Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yok fazla uzun değilim 171 172 civarında... Ama benim biraz kemik ve kas ağırlığım fazla geliyor...Görünümde 81-82 kilo gibi durmuyorum zaten ondan kaynaklanıyor sanırım...

ben ben kaptanımokudum hatta kk da topic açmışlar orayı da okudum ...diyetisyen diyet yayınlamış..12 günlük periyottan sonra 21 güne geçeceklermiş.....diyete baktım çok güzel...ama şu 3-5 köfte olayı yokmu beni sıkıyor ya ...yani olsa keşke biri yapsa yerim
bu arada ben de bayağıdır aynı kotu giyip duruyorum.Allahtan çok dışarı çıkan bir tip değilim de paçayı yırtıyorum....kilo verecem ben sonra alacağım diyorum

cnm ordaki kalorilere takılma her aletin farklı farklı oluyor...

cornellacım devlette çalışıyorum memurum yani bütün gün oturuyorum basenlerim genişliyo masa başı iş güzelde bu yanıda kötü

kaptancım bencede şaşırtalım metobolizmayı

yaa bende istiyorum artık atanmak

Rabbim kucaklarınızı boş koymasın

aminn

Son düzenleme:

öyle kalıpları yok aslında bir öğün için 3-4 örnek veriyor kadın onu yada bunu yada bunu yada bunu yiyebilirsiniz diye şekillendiriyor...

kk da hangi topik o bende bakim

nerde topic açmışlar mevsimlerden roma gerçekten güzel bir site

inşallah juju inşallah keşke doğal yoldan gelseler..
benim de eşimde problem aslında çok değil dr.lar doğal yolla olabilir dedi ama olmadı..
tüp bebek yaptırdık orada eşimin değerleri çok çok düşük çıktı snra dışarda test yaptırdık gene normal çıktı..
şimdi daha iyi bir merkezde çok ayrıntılı incelenecek değerleri bakalım ne çıkacak çok merak ediyorum.
5 aydır iyi bir ilaç kullanıyor...kür kullanıyor bakalım nasıl dğeişmiş:26:

ben 1.denememi ankarada başka bi merkezde yaptırdım ama oradan hiç memnun kalmadım..
birde benim eşimin tüm ailesi ankarada ve bi çoğu bilmiyo durumu. buda çok stres yaptırdı bize gizli gizli gidip gelmeler.
bence kimsenin bilmediği bi yerde olması daha iyi.
şimdi ist.ta yaptıracağız.gerçektende yorumlarına da baktığımda .kk.da en gelişmiş laboratuvarlar istta..
tabi kısmet olacaksa heryerde oluyor orası ayrı.
ben gürgana gttim negatif oldu..arkadaşım centriuma gitti pozitif oldu..
inşallah bekletmeden gelir bebeğin ttlım.
tamam bu seferde HARCANAN KALORİ : 222,2 Kilokalori çıktı benim koşu bandım 100 cal gösteriyo ... iki katı çıktı burada doğruluğu ne acaba şayet 222 cal yakıyorsam valla süper

Bayanlar merak ettim mahsuru yoksa kaç beden giysi giyiyorsunuz? ve kaç beden olmak istiyorsunuz?

bende 42 giyiyorum bende 38 olsam yetiyor aslında. hayırlısı bakalım...

bena 42 beden pantolonlarım 70-71 kilo iken dar gelmeye başlamıştı...40 beden bir kumaş pantolonum vardı patlayacak gibi oluyodu önünü kapatamıyordum..
şimdi 42 ler bol geliyor ama genede oluyor...o 40 beden pantolonumda güzel oluyor..
40-42 arasına inmişim demek ki...
bende 38 olsam yeter..

