- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #75.481
günaydın canım...bende yatağa geri gitmeyi düşünüyorum aslındagünaydınlar........günaydın diyorum ama hala uyuşuk vaziyetteyim...yataktan bile çıkmadım pc yi yatağa getirdim
kızlar mutluyum umutluyum..heyecandan uyuyamadım gece..p.tesi istanbula gidiyoruz tedavi için ön görüşmeye kısmetse tabi..
içimde kelebekler uçuşuyo sanki..bebeğimin umuduna gidiyorum...inşallah bir gün kendide gelecek bana.
yaza kadar incecik olmak istiyorumverdiğim kiloları hamileliğimde alabilmek için
günaydın canım...bende yatağa geri gitmeyi düşünüyorum aslında
çok sağol canımcnm inşşşş çok iyi sonuçlanır.bizde bebeği bu zamana kadar erteledik ama bu kk yı okudukça hamile kalamayan,bebeği karnında ölen bayanları gördükçe o kadar çok korkmaya başladım ki...Allahtan hayırlısını diliyorum tabi her zaman ama ne bilim yaa bende çok korkuyorum....
bugün okul yok galiba....
çok sağol canıminşallah..
istediğiniz zaman hemen olur inş..meleğiniz canım..
korkma sen daha başlamamışsınız bile istemeye.bekletmeden gelir inş bebeğin.
bugün yok cnm evdeyim.
Günaydın kızlar sabah sabah sütlü gevrek yemek artık miğdemi bulandırıyo sabah öğünümde değişiklik yapcam artık
busramnmn canım bu internetsizlikle nasıl olucak bu iş bilmiyorum... şimdi ben sana bunu yazıyorum ama sen kim bilir ne zaman gireceksin ve okuyabilecekmisin yazdıklarımı meçhul....Kizlar selam iki gundur internetm yok smdi ablamin telefonundan grip yaziuorum
Menum
Sabah: 1 dilim ekmek peynr kozlenmis biber bikac catal sucuklu yumurta sekersz cay
Ara: elma
Oglen: 5 lahana sarmasi ygurt
Aksam: bi kase corba ve salata
sabah 1 dilim ekmek neden yokiyi akşamlar şekerler işten sonra dolaştık dışarda anca geldim eve
bugünkü menüm
sabah
1 haşlama yumurta
yarım domates
maydonoz
öğlen
1 haşlama tavuk baget
1 bardak ayran
ara
çeyrek halley
akşam
1 kase k. mercimek çorbası
şimdide 1 elma yedim
suyumda şu an 2 lt oldu şişem yanımda halada içiyorum
herkes ne kadar az yiyor öyle bi yoğurtla öğün atlatanlar filan yapmayın böyle bnce bizim takım bu hafta birinci olcak tabi kızlar açlıktan bayılmaassa
hayırdır kola ne iş... içinde ne kadar şeker var biliyormusun sen ... bir dilim baklava yeseydin bariMENÜM:
SABAH: uyanır uyanmaz bir kivi ve 2 bardak su içtim
1 saat sonra zeytin peynir domates 1 tatlı kaşığı bal ve 2 dilim ekmek
ÖĞLE:
5 köfte 2 dilim ekmek 250 ml kola
Ara: 1 elma 6-7 fındık sonra rezene çayı
Ara: eti canga çikolata küçük boy
Akşam: peynir, biber ve domatesten oluşan sandviç 2 bardak çay
Ara: Fındık
Bugün canım hiç spor yapmak istemiyor, yoruldum biraz temizlik yaptım. ama gecenin ilerleyen saatlerinde fikrim değişirse yürüyüş bandında yürümeyi düşünüyorum... Bide bugün iştahım öyle çok ki anlatamam git gel bişiy arıyom buzdolabında...
bi kere canım sütü yapan sudur tamam ama içeriğinin kalitesi senin yediklerinle orantılıdır.... dumduru bir ayran mı içirmek istersin çocuğa yoksa kıvamı yerinde bir bozamı... biyoloji mezunu ankadaşım özellikle tembihlerdi beni yediklerine dikkat et sağlıklı şeylerle beslen ve bol su iç çünkü su sütünü yapar yediklerinde içeriğini derdikızlar bugun az yedım farkındayım hep kahvaltıyla gecıstırdım cunku bugun cnm hıc bısıy yemek ıstemedı nedense.sut konusunda sıkıntım yok sukur sutun hammaddesı sudur yemek yemek sut yapmazkı bol su bol sut yapar sutun yuzde 90 ı su bugun ıstahsızdım anlıcanız
cnm ben boy yas kılo gırmedım ole bı ıfadeyede rastlamadım en dusuk ayarda calıstıgımda kalorı mıktarıda az oluyo ama ben en agır kademeden basladım ve ınanılmaz ter doktum 10 dakıkada terle yıkandımk resmen ve bacaklar popo kollar ve gobek ınanılmaz yandı tutustu bıraktıktan sonrakı 1 saat kaslarımın hala tıtredıgını hıssedıodum en agır kademede bayagı bı kademe yerınden oynatmak ıcın afedersın kıcım cıktı.basıyorum basıyorum abanıyorum bu cusseyle zor donduruyorum dusun artık o performansa o kalorı bence az bıle bnm nabız cıktı 90 a :)
ayyyyy hadi hayırlısı inş iyi haberlerle gelirsin ben cesaret edemedim tüp bebek yap diye ısrar ettiler ama...kızlar mutluyum umutluyum..heyecandan uyuyamadım gece..p.tesi istanbula gidiyoruz tedavi için ön görüşmeye kısmetse tabi..
