Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

mehalim bu arada 50 kilo baya az değilmi baya bir zayıf olmak istiyorsun yani sen şuan benim olmak istedediğim kiloya gelmişsin ne kadar süre oldu 24 kiloyu vermek için ben 60 olsam yetecek inşallah olucam takımımızın desteğiyle

canim kasma kendini hayirlisi neyse o olcak insallah bosver sen diyetine devam et en sagliklisindan hemde spor zaten sadece yuruyus yapiyosun demi eee ozaman problem yok ne kadar az kiloda hamilelige baslarsan okadar iyi olur hem

çok teşekkür ediyorum canım cevabın için.. kendimi hiç kötü hissetmedim bugüne dek o nabız sayısı iyi geliyor kullandığım alete görede değişiyor ..
göğüs meselesi içinde yorumlarını bekliyorumşutarafagitti

kallistecim

sen tercümanım olmuşsun mehalime
bak demedimmi söyleyemiyorlar diye:roflol:

kaydirigubbakcemile3 tıss cadı seni çok seviyorum yaa. nerene sığdırömışın demişsin ya BİR BEN VAR BENDEN ÜÇERİİ sorma gitsin :))
ciddi var senden içeri biri daha :roflol: yoksa mümkünatı yok...

canzicim hemen açıklayım canım 50 kiloda gördüğün üzere vucut kitle endeksim 20 oluyor buda alt sınır yani 50 kiloda zayıf olacam ancak aklımdaki şu inebileceğim en alt sınıra inmak ve 55 kendimi sabitlemek ben yıllardır 60 altına inemedim amacım bu duvarı kırmak canım yoksa sabit kalmak istediğim kilo 55 :))

ben geçen sene mart ayında başladım canım zaman zaman arada verdim .başarı öykilerinde hikayem var .birde diyet deneyimlerde diyet öncesi ve süresinde hissettiklerimiz başlığında uzunca anlattım canım

inşallah amacına ulaşacaksın teşekkürler ben iki başlığada göz atıcam acanım

olmaz olur musun canım benim...a.s. biri var bende,onunla baslayayim o zaman evde calismalara..
esimden de yuruyus bandi istedim,hallederiz dedi...bakalim,yuruyus bandim olursa cok guzel olacak...bu isin dogumu var,dogum sonrasi var..hep lazim bu meret

ben hem gaza geldim hem kiskandim cikolatam

nazar etme nolur,calis senin de olur deeeerrmisim... kaydirigubbakcemile3

zenanim sen de iyi gidiyorsun,saka bir yana...

buyuk ihtimalle ben de birkac gune yuruyus bandi alacagim. insallah hic birakmam...ne bileyim tv izlerken,muzik yaparken bile yaparim gibi geliyor... insallah dedigin gibi olmam sonradan,esim fena dalga gecer vallahi Çok üzgünüm çoook

zenanim harikasin... cok guzel gaz verdin sen de bana... iste azim,istek budur !

kesinlikle katiliyorum.. hem de kuru kuru degil,bir doktorun kitabindan okuduklarimla katiliyorum...

Prof.Dr. Osman Muftuoglu, "hafifleyin,genclesin" adli kitabinda , sporun ne ac karnina ne de tika basa tok karnina yapilmamasi gerektigini, en azindan 2 saat oncesinde birseyler yemis olmak gerektigini,eger sabah sporu yapacaksak, biraz kuru kayisi,1 adet galeta ve su gibi seylerle mideye metabolizma hareketinin baslamasi icin yiyecek gonderilmesi ve spora oyle cikilmasi gerektigini yazmis...

anam sorulur mu,hemen yolla da eccuk de ben yapayim ,inceleym kaydirigubbakcemile5

cok haklisin kallisim... inan sikayet etsem de benim de icimden bunlar gecmiyor degil...

insallah bir iki gune kadar ya yuruyus bandi aliyorum ya da spora basliyorum tekrar. ama bugunden evde dvd den hareketlenmeye basladim... insallah bana da senin gibi bir azim gelir de ben de senin gibi guzel guzel veririm kilolarimi ...a.s.

Son düzenleme:

helal olsun diyorum baska da birsey demiyorum...

mehalim,
canim 24 kilo vermek her yigidin harci degildir... evet pisman olmayabilirsin,bu cok normal.. bu duyguyu ben de yasadim zamaninda (24 degil ama ben de 10 kilo vermistim)

cok bunalmis oluyorsun,cok uzun bir yol gelmis oluyor ve bir kosede sinip dinlenmek istiyorsun.insan dinlenince pisman olur mu? olmaz...
ama sindigin yerden kalkip yoluna devam edemezsen iste o zaman o yolu tamamlayamazsin... onemli olan da budur...
1 saat fazladan spor yaparsin yarin bu is biter,uzulme..yeter ki bu kacamaklar siklasmasin degil mi canim?

iste mehalimin istedigi de boyle bir yorumdu sanirim...
insan bir hata yapinca ve kendine kizdiginda,boyle tokat gibi yorumlar iyi geliyor...
biraz mehalimin adina konustum ama valla benim icin oyle oluyor..sanki diyet odemis gibi oluyorum...:bbo:

elektrikler kesildi birden kaybolmak zorunda kaldim bijom daha gelmemis beni dnetlememis
mehalim yurumus iyi yaptin canim
cukulatam gelmis sagol guzel kiz guzel sozlerin icin hele spora bir asil bak nasil kilolar vereceksin dedigin gibi bizde basari oykularimizi yazacagiz

cancazım demek elektirkler gitti haa :)) tıs senmi kaçırttın elektirkleri yoksam . reyhan annem saat kaçta geliyordu. Şuanda orda ssat kaç zenanım :9

off ya bir rahat yok bana cikiyorum ben hadi optum herkezi kucuk adam beni cagiriyo disari cikmak
istiyo artik taa gece gelebilirim
mehalim hemen gelince girermiki bilmiyorum cokselam soyle ablama annene yani yurumesini tamamlar heraldeonce
hadi iyi aksamlar mehalim takma kafana tokadan baska bisiy bu lafi hep soylemek istemistim bana cok soylendiydidekaydirigubbakcemile3 hadi optum

tıss saçlarıda kısalttım artıkın tokada takmıyorum :)) ok şeker söylerim selamını hadi byy

geldim ama gidiyorum daha sonra gece gelebilirsem yazıcam eşim başımda dırdırlanıyo kaydirigubbakcemile

selamlarrrrrrrrrrrr. ben geldimmmm yürüyüsümü bitirdimmmmmm. step yaptimm. sonacigima sizi okudum .
oy canlarim benim saat 20.00 ye kadar calisiyorum ben. aleyküm selam zenanim öptüm kocaman canim.
mehalim nerdesin tiss cok özledim seni. gelde bir öpeyim

kallisim niye iki catal ton baligi yiyorsunki doyursaydin karnini. haftada bir kez deniz baligi yememiz gerekliymis hemde her defasinda degisik cinsler. yediklerin cok iyi canim. hatta biraz az gibi. sen spor yapiyorsun daha kuvvetli seyler ye arada. aman canim hasta olmada.
hareketlerinde süper. masallah canima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…