- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #75.041
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...
Günaydın Aysunay. Hepimizin günü aydın olsun inşallah...
valla dün yoğurt yedim buz dolabından direk çıkarıp yediğimdenmidr bilmem acayip dokundu bana bugün meyvamı yedim bile ....
bende onu dicektim akşam çok az olmuş açıkman normal ara öğün yap bari yatana kadar
farkındayım zamanla oturtacağım bu konuyu ilk baştan sık boğaz etmek istemiyorum bu hafta idareten böyle ilerleyelim...
kuzum menünü toplu yazarsan bizde ona göre sağlıklı yorum yapabiliriz. böyle yarım yamalak oluyor bütünü ile görmek lazım
kızlar yarın ben yokum akşama da gelemem büyük ihtimal ben yokum diye diyeti bozmak yok ful motivasyon devam ertesi gün ben yokken olan biteni tamamen okucam ona göre
ben bugün kocişle dışardaydım oyüzden giremedim kızlar menümü yazayim oruçlu olduğum için
gece: 2 tost light ekmek az kaşarlı maydanoz
akşam : biraz cıss oldu dışarda yaptım iftarı 1et dürüm ayran 100 gr kadar patates kızartmasıbiliyorum bu menü hiç sağlıklı olmadı vicdanımda çookkk rahatsız bidaha olmıcak
iyi akşamlar kızlar takımınızda eksik varmı ?
menümü bildiriyorum;
sabah:
1 dilim ekmek üzerine labne ve hindi salam
öğlen:
2 adet nugget(yağsız tavada pişmiş)
1 kase yoğurt
domates-salatalık-maydonoz
ara:1 dilim ananas
akşam: 1 tabak tarhana çorbası
spor: 20 dk
kızlar akşam biraz oldu ..şuan karnım aç zaten....eşim arkadaşını getirecekti.....bende o sırada acele acele çorba -salata yapayım derken saat ilerledi onlar geldi...sadece çorba içebildim
MENUMU BILDIREYIM
sabah
1 dılım ekmek,penır,domates ,salatalık 2 adet haslanmıs yımırta 1 fıncan sekersız cay
ara ögün
bol yogurtlu zeytınyagında kavrulmus havuc tarator kekıklı nanelı
oglen
havuc tarator 2 dılım ekmek kabak yemegı bır tabagın 4 te 1 ı kadar 2 kucuk kase yogurt
ara ogun
3 adet havuc rendesı tuzsuz ve bol lımonlu
2 adet petıbor
aksam
havuc,ıspanak,brokolı,bruksel lahanası,domates,patates,kabak bunların hepsınden yapılmıs z.yaglı haslama blendırdan gecırdım az tuz ve lımon ekledım koca bır tabak yedım
ekmek yemedım.1 kase yogurt,1 adet haslanmıs tavuk but ,3 ltre su
bot:arada cnm cok tatlı c ektı ellerım tıtredıgınden oturu 1 cay kasıgı ekmek ustu sarelle attım agzıma.
ne guzel ya hem saglıklı beslenıyoruz hem ac kalmıyoruz hemde zayıflıyoruz :) yorgunluk yok halsızlık yok bas donmesı yok enerjı bıtmesı yokk yok anam yok
ben bugün kocişle dışardaydım oyüzden giremedim kızlar menümü yazayim oruçlu olduğum için
akşam : biraz cıss oldu dışarda yaptım iftarı 1et dürüm ayran 100 gr kadar patates kızartmasıbiliyorum bu menü hiç sağlıklı olmadı vicdanımda çookkk rahatsız bidaha olmıcak
dün çok yürümüşüm gelince bide bisiklet çevirdim sabah kalkamadım
eşim gidince 8.30 da bi yattım 10 a kuruştum saati sanki gözlerimin üzerinde fil oturuyo açılmıyo
kalktım bi anda doğru duşa yoksa ahvolmuşum
12 de çıkıcam evden ancak kendime gelirim..
