- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #75.061
Bu arada ben akşam 20 dakika bisiklet çevirdim. Gecede yarım saat hızlı tempoda yürüyüş yaptım.
sporun güzel cnm maşallah iyi gidiyorsun..45 dakika sporumu yaptım. yarım saat hızlı tempoda yürüyüş 15 dakika pilates karın egzersizi olarak.
yok cnm basladım basladımda yarsma olunca gozumu bı hırs burusun istedim
merhaba kızlar hoşgeldiniz siz bildirimlerinizi yapın..hergün öğün öğün yediklerinizi yaptığınız sporu vs düzenli olarak yazınTakıma katılmak istiyorum tek başımada yapıyorum ama sıkılıyorum
bugun tartıya cıkmadım.ınsan ustu bı caba gosterıyorum :)) off daha spora baslayamadım sınır gelmeye basladı daha elıptıgımı sıparıs bıle edemedım.esımde leptop alacak aynı sıteden ıkısını bırlıkte verelım dıo ahh bıde secıp begenebılse bı pc .bu hafta ıcı buyuk ıhtımal verıcez sıparısı yerıunı bıle hazırladım.kılo verme kosesı koydum adınıda
Merhabalar, buraya gelebilirmişiz öyle dendi bize :)
siz neler yaptınız bakalım nerdesinizzzzzzzzzzzzzzz
merhaba hoşgeldin...kendini tanıtırmısın bize..Merhabalar, buraya gelebilirmişiz öyle dendi bize :)
evet juju gelsin artık kaptansız gemi gibi kaldık...hoşgeldin cnm.....juju olmayınca sayfaya çok gelen olmadı tabi....
menümü bildiriyorum;
sabah:
1 dilim tam buğday ekmek üzerine labne
1 dilim salam
öğlen:yine misafir vardı mercimekli köfte falan yaptım...yaparken de 1 tane tadına baktım
onun dışında 1 kase tarhana çorbası
1 bardak ayran
1-2 tane turşu
ara: 1 dilim ananas
1 kivi
akşam:canım hiçbir şey istemedi hala da açlığım yok..daha doğrusu canım hep kalorili şeyler istiyordu ,nugget yemekten de gına geldi...bende
1 dili ananas
1 kivi ile günümü tamamladım....acıkırsam yoğurt yerim belki.....
kurum gibi hissettim birden burayı..hoşgeldin cnm.....kim gönderdi seni dermişim
Hoşbulduum :) Buranın adeti nedir kısaca bir bilgilendirseniz beni
merhaba
hoşgeldin..
takımımız yeni kuruldu o yüzden kurallarımız henüz yok ama zamanla oluşacak..
şimdilik hergün topiğe gelip gün içinde yediklerimizi akşamları öğün öğün yazıyoruz..
kahvaltı
ara(varsa)
öğle
ara..
akşam şeklinde yazıyoruz.
cumadan cumaya tartı günleri var..hem kendi içimizle hemde diğer takımlarla yarışıyoruz en çok kilo veren takım 1.oluyor
Hoşbulduum :) O zaman ben şimdiden başlayım yazmaya ama bu cuma benden çok bir şey beklemeyin kızlar
Kahvaltı:
4 zeytin
2 kibrit kutusu beyaz peynir
1 dilim kepekli ekmek
Ara:
1 küpküçücük simitçik :)
Öğle:
1 kase mercimek çorbası
2 kepçe yeşil fasulye
1 kase yoğurt
1 tabak salata
Ara:
Sanırım spordan sonra 1-2 tane küçük truff yemiş olabilirim
Akşam:
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
Başlangıç için nasılım? :)
kahvaltını daha sıkı yapabilirsin cnm hem en önemli öğündür hemde sonra daha fazla acıkmanı engeller..yumurta (bence mutlaka olmalı,haşlanmış yada omlet şeklinde)domates salatalık vs ekleyebilirsin..
ara öğün seçeneklerini değiştirmelisin.mesela
1 kase yoğurt-1 meyve yada bi kaç kuruyemiş(ceviz badem fındık vs)
1 bardak süt bi kaç kuruyemiş yada 1 meyve gibi
eğer çok açlık hissediyorsan başlangıç için diğer öğünlerine de 1 er dilim ekmek ekleyebilirsin..
günlük belli miktardada spor yapalısın yada yapmayı düşünüyormusun..
ama başlangıç için menün fena sayılmazara öğünlerin dışında
ha birde en önemli şeyi unutuyordum suyla aran nasıl:)
tama canım başlangıç olarak menün güzel zaten aralar dışındaSabah o kadar uykulu oluyorum ki inan bu saydıklarımı çok zor yiyorum :44:Bugün dikkatli bir günüm değildi zaten görüldüğü gibi yediğimi yazdım ama haklısın ara öğünlerim daha düzgün olmalı :) Haftada 3 gün dersten sonra spor salonuna gidiyorum koşu bandı-bisiklet takılıyorum akşam eve gelince de bu hafta 100 mekik çekmeye başladım. Su spor yaparken mutlaka tüketiyorum ama gün içinde özellikle kış mevsiminde çok içtiğimi söyleyemem ne kadar içmeliyim?
iyi akşamlar kızlar koşu bandında koştum geldim 45 dk yapabildım halim kalmadı valla 200 kerede twister yaptım
bu kez çok inanıyorum kendime tabi sizlerinde desteğiyle
tama canım başlangıç olarak menün güzel zaten aralar dışında:)
zamanla oturacak motiven arttıkça da yemeyeceksin öyle şeyler zaten
suyunu mutlaka günde 2-3 lt arasında içmelisin..su çok ama çok önemli...elinde sürekli bi pet şişen olsun..
sporunda güzel böyle devam edersen hızla gidecek kilolar..
düzenli topiğe gelirsen de yarışmalar bizi iyice hırslandıracak inş..
Sabah o kadar uykulu oluyorum ki inan bu saydıklarımı çok zor yiyorum :44:Bugün dikkatli bir günüm değildi zaten görüldüğü gibi yediğimi yazdım ama haklısın ara öğünlerim daha düzgün olmalı :) Haftada 3 gün dersten sonra spor salonuna gidiyorum koşu bandı-bisiklet takılıyorum akşam eve gelince de bu hafta 100 mekik çekmeye başladım. Su spor yaparken mutlaka tüketiyorum ama gün içinde özellikle kış mevsiminde çok içtiğimi söyleyemem ne kadar içmeliyim?
iyi akşamlar kızlar koşu bandında koştum geldim 45 dk yapabildım halim kalmadı valla 200 kerede twister yaptım
bu kez çok inanıyorum kendime tabi sizlerinde desteğiyle
Arkadaşlar ben bugün biraz yemeği kaçırdım dışardaydım fazla abur cubur yedim... Sabak 45 dakika sporumu yaptım. Şimdi 20 dakika bisiklet çevirdim. Gecede hızlı tempoda yürüyüş yapacağım fazla kaçırdığım için 1 saat yapsam iyi olacak bakalım ne kadar yapacağım.Aysunay yaaa benim çevirdiğim bisiklet sanki hiç yormuyor gibi senin elektirkli olandan mı yoksa elektiriksiz olandan mı? Çok yorumdum dedin ya ondan sordum acaba benim bisiklet mi işe yaramaz bilmiyorum ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?