Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yok kuzu yok bende çok yiyorum
veremiyorum kilo çakıldım buraya ben çk diyet yaptm çöktü metabolizmam
sade senin mi benimkiside alt üst al ver al ver laçka oldu

oy oy oy oy oy yerim ki ben bunu... kolaymışda yarın denesem mi ki acep ... zati onu içince tabe doyarsın içinde her bişi var... benimde kuru sebzem var bende kayarımki ozaman

merhabalarr

bugün ki menüm
sabah: yarım kase kornfleks sütlü
ara:2 tane çubuk kraker
öğle:2 dilim otlu tepsi böreği 6 tane sarma(
ara:yarım elma
akşam:1 kase bezelye salata 1 dilm kepkli ekmk

arkadaşlar bugün koşubandındaki kalori yakımı hakkkında konuşmuşsunuz. benim aklıma takılan bir konuda koşu bandında yürümek dışarıdaki yürüyüşe göre daha zor(bana göre) hergün yürümek kasları yorarmı? dinlendirmek gerekir mi?

Son düzenleme:

dene juju mutlaka gerçektende süper bi tat..
içine en son suyu kynadığında yeşil mercimek..yda nohut vs de atılabiliyormuş istersen atmayadabilirrsin.kuru sebzede olur.
çok leziz... ve kolay..

başladım dün 35 dakkika 6 da yürüdüm elmalı poaça da baktımda mevsimlerden romada ara öğün de var bir küçük ev yapımı diyor benimkide ta kendisindendi

menum

sabah

.peynır zeytın bır dılım ekmek bıraz recel ahududu bır ucgen krempeynır sekersız cay.yumurta

ara yok 15-20 dk elıptık

öğlen yeme fırsatım olmadı bebeklerden

ara sucuklu yuymurta bır parca ekmek peynır zeytın arayı ogle yaptım bn

aksam

t.suyu corba tavuk sac
2lıtre su
aksam 8 de 30 dakıka 20 km hızda elıptık sonra dus

bnm gun boylee bıttı hacılarr kollarımda derman kalmadı

sen onu bize yönlendir hesabını keselim.....

jujuuuuuummm ben evde kös kös oturan bir gacıyım....herifi (ay ne iğrençç ir kelime ya)yollayınca yataktan çıkmıyorum bu durumda size göre geç yiyorum..ara da olmuyor o yüzden....yoksa acıkınca yiyorummm
bu arada yarın yine misafirliğe gidiyorum...off ya gideceğim yerdeki kız da aşırı ısrar eden bir tip...ya aç değilim diyorum ye bir kereden birşey olmaz cart curt.hafta sonuda bu yüzden ufak bir dilim kek yemek zorunda kaldım...insanlar anlayışsız oldu mu deli oluyorum..umarım yarın ısrarcı olmazlar....diyet yapıyorum demek istemiyorum bu sefer daha dikkat çekici oluyor....

ay jujuuuuuuuu deme oyle deme bende hiç memnun değilim ya valla mersinde ne güzeldi adam akıllı yemek bulamıyodum baba ocagına geldim hergün 10 numara yemek oluyor evde :) evden kaçsam dısarda rahat durmuyorum.işin kötüsü bide yazın verdiğim 6 kilodan sonra herkesde aynı laf '' ay abartma kilon gayet iyi artık '' offf napcam ben ya yarın benim cezalı günüm baya baya az yemem lazım bugunun telafisi olsun :S

ooooo başlamışız çorbaları denemeye
evet cnm çorbaların hepsini incledim evdeki melzemeye kolaylığa göre gözüme kestirdim ve aptım..sizde yspın gerçekten güzel.annem eskiden buna benzer bir çorba yapardı onu anımsattı birde o yüzden daha çok sevdim heralde

kk yemek yarışması takibimde..et yemeklerini bekliyorum salatalar ooooo
öğle yemeğin hep karbonhidrat olmuş

menünü beğendim.sporunda güzel:13:

içine en son suyu kynadığında yeşil mercimek..yda nohut vs de atılabiliyormuş istersen atmayadabilirrsin.kuru sebzede olur.
çok leziz... ve kolay..

ben biliyordum bu çorbayı....tadı çok güzel oluyor biliyorum bende yapıyorum....ben süzme yoğurtla yapıyorummm of bak ya canım istedi şimdi

jujuuuuuummm ben evde kös kös oturan bir gacıyım....herifi (ay ne iğrençç ir kelime ya)yollayınca yataktan çıkmıyorum bu durumda size göre geç yiyorum..ara da olmuyor o yüzden....yoksa acıkınca yiyorummm
bu arada yarın yine misafirliğe gidiyorum...off ya gideceğim yerdeki kız da aşırı ısrar eden bir tip...ya aç değilim diyorum ye bir kereden birşey olmaz cart curt.hafta sonuda bu yüzden ufak bir dilim kek yemek zorunda kaldım...insanlar anlayışsız oldu mu deli oluyorum..umarım yarın ısrarcı olmazlar....diyet yapıyorum demek istemiyorum bu sefer daha dikkat çekici oluyor....
[/QUOTE]

al bendende o kadar..ısrar ettilermi deli oluyorum..bide diyet lafını duydularmı tamam her görüşmede konu bu..

