Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

iyi akşamlar şekerler işten sonra dolaştık dışarda anca geldim eve

bugünkü menüm

sabah
1 haşlama yumurta
yarım domates
maydonoz

öğlen
1 haşlama tavuk baget
1 bardak ayran

ara
çeyrek halley

akşam
1 kase k. mercimek çorbası

şimdide 1 elma yedim
suyumda şu an 2 lt oldu şişem yanımda halada içiyorum

herkes ne kadar az yiyor öyle bi yoğurtla öğün atlatanlar filan yapmayın böyle bnce bizim takım bu hafta birinci olcak tabi kızlar açlıktan bayılmaassa

yürüdüm 35 dakika 6 hızında yürüdüm ilk gün için yeter şimdi hlamur kaynattım iççem bugün anca otucam bende temizlik takıntısı var evde durdukça batıyo evi kaldırıp indiriyorum sonrada her tarafım ağrıyo.hayırlı akşamlar.

normalde kahvaltımı atlamıyorum..bu sadece bugüne özel oldu..zaten bağırsaklarımdan rahatsızım..4 gündür de wc ye çıkamayınca korkmaya başladım.kayısıları yedim ve bekledim...öğlende hafif geçirdim...

MENÜM:
SABAH: uyanır uyanmaz bir kivi ve 2 bardak su içtim
1 saat sonra zeytin peynir domates 1 tatlı kaşığı bal ve 2 dilim ekmek
ÖĞLE:
5 köfte 2 dilim ekmek 250 ml kola
Ara: 1 elma 6-7 fındık sonra rezene çayı
Ara: eti canga çikolata küçük boy
Akşam: peynir, biber ve domatesten oluşan sandviç 2 bardak çay
Ara: Fındık

Bugün canım hiç spor yapmak istemiyor, yoruldum biraz temizlik yaptım. ama gecenin ilerleyen saatlerinde fikrim değişirse yürüyüş bandında yürümeyi düşünüyorum... Bide bugün iştahım öyle çok ki anlatamam git gel bişiy arıyom buzdolabında...

30 dk eliptiğimi bitirdim şimdi..mahvoldum resmen sırtımdan su aktı:13:çok fena yoruyor..

dalin canım hayırlı olsun eliptiiğin güle güle kullan...
ben eliptikte 30 dk yaptım 91 kalori yazdı cnm..seninkinde 10 dk da 120 kalori bana fazla geldi..yaş kilo cinsiyet vs bilgilerini girdin mi...diski kaç kg..

bence benimki az seninki fazla gösteriyor var bi tuhaflık ikiside eliptik bu kadar fark olması normal değil..yavaş yapıyorum desem değil..çok hareketlimüzikle neredeyse koşar adım yapıyorum:44:..

Son düzenleme:
halley hariç beğendim neyseki oda az ve gündüz vaktiymiş..
aah aah bu kabızlık ne olacak halimiz bilmem..
cola mı çikolata mı hiç olmamış bunlar..
biri beni durdursun nefsim çıldırdııııııııııııı
canımmm biliyorum bazen dur diyemiyor ama bak durr nişanını güzel elbiseni düşün ve sakın yeme

sizlerin menüsü ne kadar da az. ben çok mu yiyorum ?
bu arada 1 saat yürüdüm :)

1 saat süpersin

Kizlar selam iki gundur internetm yok smdi ablamin telefonundan grip yaziuorum

Menum
Sabah: 1 dilim ekmek peynr kozlenmis biber bikac catal sucuklu yumurta sekersz cay
Ara: elma
Oglen: 5 lahana sarmasi ygurt
Aksam: bi kase corba ve salata

menün gayet iyi...
su ve sporda tamamsa güzel

halley hariç beğendim neyseki oda az ve gündüz vaktiymiş..

canımmm biliyorum bazen dur diyemiyor ama bak durr nişanını güzel elbiseni düşün ve sakın yeme

25 kalori filan halley baktım cnm erittim onuda

durdum yerimde bişey yememek için 1 lt suyu diktim kafaya :):) nişanımı düşünüyorum düşünüyorum bi prenses görünüyoo benmiyim ne(kendini beğenmişlik böyle bişey sanıırm )

tabi cnm prensesler gibi olacaksın.:13:herkesler şaşıracak annesi teyzesi vs.
sürekli bunu düşün ve canın kaçamak istediğinde dik kafana suyu...sonrada çık koşu bandına

Son düzenleme:
cnm çok az yemişsin bugün..özellikle öğlen .....

kızlar bugun az yedım farkındayım hep kahvaltıyla gecıstırdım cunku bugun cnm hıc bısıy yemek ıstemedı nedense.sut konusunda sıkıntım yok sukur sutun hammaddesı sudur yemek yemek sut yapmazkı bol su bol sut yapar sutun yuzde 90 ı su bugun ıstahsızdım anlıcanız

cnm ben boy yas kılo gırmedım ole bı ıfadeyede rastlamadım en dusuk ayarda calıstıgımda kalorı mıktarıda az oluyo ama ben en agır kademeden basladım ve ınanılmaz ter doktum 10 dakıkada terle yıkandımk resmen ve bacaklar popo kollar ve gobek ınanılmaz yandı tutustu bıraktıktan sonrakı 1 saat kaslarımın hala tıtredıgını hıssedıodum en agır kademede bayagı bı kademe yerınden oynatmak ıcın afedersın kıcım cıktı.basıyorum basıyorum abanıyorum bu cusseyle zor donduruyorum dusun artık o performansa o kalorı bence az bıle bnm nabız cıktı 90 a :)

tabi cnm prensesler gibi olacaksın.:13:herkesler şaşıracak annesi teyzesi vs.
sürekli bunu düşün ve canın kaçamak istediğinde dik kafana suyu...sonrada çık koşu bandına

gaz süperdi valla dün aç aç yattım bu sayede yoksa gece yemek yicektim korkunççççççççç ama spor yapamadım dün bi uykum geldii uyuyuverdim :)

günaydın herkeseee erkenciyim yine bugün bu iş saatlerini 10 filan yapın yetkililer size sesleniyorum (onlar çokta tın diyolar)

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....
canım benim nabız 100-110 oluyo bazen .diyorum ya neredeyse koşuyorum kulaklıkları takıp
hemde 30 dk ama ona rağmen 90 kalori gösterdi..ha sen ayarını 8 e getriyorsun sanırım..bunun 3 ü bile çok ağır geliyo bana daha fazlasını ben yapamıyorum..
sanırım benimki az gösteriyo ben ona inanmak istiyorum
ozaman ben 30 dk da 300-400 kalori yakıyorum senin hesaba göre:119:

Son düzenleme:
kızlar mutluyum umutluyum..heyecandan uyuyamadım gece..p.tesi istanbula gidiyoruz tedavi için ön görüşmeye kısmetse tabi..
içimde kelebekler uçuşuyo sanki..bebeğimin umuduna gidiyorum...inşallah bir gün kendide gelecek bana.
yaza kadar incecik olmak istiyorum verdiğim kiloları hamileliğimde alabilmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…