- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #7.501
canim kasma kendini hayirlisi neyse o olcak insallah bosver sen diyetine devam et en sagliklisindan hemde spor zaten sadece yuruyus yapiyosun demi eee ozaman problem yok ne kadar az kiloda hamilelige baslarsan okadar iyi olur hemEvet canım çok dikkatlisin geçen ayda aynen böyle olmuştum .hamile olma ihtimali ben çok etkiliyor kafam dönüyor .ya hamileysem ne yapacam diyorum ne sevineceğime nede üzüleceğime karar veremiyorum.Hamileysem tekrar kilo alma düşüncesi beni mahfediyor ne bilimya karıştım işte gene :))
)[/COLOR][/I]
çok teşekkür ediyorum canım cevabın için.. kendimi hiç kötü hissetmedim bugüne dek o nabız sayısı iyi geliyor kullandığım alete görede değişiyor ..kallistecim,
yaşını asla karıştırmam merak etme bende hassasım bu konuda hayatım, birde sevgilim benden 5 yaş küçük olunca daha da hassaslaşıyorum:roflol:
Canım seni çok tebrik ediyorum gelebilececk max nabıza geliyorsun antrenmanlarda buda kalori harcamanı maksimuma çıkarıyor demektir.
%80 kapasitelere çıkıyorsun bravo sana (kendini kötü hissetmediğin sürece sağlık açısından herhangi bir sıkıntı olmadığı sürece elbette)
serbest fitness çalışmasında insan biraz başı boş kalıyor haklsın, o yüzden ben grup derslerini daha seviyorum, ders akışı ne kadar boşluk vereceğini seni soğutmadan yağ yakımını çok daha iyi ayarlıyor.
bak demedimmi söyleyemiyorlar diye:roflol:kallistecim
sen tercümanım olmuşsun mehalime
ciddi var senden içeri biri daha :roflol: yoksa mümkünatı yok...kaydirigubbakcemile3 tıss cadı seni çok seviyorum yaa. nerene sığdırömışın demişsin ya BİR BEN VAR BENDEN ÜÇERİİ sorma gitsin :))
mehalim bu arada 50 kilo baya az değilmi baya bir zayıf olmak istiyorsun yani sen şuan benim olmak istedediğim kiloya gelmişsin ne kadar süre oldu 24 kiloyu vermek için ben 60 olsam yetecek inşallah olucam takımımızın desteğiyle
canzicim hemen açıklayım canım 50 kiloda gördüğün üzere vucut kitle endeksim 20 oluyor buda alt sınır yani 50 kiloda zayıf olacam ancak aklımdaki şu inebileceğim en alt sınıra inmak ve 55 kendimi sabitlemek ben yıllardır 60 altına inemedim amacım bu duvarı kırmak canım yoksa sabit kalmak istediğim kilo 55 :))
ben geçen sene mart ayında başladım canım zaman zaman arada verdim .başarı öykilerinde hikayem var .birde diyet deneyimlerde diyet öncesi ve süresinde hissettiklerimiz başlığında uzunca anlattım canım
canım benim evde yaptıklarımdan
Spor sağlık serisi nin hızla incel ve forma gir dvd si gayet güzel 45 dakika
genel bir aeorbic programı,
ayrıca nanyc marmorat ın aerobic gym-dance dvd si de güzel
pilatesi de biraz daha kilo verdikten sonra tavsiye ederim. Çünkü pilates kilo verdirmez iç bağların kuvvetlenmesini sağlar.
Pilatesin de birdolu yararı var ancak birazdaha ince olmakta fayda var
canım yardımcı olabildiysem ne mutluhihoyyyt
ben hem gaza geldim hem kiskandim cikolatam
bandım var evet alıncaya kadar evet yapıcam hergün ne güzel olcak dedim deim durdum aldıktan sonra bir kaç sefer bindim sonrasında binmedim kendime türlü türlü bahaneler uydurdum ama şimdi diyetim güzel giderken sporlada desteklemem çok güzel olcak o yüzden taz gaz ileri gitmeliyim bu akşam iş çıkışı yapıcam inşallah
arkadaşlar yürüyüşü tok karnınamı daha iyi çok yoksa aç karnınamı yapmak daha iyi kimileri aç kimileri yemekten bir kaç saat sonra yapın diyor sizin fikriniz nedir???
ben hep yemekten sonra yapmayi tercih ediyorum canzicim ama hangisi daha iyi onu bilmiyorum sporti cevaplasin onu
ama sana bisiy soylimmi aslinda hicbirimizin spor yapmamak icin bahanesi yok benim 4 tane cocugum var bende bugun yagmur yagdi bugun soguk oldu diye yurumuyodum baktim kallisimlen reyhan ablam duzenli yuruyolar banada tavsiye ettiler bende katildim yurume grubuna cocuklari okula gotur getir onceleri zor geldi sonra ne yaptim gunler kisaydi hava cabuk karariyodu buyukler okuldan gelince benim kucuk 2. 5 yasinda onu abalalarin yanina biraktim sehbanin uzerine meyvedir yogurttur bisiyler koydum gizlice kactim her aksam evden kacdim artik ne kadar yuruyebilirsem hava kararsa bile 5 dakika daha diye diye cogalttim gunler uzadikca ben daha cok yuruyodum cok guzel hissediyosun ben basardim diyosun simdi ara verdim birazda gobegimi eritmek istiyorum simdide gobek eritme grubuna katildim dun basladim ve cok mutluyum sende calisiyosun zor olur biliyorum ama evde bandin varmis bence cok sanslisin degerlendir bunu kendini cok iyi hissedeceksin inankaydirigubbakcemile5
Sevgili canzicim,
bizim yaptığımız aslında biraz vücudumuzu hareketlendirmek profesonel spor olmadığından, en güzel neyi nasıl yapacağımıza kendimiz karar verebiliriz.
