- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #74.941
gunaydin kardes takimimin tombul sultanlari
dislerim yuzunden fazla burada olamiyorum
bu hafta sizden birine birinciligi kaptiracam insallah
bu ne azim anacim
bu ne tez toparlanip isin hiziyla duzene girme mas.mas. buda nazarliginiz
bu ne azim anacim
bu ne azim anacim
günaydın juju..
azimli kararlı bol kalori harcayacağımız bir gün olsun inşallah
ben biraz kilo verdim ama acaba kaç gr verdim çok merak ediyrum...eşime tartıyı saklattım ama gidip bulsam mıhergün 10 kere tartılan ben için 4 gündür tartılmamak işkence
beril merhabagünaydın..birinci bu hafta çıkarabiirmiyiz acaba..inşallah çıkarabiliriz
günaydın juju..
azimli kararlı bol kalori harcayacağımız bir gün olsun inşallah
ben biraz kilo verdim ama acaba kaç gr verdim çok merak ediyrum...eşime tartıyı saklattım ama gidip bulsam mıhergün 10 kere tartılan ben için 4 gündür tartılmamak işkence
beril merhabagünaydın..birinci bu hafta çıkarabiirmiyiz acaba..inşallah çıkarabiliriz
o biz oluyoruz sanırım dimievettttt kk nın ennnn ennn dişli ennnn azimliii rakipleriiii ...hepinize günaydınnnnnnn:92::92::92::92:
bugünkü planlarım arasında öğlen aşağı inip yürüyüş yapmak var...o iğrenç alette ne kadar olacaksa artık...bir de rampaya almışlar ...neyse bahane yok bugün....evi topladıktan sonra gideceğim...
hımmmmmmmmmmmmm canım malesef üzgünüm takım olarak sıralamaya giremeyiz ama bireyselde dereceye girebilirsiniz siz....
hımmmmmmmmmmmmm canım malesef üzgünüm takım olarak sıralamaya giremeyiz ama bireyselde dereceye girebilirsiniz siz....
geçmiş olsun canım..
dişçi deyince hemen gözlerim açılıyor korkuyorum
benimde kontrolüm vardı 5 ay önce her seferinde kapıdan dönüyorumneden insan dişçiden korkar yaa. .
evettttt kk nın ennnn ennn dişli ennnn azimliii rakipleriiii ...hepinize günaydınnnnnnn:92::92::92::92:
bugünkü planlarım arasında öğlen aşağı inip yürüyüş yapmak var...o iğrenç alette ne kadar olacaksa artık...bir de rampaya almışlar ...neyse bahane yok bugün....evi topladıktan sonra gideceğim...
o biz oluyoruz sanırım dimi
evet evet yürüyüş yapalım bugün 30 dk ile başla cumaya az kaldı
kaptanım sıralamay giremesekte sonuncu olmayalım da + larda çıkmasak yeter bu hafta için ne dersin
dediğim gibi geri dönüşüm malesef kilo alarak olduğundan takımın genel başarısını etkilerim ama bireyselde asılabilirsiniz dereceye girmek için...
kaptanım sıralamay giremesekte sonuncu olmayalım da + larda çıkmasak yeter bu hafta için ne dersin
jujuuuu günaydın cnm....ne zormuş ya kk da takım kurmak sıralamaya girmek...gerçek hayatta daha kolay olurdu heralde
dişçi benim kabusum... gitmem lazım yıllardır erteliyorum ama bu ay karar verdim en kısa zamanda bende baylayacağım...
iyi kötü bir şekilde kalori yaktırıyormu sen ona bak....
kilo aldımmı diye düşünürseniz işler ters işler ve tartıda fazla çıkarsınız... onun için sürekli verdim diye motive edin kendinizi.. beyinde buna şartlansın
jujuuuu günaydın cnm....ne zormuş ya kk da takım kurmak sıralamaya girmek...gerçek hayatta daha kolay olurdu heralde
orası öyle tabi..evde güzel videolarım var aslında ;ama onlar biraz daha ileri seviye hemen öyle şeyler yapıp kalbimi yormak istemiyorum....
