- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #77.621
evet canım yeni geldimm tesekkur ederım hosbuldumm
masallah dıyelım nazara gelme super otesııı vermısınn bravooo valla
ne yedın ne ıctın neler yaptın azıcık tıyo versen yaaa
JUJU KAPTANIM SEN BİR HARİKASINN. BENDE UĞRAŞAMAM kalori saymakla..ZATEN 5 TE ÇIKIYOM İŞTEN.. BİRDE 10 MESAj bence çok hani herşey tadında olsunn :13:
Rabiya hoşgeldin.
AAAA rabyas senin boyun uzun sanırım BMI değerin onu gösteriyor değil mi? 174-175 vardır değil mi?
valla ben kendı adıma gunde 3 ogun yedım aralarda yemedım bol su gunde yarım saat elıptık bazı gunler gunde 1 ogun bıle yedıgım oldu hatta gecenlerde tutku bıskuvılerı bıle goturdum ekmegı kestım azalttım bazen hıc yemedım salata yedım acıktıkca bole bı baktım gıtmıs kılolar
Ne Güzel!... maşallah diyelim.Birde zayıfladın mı ohhh ne güzel haydi başarılar diliyorum bu zayıfla maratonumuzda hepimize...evet canım 1.75 boyummm...
Ne Güzel!... maşallah diyelim.Birde zayıfladın mı ohhh ne güzel haydi başarılar diliyorum bu zayıfla maratonumuzda hepimize...
benımkı fıkırdı sadece ıllakı uygulanması zorunludur demedım.fıkrımı sundum kaptanda olmasın ole dedı.ıstemeyene zorla kabullendırmedımya
gunde 10 msjdan fazlasını atıyorumdur cok yazıyorum ozaman ben tadı kaçmıs oluyo senın dedıgıne gore.gamzeyle ben seyını cıkarmısız ozaman
merhaba kızzllar ben de döndüm yuvama.. yeni üyemiz mi var yoksa.. hoş gelmiş. keyifler nasıl her şey yolunda mı? süper bir haftaya merhabaa
ılk okudugumda ısmın zannettım sazan gıubı hehehe
vay vay vayyyyy ne guzel kılolar verılmıs lutfen 1.lık madalyamı alayımmmmmmm
rabiş rabiş dicem sana :) bu hafta eklen kuzucum ıstıkrarla kılolarını ver takıma uyum sagla ve bu hafta gır takıma
bugun tam 1 ay oldu
Herkese selamlar olsun ... Rabyas arkadaşımız sanırım yeni geldi... Hoş geldin sefalar getirdin inşallah... Bugün herkes bıcır bıcır maşallah bayada çok kişi var bugün herhalde tatil bitti herkese...
hoşgeldin gamze
evet var canım tam baglantı halındeyım bızzat kendılerınde yasamaktayım :) sendemı eskıseeerlısın yosammsuper yaa bende acayıp gaza geldımm... eskısehırle baglantın varmı dalın 26 yacalısıyormusun pekı??
seyını ıste b..kunu cıkarmısık oluyo .ya tamam ole demek ıstememıstır tabıde dedıgı o kapıya cıkıyo 5 msj olsun tadında olsun deyınceneyini çıkarmışınız kızzzzzzzzzvalla ozaman bende çıkarıyorum
öyle demek istememiştir ama herkesten de aynı performansı beklememek lazım....
İnsaf bee ALLAH'tan kork1 ayda 9 kilo hala çemkiriyor seni tutuyorum ben
.
evet var canım tam baglantı halındeyım bızzat kendılerınde yasamaktayım :) sendemı eskıseeerlısın yosamm
seyını ıste b..kunu cıkarmısık oluyo .ya tamam ole demek ıstememıstır tabıde dedıgı o kapıya cıkıyo 5 msj olsun tadında olsun deyınce
sorma kız totalde bakınca vay anasını dedım 1 ayda 9 kılo oncelerı uzuluyodum hedefım ayda 10 kıloydu hedefıme ulasamadım dıye ama ulasmısım saydım ya
ha bıde bugun tartılma hakkımı kullandım kaptanı deryam pazartesılerıde bı hak vermıstıya sonucu solemem ama sonuc benı cok sevındırdı acaba yanlısmı goruyom dıye 10 kere ındım cıktım
oy oy oy ne kadarrr sanslısınnn ben orda okudumm canımmmm cok severımm kendılerınıı
olemı ne guzel.eskısehır cok guzel bıyer olekı 2013 kultur baskentıdır kendıelrı.bendee samsundan geldım gelın olaraktan saolsun eskıseer kucakladı benı bende onu
amin canımmmmm
darısı bekarlarımızın başına......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?