45 dakika sporumu yaptım. yarım saat hızlı tempoda yürüyüş 15 dakika pilates karın egzersizi olarak.
ıkı sorum olacak. bu mevsımde kahvaltıda yenecek kadar domatesi nereden alıyorsun, diğeri de ben hiç ananas satın almadım onlar mı dilimliyor, tadı nasıl? nasıl muhafaza edyorsun;?
taratorun tarifini rica edebilir miyim:26:
amaaannnnnnnnn naaaaapppppptttııııınnnnn......
gene iyi kalkmışsın bravo. benimkilerde fil oturunca anca 1 de 2 de kalkıyoruz!!!!!
dün çok yürümüşüm gelince bide bisiklet çevirdim sabah kalkamadım
eşim gidince 8.30 da bi yattım 10 a kuruştum saati sanki gözlerimin üzerinde fil oturuyo açılmıyo
kalktım bi anda doğru duşa yoksa ahvolmuşum
12 de çıkıcam evden ancak kendime gelirim..
Allah kabul etsin canım.....
evet cnm sanırım eksik...katılabilirsin aramıza neden olmasın..juju da geldi mi onunla daha ayrıntılı konuşabilirsin ama o bugün yok yarın gelecek....
cnm benim hemen acil ve kararlı bi şekilde katılmam lazım aranıza juju cabuk gel nolur
45 dakika sporumu yaptım. yarım saat hızlı tempoda yürüyüş 15 dakika pilates karın egzersizi olarak.
tabıkı hayatım once 2-3 nekadar yemek ıstersen havucları yıkayıp kabuklarını soyuyosun yada traslıyosun sonbra rendelıyosun zeytınyagında ıyıce kızarana kadar yumusayana kadar sertlıgı gıdene kadar yaklasık 10 havuc coksa 20 dakıka kadar kızartıyosun kavuruyosun sonra bır kaseye bıraz tuz 2 dıs sarımsak dovuyosun kekık nane pulbıber atıyosun ıstedıgın mıktarda yogurt koyuyosun karıstırıyosun yogurdu daha buyuk bı kaseye alıp kavurdugun havuclarıda ıcıne koyup ıyıce karıstırıyosun ohhh mıs gıbı yıyosun ben ekmeksız yıyorum yada esmer ekmekle yagda kavurdugum ıcınb beyaz ekmek pek tercıh etmıyorum sadece kahvaltıda beyaz ekmekle yıyorum saglam bı kahvaltı olsun metabolızmam hızlansın dıye.bayılıarak yıyorum.dıyet ımıde etkılemıyo z.yagı zaten kılo aldıran bı yag deıldır saglık acısındanda tavsıye edılır sızma a.yag ı kullanıyorum sıcaklar ıcın olanını afıyet olsunnıkı sorum olacak. bu mevsımde kahvaltıda yenecek kadar domatesi nereden alıyorsun, diğeri de ben hiç ananas satın almadım onlar mı dilimliyor, tadı nasıl? nasıl muhafaza edyorsun;?
taratorun tarifini rica edebilir miyim:26:
amaaannnnnnnnn naaaaapppppptttııııınnnnn......
gene iyi kalkmışsın bravo. benimkilerde fil oturunca anca 1 de 2 de kalkıyoruz!!!!!
sen başla hayatım yoksa başlamadın mı? büyük ihtimal aramızdasın
yok cnm basladım basladımda yarsma olunca gozumu bı hırs burusun istedim
bugun tartıya cıkmadım.ınsan ustu bı caba gosterıyorum :)) off daha spora baslayamadım sınır gelmeye basladı daha elıptıgımı sıparıs bıle edemedım.esımde leptop alacak aynı sıteden ıkısını bırlıkte verelım dıo ahh bıde secıp begenebılse bı pc .bu hafta ıcı buyuk ıhtımal verıcez sıparısı yerıunı bıle hazırladım.kılo verme kosesı koydum adınıda
cuma günü kilo bildirimimiz var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?