- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #75.541
kızlar dun ben tartıldım cuma gunu 86000 ıdım dun ıse 85300
bak bak bak hani tartılmıyoduk kız naptın sen gene juju duymasın
yanlıs adama cattın koçummm alacam anahtarınıohoooooooooo bizde tam rakip olarak adamını bulmuşuz.... aldı başını gitti ayıp be bana ..
yok cnm duysun :d oda tartılıypo pazartesı gunlerı tartılmak serbesttbak bak bak hani tartılmıyoduk kız naptın sen gene juju duymasın
duymuş bile
ben tartılmadım sabah evden çıkmadan unutuyorum hep akşamda tartılmam yarın sabah tartılcam zaten
şimdi mesajlarımızın sağ alt tarafında alıntı ile cevapla yazan yere tıklarsan bir kişiye onun alıntısı ile cevap verirsin... mesaj yazdığın kısma onun mesajı belli bir formatta otomatik gelir sende altına yazarsın yollarsın
birden fazla kişiye cevap vereceksen eğer alıntı ile cavapla yan tarafında "+ şeklinde bişey var oraya tıklarsın bir iki üç beş tıklayarak okumaya devam edersin bittiğinde konuya cevap yaz dediğinde otomatik tıkladıkların gelir o mesaj yazılan kısma
burada dikkat edeceğin bölümile başlar alıntılanın mesaj yineBöyle mi olacak bakalım bi mesajı göndereyimile biter... sen de ona göre aralara yazarsın.
hayır yarın sabah tartılmak yokk sadece p.tesı ve cuma p.tesı tartılmamızın sebebıde hafta sonu kaçamaklarını abartmısmıyız dıye gozlemlemek sen trenı kaçırdın cumaya kadar bekleyecenn malesef
bak bide okumamış yazdıklarımıcnm ben yarın sabah şehir dışına cıkcam pazar döncem o yuzden yarn sabah erkenden yapcm bildiirm böle demiştik jujuyla o yüzden tartılcam
alıntılı yazmaya çalışıyorum niye olmadı yaaaazayıflarken yüzümüzden böyle kalsın çökmesin yanaklarımız gitmesin isterizya bunu için badem fındık fıstık yemek gerekiyomuş
bide yemekten yarım saat önce yenilen mandaline yemeğin yağ emilimini azaltıyomuş
bak bak bak hani tartılmıyoduk kız naptın sen gene juju duymasın
duymuş bile
ben tartılmadım sabah evden çıkmadan unutuyorum hep akşamda tartılmam yarın sabah tartılcam zaten
yanlıs adama cattın koçummm alacam anahtarını
yok cnm duysun :d oda tartılıypo pazartesı gunlerı tartılmak serbestt
hayır yarın sabah tartılmak yokk sadece p.tesı ve cuma p.tesı tartılmamızın sebebıde hafta sonu kaçamaklarını abartmısmıyız dıye gozlemlemek sen trenı kaçırdın cumaya kadar bekleyecenn malesef
ALLAHIM ŞUNLARA BAKYAAAAAAAAAAAAAAbak bide okumamış yazdıklarımıcnm ben yarın sabah şehir dışına cıkcam pazar döncem o yuzden yarn sabah erkenden yapcm bildiirm böle demiştik jujuyla o yüzden tartılcam
alıntılı yazmaya çalışıyorum niye olmadı yaaaa
gecmısı okudum ama gozumden kaçmıs hellamıyı bakalım bu sefer boler olsun hadı benden sana kafa ıznı
zayıflarken yüzümüzden böyle kalsın çökmesin yanaklarımız gitmesin isterizya bunu için badem fındık fıstık yemek gerekiyomuş
bide yemekten yarım saat önce yenilen mandaline yemeğin yağ emilimini azaltıyomuş
ben neyin kafasını yaşıyosam yarın gidiyorum yazmışım yok yok perşembe gidiyorum o gün sabah tartılcam keşke yarın gitsem
garfield fotona bayıldıım.....
bu nasıl jujucumben bayılmadım bence değiştir.... fit bir vucut koy ki imrenelim
uzamanamadığı ciğere meltem mundar der.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?