Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Allah kabul etsin canım.....

iyi akşamlar kızlar takımınızda eksik varmı ?

evet cnm sanırım eksik...katılabilirsin aramıza neden olmasın..juju da geldi mi onunla daha ayrıntılı konuşabilirsin ama o bugün yok yarın gelecek....

dün çok yürümüşüm gelince bide bisiklet çevirdim sabah kalkamadım
eşim gidince 8.30 da bi yattım 10 a kuruştum saati sanki gözlerimin üzerinde fil oturuyo açılmıyo
kalktım bi anda doğru duşa yoksa ahvolmuşum

12 de çıkıcam evden ancak kendime gelirim..

45 dakika sporumu yaptım. yarım saat hızlı tempoda yürüyüş 15 dakika pilates karın egzersizi olarak.

ıkı sorum olacak. bu mevsımde kahvaltıda yenecek kadar domatesi nereden alıyorsun, diğeri de ben hiç ananas satın almadım onlar mı dilimliyor, tadı nasıl? nasıl muhafaza edyorsun;?

taratorun tarifini rica edebilir miyim:26:

amaaannnnnnnnn naaaaapppppptttııııınnnnn......

gene iyi kalkmışsın bravo. benimkilerde fil oturunca anca 1 de 2 de kalkıyoruz!!!!!

45 dakika sporumu yaptım. yarım saat hızlı tempoda yürüyüş 15 dakika pilates karın egzersizi olarak.

daha oncede yazmıstım fark etmedin sanırım. biraz kendiinden bahseder miisin hala tanımıyoruz seni

cnm normalde pek yemiyordm ama bu hafta pazara organik diye getirmişler..marketten de kokteyl domates aldım..tadı çok güzel...salatalıkta büyük almıyorum baby salatalık deniyor ya ufak onlardan alıyorum....tabi herzaman bulunur mu bilmem...ananas ise marketlerde var...bim de bile var ama büyük marketlerde kendileri kesip temizliyor

kolay gelsinnn cnmmm

Allah kabul etsin canım.....

evet cnm sanırım eksik...katılabilirsin aramıza neden olmasın..juju da geldi mi onunla daha ayrıntılı konuşabilirsin ama o bugün yok yarın gelecek....

cnm benim hemen acil ve kararlı bi şekilde katılmam lazım aranıza juju cabuk gel nolur

busefer orucun hatrına kabul edıyoruz ama bıdaha durum kızartma vs yersen senı durerım yanınada ayran acar yerım ona göre öpüldün

tabıkı hayatım once 2-3 nekadar yemek ıstersen havucları yıkayıp kabuklarını soyuyosun yada traslıyosun sonbra rendelıyosun zeytınyagında ıyıce kızarana kadar yumusayana kadar sertlıgı gıdene kadar yaklasık 10 havuc coksa 20 dakıka kadar kızartıyosun kavuruyosun sonra bır kaseye bıraz tuz 2 dıs sarımsak dovuyosun kekık nane pulbıber atıyosun ıstedıgın mıktarda yogurt koyuyosun karıstırıyosun yogurdu daha buyuk bı kaseye alıp kavurdugun havuclarıda ıcıne koyup ıyıce karıstırıyosun ohhh mıs gıbı yıyosun ben ekmeksız yıyorum yada esmer ekmekle yagda kavurdugum ıcınb beyaz ekmek pek tercıh etmıyorum sadece kahvaltıda beyaz ekmekle yıyorum saglam bı kahvaltı olsun metabolızmam hızlansın dıye.bayılıarak yıyorum.dıyet ımıde etkılemıyo z.yagı zaten kılo aldıran bı yag deıldır saglık acısındanda tavsıye edılır sızma a.yag ı kullanıyorum sıcaklar ıcın olanını afıyet olsunn

bugun tartıya cıkmadım.ınsan ustu bı caba gosterıyorum :)) off daha spora baslayamadım sınır gelmeye basladı daha elıptıgımı sıparıs bıle edemedım.esımde leptop alacak aynı sıteden ıkısını bırlıkte verelım dıo ahh bıde secıp begenebılse bı pc .bu hafta ıcı buyuk ıhtımal verıcez sıparısı yerıunı bıle hazırladım.kılo verme kosesı koydum adınıda

bende cnm ya kızlar ne güzel spor yapıyorlar ama ben bitürlü başlayamadım....

1 tutam biberiye
1 tutam kuşburnu
1çay k. zencefil
1 tutam mate yaprağı
1 tutam rezene
1 lt.sıcak su

sıcak suyun içine yukarıdaki malzemeleri koyun demlemeye bırakın...soğuduktan sonra içine isterseniz limon yada tarçın ile içebilirsiniz....
yemeklerden yarım saat önce içilecek
günlük tüketilecek

Son düzenleme:
sabah: kaçırdım onu araştırıp yazacağım.....

öğlen: salata-yoğurt veya salata-çorba

akşam: et-sebze(patates-bezelye hariç) veya 2 adet yumurta veya 1 kase kuru fasulye ,nohut ,barbunya
salata-yoğurt

günde 15 bardak su
tansiyon düşük ise maden suyu
meyve günde 2 tane

nasıl beslenmeliyim ne yapmalıyım diyen ark lar için koydum....burda ben olsam akşam ile öğlenin yerini değiştirirdim...ama uzman bu şekilde verdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…