- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #75.601
yok kuzu yok bende çok yiyorumkuzum ben mi çok yiyorum valla kendimden şüphe eder oldum
sade senin mi benimkiside alt üst al ver al ver laçka olduyok kuzu yok bende çok yiyorum
veremiyorum kilo çakıldım buraya ben çk diyet yaptm çöktü metabolizmam
sıkıcık çorbası bu juju..birde ben içine haşlanmış yeşil mercimek kattım daha güzel oldu..
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/589733-sikicik-corbasi-duru-bulgur.html
güzel bir çorba doyurucu olduğundan öğleyn yanında bişey yemedim..
sade senin mi benimkiside alt üst al ver al ver laçka oldu
oy oy oy oy oy yerim ki ben bunu... kolaymışda yarın denesem mi ki acep ... zati onu içince tabe doyarsın içinde her bişi var... benimde kuru sebzem var bende kayarımki ozaman
kuzum ben mi çok yiyorum valla kendimden şüphe eder oldum
nedir bu sıkıcık açıkla bakim.... sarma 5-6 adet olabilirmiş ilk günlerden bukadar sıkmamak lazım bünyeyi yavaş yavaş yorucaz...
şükür umarım artık düzenli paylaşımda bulunursun
valla ben menünü beğenmedim....
sabah dışında diğerleri olmamış... sabah öğle arasında ara yok
öğlen simit niye yiyosun nekadar cal biliyomusun
arada dondurma ne iş???
makarnana bişey demiyorum ama bi çorba yada ne bilim bir sebze yemeğide olabilirdi değişik türden besin yanii sen gün boyu karbonhidratla beslenmişin
menün gayet iyi seninde akşamki menün makarna yoğurt nie kuzum bi çorba yapsaydın bari sade karbonhidrat alma sebze ile destekle
onun dışında gayet güzel
offffffffffff offffff ben ara öğünleri size nasıl oturtacağım nasıl... kuzum ara öğünleri ihmal etmeyin nolursunuz gözünüzü sevim... bisküvidemi yok 2-3 tane yiyin ya
dayanamamışmış... ben kapınıza dayanıcam bi gün görüceksiniz dayanın kuzum ben dayanamasam sizde bana kızın alalala yok öyle yağma dayanılıcak....
ama menün onun dışında süper ara ve ana öğünler atlanmamış su içilmiş ne güzel mis mis
hımmmmmm sen nerelerdesin bakim... en seyrek uğrayanlardan biriside sensin...
menün fena değil o sebzeli böreğimsi şeti anlamadım sadece
evde koşu bandım var onu yapacam mı:26:sen daha başlamadın mı yoksa ???????????????
yok yok yermiyim hiç birinci benim bu hafta
yersem atılıırm takımdn ben sizi çok sevdim gitmek istemiyorum
ben morlim bzk olduğunda birine kızdgmda sınırlendıgmde yemek yeme ıhtıyacı duyuyorum bide biizmkıyle zırt pırt kavga edıyoruz nasıl onlıcem bu yeme olayını
kuzum ben mi çok yiyorum valla kendimden şüphe eder oldum
nedir bu sıkıcık açıkla bakim.... sarma 5-6 adet olabilirmiş ilk günlerden bukadar sıkmamak lazım bünyeyi yavaş yavaş yorucaz...
şükür umarım artık düzenli paylaşımda bulunursun
valla ben menünü beğenmedim....
sabah dışında diğerleri olmamış... sabah öğle arasında ara yok
öğlen simit niye yiyosun nekadar cal biliyomusun
arada dondurma ne iş???
makarnana bişey demiyorum ama bi çorba yada ne bilim bir sebze yemeğide olabilirdi değişik türden besin yanii sen gün boyu karbonhidratla beslenmişin
menün gayet iyi seninde akşamki menün makarna yoğurt nie kuzum bi çorba yapsaydın bari sade karbonhidrat alma sebze ile destekle
onun dışında gayet güzel
offffffffffff offffff ben ara öğünleri size nasıl oturtacağım nasıl... kuzum ara öğünleri ihmal etmeyin nolursunuz gözünüzü sevim... bisküvidemi yok 2-3 tane yiyin ya
dayanamamışmış... ben kapınıza dayanıcam bi gün görüceksiniz dayanın kuzum ben dayanamasam sizde bana kızın alalala yok öyle yağma dayanılıcak....
