Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

iyide bi şekilde karbonhidrat da alman lazım.... ozaman 2 kaşık makarna yada pilav eklemelisin....

koşubandındaki nabıza inanmıyorum ama 4,2 hızla 30 dk yürüdüğümde 100 cal yakıyorum aynı hızda koşarsam şayet daha fazla yakıyorumdur ama onu hesaplamıyor işte....

ara ara girin okuyun yan tarafta başarı öyküleri var onları okuyun inanın etkileniyorsunuz birde bilmediğimiz yada yanlış bildiğimizi okadar şey çıkıyor ki...

mesela birini dün paylaştım kaçamak yapılan günün ertesinde 2 gün boyunca kahvaltı normal öğle ve akşam karbonhidratı keserek düzene girebiliyormuşuz mesela
istanbulda nereye gitceksiniz biz ankarada genartta gitmiştik ikin sonuçta ne yazıkki negatif inşallah ALLAHIM NASİP EDERDE TEZ ZAMANDA ANNE OLURSUN OLURUZ OLURLARRRR
bu arada kaça mal oluyo bu tüp bebek

ben tüp bebek yaptırmadım hiç yumurta çatlat olgunlaştır vs tedavi uygulandı bana

7 mi o nasıl 7 benimkinde 5 yaptığımda yürümüyor adeta koşuyorum anam nasıl 7 ????

verdiğin siyete göre benim 30dk da 215 kalori çıktı canım buda biraz fazla değilmi

dunlop benimkisi ben 4,2 yaptığımda normal tempolu yürüyüş modunda oluyorum bende anlamadım işte aldım alalı hiç 7 yapmadım 5 e çıkmışlığım var ama ötesine hiç geçmedim

Tüp bebek 5 milyar falan tutuyor biz samsundan gittiğimiz için 8 9 falan mal oldu otel de kalınıyor gerçi genartın misafirhanesi vardı orda pişirip yedik ama sıkıntılı süreç yaşayan biliyor helede kendi evinden uzaktaysan çok zor şimdilik 3 ay oldu geleli mola verdik yaş 28 .eşimde sıkıntı var sperm sayısıyla alakalı umarım tüp bebeğe gerek kalmadan verir allahım inşallah .tüp bebeğin adı kolay gerisi zor

Benimkide voit marka... 7- 7,5 bende de öyle yavaş değil zaten yürüyorum ama nerdeyse koşar adım yürüyorum. Eşim genelde 6,5 da çalışıyor. ben resmen postacı hızıyla kollar koşar gibi hızlı hızlı bi sağa sola salına salına yürüyüş yapıyorum. ilk 15 dakika çok yoruluyorum ama sonra düzene giriyorum. 3 dakikada nasıl 369 kalori gösteriyor. JUJU Anlamadım

aynen canım benimde eşimde sıkıntı ... aşılama bile yapmıyorlar şuanki durumu ile... benim tesellim bir tane bebeğimin olması ... belkide bu nedenle uzak bakıyorum tüp bebeğe ama ben şehir dışında değilde belki bir kere bulunduğum şehirde denerim ...

valla markadan markaya ayar değişiyor sanırsam ben 6 yaptığımda yürüyemedim resmen koşuyordum ister istemez düşün....

3 değil ya unutmuşum 0 koymayı 30 dk

hızı km, vücut ağırlığını kg olarak giriyorsunuz değil mi? verileri doğru girmeyince fazla çıkıyor

dunlop benimkisi ben 4,2 yaptığımda normal tempolu yürüyüş modunda oluyorum bende anlamadım işte aldım alalı hiç 7 yapmadım 5 e çıkmışlığım var ama ötesine hiç geçmedim

ben koşarken 7 8 de koşuyorum oda öyle canımı dişime katarak koşma değil farklı sanıırm bunlar benimkide altis markası

hızı km, vücut ağırlığını kg olarak giriyorsunuz değil mi? verileri doğru girmeyince fazla çıkıyor

ben koşarken 7 8 de koşuyorum oda öyle canımı dişime katarak koşma değil farklı sanıırm bunlar benimkide altis markası

evet cnm öyle girdim 215 cıktı yarım saat :S

tamam bu seferde HARCANAN KALORİ : 222,2 Kilokalori çıktı benim koşu bandım 100 cal gösteriyo ... iki katı çıktı burada doğruluğu ne acaba şayet 222 cal yakıyorsam valla süper

Son düzenleme:
Bayanlar merak ettim mahsuru yoksa kaç beden giysi giyiyorsunuz? ve kaç beden olmak istiyorsunuz?

mağazaya göre değişiyo bedenim cnm dün bi butikten kaban aldım 40 beden kanvas pantolon aldım 40 beden çok nadir 42 oluyo
LCWdan bişey alırsam genelde 38 benden oluyo msla bı kot aldım 28 beden ama geneli 40 beden işte 36 benden olmak istiyorum 34te olabilir :d

kızlar bu arada benden habersiz kimseyi çağırmayır artık... çünkü saydım ve notlarıma göre gelenlerin hepsi kadroya girerse takım tamam oluyor sonra açıkta kalma durumu olmasın ...mevcutların girişleri kesinleşsin ona göre alım yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…