- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #7.521
mehalim canim ne yaptin? bütün hafta ac kaldik birlikte harika sonuc aldik. bu hafta verdigimiz kiloyu tutacaktik. ama iki gün daha var hemen toparladin kendini ben biliyorum. bu hafta 59.9 olacakmisin söyle bakim?
iyi geceler mehalim. tamam kilo falan verme vazgectim. amaaaaaaaa lütfen gecen haftaki kilonda kalllllll..
tememmiiiiiiiiiii? temem de yada basini salla. delikafadulden.
canlarimya cok yorgunum cok. bende yatiyorum hepinizi öptüm kocaman.
güllesu sende sikma canini be canim bir pogaca yüzünden. bak zaten baskada sey yememissin.
yarin daha saglikli beslenmeye calis sebze yemegi olsun hergün menünde. salata ve meyva olsun. birde yogurt süt iste protein. canim senide öptüm iyi geceler güllesu
:roflol:madem hep söylemek isterdin arada banada söylede rahatlakaydirigubbakcemile3 benim saçlarım uzun azcıksengözlerimebaksanabhadi iyi aksamlar mehalim takma kafana tokadan baska bisiy bu lafi hep soylemek istemistim bana cok soylendiydidekaydirigubbakcemile3 hadi optum
ablacım neden az yedim, çünkü normal yağlı olanlardandı ne kadar yağından yememeye çalışsam süzmeye uğraşsamda aşırı yağlı bu yüzden.. Biz ailece balığa çok düşkünüz ama burada balıktan soğuduk, kendimiz tutardık her çeşitinden ve taptaze tüketmeye alışmıştık ahhh ahh ne lüferler ne palamutlar getirirdi eşimcokacimcoook.. ama burada hiç taze balık bulamıyoruz bu yüzdende az tüketiyoruz, kaç kere çöpe attım hatırlamıyorum esnaftanda çok şikayetçiyim ben burada:mymeka:.. eşimin arkadaşları İstanbul'a gittiklerinde getiriyorlar kasayla daha çok o zaman tüketiyoruz ama balıkkk balıkkkk diye sayıklıyoruz hepimiz senağlamakallisim niye iki catal ton baligi yiyorsunki doyursaydin karnini. haftada bir kez deniz baligi yememiz gerekliymis hemde her defasinda degisik cinsler. yediklerin cok iyi canim. hatta biraz az gibi. sen spor yapiyorsun daha kuvvetli seyler ye arada. aman canim hasta olmada.
hareketlerinde süper. masallah canima
Ablacım bugün daha çok beğendim yediklerini dünkü daha az gelmişti:1no2: bir şey soracağım sen eüt içmezmisin? hani kemiklerin için...aklıma gelmişken zenana hatırlatayım gerçi o çocuklarına yeterince süt tükettiriyor gibi ama özellikle kız çocuklarını ergenlik döneminden itibaren düzenli süt içmelerini sağlaman gerek şeker kemikleri için daha o yaşlardan başlamalısın..benim yediklerimde kallisim..
3 bardak cay tek sekerli. bir dilim ekmek 50 gr kadar peynir 5 siyah zeytin. bir domates.
arada kücük salkim üzüm.
ögle ve aksam bir dilim ekmek bakla yemegi yogurtlu. yesil salata
arada elma portakal
isten gelince bir bardak kadar tarhana corbasi ictim ekmeksiz yagsiz 5 ceviz
10000 adim yürüdüm.
5 dakika step.
ip atliyamadim belim agrimis dün.
yediklerin çok düzensiz olduğu için incelme göremiyor olabilirsin... çok düzensiz vede az geldi bana...bır kucuk parca pogaca yedımm cunku baska yanımda bırsey yoktu pogaca yedım dıye oglen sadece salata yıyecktım ama onada vaktım olmadı arkadasım saolsun yemekten bır tane elma getırmıs onu yedımm tabı aralarda cay su gıbı ıcecekler aksam geldım salata kızımdan br kasıkta pılav otlandımm 2 saat oncede bır elma yedımm sımdı yıne bol su ıctım ve yatacagım spo yapmadım ama ınanın tum gun kosturdum
2 gün tatilse kaydirigubbakcemile2yediklerini yazarsın düzenini iyice görebiliriz sanırıma.s. birde vakit bulunca geçmiş mesajlara göz atarsan sevinirim bir önceki gelişinde yazdıklarına cevap verilmiş oluyor kaçırırsan sadece yazıp çıkıp gidersen kimse sana bir şey yazmaz yani genel için geçerli bu sadece senin içinde değil, evet, kimse bir şey yazmaz ve daha sonrası için ne yazacak şevkin kalır nede gelmek için isteğin, aynı durum takım içinde sana karşı öyle olacaktır...yeni arkadaşlarımıza bu uyarıyı yapıyorum hep yanlış anlama..saol canımcım aman ne bileyim işte yesen b,r türlü yemesen bir türlü sanada iyi gecelerr bende yatayımmm barii gerçi 2 gün tatil bana :teytey:
seni beğenmemek elde miii Şeniz maşallah zenancım süper gidiyosundunku raporum
sabah__ bir tas gayfe 26 gr peynir yagsiz falan diil 4 5 yesil zeytin yarim domates 2 dilim tam bug.ekm.
