- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #76.221
Hadi temizliğe devam edcem ben klay gelsin 90 60 90 larım benim
güzide bekar1 den güzide bekar2 yeamaaan bosver kız kocaya yemek yapıp napcan bırak kocaya bakmayı ben anneme bile hergun yardım edemiyorm valla
vay vay vay vay kimleri görüyoruz..... hoş gelmişsin canımcım ve aramıza dönmene sevindim umarım bu hafta senide ekleriz listeye....
1 kilo almışsın fazla olmasada almış bulunuyorsun hemen kendine çeki düzen verip o birkiloyu vermeye bakıyorsun şimdi
arzu dedigin Sevda_M değilmi... valla pek uğramamış bişi yazmamış takıma girebilir dedim ama böyle seyrek gelecekse yaş bu iş
canım elbette abartmamak kaydıyla haftada bir gün bunu yapabilirsin ama kapvaltıda çünkü kahvaltı ilk öğün ve vucudun o enerjiye ihtiyacı oluyor ve ilerleyen zaman dilimindede yakabiliyor akşam kaçamakları yasak... çünkü depolanıyor ve bize kilo olarak dönüyor
vavvvvvvvvvvvv izindekiler bir bir dönüyor.... tibrikler canım sağlıklı beslenerek hem gezdin hem tozdun hem kilo verdin geldin....
bu işi 15 tatil sonuna bıraksak.... herkes bi kopuk şu aşamada 15 tatil bitsin düzene girelim öyle bakalım
hafta sonu menülerine bakamadım vaktim olmadı ama ne bu karamsarlık allah aşkına spor neden ihmal edildi gerekçen varmı ?????
mantıken bakarsak bulgur pilavı yiyebiliyorsak onuda yiyebiliriz ama abartmadan
bu kadar kısa sürede sana böyle bir etki edebildiysek ne mutlu bize....
bu arada kızlar dişçi serüvenim devam ediyor 1. implantı cumartesi takmıştı yeri hala ağdıyor o tarafta yiyemiyorum bile... yarında diğer tarafıma takacak ve ben ne yiyeceğim diye kara kara düşünmekteyim....:26:
spor yapamıyorum denedim ama zonkluyor çekilen yer yürüyüş yada koşuda onun için bıraktım....
bugün yada yarın hasta olucam regl yani.... sabah tartıldım 88 kiloyum yari 100 gr vermişim... ama regl öncesindeyim... şişlik olması lazım... acaba diyorum daha çok verdim de şişlikten dolayı mı belli olmadı :26: neyse cumaya anlıcaz....
arkideşler çok hastayım. dün giremedim. Bugün okulada gitmedim. grip sünizüt hepsi aynı olunca salyalarım aka aka yattım.antibiyotiğe başlayınca salyaları toplayabildim :2:
JUJU canım çokkk geçmiş olsun. valla Allah yardımcın olsun diş zor iş.
eski yazıştıklarınızı okudum. yaş 32umarım ben en büyük değilimdir.
yaa tam düzene girdim herşey yolunda yediklerimi dikkat ediyorum yürüyüşümü yapıyorum derken küttt herşey alabolara oldu. Allahım hemen iyileşirimde sporuma başlarım en çok sporumu yapamamaktan sıkılıyorum(
sen bilirsin öğrenmek okadar zamınını almaz diye düşünüyorum ama gelip paylaşımda bulunman senin açından iyi olur hatalarını görürü diğer insanları okudukçada şevklenirsinArkadaşlar hepinize merhabalar..Okumaya çalıştım yorumları, diyete tam gaz devam ediyorum.. okumaya da çalışıyorum ama çok yeni olduğum içiin ve birazcık yoğun olduğum için çok gelemiyorum pc başına.. :44: Geldiğim de de zaten forumu öğrenmeye çalışıyorum.. :26: Forumu kullanmayı pek bilmediğim için de kopuk kalmış gibi oluyorum doğal olarak, ama dediğim gibi asla diyetimi bırakmak yok.. Sizlerle olabildiğince beraber olmaya çalışıcığam..Yarışma konusu galiba biraz zorlayacak beni ve tabiki katılım yapamadığımda kaptanımızı.. :26: Onun için sizi çok yormamak ve zorlmamak adına ben şimdilik forumu öğreneyim, tam öğrendiğimdeyse inşaallah yarışmalara da dahil olurum..O zamana kadar yine 3-5 ALLAH ne verdiyse kilo vermeye devam
.
arkideşler çok hastayım. dün giremedim. Bugün okulada gitmedim. grip sünizüt hepsi aynı olunca salyalarım aka aka yattım.antibiyotiğe başlayınca salyaları toplayabildim :2:
yaa tam düzene girdim herşey yolunda yediklerimi dikkat ediyorum yürüyüşümü yapıyorum derken küttt herşey alabolara oldu. Allahım hemen iyileşirimde sporuma başlarım en çok sporumu yapamamaktan sıkılıyorum(
sen bilirsin öğrenmek okadar zamınını almaz diye düşünüyorum ama gelip paylaşımda bulunman senin açından iyi olur hatalarını görürü diğer insanları okudukçada şevklenirsin
sağol canım sana da geçmiş olsun valla grip olim nezle olim ama diş olmasın derdim oldu....
:2:
tamam canım anladım... bizde sana elimizden geldiğince yardımcı oluruz her konuda yarışmaya dahil olsan da olmasandajuju ,tabikide forumu ve burayı takip edeceğim elimden geldiği kadar... ben yarışmaya katılmayı çok istedğmi yazmıştım ilk yazdığım zaman şu an istemiyomuyum tabikide çok isterim ama daha işte anlamaya çalıştığım için sizi zor durumda bırakmak istemediğimden dolayı özür dileyerek isteğimi geri çektim ama takip edip iyice anlayıp yarışmaya katılacam inş. ilerleyen haftalarda..
juju cnm bu arada çok geçmiş olsun...
tamam canım anladım... bizde sana elimizden geldiğince yardımcı oluruz her konuda yarışmaya dahil olsan da olmasanda
huhuuuu ben geldimm...napıyorsunuz bakim......
Biraz ders çalıştımbiraz tv izliyorum Esra Erol'a bakıyorum Ya birazcık takıntılı günlerimdeyim yaa, karnım doyunca çok yedim sanıyorum ve pskolojim bozuluyor :26::26: sizde de oluyor mu arkadaşlar? :44:
.
canım bence pisikolojik. çok yemiş olmak i.in gerçekkktenn yemek gerekir(aklıma eski günlerim geldi)
anemmmmmmmmm sendemi bendensin
benimde yapcağımdan değil laf olsun işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?