- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #75.521
zıpkın gibi kalktım bugün sanırım sporun etkisi .. eskiden zorlanırdım alarmı 5 dk erteleye erteleye 30 dk daha yatardım ama bugün güne güzel başladım ....
üzerime giyebildiğim hiç bişeyim yok birde çalışıyorum malesef 2 pantolanla aylardır gidip geliyorum...yenisini almıyorum kilo vereceğim diye ama aylardır durum değişmedi.. şimdi sabırsızlıkla bekliyorum üzerimdekilerin bol gelmeye başlamasını....
ohhhhhhhhhhhhh ben burda sabahın köründe işe gidim.. hanfendiler yattıkları yerden mesaj yazsınlar gel keyfim gel....kıskandım valla.
bu aradaaaaaaaaaaaaa dün sizlerle bir blog paylaşmıştım kimler önemsedi dikkat etti söyleyin bakalım
günaydın juju çok teşekkür ederim inş.güzel olacak herşey..
sen hangi şehirdeydin??
aslında bende tüp bebek olmadan gelse bebeğim diye de çok istedim..
ama gelmiyor olmuyorhemde bu 2.kez olacak..inşallah son olur
2 aya kalmaz o pantolonlar bol gelecek inş.:13:
ben baktım bloğa juju öğünlerine göz gezzdirm..baya çokta yemiş gün içinde ben onları yesem kilo alırım eminim
metabolizma çok etkili yavaş benimkisi..
bişey soracağım sana akşamları 30 dk koşuyorsunya juju kaç kalori gösteriyor makine 30 dk da...
dalinle ikimizinkide eliptik ama arada çok fark var göstergelerin:44:
cornellacım devlette çalışıyorum memurum yani bütün gün oturuyorum basenlerim genişliyo masa başı iş güzelde bu yanıda kötü
kaptancım bencede şaşırtalım metobolizmayı
Rabbim kucaklarınızı boş koymasın
ben ben kaptanımokudum hatta kk da topic açmışlar orayı da okudum ...diyetisyen diyet yayınlamış..12 günlük periyottan sonra 21 güne geçeceklermiş.....diyete baktım çok güzel...ama şu 3-5 köfte olayı yokmu beni sıkıyor ya ...yani olsa keşke biri yapsa yerim
bu arada ben de bayağıdır aynı kotu giyip duruyorum.Allahtan çok dışarı çıkan bir tip değilim de paçayı yırtıyorum....kilo verecem ben sonra alacağım diyorum
ben ben kaptanımokudum hatta kk da topic açmışlar orayı da okudum ...diyetisyen diyet yayınlamış..12 günlük periyottan sonra 21 güne geçeceklermiş.....diyete baktım çok güzel...ama şu 3-5 köfte olayı yokmu beni sıkıyor ya ...yani olsa keşke biri yapsa yerim
bu arada ben de bayağıdır aynı kotu giyip duruyorum.Allahtan çok dışarı çıkan bir tip değilim de paçayı yırtıyorum....kilo verecem ben sonra alacağım diyorum
inşallah juju inşallahmersindeyim canım ben... benim bir oğlum var allah bağışlasın onu bana... 9 yaşında 2-3 yıldır bebek için uğraştık olmadı 2. cisi... eşimin iş yerinde genel sıkıntı ortalama 60 derece sıcaklıkta çalıştığı için o sıcaklık spermleri öldürüyormuş öyle dedi doktor hamama sauanaya gitmek bile 3 aylık sperm kalitesini etkiliyormuş amannnn valla ben anlamadım benlik bir sorun yokken ben nie okadar ilaç yedim şiştim onu hiç anlamadım... tüp bebek istemiyorum tekrar o sıkıntılara girmeye takatim yok şimdi ve etrafın sürekli akıl vermesinden de sıkıldım biz 2. ciyi istemiyoruz diyorum artık... hayırlıysa rabbim verir değilsede ne yapalım kısmet... şimdi gizliden gizliye eşim tedavi görüyor sperm sayısını artırmak için belli bir seviyeye gelirse aşılama denicez bakalım....
inşallah güzel sonuçlarla dönersin sende.......