ama menün onun dışında süper ara ve ana öğünler atlanmamış su içilmiş ne güzel mis mis
hımmmmmm sen nerelerdesin bakim... en seyrek uğrayanlardan biriside sensin...
menün fena değil o sebzeli böreğimsi şeti anlamadım sadece
evde koşu bandım var onu yapacam mı:26:sen daha başlamadın mı yoksa ???????????????
dene juju mutlaka gerçektende süper bi tat..
içine en son suyu kynadığında yeşil mercimek..yda nohut vs de atılabiliyormuş istersen atmayadabilirrsin.kuru sebzede olur.
çok leziz...ve kolay..
evet cnm çorbaların hepsini incledim evdeki melzemeye kolaylığa göre gözüme kestirdim ve aptım..sizde yspın gerçekten güzel.annem eskiden buna benzer bir çorba yapardı onu anımsattı birde o yüzden daha çok sevdim heraldeooooo başlamışız çorbaları denemeye
öğle yemeğin hep karbonhidrat olmuşmerhabalarr
bugün ki menüm
sabah: yarım kase kornfleks sütlü
ara:2 tane çubuk kraker
öğle:2 dilim otlu tepsi böreği 6 tane sarma(
ara:yarım elma
akşam:1 kase bezelye salata 1 dilm kepkli ekmk
arkadaşlar bugün koşubandındaki kalori yakımı hakkkında konuşmuşsunuz. benim aklıma takılan bir konuda koşu bandında yürümek dışarıdaki yürüyüşe göre daha zor(bana göre) hergün yürümek kasları yorarmı? dinlendirmek gerekir mi?
menum
sabah
.peynır zeytın bır dılım ekmek bıraz recel ahududu bır ucgen krempeynır sekersız cay.yumurta
ara yok 15-20 dk elıptık
öğlen yeme fırsatım olmadı bebeklerden
ara sucuklu yuymurta bır parca ekmek peynır zeytın arayı ogle yaptım bn
aksam
t.suyu corba tavuk sac
2lıtre su
aksam 8 de 30 dakıka 20 km hızda elıptık sonra dus
bnm gun boylee bıttı hacılarr kollarımda derman kalmadı
dene juju mutlaka gerçektende süper bi tat..
içine en son suyu kynadığında yeşil mercimek..yda nohut vs de atılabiliyormuş istersen atmayadabilirrsin.kuru sebzede olur.
çok leziz...ve kolay..
evet cnm çorbaların hepsini incledim evdeki melzemeye kolaylığa göre gözüme kestirdim ve aptım..sizde yspın gerçekten güzel.annem eskiden buna benzer bir çorba yapardı onu anımsattı birde o yüzden daha çok sevdim heralde
kk yemek yarışması takibimde..et yemeklerini bekliyorum salatalar ooooo
öğle yemeğin hep karbonhidrat olmuş
menünü beğendim.sporunda güzel:13:
hımmmmm ben senin kilolarda olsaydım o tepsi böreğini yemezdim... ama onu yediysende diğer günlerde karbonhidratı azaltarak eritmeye bakmerhabalarr
bugün ki menüm
sabah: yarım kase kornfleks sütlü
ara:2 tane çubuk kraker
öğle:2 dilim otlu tepsi böreği 6 tane sarma(
ara:yarım elma
akşam:1 kase bezelye salata 1 dilm kepkli ekmk
arkadaşlar bugün koşubandındaki kalori yakımı hakkkında konuşmuşsunuz. benim aklıma takılan bir konuda koşu bandında yürümek dışarıdaki yürüyüşe göre daha zor(bana göre) hergün yürümek kasları yorarmı? dinlendirmek gerekir mi?
ben pek becerikli değilimdir yemek konusunda ama denicemdene juju mutlaka gerçektende süper bi tat..
