- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #75.001
slm tontişlerimmmmmmmmmm jujucum ben hergun tartılma kuralını ıhlal edıp gene tartıya cıktım dun 88.200 dun bugun 87.900 yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
nası gıdıyolar anlamadım beyın gucu bu olsa gerek :) esıme aksam gozleme yapıcam ıstedı.ben sımdı nasıl yememeyı basarıcam o gozlemelerı.
kahvaltıda 1 yumurta bır dılım ekmek domates salatalık peynır yedım.oncesınde 2 koca bardak su mıdem cok bulandı ıstahım azaldı zaten
sevinmeye sevindim de ben seni napim şimdi... kuzum tartılma hergün alışkanlık haline getirme bak regl dönemlerinde felan fazla göstericek tartı otomatikman moralin bozulucak buda bünyeyi etkilicek ... ne dedim ben en fazla iki kere çıkılıcak tartıya diye...
valla şimdiden arayı açtın sen bu cuma ne çıkıcam bilmiyorum ama haftaya asılıcam sana yetişmem lazım...
ha menüleri akşam toplu olarak yazıcaz unutma böyle arada kaynıyor...
ben gene yürüyüşümü sporumu yaparım orada ama başıma ne gelir bilemediğim içn sizlere + yazdırmak istemiyorum. dönüşte katılırım aranıza.. bebekle kış gününde dışarıda çok yürüyemeyeceğiz. anca evde.. ama gene yazacağım buraya sporlarımı..
bak söz ver cumaya kadar tartıya çıkmak yok süprüz olsun bakalım sonuç...dıslı bıu rakıp oldugumu solemıstım hehehehe tmm tmm yarın tartılmamaya calısırım.eger bole gıdersekı ıns gıder 1 ayda totalde verdıgım kılo 10 olacak gıubı
yok biz kilo aldın diye seni asmayız gel biz seni kaydedelim uğraştırma beni izin di vs di işleri ile ....ben gene yürüyüşümü sporumu yaparım orada ama başıma ne gelir bilemediğim içn sizlere + yazdırmak istemiyorum. dönüşte katılırım aranıza.. bebekle kış gününde dışarıda çok yürüyemeyeceğiz. anca evde.. ama gene yazacağım buraya sporlarımı..
anlaştık jujucum kahvaltı için biraz zorlayacağım...
bak söz ver cumaya kadar tartıya çıkmak yok süprüz olsun bakalım sonuç...
yok biz kilo aldın diye seni asmayız gel biz seni kaydedelim uğraştırma beni izin di vs di işleri ile ....
ben mesela işe geç kalıyorsam 4 parmak ekmek arasına peynir koyuyorum 3-4 lokma ... ama vucut uyanmış oluyo gıda geldi diyo...
e be hatun madem eşin dişçi neden beklersin... allahım kabus ya dişcçiye gitmek acıyı çekerim ama dişçi koltuğu demesinler bana... yok kaçarım göçerim parayıda ayarladım zaten bi randevu almak kaldı
canım biz seni kaydedelim seni bu hafta kilo vermedi olarak yazarım aynı geçerim haftaya da kaç kilo olursan artık bakarız...sen istediğin gibi ayarla kaptancım. ben durumu özetledim.23 ünden sonra başlayacağım sana da uyarsa. ama yok illa şimdiden katacağım diyorsan ona da razıyım..
Dalin26 su koymadım ki bu taa aylar öncesinden belli olan bir durumdu. zaten daha takım kurulmadan da yazmıştım böyle bir şekil var diye.. sen o kısımlarda yoktun galiba.
canim dislerim kaplamanin gecmesi icin inceltildi
azi dis olunca inceltilenler uzun bir zamanda surdu
sonra dolgular cikartildi dibi temizlendi
ama sanirim bu islemlerden dolayi sag tarafim cok agriyor
birde dislerim kurdan gibi oldu aynayla bakmaktan gicik oldum
ama iki koltuktan nefret ettim hep
biri disci koltugu
ikinci kadin dogumcularin koltugu
kadin olmak zorrrrrrr zorrrrrrrrr
ama kadindan da guzeli varmi yawwwwww
slm tontişlerimmmmmmmmmm jujucum ben hergun tartılma kuralını ıhlal edıp gene tartıya cıktım dun 88.200 dun bugun 87.900 yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
nası gıdıyolar anlamadım beyın gucu bu olsa gerek :) esıme aksam gozleme yapıcam ıstedı.ben sımdı nasıl yememeyı basarıcam o gozlemelerı.
kahvaltıda 1 yumurta bır dılım ekmek domates salatalık peynır yedım.oncesınde 2 koca bardak su mıdem cok bulandı ıstahım azaldı zaten
bakın kalorisi yüksek diyetinizi olumsuz etkileyecek şeyleri yeme düşüncesi varsa önce bir durun şöyle bir bakın... ben bunu yersen ne olucak yemesem ne olucak bir hesap edin hangi taraf ağır geliyor bakalımyemek yok.bende yapıyorum eşime ama yemiyorum 10 gündür cnm......sabret kilolar gidince azar azar yeriz....
kızlar bende bazen halsızlık oluyor diyet yaparken..hep evdeyim onun da etkisi olabilir tabi ...sizde de oluyor mu?
ben geldimmmmmmmmmmmm baya yürüdüm iyi geldi akşamada bisikletimi çeviririm akşam olmuş birazdan da yemek işlerine girişsem iyi olacak...
ne yaptım biliyomusunuz acaip motivemi artırdım ama girdim bi mağazaya (gerki burda zaten tek mağaza var adam akıllı) kıza dedim ver bakalım pantolon birde gömlek vs verdi tabi oram buram çıktı çok feci nasıl kızdım kendime nasıl hırs yaptım iyi geldi size de tavsiye derim bişey alamadan çıkınca iyi hırs yaptım sonrada hızlı hızlı yürüdüm geldim...
benim 5 ay öncesinden gidip çene filmi çektirmem gerekiyordu birde belki temizlik vs...e be hatun madem eşin dişçi neden beklersin... allahım kabus ya dişcçiye gitmek acıyı çekerim ama dişçi koltuğu demesinler bana... yok kaçarım göçerim parayıda ayarladım zaten bi randevu almak kaldı
ben girmiyorum bile... ama şimdi içine giremediğim giysileri benedn beden ayırdım.. merdivenin basamağı gibi sırayla içine girmeye çalışıcam ara ara denicek kemerin kapanmasına kaç parmak var die...
ben geldimmmmmmmmmmmm baya yürüdüm iyi geldi akşamada bisikletimi çeviririm akşam olmuş birazdan da yemek işlerine girişsem iyi olacak...
ne yaptım biliyomusunuz acaip motivemi artırdım ama girdim bi mağazaya (gerki burda zaten tek mağaza var adam akıllı) kıza dedim ver bakalım pantolon birde gömlek vs verdi tabi oram buram çıktı çok feci nasıl kızdım kendime nasıl hırs yaptım iyi geldi size de tavsiye derim bişey alamadan çıkınca iyi hırs yaptım sonrada hızlı hızlı yürüdüm geldim...
hoşgeldin cnm....benim eski kıyafetlerim duruyor hayalim onları tekrar giyebilmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?