tabiki biz oluyoruz cnm.....ya evet ya açıkcası ben de korkuyorum + da çıkmaktan ..çünkü ilk hafta giden genelde su oluyor:26::26:sanki fazla yiyorum gibi geliyor...ekmeği sadece sabah yiyeceğim bundan sonra...bir de hafta da sadece 1 kez karbohidrat yiyeceğim de her şey de kh var
kilo aldımmı diye düşünürseniz işler ters işler ve tartıda fazla çıkarsınız... onun için sürekli verdim diye motive edin kendinizi.. beyinde buna şartlansın
karbonhidratı tamamen kesmek olmaz ozaman kastan da kaybedersiniz.. ekmek az da olsa yemeniz lazım ve şimdiden panik yapmayın bakalım cuma günü tartı bize ne söyleyecek ... ondan sonra hatalarımıza bakarız öncesinde tartılmak yok
bende menülerimde karbonhidratı azaltarak diyete devam ediyorum cnm..sabahları 1 dilim ekmek yiyorum sadece başka yoktabiki biz oluyoruz cnm.....ya evet ya açıkcası ben de korkuyorum + da çıkmaktan ..çünkü ilk hafta giden genelde su oluyor:26::26:sanki fazla yiyorum gibi geliyor...ekmeği sadece sabah yiyeceğim bundan sonra...bir de hafta da sadece 1 kez karbohidrat yiyeceğim de her şey de kh var
dediğim gibi geri dönüşüm malesef kilo alarak olduğundan takımın genel başarısını etkilerim ama bireyselde asılabilirsiniz dereceye girmek için...
sanada günaydın... valla gerçek hatta daha zor bence ben burda daha istikrarlı oluyorum gerçek hayatta erteleyebiliyor yada gir o işe başlamayabiliyorum
karbonhidratı tamamen kesmek olmaz ozaman kastan da kaybedersiniz.. ekmek az da olsa yemeniz lazım ve şimdiden panik yapmayın bakalım cuma günü tartı bize ne söyleyecek ... ondan sonra hatalarımıza bakarız öncesinde tartılmak yok
valla canımcım diyet yemek yapmıyorum yapamamda .. ben diyet adını kullanmak bile istemiyorum aslında beyni yanlış yönlendirmemek için.. sağlıklı beslenmek ve porsiyon küçültmek terimlerini tercih ediyorum ben diyet yapmıyorum dikkat ediyorum sadece...öğleyin sadece çorba içmek istiyorum ama yapan yokacaba ne çorbası yapsam sıkıldım aynı şeylerden..
arada birbirimize diyet yemek tarifleri de versek olur mu
elbette sıkılaşmış ta olabilirsin bu kilona yansımasada vucudunda hissedersin... ben bu hafta değilsede haftaya asılıcam bu hafta her halükarda kilo almış görüneceğim için verdiğimin yüzde bazında bir anlamı olmayacak ama haftaya spora ağırlık vericek mekik vs çekecem ektradan
bende menülerimde karbonhidratı azaltarak diyete devam ediyorum cnm..sabahları 1 dilim ekmek yiyorum sadece başka yok
zaten çorbalarda meyvelerde vs vs karbonhidrat var onlar yetiyordur bize fazlası yağ oluyo..
tamam o halde bu hafta kendi içiimizdeki duruma bakalım daha çok...benim rakibem yok hala ama....ben şöyle düşünüyorum 1 kişi değil hepimiz hepimizle rakip olalım
sona kalan 30 mekük çeksin
ben ya kilo verdim yada bisikletten dolayı sıkılaştım bilmiorum ama değişiklik hissediyorum
tmm kaptanım ...cuma gününü sabırsızlıkla bekliyorum
kızlar yandaki komşumun k.pederi tatlı bir amcaydı birden hastalandı dün gecede vefat etmişşimdi komşuma girdim başsağlığı için çok kötü oldum yaa..bugünde dersim yok tüm gün evdeyim..tüm binada ağıt sesleri
öğleyin kocam yemeğe gelecek o gidince dışarı çıkıp biraz hava alsam iyi olacak hem yürüyüşte yapmış olurum çok kötü oldum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?