Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

JUJU cum yani belirli aralıklarla egzersiz değiştirilmeli bi gün kalçaya yönelik çalışıyorsak bi gün karın egzersizi yapabilirse bi gün yürüyüş. Tek tip spor olmasın. Gün gün de değiştirebiliriz 2 günde bir de olabilirhaftada bir de. Önemli olan vücudun o tempoya alışmadan hemen egzersizin türünü değiştirmek... Bize uyarsada bizde öyle yapalım. İster gün gün ister hafta hafta bize kalmış olsun hep beraber nasıl istersek...

elbette bir bütünlüğün sağlanması daha etkili olur ama bunun mümkün olacağını sanmıyorum... sadece süreleri belirleyebiliriz... 2 günde bir yada haftada bir yada her gün farklı egzersiz yapılması diye...

ve pilates kilo verdirmiyor malesef sadece vucut hatlarını toparlıyor daha düzgün bir görünüm sağlıyor...pilatesi hedef kilosuna yaklaşmış olanlara önerelim ... bizler için asıl yağ yaktırıcı faaliyetler yazım

olur JUJU cum öyle yaparz. Kim ne isterse hangi zamanda hangi tür egzsesiz onu yapsın çeşiti bireye kalsın artık. Ama yeterki yapalım sporumuzu.

bakıyorumda güzel fikirler çıkyo bi öneride ben sunuyum yeşil çay olabilir şimdilik bunu buldum düşünyüm az daha

aysunayy dalin nerdesiniz kız siz ortalığı ateşe verdiniz şimdi siz kayboldunuzzzz

garfield evet aslında yeşil çayda içebiliriz bende bayadır içmiyordum güzel hep beraber karar verelim valla güzel şeyler çıkacak gibi...

elbette olmazsa olmazımız spor...bende onu araştırıyordum sürekli aynı şey yapılmamalıymış hergün farklı bişey mi yapsak bünyeyi şaşırtmak için yoksa her hafta birini mi yapsak

bence hergün değil her ay olabilir yani 1 ay çok uzun bir süre değil 4 hafta aynı sporu yapıp değiştirmek daha mantıklı gibi geliyor bana..sebebi vucüt bir tempoya alışmışken birden değiştirmek....yoksa her hafta değişen spora vücudumuz alışacağı için kilo durma döneminde bir işe yaramaz gibi geliyor.tabi benimki nacizane bir fikir

hımmmmmm yeşil çay içimini teşvik edebiliriz ama şart koxmak olmaz derim... bazı kişiler içemiyor çünkü tadını beğenmiyor miğdesi bulanıyor vs ama sizler içelim ve sürekli zikredelim ki unutanlarda içsinler

yok yok ortalığı ateşe verdi tüydü ikiside .. gelsinler asıcam kesicem yağlı bölgelerinden mi kessem acep
garfield evet aslında yeşil çayda içebiliriz bende bayadır içmiyordum güzel hep beraber karar verelim valla güzel şeyler çıkacak gibi...
karar değil ama içilmesi tavsiye olunur
hımmm valla ben haftalık değişimden yanayım yada hergün başka bir aktivite ayda bir uzun bir zaman dilimi
bende içmiyorum uzun zamandır canım kural olursa içerim o yüzden dedim :d

tamam kişiye özgü kural ZES hergün yeşil çal içilecekkkkkk

benimde kes yağlı yerlerden canıma minnet

ben şu an içiyorum yeşil çay limonlu hemde içmeyenlere duyrulur

sen bızı bıdaha yanlız bırak ben bu topıgı benzın dokup yakayım. yolcam senı gıttın sandım herkes dagıldı sandım tutustu pacalarım

sen bızı bıdaha yanlız bırak ben bu topıgı benzın dokup yakayım. yolcam senı gıttın sandım herkes dagıldı sandım tutustu pacalarım

sus bakim aaaaaaaaaaaaaaa valla evde ik dk yanlız bırakılmayan çocuklar gibi ikinizde ortalığı kasıp kavurmuşunuz... görmücem bi daha

kuzum ne gitmesi hafta içi çalıştığımdan hafta sonum dışarda geçer benim yada bilgisayara girmeme pek sıcak bakmaz eşim oturdum mu kalkmıyorum da ama işte kaçamak vakit bulursam girerim genelde... bu hafta giremedik ondada çoşmuşunuz....

evet kural da kural diyodunuz söyle bakalım ne kuralı istiyonuz

arkadaşlar açık yeşil çay olur sanırım ben aktarcıdan almıtım iki fincan yeterlimi ben ütü yapıyodum sıkıldımda yazayım dedim akşam koşu bandıyla randevum var umarım sıkıcı olmaz evde ama akşam ne yediklerimide yazarım jujucum by 1.66 yaşımda 28 bayyyyyyyyy

ben senin kilo serüvenini okudum mu hatırlamıyorum kusura bakma benim için bir kere daha yazarmısın... neden kilo aldın vs....

geçen yılda diyetisyen bana günde 2 bardak yeşil çay ve 2 tane soda iç demişti...Şuandada hafta içi beşi biyerde çayı içiyorum. aldığım zaman içmemiştim. şimdi içiyorum. içinde yeşil çayda var.

ben geldimmmmmmmmmmmmmm...juju ben geldim kızabilir kesebilirsin
seni görmeyince kendimizi yalnız hissediyoruz .kimselerde uğramıyo sen yokken demek ki juju hafta sonu kendimizi kötü hissettik dalinle..
seni görmek iyi geliyo

tamam herhangi bir nedeni olmayan kimse hergün gelip paylaşsın menülerini..

geldim geldim..bugün okuldaydım..artık evdeyim.

yeşil çay bende içiyorum hergün...hemde içine yarım limon ve azıcıkta elma sirkesi katarakböyle tuhaf bişey oluyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…