- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #75.561
ayyyyy hatırladım ben hala nakaratına söylerim bazennn
çukulatalı pasta elmalı turta koca göbeği salla eeeeee dayanamadım valla
güzlmiş fil diyeti hı
bende youtube dan minik bahayı izledim hani şu yetenek sizsize katılan.....ay gözlerim yaşardı ya.....
bu arada akşama ne yemek var hatunlar......
bende youtube dan minik bahayı izledim hani şu yetenek sizsize katılan.....ay gözlerim yaşardı ya.....
ablalarım ben çıkıyorum mesaim bitti eve gidim bakalım annem ne yemek yapmış bana
akşam burda olcam yine öpüyorum herkesleri
domates çorbası..
yaprak sarma(1-2 tane yerim)
yoğurt
çocuğa nazar değcek çatlıcak çok fena bişey 41 kere maşşallah
bilmiyorumki şekercik annem ne pişirdi :44:
akşama eve bi gidim bakalım kaldıysa dünkü yeşil fasulye ve çorbamı içicem...
dünde yeşil fasulye günüydü heralde .bende dahil olmak üzere kk da bayagı kişi pişirdi
bizde de dünden kalan yemekler var...yeşil fasulye
yeşil mercimekli pilav....yeter zaten bizimki 2. tabağı yemez hiçbir zaman.ben ne kadar yemek düşkünü isem o tam tersi
bende bu hafta karbohidrata çok yükleniyor muşum gibi geliyor ya...canım da bir tavuk istiyor sormayın...
haftasonu bir arkadaşa gittim.yemeklerden falan bahsediyoruz..kızı da bir görseniz kürdan gibi aşırı zayıf ....çocuguda var bide.....neyse hani bu tavuk bagetler varya.diyorki onları iyice haşlayınca kemiiğini tutp çekersen o şekilde çıkar.....gerçekten çıkar mı ya....
valla evde sebze olmadığında imdadıma yazdan derin dondurucuya attığım fasulyelerim yetişiyo....
valla o dediğini de denemedim sen bi dene bakimcanın çekiyorsa ye tavuğunu ne sakıncası varki anam
sakıncası oldugundan değil..evde yokki..buzluk et dolu..hala kurbandan kalan etler var...çok tüketmediğimzden öyle duruyor...eşime aldıracağım ya canım çekiyor...
ohooooooooooooo kurbandan et mi kalır yolla bize 1 haftada dibini bulurum ben etçilimdir
selammm yine ben
benim mesai böyle cnm 4 te bitiyo saçma sapan bişey güzel ama sonumda kötü gibi değişebilir heran
bagetleri düdüklüde haşla kendiliğinden çıkyo kemikler zaten
bugünkü menüm
sabah
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek
öğlen
1 kase k.mercimek çorbası
1 elma
ara
1 avuç fıstık
akşam
1 tabak makarna
salata
dahada yemem bişey çay kahve filan içerim tabi şekersiz
şu an 2 lt oldu suyum yatana kadar 3ü geçer heralde çünkü spor yapcam
merhabaaaaaa herkese sonunda internet problemimi hallettim cok mesudum :) menümü yazayım
sabah: 2 dilim ekmek peynir domates 3 4 zeytin ve meyve suyu
ara : yok
öğlen: yarım simit ve yarım ayran
ara : 2 3 küçük kaşık dondurma
akşam: bir kase yogurt ve yarım tabak makarna
2 litre su
Menümü yazayım:
Sabah: peynir , zeytin, domates, yeşil biber sandviç yaptım
Ara: 1 portakal
Öğle: tavuk göğsü, ayran
Ara: fındık, süt ikindi üzeri 1 saat tempolu yürüyüş
Akşam: Makarna, yoğurt
Gücüm olursa yarım saat tempolu yürüyüş veya yarım saat bisiklet çevirme yapacağım. Akşam yemeği arasında muhtemelen sütlü neskafe içicem...planı yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?