Son düzenleme:

sen olaya pozitif bakmaya özen göster ben onunda etkisine inanıyorum....

cnm senın gostergende bı sorun oldugunu dusunuyorum 30 dakıkada 90 cal.çok çok az elıptık saatte 19 km kızda 700 calorı yaktırıyor sende bayagı hızlı calıstıgını soluyosun yarım saatte 350-400 kewsın yakıyosun.ama bnm vucut yag oranımda senden cok cok fazla bnm senden daha cok yakmam normal sen bnm kadar yakamazsın zaten bu dedım harcanan kalorı 80 kg ustu bayanlar ıcın.1 saat aynı hızda elıptık yapalım ben senden 2 kat fazla kalorı harcarım dettt sen kendını bnmle bırmı goruyposun bakım
ama 90danda fazla yaktıgın kesın.ben en zor sevıden basladım dungece ayagımın agrısından uyuyamadım :)

cnmmm hayırlı haberlerle don hersey gonlşunce olsun ınsss

Son düzenleme:
kuzum be en zor seviyeden başlamakla hata ettin bence... vucudun alıştıkça seviyeyi yüseltmen lazım mantıken şimdi kaslara aşırı yüklendiğinden yağlarını kasa dönüştürebilirsin... biliyorsun bir hareketi aşırı yaparsan yağ yakımını bitirir kas oluşumu başlar

sağol canım bi göz gezdireyim... ben başlasam mı diyorum geriden takip ederim

doğru cnm haklısın..
ben boy kilo vs girdim ve ayarı dediğim gibi 2-3 arası değiştirerek yaptım..
sen baya zorlamışsın kendini ondan olabilir.
ayarı artırsam ve hızla yapsam benimkide öyle çok yazar belki ama yapamıyorum ben

bak sende hem 10 dk en yüksek ayar yerine 20 dk düşük ayarda yapalıştır bünyeyi birden ne yaptın sen

bende mevsimlerden romanın kadınlar kulübünüde gezdim aslında bakıyorumda diyet listeleri aslında bizim günlük yediğimiz şeylerin dışında değil. Uygulaması kolay gibi ama nefis işte hep kaçamak yediklerimiz ve sporu yaşam biçimi haline getirememiz bu hale getiriyor.

yok anacım valla zor değil... Kadın 4-5 tane örnek veriyo ya onu ya bunu die... Baktım da gayet güzel yapılır... Ben yavaştan ısınmaya başladım... Iyice hatmedim de

zayıflarken yüzümüzden böyle kalsın çökmesin yanaklarımız gitmesin isterizya bunu için badem fındık fıstık yemek gerekiyomuş

bide yemekten yarım saat önce yenilen mandaline yemeğin yağ emilimini azaltıyomuş

garfield06
zayıflarken yüzümüzden böyle kalsın çökmesin yanaklarımız gitmesin isterizya bunu için badem fındık fıstık yemek gerekiyomuş

bide yemekten yarım saat önce yenilen mandaline yemeğin yağ emilimini azaltıyomuş

ooooooooo bunu öğrendiğimiz iyi oldu sağol garfield....

Arkadaşlar bişiy soracağım birine cevap yazarken onun yazdıklarını alıntı yazıp ardına siz kendi düşüncenizi yazıyorsunuz ya nasıl yapılıyor o? ben kopyala yapıştır yaptım öyle kutucuğun içinde olmadı....

şimdi mesajlarımızın sağ alt tarafında alıntı ile cevapla yazan yere tıklarsan bir kişiye onun alıntısı ile cevap verirsin... mesaj yazdığın kısma onun mesajı belli bir formatta otomatik gelir sende altına yazarsın yollarsın

birden fazla kişiye cevap vereceksen eğer alıntı ile cavapla yan tarafında "+ şeklinde bişey var oraya tıklarsın bir iki üç beş tıklayarak okumaya devam edersin bittiğinde konuya cevap yaz dediğinde otomatik tıkladıkların gelir o mesaj yazılan kısma

burada dikkat edeceğin bölüm
ile başlar alıntılanın mesaj yine
ile biter... sen de ona göre aralara yazarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…