herkese iyi geceler.. (yorgunluktan bayılacağım)

ayy bnm bu saatte karnım acıktı delı gıbı tatlı yemek ıstıyorummm.seytan kovalamaya calısıorum cıksın gısın aklımdannnn.ama yemıcem aldım elıme suyumuu ohhh mısssss bu gece uyku yok bana wc yee gıtmekten bellı oldu

CORNELLA ben sana kustum hıh sen bana hıc yorum yapmıyosun kalbım kırıldıııı yarın ısrar edenlere yenı yedım dersın cok ısrar ederseler ver gazı bosver :) belkı cok zorda kalırsın kucuk bır kaç lokma alır bırakırsın

GARFIELD pısııııııkkk ben 1.olcammmmmmmm ısteee

AYSUNAY odedıgın corba yı okurken sevmedım ya sebze corbaları mercımek nohut vs de ıcıne gırdımmı benden 0 ı ceker
dıyetteyım dıye bır kez yaptım zor bıtırdım cıg yemeyı daha sevıyorum
atladıgım bıyer yoktur ınsss herkesi öpüyoreeee

hımmmmm ben senin kilolarda olsaydım o tepsi böreğini yemezdim... ama onu yediysende diğer günlerde karbonhidratı azaltarak eritmeye bak
çok leziz... ve kolay..
ben pek becerikli değilimdir yemek konusunda ama denicem
başladım dün 35 dakkika 6 da yürüdüm elmalı poaça da baktımda mevsimlerden romada ara öğün de var bir küçük ev yapımı diyor benimkide ta kendisindendi
masum diyosun yani.... öyle olsun bakalım
kuzum herşey tamam da sende yeme sistemini neden oturtamıyoruz... bu nedenle de metabolizman yavaşlayacak ...
ben anlamam aralarda 2-3 date fındık bile yiyebilirsin kahvaltıyıda erken yap artık bu arada hayır demeyi öğrenicez.... miğdemi bozmuşum ne yesem çıkarıyorum de .. miğdem kötü hamur işi mayalı şeyler yiyemiyorum bu aralarda de ne dersen de... ama ben direk reddediyorum alınırsa alınsınlar canım haftalardır ben uğraşıyorum onlar değil.
mersin mi... senin ne işin vardı menim şehrimde söle bakim... ayrıca kimseye diyet yapıyorum demeyin kardeşim... canım çekmiyor ne bilim iştahsızım bugün ... vs ile geçiştirin kimsenin bilmesine gerek yok
dur bende takip edim orayı topiği nereden bulucam yada ben bi bakinim
valla hergün iş yerimde önüme bişiler getiriyorlar ikramlık... ve neredeyse yatırıp yediricekler okadar ısrar... benim katı kurallarım var arkadaş ben öğün dışı bişey yemiyorum ısrar etmiyin diyorum.. xaka sanıyorlar ama ciddiyetimi sonunda anlıyorlar...

her zamangi gibi gece kuşumuz günün ilk mesajını yazmış.... o saatlerde nie ayaktasın kuzum çocuklar yormuyomu seni yat uyusana....

günaydınnn fıstıklarrrrrrr
bugün pek bi mutluyum nedense
müzik açtım işyerinde oynıcam nerdeyse o derece:32

DALİNim kuzucum bizim takımdan çıksında birinci kim olursa olsun birinci olan bizide gazlar ama ben olsam daha iyi olur tabi

JUJUcum sen önceleri baya kilo vermissin bunu nasıl verdin neler yaptın biraz anlatsan bizde öğrensek olurmu ki

anlatmaya ne hacet yaşıyorsunuz ya zaten....

3+3 beslenme şeklini uyguluyordum... 3 ana 3 ara öğün... o zaman her ay günümde vardı ama gittiğim hiçbir günde ikramları kabul etmedim bir süre sonra alıştılar zaten... ben sizleri görmek için geliyorum yemesemde olur dedim önceleri ısrar edildi ama zamanla kararlılığımdan dolayı ikram edildiğinde geri çevirince bişey dememeye başlamışlardı...

koşu bandımı yeni almıştım ve sabahın köründe kalkıp 1 saat yürüyordum akşam oğlan 3-4 yaşındaydı ona çizgi film açıp ben 1 saat daha yürüyordum... hedef kiloma yaklaştıkça mekik felan çekmeye başlamıştım sıkılaşmak için...

şuanda da o yalda ilerliyorum 3+3 artı yürüyüş... ama eskisi kadar çok yürümüyorum tek fark o

ay canım sakın kırılma...ben öyle menülere fazla yorum yapmıyorum ,belki ondandır cnm,yoksa hepinizi seviyorumbu arada hepinizin kandili mübarek olsun arkadaşlar....
ALLAH GÖNLÜNÜZDEN GEÇENİ HAKKINIZDA HAYIRLI EYLESİN İNŞŞŞŞ

o zaman hepimiz doğru yoldayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…