- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #75.501
iyide bi şekilde karbonhidrat da alman lazım.... ozaman 2 kaşık makarna yada pilav eklemelisin....jujucum bana ekmek ye demissinde ekmek yedikçe yiyesim geliyo benim o yüzden sürmüyorum elimi kahvaltıda yiyorum sadce dün yememişim bugün yedim ama
kızlar spor aletlerinin göstergeelrine fazla inanmayın ben mesela yarım saat koşsamda yürüsemde aynı kaloriyi gösteriyo msla ben yarım saatte 50 60 kalori yakıyorum hızlı yürüdüğümde ama netten baktım yarm saatte 120 kalori yakarsın diyo bileemdim bide benim nabız arada makineya göre 200e çıkıyo yani koşu bandına bakarsak ölüp gitmem lazım
ara ara girin okuyun yan tarafta başarı öyküleri var onları okuyun inanın etkileniyorsunuz birde bilmediğimiz yada yanlış bildiğimizi okadar şey çıkıyor ki...arkadaşlar nasılsınız juju sen dedikten sonra mevsimlerden roma denilen siteye baktım gerçerkten te güzelmiş diyet listeyi bugün ona başlamayıu düşünüyorum yapabilirsem tabi ben hastanede nöbetteyim bakalım öğlen ne çıkcak defterde tutcam bundan sonra yürüyüş bandınında tozunu atcam platese kayıt oldukmu tamam.hafta sonu sıkıntılı biraz eşler evde olunca azcık kaçıyoruz sanki tüp bebek için sendemi gittin juju
bu arada kaça mal oluyo bu tüp bebekistanbulda nereye gitceksiniz biz ankarada genartta gitmiştik ikin sonuçta ne yazıkki negatif inşallah ALLAHIM NASİP EDERDE TEZ ZAMANDA ANNE OLURSUN OLURUZ OLURLARRRR
Günaydın arkadaşlar... Hayırlı sabahlar olsun... Yazılara şöyle bir göz gezdirdim de evet şu evde kullandığımız zayıflama aletlerinde kalori göstergesi yanlış... Koşu Bandında Kaç Kalori Harcıyorum Kalori Hesabı Kario Kardiyo Çalışmaları ben bu siteye giriyorum burda koşu bandında kaç dakikada kaç kalori verdiğin yazıyor...Henüz bisiklette aç kalori yakıldığı bilgisi verilmemiş ama koşu bandı alan arkadaşlar dakikanız, hızınız, varsa eğiminiz, kilonuz,boyunuz verileri giriyorsunuz size ortalama bir rakam gösteriyor...Benimde koşu bandında 7 ilede yürüsem aynı 7,5 lada yürüsem 6,5 lada yürüsem aynı kaloriyi gösteriyor
Günaydın arkadaşlar... Hayırlı sabahlar olsun... Yazılara şöyle bir göz gezdirdim de evet şu evde kullandığımız zayıflama aletlerinde kalori göstergesi yanlış... Koşu Bandında Kaç Kalori Harcıyorum Kalori Hesabı Kario Kardiyo Çalışmaları ben bu siteye giriyorum burda koşu bandında kaç dakikada kaç kalori verdiğin yazıyor...Henüz bisiklette aç kalori yakıldığı bilgisi verilmemiş ama koşu bandı alan arkadaşlar dakikanız, hızınız, varsa eğiminiz, kilonuz,boyunuz verileri giriyorsunuz size ortalama bir rakam gösteriyor...Benimde koşu bandında 7 ilede yürüsem aynı 7,5 lada yürüsem 6,5 lada yürüsem aynı kaloriyi gösteriyor
7 mi o nasıl 7 benimkinde 5 yaptığımda yürümüyor adeta koşuyorum anam nasıl 7 ????
Tüp bebek 5 milyar falan tutuyor biz samsundan gittiğimiz için 8 9 falan mal oldu otel de kalınıyor gerçi genartın misafirhanesi vardı orda pişirip yedik ama sıkıntılı süreç yaşayan biliyor helede kendi evinden uzaktaysan çok zor şimdilik 3 ay oldu geleli mola verdik yaş 28 .eşimde sıkıntı var sperm sayısıyla alakalı umarım tüp bebeğe gerek kalmadan verir allahım inşallah .tüp bebeğin adı kolay gerisi zor
Benimkide voit marka... 7- 7,5 bende de öyle yavaş değil zaten yürüyorum ama nerdeyse koşar adım yürüyorum. Eşim genelde 6,5 da çalışıyor. ben resmen postacı hızıyla kollar koşar gibi hızlı hızlı bi sağa sola salına salına yürüyüş yapıyorum. ilk 15 dakika çok yoruluyorum ama sonra düzene giriyorum. 3 dakikada nasıl 369 kalori gösteriyor. JUJU Anlamadım
dunlop benimkisi ben 4,2 yaptığımda normal tempolu yürüyüş modunda oluyorum bende anlamadım işte aldım alalı hiç 7 yapmadım 5 e çıkmışlığım var ama ötesine hiç geçmedim
hızı km, vücut ağırlığını kg olarak giriyorsunuz değil mi? verileri doğru girmeyince fazla çıkıyor
hızı km, vücut ağırlığını kg olarak giriyorsunuz değil mi? verileri doğru girmeyince fazla çıkıyor
ben koşarken 7 8 de koşuyorum oda öyle canımı dişime katarak koşma değil farklı sanıırm bunlar benimkide altis markası
evet cnm öyle girdim 215 cıktı yarım saat :S
Bayanlar merak ettim mahsuru yoksa kaç beden giysi giyiyorsunuz? ve kaç beden olmak istiyorsunuz?
Bayanlar merak ettim mahsuru yoksa kaç beden giysi giyiyorsunuz? ve kaç beden olmak istiyorsunuz?
bende 42 giyiyorum bende 38 olsam yetiyor aslında. hayırlısı bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?