içimde kelebekler uçuşuyo sanki..bebeğimin umuduna gidiyorum...inşallah bir gün kendide gelecek bana.
yaza kadar incecik olmak istiyorumverdiğim kiloları hamileliğimde alabilmek için
valla iyi olur.... dün okudum sürekli aynı şeyleri yememek lazımmış değişiklik metabolizmayı şaşırtıyormuş sende değiştir bencede...Günaydın kızlar sabah sabah sütlü gevrek yemek artık miğdemi bulandırıyo sabah öğünümde değişiklik yapcam artık
Bu sabah istanbulda çok yağmur vardı sabah koşumu yapamadım şemsiyeyle bende karın kaslarımı sıkıp bırakıyorum belki işe yarar
zıpkın gibi kalktım bugün sanırım sporun etkisi .. eskiden zorlanırdım alarmı 5 dk erteleye erteleye 30 dk daha yatardım ama bugün güne güzel başladım ....
üzerime giyebildiğim hiç bişeyim yok birde çalışıyorum malesef 2 pantolanla aylardır gidip geliyorum...yenisini almıyorum kilo vereceğim diye ama aylardır durum değişmedi.. şimdi sabırsızlıkla bekliyorum üzerimdekilerin bol gelmeye başlamasını....
ohhhhhhhhhhhhh ben burda sabahın köründe işe gidim.. hanfendiler yattıkları yerden mesaj yazsınlar gel keyfim gel....kıskandım valla.
bu aradaaaaaaaaaaaaa dün sizlerle bir blog paylaşmıştım kimler önemsedi dikkat etti söyleyin bakalım
cornellacım devlette çalışıyorum memurum yani bütün gün oturuyorum basenlerim genişliyo masa başı iş güzelde bu yanıda kötügreyy cnm ne iş yapıyorsun....
kızlar mutluyum umutluyum..heyecandan uyuyamadım gece..p.tesi istanbula gidiyoruz tedavi için ön görüşmeye kısmetse tabi..
cnm inşşşş çok iyi sonuçlanır.bizde bebeği bu zamana kadar erteledik ama bu kk yı okudukça hamile kalamayan,bebeği karnında ölen bayanları gördükçe o kadar çok korkmaya başladım ki...Allahtan hayırlısını diliyorum tabi her zaman ama ne bilim yaa bende çok korkuyorum....
Rabbim kucaklarınızı boş koymasın
mersindeyim canım ben... benim bir oğlum var allah bağışlasın onu bana... 9 yaşında 2-3 yıldır bebek için uğraştık olmadı 2. cisi... eşimin iş yerinde genel sıkıntı ortalama 60 derece sıcaklıkta çalıştığı için o sıcaklık spermleri öldürüyormuş öyle dedi doktor hamama sauanaya gitmek bile 3 aylık sperm kalitesini etkiliyormuş amannnn valla ben anlamadım benlik bir sorun yokken ben nie okadar ilaç yedim şiştim onu hiç anlamadım... tüp bebek istemiyorum tekrar o sıkıntılara girmeye takatim yok şimdi ve etrafın sürekli akıl vermesinden de sıkıldım biz 2. ciyi istemiyoruz diyorum artık... hayırlıysa rabbim verir değilsede ne yapalım kısmet... şimdi gizliden gizliye eşim tedavi görüyor sperm sayısını artırmak için belli bir seviyeye gelirse aşılama denicez bakalım....günaydın juju çok teşekkür ederim inş.güzel olacak herşey..
sen hangi şehirdeydin??
aslında bende tüp bebek olmadan gelse bebeğim diye de çok istedim..
ama gelmiyor olmuyorhemde bu 2.kez olacak..inşallah son olur
2 aya kalmaz o pantolonlar bol gelecek inş.:13:
ben baktım bloğa juju öğünlerine göz gezzdirm..baya çokta yemiş gün içinde ben onları yesem kilo alırım eminim
metabolizma çok etkili yavaş benimkisi..
bişey soracağım sana akşamları 30 dk koşuyorsunya juju kaç kalori gösteriyor makine 30 dk da...
dalinle ikimizinkide eliptik ama arada çok fark var göstergelerin:44:
aynen şaşırtmak lazım... onun için ne yapmak lazım ara ara bilgi buldukça paylaşıcamcornellacım devlette çalışıyorum memurum yani bütün gün oturuyorum basenlerim genişliyo masa başı iş güzelde bu yanıda kötü
kaptancım bencede şaşırtalım metobolizmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?