canım benimki normal yürüyüş modunda calori gösterir oda hızına göre değişiyor ben yürürken 30 dk 100 cal yakıyorum ama koşmak daha çok kalori yaktırıyor onun hesabı ayrı.
aynen şaşırtmak lazım... onun için ne yapmak lazım ara ara bilgi buldukça paylaşıcam
ben 1.denememi ankarada başka bi merkezde yaptırdım ama oradan hiç memnun kalmadım..Tüp bebek 5 milyar falan tutuyor biz samsundan gittiğimiz için 8 9 falan mal oldu otel de kalınıyor gerçi genartın misafirhanesi vardı orda pişirip yedik ama sıkıntılı süreç yaşayan biliyor helede kendi evinden uzaktaysan çok zor şimdilik 3 ay oldu geleli mola verdik yaş 28 .eşimde sıkıntı var sperm sayısıyla alakalı umarım tüp bebeğe gerek kalmadan verir allahım inşallah .tüp bebeğin adı kolay gerisi zor
tamam bu seferde HARCANAN KALORİ : 222,2 Kilokalori çıktı benim koşu bandım 100 cal gösteriyo ... iki katı çıktı burada doğruluğu ne acaba şayet 222 cal yakıyorsam valla süper
Bayanlar merak ettim mahsuru yoksa kaç beden giysi giyiyorsunuz? ve kaç beden olmak istiyorsunuz?
mağazaya göre değişiyo bedenim cnm dün bi butikten kaban aldım 40 beden kanvas pantolon aldım 40 beden çok nadir 42 oluyo
LCWdan bişey alırsam genelde 38 benden oluyo msla bı kot aldım 28 beden ama geneli 40 beden işte 36 benden olmak istiyorum 34te olabilir :d
bende 42 giyiyorum bende 38 olsam yetiyor aslında. hayırlısı bakalım...
inşallah juju inşallahkeşke doğal yoldan gelseler..
benim de eşimde problem aslında çok değil dr.lar doğal yolla olabilir dedi ama olmadı..
tüp bebek yaptırdık orada eşimin değerleri çok çok düşük çıktı snra dışarda test yaptırdık gene normal çıktı..
şimdi daha iyi bir merkezde çok ayrıntılı incelenecek değerleri bakalım ne çıkacak çok merak ediyorum.
5 aydır iyi bir ilaç kullanıyor...kür kullanıyor bakalım nasıl dğeişmiş:26:
ben 1.denememi ankarada başka bi merkezde yaptırdım ama oradan hiç memnun kalmadım..
birde benim eşimin tüm ailesi ankarada ve bi çoğu bilmiyo durumu. buda çok stres yaptırdı bize gizli gizli gidip gelmeler.
bence kimsenin bilmediği bi yerde olması daha iyi.
şimdi ist.ta yaptıracağız.gerçektende yorumlarına da baktığımda .kk.da en gelişmiş laboratuvarlar istta..
tabi kısmet olacaksa heryerde oluyor orası ayrı.
ben gürgana gttim negatif oldu..arkadaşım centriuma gitti pozitif oldu..
inşallah bekletmeden gelir bebeğin ttlım.
bena 42 beden pantolonlarım 70-71 kilo iken dar gelmeye başlamıştı...40 beden bir kumaş pantolonum vardı patlayacak gibi oluyodu önünü kapatamıyordum..
şimdi 42 ler bol geliyor ama genede oluyor...o 40 beden pantolonumda güzel oluyor..
40-42 arasına inmişim demek ki...
bende 38 olsam yeter..
cnm senın gostergende bı sorun oldugunu dusunuyorum 30 dakıkada 90 cal.çok çok az elıptık saatte 19 km kızda 700 calorı yaktırıyor sende bayagı hızlı calıstıgını soluyosun yarım saatte 350-400 kewsın yakıyosun.ama bnm vucut yag oranımda senden cok cok fazla bnm senden daha cok yakmam normal sen bnm kadar yakamazsın zaten bu dedım harcanan kalorı 80 kg ustu bayanlar ıcın.1 saat aynı hızda elıptık yapalım ben senden 2 kat fazla kalorı harcarım dettt sen kendını bnmle bırmı goruyposun bakımgünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....
