- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #76.201
hoşbulduk canım.... :) nasıl gidiyor bakalım.... nerde hareket orda bereket misali... varmı yeni gelişmeler... şukadar vermişim bu kadar vermişim.. şu hareketi yaptım bunu yaptım vs vs vs
valla ben daha hiç tartılmadım cumaya kadar tartımı ablamda bıraktım zaten :) guzel seyler oluyor yaa mesela dun bana zayıflamıssın diyenler oldu diyet yaptığımı bilmedikleri halde dediler bunu mutlu oldumhergun 30 40 dakıka kadar bacak eritme hareketlerı yapıyorum veya ip atlıyorum oyle oyle geciyor gunlerıııım
Bende dışarı çıkıp ip almayı düşünüyorum, çok iyi geldiğini duydum, doğrumudur?
.
Tabi ki de doğrudur arkadaşım ...doğru olmamı hiç... ne kadar hareket okadar kilo kaybı demi ama ama neye iyi gelio die sordunki ? Bak onu anlamadım...
.
Komşummmm juju seni soruyor, geçmişe bakarsan okursunbence bu konuya bir açıklık ta getirmiş olursunuz
.
gamzeee dünden beri beynim döndü bulamıyorum ...acil sana gelip bakmam lazım .... bulsam sayfayı açıklık getircem de ...
yok işte dün 50 sayfa dolandım bulamadım ki :S:S:S:S
.
valla işe yaramaya yararda dışarda nasıl bir yerde yapacanBende dışarı çıkıp ip almayı düşünüyorum, çok iyi geldiğini duydum, doğrumudur?
.
valla ben daha hiç tartılmadım cumaya kadar tartımı ablamda bıraktım zaten :) guzel seyler oluyor yaa mesela dun bana zayıflamıssın diyenler oldu diyet yaptığımı bilmedikleri halde dediler bunu mutlu oldumhergun 30 40 dakıka kadar bacak eritme hareketlerı yapıyorum veya ip atlıyorum oyle oyle geciyor gunlerıııım
gamzeee dünden beri beynim döndü bulamıyorum ...acil sana gelip bakmam lazım .... bulsam sayfayı açıklık getircem de ...
yok işte dün 50 sayfa dolandım bulamadım ki :S:S:S:S
.
hahahahahha tamam bizden buluruz
.
pardon ama neyi arıyorsunuz siz????????????:26:
valla işe yaramaya yararda dışarda nasıl bir yerde yapacan
zayıfladığını düşünürsen bedeninde ona göre haraket eder.... sen hareketi eksik etme yeter
Juju seni sordu demiştim ya, konuştuklarımızı arıyor sanırım, konuya adapte olabilsin, yada anlayabilsinyazdıklarımızı arıyor burayı da bulamaz büyük ihtimalle, ben hemencecik cevap verdim..bu gün ona birazcık forum dersi vereyim
.
Yok dışardan alıcamdışarda atlamayacağım
.
hımmmmm anladım araştırsın bakalım böylelikle yazılanların da bi çoğunu okumuş olur....
kız ben dışarda atlıcan sandım dedim konu komşu toplaşın çocukluğumuzdaki gibi im mi atlıcanız
derya baykala bakıyorum çok güzel bebek yapmışlar çoraptan bebek yapmışlar ama geri dönüşüm yapmşlar süper olmuş bayıldım sizde de varmı böyle hobi leriniz ben hobi odas yapmayı düşünüyorum ama şimdi kapı süsü yapmayı düşünüyorum drya baykaldakilere bayıldım süperrrrrrrrrr yetenekli olmak süper ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?