Şöyleki " tok karnına spor yapılmaz" hep duyduğumuz söylenen birşeydir, yanlış değil ama kişiye göre de farklılık gösterir, dediğim gibi bizler profesyonel spor yapmıyoruz,
ben mesela açken spor yapamam tansiyonum düşer ve gücüm kuvvetim yerinde olmadığı içinde verimli olamam.
ama tıkabasa tok karnına insanın yine kıpırdayacak hali olmaz.
Ama bizler zaten diyette olduğumuzdan tıkabasa tok hiçbirzaman değiliz zaten.
O yüzden spora başlamadan hiç olmazsa 2 saat öncesinde birşeyler yemiş olmak 1 saat öncesinde sade kahve içmiş olmak, sporu daha rahat yapmamazı sağlar.
Yine de seçim senin en iyisini sen hissedebilirsin. :smiley-cool:
çikolatacım ben indirdim nivea body nin cd sini 10 gün falan oldu. anam o ne öyle. heryeri çalıştırıyo valla. hele ilk zamanlar baya nefes nefese kalıyosun kaydirigubbakcemile2
zenana özel mesaj atmıştım nerden indirdiğimi, istiyorsan sana da atarım canım :1hug:
Canım bak böyle gözünde büyütmesene, ben kışın ortasında başladım ve yürüyebilmek için evden erken çıktım, 1,5 saat spor ama yeterli gelmiyordu bana ve evden çıkıp araba ile merkeze gidip yürüdüm yarım saat bazen 40 dakika yaptım salona gidip hemen çalışmaya başladım sonra çıkıştada yürüdüm aynı mesafeyi, bazen abarttım bunları sadece biraz daha vücuduma yararlı olabilmek için...sende yapabilirsin bir daha düşün
sporuma gelince:
20 dakika yürüyüş bantında yokuş tırmandım
20 dakikada cross trainerde çalıştımhihoyyyt
40 dakika ısınma hareketleri yaptık:dance:
20 dakika step
10 dakika pilates:lepi:
pilateste karın sıkıştırma yaptık 50 adet..50 adette mekik yaptık..yerimseniben
yine pilateste ters mekik yaptık, bunu ilk kez yaptık hoşuma gitti top üzerinde ters mekik
beni görmelisiniz:1shok: hiç ama hiç kuru yerim kalmıyor, böyle durduğum yer bile ıslanıyor sağımdan solumdan yüzümden damlayan terlerle..
Zenanım işin kötüsüde ne biliyormusun
ben pişmenda değilim .
yani böyle kantarın topuzunu kaçırıyorum bazen vede pişman olmuyorum olamıyorum yaaa neden böyle kaçırdım kendimi 24 kiloyu ne kadar güzel verdim sabırla tam 1 sene oldu diyete gireli ama son 1 aydır kendimi 3 gün topluyosam 2 gün kaçırıyorum düzen tutturamıyorum neden acaba .
sıkıldım mı yoruldummu yoksa böyle normal kiloya yaklaşınca iş önemini kayıp mı etti yada insanların artık çok normalsin bırak demelerimi beni etkili anlamıyorum offfffff
Bak şimdi tüm arkadaşlar kızıp darılırsın yada alınırsın diye kötü yorum yapmak istemiyorlar kibarlık yapıyorlar biliyorum:bbo:
Ama sana şu yorumu yapmadan geçemeyeceğim.. YUHHHHHH mehalim yaaaaa:mymeka: bu kadar nasıl yedin, hangi mideye sığdırdın sen ufacık tefecik bişeysinbirde akşam ne yiyeyim diyor:1shok:
Bir koca şişe su al iki tanede soda al geceyi onlarla geçir:mymeka: 2 de hıyar yiyebilirsin onlarında %80 su zaten ondan izin verdim:1rolleyes:
ben de cikiyorum simdi yurumeye...gorusurz
elektrikler kesildi birden kaybolmak zorunda kaldim bijom daha gelmemis beni dnetlememis
mehalim yurumus iyi yaptin canim
cukulatam gelmis sagol guzel kiz guzel sozlerin icin hele spora bir asil bak nasil kilolar vereceksin dedigin gibi bizde basari oykularimizi yazacagiz
off ya bir rahat yok bana cikiyorum ben hadi optum herkezi kucuk adam beni cagiriyo disari cikmak
istiyo artik taa gece gelebilirim
mehalim hemen gelince girermiki bilmiyorum cokselam soyle ablama annene yani yurumesini tamamlar heraldeonce
hadi iyi aksamlar mehalim takma kafana tokadan baska bisiy bu lafi hep soylemek istemistim bana cok soylendiydidekaydirigubbakcemile3 hadi optum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?