Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hoşbulduk canım.... :) nasıl gidiyor bakalım.... nerde hareket orda bereket misali... varmı yeni gelişmeler... şukadar vermişim bu kadar vermişim.. şu hareketi yaptım bunu yaptım vs vs vs

valla ben daha hiç tartılmadım cumaya kadar tartımı ablamda bıraktım zaten :) guzel seyler oluyor yaa mesela dun bana zayıflamıssın diyenler oldu diyet yaptığımı bilmedikleri halde dediler bunu mutlu oldum hergun 30 40 dakıka kadar bacak eritme hareketlerı yapıyorum veya ip atlıyorum oyle oyle geciyor gunlerıııım

Bende dışarı çıkıp ip almayı düşünüyorum, çok iyi geldiğini duydum, doğrumudur?

.

Tabi ki de doğrudur arkadaşım ... doğru olmamı hiç... ne kadar hareket okadar kilo kaybı demi ama ama neye iyi gelio die sordunki ? Bak onu anlamadım...

.

Komşummmm juju seni soruyor, geçmişe bakarsan okursun bence bu konuya bir açıklık ta getirmiş olursunuz

.

Komşummmm juju seni soruyor, geçmişe bakarsan okursun bence bu konuya bir açıklık ta getirmiş olursunuz

.

gamzeee dünden beri beynim döndü bulamıyorum ... acil sana gelip bakmam lazım ....bulsam sayfayı açıklık getircem de ...
yok işte dün 50 sayfa dolandım bulamadım ki :S:S:S:S

.

Bende dışarı çıkıp ip almayı düşünüyorum, çok iyi geldiğini duydum, doğrumudur?

.
valla işe yaramaya yararda dışarda nasıl bir yerde yapacan

zayıfladığını düşünürsen bedeninde ona göre haraket eder.... sen hareketi eksik etme yeter

pardon ama neyi arıyorsunuz siz????????????:26:

Juju seni sordu demiştim ya, konuştuklarımızı arıyor sanırım, konuya adapte olabilsin, yada anlayabilsin yazdıklarımızı arıyor burayı da bulamaz büyük ihtimalle, ben hemencecik cevap verdim..bu gün ona birazcık forum dersi vereyim

.

Yok dışardan alıcam dışarda atlamayacağım

.

hımmmmm anladım araştırsın bakalım böylelikle yazılanların da bi çoğunu okumuş olur....

kız ben dışarda atlıcan sandım dedim konu komşu toplaşın çocukluğumuzdaki gibi im mi atlıcanız

Yaz olsa belki güzel olabilirdi mahallemiz müsait çünkü

Tamam bu gün ona herşeyi okutuyorum :26:

.

kızlar star tv de ünlü bir astrolog var..burçlara göre yemeniz gerejenleri veriyor bu kadına bir çok ğnlünün gittigini duymustum...kendi burcumu takıp edıyorum buraya da yazacagım.....

derya baykala bakıyorum çok güzel bebek yapmışlar çoraptan bebek yapmışlar ama geri dönüşüm yapmşlar süper olmuş bayıldım sizde de varmı böyle hobi leriniz ben hobi odas yapmayı düşünüyorum ama şimdi kapı süsü yapmayı düşünüyorum drya baykaldakilere bayıldım süperrrrrrrrrr yetenekli olmak süper ya

gece yemeye cok düşkünmüşüz
karnabahar,siyah üzüm,kayısı,kırmızı biber.brokoli,roka.......eğer diyetode bunlara çok verırsem faydasını görecek mişim bir de gece yemelerimi kesersem.......

ne kadar doğru ya gece yemek yemeyi çok severdim.....ve diyete başladıgımdan beri 1-2 gün dışında o da misafirlikteydım.....hiç gece yemek yemedim.ve çok faydası oldugunu düşünüyorum......bana bunu yapmam da katkı sağlayan püsküüte çok teşekkür ediyorum burdan....

yok hayatım aslında severım ama yapmıyorum hiç.....

juujuu sen yanımızda olmasanda ismin yeter varlığın yeterrrrrrrrrrrrrrr

Başkanım

anam şimdide HATAY YEMEKLERİNİİ GÖSTERİYOR BEN EN İİSİ KAPATAYIM BU KANALI ŞİMDİLİK OFFFFFFFFFFFF

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…