- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #7.681
caniiim arkadasim gurur duyuyorum senlen gercekten hem kadin olarak hem anne hemde ogretmen olarak coook delikanli birisin canim benim iyiki tanidim seniiŞenizyaa kallisim sormayaaa uyuz ediyorlar adamı kalkacam çarpacam 4 tane o olacak istiklal marşı okunuyor adam koşarak geliyor dursana kardeşim hiç mi saygın yok hiç mi öğretmediler.. bebeler sırıtır hele sırıttılarmı kan beynime çıkıyor o sözler neler anlatıyor oysa nasıl bir kahramanlık destanın şiiridir oo ben kendi sınıfmdaki bebelri bu konularda çok sıkıştırım . ve hep ama hep hayatım boyunca şunu demişimdir..
Benim hayatta anlaşamıyacağım kimse yoktur dini dili ırkı ne olursa olsun hiç önemli değildir ama bayrağıma toprağıma kuranıma dil uzatırsa gözümü kırpmam ezerim derim ve gerçektende hep böyle olmuştur..
Çocuklarımıza bu bilinci vermemiz gerekir bunların ne kadar kıymetli olduğunu uğruna gerçekten neler harcandığını bıkmadan usanmadan anlatmak gerekir.. Ben öğretmen olarak şasnlıyım elime seneler içinde yüzlerce çocuklar gelecek ve biz kadınlar anne olarak şasnlıyız bebelerimizi bizler eğiteceğizz..
ne buuuuuuuuuuuuuuuu tınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn deli olacam yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:))))
ne biliyomusun asicimm
hayata canımızı sıkmak için azmetmiş herşeye bir tepkii TINNNNNN
ayyy kiyamam ona ben canim benim ayyy kallsim boyle birgunde geckalmiis oylemii yazikyaabende bugün çok üzüldüm insanların duyarsızlığına.. bizim dans öğretmenimiz çok disiplinli bir rus bayan ve dünden öyle tembih ettiki 8.45 te hazır olmanız gerek burada diye fakat saat 9 oldu çocukların yarısı ancak toplandı gösterinin başlaması uzadı öğretmen sinir oldu haklı olarak, neyse çıkıp yaptılar 9.30 gibi bitti ben kızımı almak için içeri gittim bir çocuk ve bir bayan geldi koştura koştura neymiş ancak yetişmişler, çocuk nasıl ağlıyor nasıl ağlıyor o çocuğa nasıl üzüldüm aylardır bir heyecanla çalışma yaptılar ve sonucunu alamadan zavallı çocuk ailenin sorumsuzluğu yüzünden güme gitti...
gecmis olsun caniiim evet nette sorun olunca kotu oluyo bende yasadim sen iyimisin diyetin nasil gidiyonette sorun var zenancım pazartesi tam yazarken size bağlantı koptu....hala düzelmedi....kızımda hasta oldu üzerine...bugün tekrar iyileşme olmadı die götürdüm doktora geçerken ablama uğrayıp kızlara merhaba diim dedim
caniiim arkadasim gurur duyuyorum senlen gercekten hem kadin olarak hem anne hemde ogretmen olarak coook delikanli birisin canim benim iyiki tanidim seniiŞeniza.s.
nette sorun var zenancım pazartesi tam yazarken size bağlantı koptu....hala düzelmedi....kızımda hasta oldu üzerine...bugün tekrar iyileşme olmadı die götürdüm doktora geçerken ablama uğrayıp kızlara merhaba diim dedim
nette sorun var zenancım pazartesi tam yazarken size bağlantı koptu....hala düzelmedi....kızımda hasta oldu üzerine...bugün tekrar iyileşme olmadı die götürdüm doktora geçerken ablama uğrayıp kızlara merhaba diim dedim
sagol zenan içmiş kadar oldum:) napim bizim eski kaptan tınlamış:)) modlar tınlamış:)) bende merak yaptım :)))) tınnnnn nedir die:))
modcuklarım tesk acıklama içn Ç:) q klavye yazamıyom(
Benim omzumda K.atatürk imzası olduğunu biliyor muydunuz ?
Afiyet bal şeker olsun canım..
Ben omuzda ve kolda gördüm bir kaç kişide ve bayılıyorum o dövmeye ve seni tebrik ediyorum çok hoş bir şey seçmişsinŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?