Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arkadaşlar hepinize merhabalar.. Okumaya çalıştım yorumları, diyete tam gaz devam ediyorum.. okumaya da çalışıyorum ama çok yeni olduğum içiin ve birazcık yoğun olduğum için çok gelemiyorum pc başına.. :44: Geldiğim de de zaten forumu öğrenmeye çalışıyorum.. :26: Forumu kullanmayı pek bilmediğim için de kopuk kalmış gibi oluyorum doğal olarak, ama dediğim gibi asla diyetimi bırakmak yok.. Sizlerle olabildiğince beraber olmaya çalışıcığam..Yarışma konusu galiba biraz zorlayacak beni ve tabiki katılım yapamadığımda kaptanımızı.. :26: Onun için sizi çok yormamak ve zorlmamak adına ben şimdilik forumu öğreneyim, tam öğrendiğimdeyse inşaallah yarışmalara da dahil olurum..O zamana kadar yine 3-5 ALLAH ne verdiyse kilo vermeye devam

.

arkideşler çok hastayım. dün giremedim. Bugün okulada gitmedim. grip sünizüt hepsi aynı olunca salyalarım aka aka yattım.antibiyotiğe başlayınca salyaları toplayabildim :2:

JUJU canım çokkk geçmiş olsun. valla Allah yardımcın olsun diş zor iş.

eski yazıştıklarınızı okudum. yaş 32 umarım ben en büyük değilimdir.

yaa tam düzene girdim herşey yolunda yediklerimi dikkat ediyorum yürüyüşümü yapıyorum derken küttt herşey alabolara oldu. Allahım hemen iyileşirimde sporuma başlarım en çok sporumu yapamamaktan sıkılıyorum (

geçmiş olsun canımcım gene bi salgın var sanırım herkes hasta:44::44:

önce sağlığına kavuş cnm kilo işi kolay

sen bilirsin öğrenmek okadar zamınını almaz diye düşünüyorum ama gelip paylaşımda bulunman senin açından iyi olur hatalarını görürü diğer insanları okudukçada şevklenirsin

sağol canım sana da geçmiş olsun valla grip olim nezle olim ama diş olmasın derdim oldu....

:2:

çok geçmiş olsun havalar okadar kötü ki tam hastalık havası çok dikkat etmek lazım :26::26::26:

Kızlar bugün istediğim gibi kendimi veremedim buraya kusuruma bakmayın işleri toparlamaya çalışıyorum... Yarın sabahda dişçiye gideceğim yine

juju ,tabikide forumu ve burayı takip edeceğim elimden geldiği kadar... ben yarışmaya katılmayı çok istedğmi yazmıştım ilk yazdığım zaman şu an istemiyomuyum tabikide çok isterim ama daha işte anlamaya çalıştığım için sizi zor durumda bırakmak istemediğimden dolayı özür dileyerek isteğimi geri çektim ama takip edip iyice anlayıp yarışmaya katılacam inş. ilerleyen haftalarda..

juju cnm bu arada çok geçmiş olsun...

tamam canım anladım... bizde sana elimizden geldiğince yardımcı oluruz her konuda yarışmaya dahil olsan da olmasanda

huhuuuu ben geldimm...napıyorsunuz bakim......

Biraz ders çalıştım biraz tv izliyorum Esra Erol'a bakıyorum Ya birazcık takıntılı günlerimdeyim yaa, karnım doyunca çok yedim sanıyorum ve pskolojim bozuluyor :26::26: sizde de oluyor mu arkadaşlar? :44:

.

kızlar menüm biraz abartmakla beraber

sabah: 1 kase sütlü kornfleks
ara 1 avuç leblebi
öğle : yarım pizza
ara 1 dilim bitter çukulata-1 tane cips
akşam:yarım kase yeşil mercimek (içi erişteli)-3 kaşık bulgur-1 tane kücük kızartılmış et-salata

suyu çok içmeye gayret ediyorum hastalığıda çabuk atlatabileyim diye

canım bence pisikolojik. çok yemiş olmak i.in gerçekkktenn yemek gerekir(aklıma eski günlerim geldi)

canım bence pisikolojik. çok yemiş olmak i.in gerçekkktenn yemek gerekir(aklıma eski günlerim geldi)

Canım haklısın galiba ama ben şu an menünün şokundayım Hadi öğlen pizza yedin, ara neden çikolata, hadi çikolata yedin, cips neyin nesi kuzumm Telafi edeceğini tahmin ediyorum, biraz abarmışssın ama allahtan erken saatlerde yemişsin canım..Neyse olan olmuş, önümüzdeki maçlara bakalım

.

Bugunku menummm biraz kotu kizmayin noluuur

Sabah: 2 tane ufacik pogaca yedim hastanede oldgum icin gecistrdim
Ara: tarcinli sut bi bardak
Oglen: bi kase corba
Ara: yarim armut yarim havuc sonra ufak bi kase sutlac
Aksam: haslanmis et bol salata 3 kasik pilav
Ara: yesil cay

2 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…