çok leziz...ve kolay..
masum diyosun yani.... öyle olsun bakalımbaşladım dün 35 dakkika 6 da yürüdüm elmalı poaça da baktımda mevsimlerden romada ara öğün de var bir küçük ev yapımı diyor benimkide ta kendisindendi
kuzum herşey tamam da sende yeme sistemini neden oturtamıyoruz... bu nedenle de metabolizman yavaşlayacak ...menum
sabah
.peynır zeytın bır dılım ekmek bıraz recel ahududu bır ucgen krempeynır sekersız cay.yumurta
ara yok 15-20 dk elıptık
öğlen yeme fırsatım olmadı bebeklerden
ara sucuklu yuymurta bır parca ekmek peynır zeytın arayı ogle yaptım bn
aksam
t.suyu corba tavuk sac
2lıtre su
aksam 8 de 30 dakıka 20 km hızda elıptık sonra dus
bnm gun boylee bıttı hacılarr kollarımda derman kalmadı
ben anlamam aralarda 2-3 date fındık bile yiyebilirsin kahvaltıyıda erken yap artıksen onu bize yönlendir hesabını keselim.....
jujuuuuuummm ben evde kös kös oturan bir gacıyım....herifi (ay ne iğrençç ir kelime ya)yollayınca yataktan çıkmıyorum bu durumda size göre geç yiyorum..ara da olmuyor o yüzden....yoksa acıkınca yiyorummm
bu arada yarın yine misafirliğe gidiyorum...off ya gideceğim yerdeki kız da aşırı ısrar eden bir tip...ya aç değilim diyorum ye bir kereden birşey olmaz cart curt.hafta sonuda bu yüzden ufak bir dilim kek yemek zorunda kaldım...insanlar anlayışsız oldu mu deli oluyorum..umarım yarın ısrarcı olmazlar....diyet yapıyorum demek istemiyorum bu sefer daha dikkat çekici oluyor....
mersin mi... senin ne işin vardı menim şehrimde söle bakim... ayrıca kimseye diyet yapıyorum demeyin kardeşim... canım çekmiyor ne bilim iştahsızım bugün ... vs ile geçiştirin kimsenin bilmesine gerek yokay jujuuuuuuuu deme oyle demebende hiç memnun değilim ya valla mersinde ne güzeldi adam akıllı yemek bulamıyodum baba ocagına geldim hergün 10 numara yemek oluyor evde :) evden kaçsam dısarda rahat durmuyorum.işin kötüsü bide yazın verdiğim 6 kilodan sonra herkesde aynı laf '' ay abartma kilon gayet iyi artık '' offf napcam ben ya yarın benim cezalı günüm baya baya az yemem lazım bugunun telafisi olsun :S
dur bende takip edim orayı topiği nereden bulucam yada ben bi bakinim
evet cnm çorbaların hepsini incledim evdeki melzemeye kolaylığa göre gözüme kestirdim ve aptım..sizde yspın gerçekten güzel.annem eskiden buna benzer bir çorba yapardı onu anımsattı birde o yüzden daha çok sevdim heralde
kk yemek yarışması takibimde..et yemeklerini bekliyorum salatalar ooooo
öğle yemeğin hep karbonhidrat olmuş
menünü beğendim.sporunda güzel:13:
valla hergün iş yerimde önüme bişiler getiriyorlar ikramlık... ve neredeyse yatırıp yediricekler okadar ısrar... benim katı kurallarım var arkadaş ben öğün dışı bişey yemiyorum ısrar etmiyin diyorum.. xaka sanıyorlar ama ciddiyetimi sonunda anlıyorlar...jujuuuuuummm ben evde kös kös oturan bir gacıyım....herifi (ay ne iğrençç ir kelime ya)yollayınca yataktan çıkmıyorum bu durumda size göre geç yiyorum..ara da olmuyor o yüzden....yoksa acıkınca yiyorummm
bu arada yarın yine misafirliğe gidiyorum...off ya gideceğim yerdeki kız da aşırı ısrar eden bir tip...ya aç değilim diyorum ye bir kereden birşey olmaz cart curt.hafta sonuda bu yüzden ufak bir dilim kek yemek zorunda kaldım...insanlar anlayışsız oldu mu deli oluyorum..umarım yarın ısrarcı olmazlar....diyet yapıyorum demek istemiyorum bu sefer daha dikkat çekici oluyor....