oglen__ bir kepce corba bir tabak brokoli yogurlu 1 dilim ekmek
araa___ 1 elma
aksam__ 4 kasik kuru fasulye 2kasik pilav yesil salata ekmek yok
gunboyu 2 sise su yani 3 lit.
sporlari __ biliyosunuz mekikler ters yarim yere yat bacak kaldir indir tabure uzerinde step ip atlama bacak esnetmefalan iste
bugun
sabah___ yarim yumurta yagsiz tavada yaptim oglumlan paylastik 2 dilim ekm. bir tas gayfe sutlu sekrsiz 25 gr kuflu peynir 1 domates
oglen ___ispanak yemegi bir tabak yogurlu 1 dilim ekm.
ara___1 bardak sut birtane biskuvi normal petit beur
aksamda ___haslanmis tavuk gogsu bol yesil slata var menumde
sporlar ___ oglen yemeginden sonra muziklen biraz dans gibi tepindim biraz step gibi oldu bu sefer
aksma yemeginden sonra da normal hareketlerimi yapicam gece yazarim belki hem aksam spor yaparsam gece ruya gormuyorum iyi oluyo olu gibi uyuyorum
iste bu kadar bijom kalkata bni denetle bakalim beyencekmisin
1 petit beur dan pişman olma. sonuçta abartmamışsın zenancım. çok da kısıtlarsan eeeee başlarım, 1 kere geldim dünyaya diyip bıkıp yumulursun bir gün 1 pakete bence. haftada bir böyle küçücük kaçamaktan birşey olmayacağı kanısındayım. hatta arkadaşıma diyetsiyen haftada 1 öğün dilediği kadar dilediği şeyden yeme izni bile verdi delikafaduldenmehalim ne yaptin kiz iyimisin sen 10 tane hanim eller diyo ben bir tane petit beur yedim onu bile pisman oldum sen nasil yersin
ya sabah 7 de kalkıyorum her gün -tatlicadiarzu- dün de 9 da evden çıktım, saat 1 e kadar sürekli ayaktaydım :bbo: sonra yine 1-2 saat dışarlarda dolandım öldümmm. yattım ama uyuyamadım ki gündüz. dvd izledim, zati ustalar geldi sonra kafamçokkarıştıkalk artik uykucu bijo tembel bijo sen yat yat bide zayifliycam diye sunta kemir
olmaz kizim boyle yatarsan gunduzleri sunta diil ne kemirirsen kemir gitmez o kilolar kalllk dididmkaydirigubbakcemile
hee valla ama olsun hayatımı denetle zenancım sana serbeeest a.s.of zenan çok fenasın ya -tatlicadiarzu-
ben korktum senden kızcağız yorulmuş yatacak biraz rahat vermedin
üst üste yapılan şok diyetler bu sonucu doğuruyor.. sebze ağırlıklı bol yoğurt ve mutlaka protein içeren bir düzenleme yapmalısın bence..şutarafagitti
ama benim kilolar durduuuuu. bugün şok diyetlerden birine başladım bakalım ne olacak :icecream:
Ohhh -tatlicadiarzu- ne kokoş bir takımımız var sositososito herkesçikler kuaförlerden süslenip püslenip dönüyormirmirmirmir moral oluyor valla iyi yapıyorsunuz, birde karnabahar saçlı zenanım gidebilse:1hug:Günaydınlar,
şöyle bir dün geceyi okudum, çok bişey olmamış.
Bende akşam kuaföre gittim eve 9,30'u geçe varabildim.
Çikolat gelmeden biz bakalım sana sırnaşık şey ben beğendim ama sebze ve proteinde almalısın a.s.günaydınlar takımımızın başarılı arkadaşları
chocolategirl canım ben dünkü raporumu vereyim
günaydın canzicim,
dün süper beslenmişsin harika, devamını bekleriz. Öğünlerinde sebzeleri de eklemeye çalış bence gayet iyi
Bende activia ya yeni başladım 1 hafta oldu, daha ilk günden etkisini görmeye başladım, sen ne kadardır kullanıyorsun
Çikolat gelmeden biz bakalım sana sırnaşık şey ben beğendim ama sebze ve proteinde almalısın a.s.
kallisim uyarın için çok teşekkür ederim ve haklısın ama biliyosun genelde yumurtamı, sebzemi,yoğurdumu yiyorum ben. hatta hergün 1 bardak süt içerim ama özel nedenlerden sökülmüyo benim kilom :çok üzgünüm: şok diyet 1 haftalık. ondan sonra yine dönücem caanım proteinlerime delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?