- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #7.541
kizlar sabahlari vakit cok cabuk geciyor. benim yürümeye gitmem lazim . oyalanmiyayim.
kallisim valla düzenimi oturttum.hic zorlanmadim dün 10bini yapmaya.. hadin ben kactim.
ha önce dedigin gibi agzima birsey atayim sonra yürürüm
he hee hee kallisim soylerim aklima gelirse:roflol:madem hep söylemek isterdin arada banada söylede rahatlakaydirigubbakcemile3 benim saçlarım uzun azcıksengözlerimebaksanab
canim arada sut falan ic yada yogurd falan ye kallisimde hatirlatmis ama keseke bu cumadan sonra baslasaydin sok diyeti canim dun yediklerin iyi guzelde az geldi bana canim bide dun cok ayaktaydim diyosun vucudun iyice gucsuz kalmasin sagligin icin kotu canim tamam aksamlari yeme ama gunduzleride ara yap sen mehalimin okudugu bir kitab vardi onu ozetledigi bir topik vardi orayi okumusmuydun canim okumadiysan tavsiye ederim orda bazi seylerin guzel aciklamasi var vucudumuz hakkinda bir bak istersen siz diyettesiniz diye bir sayfaydizenancım dünün raporu
sabah (10 gibi)
2 poça
öğlen (2 gibi)
1 kabak dolması,1 dilim ekmek
akşam (6 gibi)
1 tabak taze fasulye,1 dilim ekmek
2 litre su, elma sirkeli suyumu dün içemedim :çok üzgünüm:, yeşil çay, maden suyu vsvs.
ama benim kilolar durduuuuu. bugün şok diyetlerden birine başladım bakalım ne olacak :icecream:
heee ya bir ben gidemedim su kuafore yahu herkez gitti ben kaldim sen gitmismiydin kallisimüst üste yapılan şok diyetler bu sonucu doğuruyor.. sebze ağırlıklı bol yoğurt ve mutlaka protein içeren bir düzenleme yapmalısın bence..şutarafagitti
Ohhh -tatlicadiarzu- ne kokoş bir takımımız var sositososito herkesçikler kuaförlerden süslenip püslenip dönüyormirmirmirmir moral oluyor valla iyi yapıyorsunuz, birde karnabahar saçlı zenanım gidebilse:1hug:
tamam canim biliyorum ben yogurt yiyosun sebzede yiyosun dun sanki az olmus ondan uyardik yoksa sen guzel ogunler yapiyosun gozunu svem cok ac kalmakallisim uyarın için çok teşekkür ederim ve haklısın ama biliyosun genelde yumurtamı, sebzemi,yoğurdumu yiyorum ben. hatta hergün 1 bardak süt içerim ama özel nedenlerden sökülmüyo benim kilom :çok üzgünüm: şok diyet 1 haftalık. ondan sonra yine dönücem caanım proteinlerime delikafadulden
arkadaşlar,
fotoğraf albümü olan varmı, birde nerden giriliyordu oraya, ben nasıl girdiysem chocolate ın albümüne bakmıştım
sizlerin de varsa bakıyım istiyorum
Bir hedefime ulaşıyım bende paylaşıcam sizlerle fotoğraflarımı
tamam kallistecim söz bir hafta, bir daha yapmicam a.s. çok teşekkür ederim arkamı topladığın için :1hug:Şekerciğim evet anladım ben sorununu sadece ileriki günler için dikkat etmen için yazdım hani yeni bir şok diyete başladım dedin ya uzun sürerse iyice bozarsın üzülürüz..
canim arada sut falan ic yada yogurd falan ye kallisimde hatirlatmis ama keseke bu cumadan sonra baslasaydin sok diyeti canim dun yediklerin iyi guzelde az geldi bana canim bide dun cok ayaktaydim diyosun vucudun iyice gucsuz kalmasin sagligin icin kotu canim tamam aksamlari yeme ama gunduzleride ara yap sen mehalimin okudugu bir kitab vardi onu ozetledigi bir topik vardi orayi okumusmuydun canim okumadiysan tavsiye ederim orda bazi seylerin guzel aciklamasi var vucudumuz hakkinda bir bak istersen siz diyettesiniz diye bir sayfaydi
heee ya bir ben gidemedim su kuafore yahu herkez gitti ben kaldim sen gitmismiydin kallisim
tamam canim biliyorum ben yogurt yiyosun sebzede yiyosun dun sanki az olmus ondan uyardik yoksa sen guzel ogunler yapiyosun gozunu svem cok ac kalma
arkadaşlar
şimdi öğrendimki yemekte;
dana rosto
z.yağlı dolma ve yoğurt varmış
ne yiycem ben şimdi
Neden sordunki? sevmezmisin sen bunları? hepsi gayette uygun yemekler...
hemen kendimi eleştireyim: öğün sayım az ama öğünlerde yediğim miktar fazla olduğundan kilo vermek zorlaşacak gibi görünüyor..
sagol kallisim tesekurlerCanım istediğin kişinin profiline tıklayıp gir albümü olanlar zaten sağda görünüyor, bende yok:1closedeyes:
Zenanım dalmışım ben başka konulara getirdim canım isteyen bakabilir..
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...miz/255526-diyettesiniz-profdr-mehmet-oz.html
Birde kuaförü sormuşsun, ben ekimden beri şekil değiştirmedim benim saçlarım böyle dümdüz hep fönlü gibi, ekimde röfle yaptırıp katlı kestirmiştim ama katlı olmadı bende yapamadım sevmedim şimdi uzatıyorum yine bu yüzden şekil değiştirmiyorum..ilk fırsatta boyam var benimde mirmirmirmir
z.yağlı dolma da yağlı ve pirinçli diğeri de köfte salçalı yağlı
offyaa
daha diyet bişey olsaydı iyi olurdu yani
z.yağlı dolma yiyim yanında yoğurtla
tamamdır değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?