- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #7.701
Yarından çok ümidim yok, xtabu bildirim bile yapamayacak sanırım telefonumu verdim özelle şimdi ama cevap gelmedi çıktı sanırım.. mehalimin hali belli)) ben 2 hafta üst üste verdim bu hafta hiç ümidim yok sportim istediğin takıma transferini yapabilirim yol yakınken:roflol:
yaaaa beni istemiyosun öylemi :çok üzgünüm:
çukulatacım buda benim raporum
sabah beyaz peynirli tost 1 bardak yeşil çay
ara 1 kepekli galeta
öğle tavuklu salata 4 yemek kaşığı zeytinyağlı pırasa
ara 1 elma
akşam 1 kase çorba 1 kase salatalıklı yoğurt 4 yemek kaşığı kıymalı bezelye
gece 1 aktivya çilekli
2 lt su 2 bardak şekersiz açık çay 1 bitki çayı spor dün hiç yapamadım :sm_confused:
çikolatam saol canım benim mide işte ara ara azıyor ama şükür bugun süperim :)) sen nasılsın canım
geeeeldiiim camasir astim iki makine
cocuklar piknik yapalim dedi onlara sofra kurdum bahcede kiraz agacinin dibine hali sermisler efeyede hamak kurduk ogle uykusu cekti beyfendi
turkiyeye telefon actim anamla konustum zayifliyorum ana dedim anam sen zaten cok zayifsin kizim dedi ne yapacan zayiflayip dedi halbuki beni en son gordugunde 87 kg dimkaydirigubbakcemile3 neyse anlattim ona netten arkadaslar buldum onlarla beraber zayifliyoz diyet yapiyoz dedim hepsine selam soyle cok kurumayin adamlariniz sizi birakir kacar dedi bide peyniri yogurdu cok yiyin diye tembih etti benden soylemesi uzerimde kalmasin hepsini aktardim ona gore yoksa sikayet ederim bak kizlar
delu kiz ne olacak yogurt dedi :mymeka: profotorol demedi daha suntayi soylemedim onu soylesem kimbilir ne der sana hadi yede gorem kaydirigubbakcemile yolaim demistim unuttunmu hadi simdi yediklerini yazda denetliycemseni hadii
anaaaam kocalar kaçar ha :roflol: valla büyüktür bir bildiği vardır. ben bırakıyom diyeti dolaptaki profiterol gel bakem sen burayaaaaaaa :roflol::roflol: tamam peynir yoğurt yicem aman zenanımın annesi kızmasın bize Şeniz
Ohh şekercikim gezmiş kocişiylede arabaylada turlar atmış, hava güzel galiba sizin orda biz sokağa çıkmaya tırstıkgeldim ben yinee -tatlicadiarzu- ama gidiyorum da mutfak dolaplarımı sileyim
az önce dışarı çıktık markete, arabaya koyduk gençlik marşını (ben çok seviyorum yeni düzenlemesini özellikle şu kenan doğulunun söylediği), açtık sesini, gezdik biraz çarşıları, süper oldu. hakatten o marş benim de gözlerimi sulandırıyo yaa.
bayrağımı da balkona asmıştım zati dünden, hep ıslandı yagmur oldu ama feda olsun yıkarız :1closedeyes:
Ayy canım benim ya Efecikte ohh dün aşı oldu adam oldu bugün adam oldu diye keyif yaptı ohh ohhhyerimsenibengeeeeldiiim camasir astim iki makine
cocuklar piknik yapalim dedi onlara sofra kurdum bahcede kiraz agacinin dibine hali sermisler efeyede hamak kurduk ogle uykusu cekti beyfendi
turkiyeye telefon actim anamla konustum
kocalar zaten kaçmaya bahane arar:smiley-cool: şişkosun giderler, çok zayıfsın giderler, konuşursun çok konuştun diye kaçarlar, susarsın beni adam yerine koymuyorsun diye gider bu kez yani bahane çok aramaya gerek yok giden gider gideni tutmaya hiççç niyetimiz yok:teytey:
anaaaam kocalar kaçar ha :roflol: valla büyüktür bir bildiği vardır. ben bırakıyom diyeti dolaptaki profiterol gel bakem sen burayaaaaaaa :roflol::roflol: tamam peynir yoğurt yicem aman zenanımın annesi kızmasın bize Şeniz
oohh beyfendideki keyfe bak valla kurulmuş hamaklara haa gamyoncuiremsu bi de öğle uykusu yarasın efeye
gezdim tur attım da arabadan inmedim. kalorifer de açıktı kaydirigubbakcemile3 nerdeee burda hava güzel olcak, kombi gürül gürül, buranın yazı bile 1 ay biliyon kallisim -tatlicadiarzu-Ohh şekercikim gezmiş kocişiylede arabaylada turlar atmış, hava güzel galiba sizin orda biz sokağa çıkmaya tırstıkkocalar zaten kaçmaya bahane arar:smiley-cool: şişkosun giderler, çok zayıfsın giderler, konuşursun çok konuştun diye kaçarlar, susarsın beni adam yerine koymuyorsun diye gider bu kez yani bahane çok aramaya gerek yok giden gider gideni tutmaya hiççç niyetimiz yok:teytey:
geeeeldiiim camasir astim iki makine
turkiyeye telefon actim anamla konustum zayifliyorum ana dedim anam sen zaten cok zayifsin kizim dedi ne yapacan zayiflayip dedi halbuki beni en son gordugunde 87 kg dimkaydirigubbakcemile3 neyse anlattim ona netten arkadaslar buldum onlarla beraber zayifliyoz diyet yapiyoz dedim hepsine selam soyle cok kurumayin adamlariniz sizi birakir kacar dedi bide peyniri yogurdu cok yiyin diye tembih etti benden soylemesi uzerimde kalmasin hepsini aktardim ona gore yoksa sikayet ederim bak kizlar
ne yaparsin gardes erkekler ne istedigini bilmeyen canlilar ben evlendigimde 49 kiloydum cook zayifsin dedi simdide kilolusun diyo bakalim 65 olunca ne diycek insallah bu sefer yeniden :asigim:asik olurahh zenancım,
öyle adamlar yok maalesef, valla hepsi tahta kurusu gibi seviyor, geçenlerde bir kız görmüştük, gittiğimiz bi yerde kız zafiyetten geberecek 40 kilo civarında bişey, ayy dedim bu da ne böyle, arkadaşım gayet cool bi şekilde, "yoo öyle kötü falan durmuyor gayet iyi bence" dedi, düşüp bayılacaktım valla yuhh dedim.
Ahh öyle etli butlu seven bulamadım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?