Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ooohh herkes gelmis gitmis masallah... benim sorumu takan yok,heeeeeeeyyy krom demistik,ne dusunuyorsunuz demistik...
vallahi kusucem hepinize benneyaptımki

bu aksam gelemeyecegim,sahnedeyim... pazar gunu aksamina kadar boyle... artik erkenden kacacagim bu 4 gun.

sevgili canzi,sabhalri bir onceki gunun raporunu veririm canim.
mehalim bir tek seni goruyorum cancagizm,cok opuyorum ...

ben geldim ancak fırının serviside geldi ona bakacam diye bir okudum bir servisin dediklerine koştıum :))

,
canım vallaha çok güzel gidiyosun bu haftada ümit verdin yanii bravo d,yorum sana ben artık yediklerimi yazmıyorum yarın itibariyle yaazarım döfmeyin benii ..
Bu arada test yaptım negatif ancak hala regl olamadım buda ayrı bir sorun yani

teşekkür ederim canım kaydirigubbakcemile3

yarın sabah ne yapıcaz nal toplıycaz galiba :1no2:

artıkın nal mı toplarız kallis elinde sopayla bizimi kovalar bilmem:)

as. diyelim önce. annenin öğütlerini, tutmak lazım canım süt grupları biz kadınlar için çok önemli bol bol tüketmeli yanii

mehalim bir tek seni goruyorum cancagizm,cok opuyorum ...

saol canım benim bende seni öpüyorum sahne alınca yorucu geçecek demektir allah kolaylık versin ne diyim :))
kroma gelince canım bu konuyla ilgili topiği okusana bizim takımdan sadece kallis kullanmıştı vede bişiler anlatmıştı sanırım daha geçenlerde öyle bir msj okudum sanırım ben kullanmadım

bıraz vaktım oldu geldım .ıyıyım.dıyetım super gıdıyor.sızlere yarın sabah bır surprızım var.bısey yemeye vaktımde ıstahımda olmuyor.kılolarda gıdıyor bıraz gecmısı okuyum

bu aksam gelemeyecegim,sahnedeyim... pazar gunu aksamina kadar boyle... artik erkenden kacacagim bu 4 gun.
kolay gelsin canım, benim üçünde gül güzelini oku

bıraz vaktım oldu geldım .ıyıyım.dıyetım super gıdıyor.sızlere yarın sabah bır surprızım var.bısey yemeye vaktımde ıstahımda olmuyor.kılolarda gıdıyor bıraz gecmısı okuyum
ohh süper süper sürpriz varsa sen kesin 98 oldun demektir bu koşturmacadaa.s.attım bakalım ne tutacak...

hg canım merakla bekliyoruz
yine negatif çıkmışsın..aman sana ne diyeceğim bilemedim şekerim ya.. doktora git, kontrole git, herşeye git işte tüm sorunlarını baştan sona bir ele alsınlar yineŞeniz

çukulatacım bugünkü raporum

sabah geç kalktığım için öğle gibi oldu
2 dilim kepekli ekmek salatalık domates 1 yumurta haşlanmış, beyaz peynir, 2 açık şekersiz çay
ara 1 aktivya
öğle ton balıklı salata
2 bardak ayran
ara 1 elma
akşam birşey yemiycem çünkü öğle yemeğini saat 18.30 da yedim
gece 1 bardak süt
1 lt su 1 soda

ben çıkıyorum gece girebilirsem tekrar girerim giremezsek yarın inşallah güzel haberlerle görüşürüz herkesi öpüyorum

oo annem aşağıda görüyorum seni nasılsın sanırım geçmişe daldın gittinnn ....

kallisim yaf bu hafta takımda kim var yaff gelen gidenden kafam döndü son durum nedir bilemez oldum :))

canzi3445 ( 82.5/ ) ( Yeni üye )
reyhanxx54 ( 74.5 / )
zenan25 ( 72.8 / )
cedric ( 101.6 / )
chocolategirl ( 83.6 / )
bijoux ( 73.5 / )
sel ( 57.0 ) (Paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye)
sportie ( 58.0 / )
xTABU ( 102.0 / )
Mehalim ( 60.0 / )
Kalliste ( 73.0 / )

Sultanbım kraliçem son durum bumudur doğru yapmışmıyım acep.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben geldimmmmm. cok konusmussunuz mehalim ne yapayim canim...
okumadan yazarsamda olmuyor.. önemli birseyi atlamis olabilirim diye.
masallah iyi gibisin bugün mehalim
cedric sürpriz yapacak valla moralim düzeldi cok sükür..

bende haftaya sadece 3 gün calisacagim. böyle güzel bahar günlerinde cok iyi oluyorda. bu evde kalmalari borclaniyoruz. isler acilinca geri ödemek sartiyla bunu düsününce canim sikiliyor

Amannn hep borç borçç vallaha bende sıkıldım ... Alamanlar( burda hep böyle derlerya) işi biliyor anacım hem çalıştırı hemde borçlandırır:))

sagol cnm gercekten yoruldum bugun... topuklularla 83 kilo tasimak zor
kromu iki gundur aliyorum ama istahimi acti desem :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…