı yedim bile ....
bende onu dicektim akşam çok az olmuş açıkman normal ara öğün yap bari yatana kadar
farkındayım zamanla oturtacağım bu konuyu ilk baştan sık boğaz etmek istemiyorum bu hafta idareten böyle ilerleyelim...
benim bilgisayar sürekli açık konumda ara ara gelip bakıyorum okuyorum. ben burdayım akşam bende salaa çorbabiraz aşlanmış tavuk yedim.

kuzum menünü toplu yazarsan bizde ona göre sağlıklı yorum yapabiliriz. böyle yarım yamalak oluyor bütünü ile görmek lazım

kızlar yarın ben yokum akşama da gelemem büyük ihtimal ben yokum diye diyeti bozmak yok ful motivasyon devam ertesi gün ben yokken olan biteni tamamen okucam ona göre

MENUMU BILDIREYIM

sabah
1 dılım ekmek,penır,domates ,salatalık 2 adet haslanmıs yımırta 1 fıncan sekersız cay

ara ögün
bol yogurtlu zeytınyagında kavrulmus havuc tarator kekıklı nanelı

oglen
havuc tarator 2 dılım ekmek kabak yemegı bır tabagın 4 te 1 ı kadar 2 kucuk kase yogurt

ara ogun
3 adet havuc rendesı tuzsuz ve bol lımonlu
2 adet petıbor

aksam
havuc,ıspanak,brokolı,bruksel lahanası,domates,patates,kabak bunların hepsınden yapılmıs z.yaglı haslama blendırdan gecırdım az tuz ve lımon ekledım koca bır tabak yedım
ekmek yemedım.1 kase yogurt,1 adet haslanmıs tavuk but ,3 ltre su

bot:arada cnm cok tatlı c ektı ellerım tıtredıgınden oturu 1 cay kasıgı ekmek ustu sarelle attım agzıma.
ne guzel ya hem saglıklı beslenıyoruz hem ac kalmıyoruz hemde zayıflıyoruz :) yorgunluk yok halsızlık yok bas donmesı yok enerjı bıtmesı yokk yok anam yok

Son düzenleme:

hayırdır kız havuç gününmüydü ne bu böyel her öğüne havuç...

bu arada bir bilgi havuç çiğ olarak tüketin mümkün olduğunca çünkü pişirildiğinde havuçta bulunan şeker zararlı şekere dönüşüyor

ıtıraf edıyorumm ben havuca asıgımm havucla aramda kuvvetlı bı ask vart ben onsuz o bensız duramayız :)))))) cok sevıyorum havucu her yemegımde var

bugun oglenkı yedıgım sabahtan kalmıstı kalmasın barı dedım.ogleden sonrakıde cıg yedım rende seklınde cok hosuma gıdıyo

Son düzenleme:
ben bugün kocişle dışardaydım oyüzden giremedim kızlar menümü yazayim oruçlu olduğum için
gece: 2 tost light ekmek az kaşarlı maydanoz
akşam : biraz cıss oldu dışarda yaptım iftarı 1et dürüm ayran 100 gr kadar patates kızartması biliyorum bu menü hiç sağlıklı olmadı vicdanımda çookkk rahatsız bidaha olmıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…