- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #75.441
diyetisyenin seninle paylaştığı faydalı bilgileri sende bizimle paylaşırsan sevinirimgeçen yılda diyetisyen bana günde 2 bardak yeşil çay ve 2 tane soda iç demişti...Şuandada hafta içi beşi biyerde çayı içiyorum. aldığım zaman içmemiştim. şimdi içiyorum. içinde yeşil çayda var.
valla pazartesi açtım anam birde ne görim ortalık yanıyo yıkılıyo.. bende şaşırdım ne oldu diye... neyse paniğe gerek yok buralardayım hatta araştırıyorum bize yardımcı olabilecek ne varsa bulmaya çalışıyorumben geldimmmmmmmmmmmmmm...juju ben geldim kızabilir kesebilirsin
seni görmeyince kendimizi yalnız hissediyoruz .kimselerde uğramıyo sen yokken demek ki juju hafta sonu kendimizi kötü hissettik dalinle..
seni görmek iyi geliyo
tamam herhangi bir nedeni olmayan kimse hergün gelip paylaşsın menülerini..
ben yaza tedaviye başlayacağım gene juju..ozamana kadar veririm değil mi kilolarımı..birbirimizinde destekleriyle..
hatta önümüzdeki pazar yola çıkıyoruz istanbula bu kez...Allahım kucaklarımızı boş koymasın inşallah:26:
geldim geldim..bugün okuldaydım..artık evdeyim.
yeşil çay bende içiyorum hergün...hemde içine yarım limon ve azıcıkta elma sirkesi katarakböyle tuhaf bişey oluyo
JUJU cum sana bişiy diycem... hatta soracam. Şimdi bu cuma günleri en çok kiloyu veren kişi birinci oluyor ya... Yani o neye göre oluyor? Ben geçen düşündüm de Boyu 170 olup kilosu 90 olanın verdiği kiloyla boyu 160 olup kilosu 90 olanın verdiği kilo oranı aynı mı oluyor? Boyu kısa olup da kilosu fazla olanın daha fazla kilo verme olasılığı yüksektir. Gece böyle dalin26 nın verdiği kiloyu düşündüm bide birinci olanın verdiği kiloyu düşündüm. dalin fazla vermişti ama 1. olamamıştı hatırladığım kadarıyla Yani boya kiloya BMI değerine göre değerlendirilmiyor mu bu olay kafam karıştı bi sorayım dedim sana???????????????????
Sabah iki bardak su
süt ve bi kase gevrek
ara öğün yapmadım
öğlen
etli taze fasulye
cacık
bi kaşık bulgur pilavı
akşam
bi kase gevrek yeme işim bitti
su alımıda anca bir litre olmuştur
ben senin kilo serüvenini okudum mu hatırlamıyorum kusura bakma benim için bir kere daha yazarmısın... neden kilo aldın vs....
birsen-deniz menün güzelmiş sadece meyven eksik o da olsa bence çok güzel...ohh... sporda yaparsan misss gibi.......
merhaba kızlar
menüm.
kahvaltı:
-1.5 dl tam buğday ekmeği.
-1.5 haşlanmış yumurta
-beyaz peynir
-4 zeytin
ara:yok
öğle:arkadaşımla dışarıdaydıkama kaçamak yapmadım
-1 kase mercimek çorba
-1 dl ekmek
ara:8 badem
akşam:
yarım kase sıkıcık çorbası
4 parça tavuk göğüs eti
2 bardak ayran
suyum tamam sayılır
30 dk eliptik yapıcam birazdan..
anladım bu bebek tedavileri canımıza okuyor valla .. inş sağlıklı bir şekilde bebek sahibi ooursun tedaviye gerek kalmaz....evde koşu bandın var peki kullanıyormusun... kullanmıyorsan şayet hemen başlıyorsunben 28 yaşındayım sağlıkçıyım juju en zaten öyle çok zayıf biri olmadım zaten lisede 56 57 gbiydim yani evlenince 63 kilo idim daha sonra 5 yıllık evlilik boyunca 86 kiloyda görerek 69 kilo indim diyetisyene hiç gitmedim spor gidiyodum şşuan gitmiyorum evde koşu bandım var tüp bebekten ekimde negatif sonuç aldım 69 kilodan 75 çıktım ilaçlar lardan sonra iştahm arttı ama şimdi artık yağlar kilollar çıkp çıkıp gitsn istiyorumn sizide takip ederek yememeye çalişcam umarım veriirim boyumda 1.66 benden bu kadar.
hımmmmm demek bizde doğru yoldayız.... menün güzel canım aralarda 3 tane ye kadar bisküvi yiyebilirsin takribi 100 cal değerinde herhangi bişi... evet yürüyüşü ihmal etme sabah okucam yapıp yapmadığını....Kızlar gerçekten sizi takip edebilmek için baya bi çalışıyorum.Enerjiniz çok güzel.( gerçi bugün çok yoğundum ..)
Juju :diyetisyenle 3 kere görüştüm. hevesim kaçınca gitmedim. su-yeşil çay -spor -soda bunları öneriyordu ve listem vardı.
aslında hepsi bizzim yaptığımız sadece devam ettiremediğimiz şeylerdi.
menüme gelince:
sabah: yarım kase sütlü mısır gevreği-bolca suuu
ara: beşi biryerde çayı yoğunluktan meyve yiyemedim
öğle: 1 tabak kuru faslye -yarım kase yoğurt 1 dilim kepk ekmk
ara: 1 tane bisküvi beşi biryerde çayı
akşam: 1 tabak karnabahar yemeği 1 dilim kpk ekmek yarm kase yoğurt
su şimdiden 2 litre oldu
kızımın ödevleri bitince yürüyüş inşallahh..