al bendende o kadar..ısrar ettilermi deli oluyorum..bide diyet lafını duydularmı tamam her görüşmede konu bu..
herkese iyi geceler.. (yorgunluktan bayılacağım)
ayy bnm bu saatte karnım acıktı delı gıbı tatlı yemek ıstıyorummm.seytan kovalamaya calısıorum cıksın gısın aklımdannnn.ama yemıcem aldım elıme suyumuu ohhh mısssss bu gece uyku yok bana wc yee gıtmekten bellı oldu
CORNELLA ben sana kustum hıh sen bana hıc yorum yapmıyosun kalbım kırıldııııyarın ısrar edenlere yenı yedım dersın cok ısrar ederseler ver gazı bosver :) belkı cok zorda kalırsın kucuk bır kaç lokma alır bırakırsın
GARFIELD pısııııııkkk ben 1.olcammmmmmmm ısteee
AYSUNAY odedıgın corba yı okurken sevmedım ya sebze corbaları mercımek nohut vs de ıcıne gırdımmı benden 0 ı ceker
dıyetteyım dıye bır kez yaptım zor bıtırdım cıg yemeyı daha sevıyorum
atladıgım bıyer yoktur ınsss herkesi öpüyoreeee
günaydınnn fıstıklarrrrrrr
bugün pek bi mutluyum nedense
müzik açtım işyerinde oynıcam nerdeyse o derece:32
DALİNim kuzucum bizim takımdan çıksında birinci kim olursa olsun birinci olan bizide gazlar ama ben olsam daha iyi olur tabi
JUJUcum sen önceleri baya kilo vermissin bunu nasıl verdin neler yaptın biraz anlatsan bizde öğrensek olurmu ki
ayy bnm bu saatte karnım acıktı delı gıbı tatlı yemek ıstıyorummm.seytan kovalamaya calısıorum cıksın gısın aklımdannnn.ama yemıcem aldım elıme suyumuu ohhh mısssss bu gece uyku yok bana wc yee gıtmekten bellı oldu
CORNELLA ben sana kustum hıh sen bana hıc yorum yapmıyosun kalbım kırıldııııyarın ısrar edenlere yenı yedım dersın cok ısrar ederseler ver gazı bosver :) belkı cok zorda kalırsın kucuk bır kaç lokma alır bırakırsın
GARFIELD pısııııııkkk ben 1.olcammmmmmmm ısteee
AYSUNAY odedıgın corba yı okurken sevmedım ya sebze corbaları mercımek nohut vs de ıcıne gırdımmı benden 0 ı ceker
dıyetteyım dıye bır kez yaptım zor bıtırdım cıg yemeyı daha sevıyorum
atladıgım bıyer yoktur ınsss herkesi öpüyoreeee
anlatmaya ne hacet yaşıyorsunuz ya zaten....
3+3 beslenme şeklini uyguluyordum... 3 ana 3 ara öğün... o zaman her ay günümde vardı ama gittiğim hiçbir günde ikramları kabul etmedim bir süre sonra alıştılar zaten... ben sizleri görmek için geliyorum yemesemde olur dedim önceleri ısrar edildi ama zamanla kararlılığımdan dolayı ikram edildiğinde geri çevirince bişey dememeye başlamışlardı...
koşu bandımı yeni almıştım ve sabahın köründe kalkıp 1 saat yürüyordum akşam oğlan 3-4 yaşındaydı ona çizgi film açıp ben 1 saat daha yürüyordum... hedef kiloma yaklaştıkça mekik felan çekmeye başlamıştım sıkılaşmak için...
şuanda da o yalda ilerliyorum 3+3 artı yürüyüş... ama eskisi kadar çok yürümüyorum tek fark o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?