Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Son düzenleme:
duymuş bile
ben tartılmadım sabah evden çıkmadan unutuyorum hep akşamda tartılmam yarın sabah tartılcam zaten

hayır yarın sabah tartılmak yokk sadece p.tesı ve cuma p.tesı tartılmamızın sebebıde hafta sonu kaçamaklarını abartmısmıyız dıye gozlemlemek sen trenı kaçırdın cumaya kadar bekleyecenn malesef

bak bide okumamış yazdıklarımı cnm ben yarın sabah şehir dışına cıkcam pazar döncem o yuzden yarn sabah erkenden yapcm bildiirm böle demiştik jujuyla o yüzden tartılcam

15 dakıka sporumu yaptım hacılar ılk 10 dakıka 18 km ıle en dusuk ayarda sonrakı 5 dakıkada 3.kademede 25 km hızla geberdımmm yaa zaten bunun en hafıfı bıe agır kademe arttıkca cevırmek ımkansız oluyop 25 km hıza cıkmak hakatewn saglam toto ıstıyo

bak bide okumamış yazdıklarımı cnm ben yarın sabah şehir dışına cıkcam pazar döncem o yuzden yarn sabah erkenden yapcm bildiirm böle demiştik jujuyla o yüzden tartılcam

gecmısı okudum ama gozumden kaçmıs hellam ıyı bakalım bu sefer boler olsun hadı benden sana kafa ıznı

alıntılı yazmaya çalışıyorum niye olmadı yaaaa

bak bak bak hani tartılmıyoduk kız naptın sen gene juju duymasın

duymuş bile
ben tartılmadım sabah evden çıkmadan unutuyorum hep akşamda tartılmam yarın sabah tartılcam zaten

yanlıs adama cattın koçummm alacam anahtarını

yok cnm duysun :d oda tartılıypo pazartesı gunlerı tartılmak serbestt

ALLAHIM ŞUNLARA BAKYAAAAAAAAAAAAAA

gördüm görmem mi ama pazartesi die ses etmedim ... seningi mazeretli bir durum onun için sorun yok ama diğerleri kesinlikle çıkmıcak...

alıntılı yazmaya çalışıyorum niye olmadı yaaaa

olmuş işte

ben neyin kafasını yaşıyosam yarın gidiyorum yazmışım yok yok perşembe gidiyorum o gün sabah tartılcam keşke yarın gitsem

garfield fotona bayıldıım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…