öğlan sadece yoğurt ve muz mu şimdiiiii olmamış canım niye öylesabahhhhhhhhhhhhhhhh
bir dilim ekmek
6 zeytin
2 dilim peynir
3 bardak siyah çay
ev yapımı poaça minnacık[anneannem zorla yedirdi]
öğlennnnnnnnnnnnnnnnn
bir kase yoğurt
bir muz
araaaaaaaaaaa[ikindiiiiiiii]
AKŞAMMMMMMMMMMM1 elma[saat 18.30]
bir kase mercimek çorbası
SPORRRRRRRRRR
koşu bandında 40 dakka yürümeyi düşünüyorum
SUUUUUUUUUU
GİDİP GELİP İÇTİM OKADAR İÇTİM Kİ HER NAMAZA AYRI AYRI ABDEST ALDIM
YEŞİL ÇAYYYY
İLERLEYEN SAATLERDE İÇÇEM
bugün ilk menüm çok ama çok yedim yarın nöbetçiyim çarşamba kandil oruç tutmayı düşünüyorum.
BENDEN BU KADAR
valla tam benlik menü.... diğerlerini okuyunca ben mi çok yedim diyorum seninkine gelince tamam canım normal yemişim diyorum... gayet güzel sporuda yapalım mutlakamerhaba kızlar
menüm.
kahvaltı:
-1.5 dl tam buğday ekmeği.
-1.5 haşlanmış yumurta
-beyaz peynir
-4 zeytin
ara:yok
öğle:arkadaşımla dışarıdaydıkama kaçamak yapmadım
-1 kase mercimek çorba
-1 dl ekmek
ara:8 badem
akşam:
yarım kase sıkıcık çorbası
4 parça tavuk göğüs eti
2 bardak ayran
suyum tamam sayılır
30 dk eliptik yapıcam birazdan..
kızlar kızlar kızlar men gelmısemmmmmm hos gormusemm
sabah
peynır zeytın bır dılım ekmek sekersız cay
ara yok
oglen cay yesıllık
ara yok
aksam
peynır zeytın cay cok az sucuklu yumurta yogurtt pul bıberlı
ve elıptıgım geldı coook zevklı 10 dakıka dayabıldım ılk kez oldugu ıcın ınanılmaz ter attım ve hala yag yaktıgımı hıssedıyorum 10 dakıkada 120 kalorı gıttı cok iyi demekkı 1 saatte 700 kalorı dedıklerı gıbı kosu bandından daha cok yaktırıyor kesınlıkle ve daha cok zevklıı
sporumuda yaptım yarın 10 ar dakıkalık perıyotlarla 3 kez spor planlıyorum
1bucuk ltrede su ıctım
eee hani kahvaltı hani öğlen yemeği.... ama aç kalarak verilmez demiyormuyuz böyle doyuyormusunuz siz şimdibugün yediklermden hiç memnun değilim....haftasonu bol kaçamaklı geçtiği için bugun yediklerimi kısıtlı tutmayı istiyordum ama olmadı...diyete başladığımdan beri kabızlık sorunu var...bu yüzden ;
sabah: 4 adet gün kurusu kayısı-su
ara yok
öğlen: küçük bir kase pul biberli yoğurt
ara: 1 adet portakal
ara: 1 dilim çavdar ekmeği üzerine labne sürdüm.
1 dilim salam
akşam: 4 y.k yeşil mercimekli bulgur pilavı
4 y.k yeşil fasulye
salata-yoğurt(miktarları çok az)
şimdi ara yok niye yok... niye hıııı öğlen hiç yemeseydin daha iyi ne o yemek mi şimdi eee akşamda ekmek bile yok kuzum sen nettin böyle emziren annesin sen bir kere sen sağlıklı besleneceksin ki bebek te sağlıklı süt içsin yapma gözünü sevim.... evet birden yapılmıyormuş bende okumuştum 15 dk zor dayandım diyenler vardı sabah akşam iki parti yaparsın artık zamanla artar...hayırlı olsun bu aradakızlar kızlar kızlar men gelmısemmmmmm hos gormusemm
sabah
peynır zeytın bır dılım ekmek sekersız cay
ara yok
oglen cay yesıllık
ara yok
aksam
peynır zeytın cay cok az sucuklu yumurta yogurtt pul bıberlı
ve elıptıgım geldı coook zevklı 10 dakıka dayabıldım ılk kez oldugu ıcın ınanılmaz ter attım ve hala yag yaktıgımı hıssedıyorum 10 dakıkada 120 kalorı gıttı cok iyi demekkı 1 saatte 700 kalorı dedıklerı gıbı kosu bandından daha cok yaktırıyor kesınlıkle ve daha cok zevklıı
sporumuda yaptım yarın 10 ar dakıkalık perıyotlarla 3 kez spor planlıyorum
1bucuk ltrede su ıctım
bende almıştım o şortan ama attım gitti evde durdukça benim herif laf sokuyodu bunu aldın kullanmadın die şimdi unuttu gitti... iyi yürüyüşler sana bende yeni bitirdim kabadayıyı izliyorumşimdi koşu bandına gidiyorum.bimden termal şort almştım onuda giyip 40 dakika yürümeyi düşünüyorum. sonra karadayı var onu izlerim gerçi izleyincede stres oluyorum ama hadi bayyyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?