canım benim nabız 100-110 oluyo bazen .diyorum ya neredeyse koşuyorum kulaklıkları takıp
hemde 30 dk ama ona rağmen 90 kalori gösterdi..ha sen ayarını 8 e getriyorsun sanırım..bunun 3 ü bile çok ağır geliyo bana daha fazlasını ben yapamıyorum..
sanırım benimki az gösteriyo ben ona inanmak istiyorum
ozaman ben 30 dk da 300-400 kalori yakıyorum senin hesaba göre:119:
kızlar mutluyum umutluyum..heyecandan uyuyamadım gece..p.tesi istanbula gidiyoruz tedavi için ön görüşmeye kısmetse tabi..
içimde kelebekler uçuşuyo sanki..bebeğimin umuduna gidiyorum...inşallah bir gün kendide gelecek bana.
yaza kadar incecik olmak istiyorumverdiğim kiloları hamileliğimde alabilmek için
öyle kalıpları yok aslında bir öğün için 3-4 örnek veriyor kadın onu yada bunu yada bunu yada bunu yiyebilirsiniz diye şekillendiriyor...
kk da hangi topik o bende bakim
nerde topic açmışlar mevsimlerden roma gerçekten güzel bir site
kuzum be en zor seviyeden başlamakla hata ettin bence... vucudun alıştıkça seviyeyi yüseltmen lazım mantıken şimdi kaslara aşırı yüklendiğinden yağlarını kasa dönüştürebilirsin... biliyorsun bir hareketi aşırı yaparsan yağ yakımını bitirir kas oluşumu başlarcnm senın gostergende bı sorun oldugunu dusunuyorum 30 dakıkada 90 cal.çok çok az elıptık saatte 19 km kızda 700 calorı yaktırıyor sende bayagı hızlı calıstıgını soluyosun yarım saatte 350-400 kewsın yakıyosun.ama bnm vucut yag oranımda senden cok cok fazla bnm senden daha cok yakmam normal sen bnm kadar yakamazsın zaten bu dedım harcanan kalorı 80 kg ustu bayanlar ıcın.1 saat aynı hızda elıptık yapalım ben senden 2 kat fazla kalorı harcarım dettt sen kendını bnmle bırmı goruyposun bakım
ama 90danda fazla yaktıgın kesın.ben en zor sevıden basladım dungece ayagımın agrısından uyuyamadım :)
cnmmm hayırlı haberlerle don hersey gonlşunce olsun ınsss
eger bakmadıysanız topic bu;
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...588123-mevsimlerden-roma-nin-diyet-grubu.html
cnm senın gostergende bı sorun oldugunu dusunuyorum 30 dakıkada 90 cal.çok çok az elıptık saatte 19 km kızda 700 calorı yaktırıyor sende bayagı hızlı calıstıgını soluyosun yarım saatte 350-400 kewsın yakıyosun.ama bnm vucut yag oranımda senden cok cok fazla bnm senden daha cok yakmam normal sen bnm kadar yakamazsın zaten bu dedım harcanan kalorı 80 kg ustu bayanlar ıcın.1 saat aynı hızda elıptık yapalım ben senden 2 kat fazla kalorı harcarım dettt sen kendını bnmle bırmı goruyposun bakım
ama 90danda fazla yaktıgın kesın.ben en zor sevıden basladım dungece ayagımın agrısından uyuyamadım :)
cnmmm hayırlı haberlerle don hersey gonlşunce olsun ınsss
bende mevsimlerden romanın kadınlar kulübünüde gezdim aslında bakıyorumda diyet listeleri aslında bizim günlük yediğimiz şeylerin dışında değil. Uygulaması kolay gibi ama nefis işte hep kaçamak yediklerimiz ve sporu yaşam biçimi haline getirememiz bu hale getiriyor.
Arkadaşlar bişiy soracağım birine cevap yazarken onun yazdıklarını alıntı yazıp ardına siz kendi düşüncenizi yazıyorsunuz ya nasıl yapılıyor o? ben kopyala yapıştır yaptım öyle kutucuğun içinde olmadı....
ile başlar alıntılanın mesaj yineile biter... sen de ona göre aralara yazarsın
kızlar dun ben tartıldım cuma gunu 86000 ıdım dun ıse 85300
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?