Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet canım yeni geldimm tesekkur ederım hosbuldumm

masallah dıyelım nazara gelme super otesııı vermısınn bravooo valla
ne yedın ne ıctın neler yaptın azıcık tıyo versen yaaa

valla ben kendı adıma gunde 3 ogun yedım aralarda yemedım bol su gunde yarım saat elıptık bazı gunler gunde 1 ogun bıle yedıgım oldu hatta gecenlerde tutku bıskuvılerı bıle goturdum ekmegı kestım azalttım bazen hıc yemedım salata yedım acıktıkca bole bı baktım gıtmıs kılolar

JUJU KAPTANIM SEN BİR HARİKASINN. BENDE UĞRAŞAMAM kalori saymakla..ZATEN 5 TE ÇIKIYOM İŞTEN.. BİRDE 10 MESAj bence çok hani herşey tadında olsunn :13:

Rabiya hoşgeldin.

benımkı fıkırdı sadece ıllakı uygulanması zorunludur demedım.fıkrımı sundum kaptanda olmasın ole dedı.ıstemeyene zorla kabullendırmedımya

gunde 10 msjdan fazlasını atıyorumdur cok yazıyorum ozaman ben tadı kaçmıs oluyo senın dedıgıne gore.gamzeyle ben seyını cıkarmısız ozaman

super yaa bende acayıp gaza geldımm... eskısehırle baglantın varmı dalın 26 ya calısıyormusun pekı??

neyini çıkarmışınız kızzzzzzzzz valla ozaman bende çıkarıyorum

öyle demek istememiştir ama herkesten de aynı performansı beklememek lazım....

Bendeee, bendeeee

.

super yaa bende acayıp gaza geldımm... eskısehırle baglantın varmı dalın 26 ya calısıyormusun pekı??
evet var canım tam baglantı halındeyım bızzat kendılerınde yasamaktayım :) sendemı eskıseeerlısın yosamm
neyini çıkarmışınız kızzzzzzzzz valla ozaman bende çıkarıyorum

öyle demek istememiştir ama herkesten de aynı performansı beklememek lazım....
seyını ıste b..kunu cıkarmısık oluyo .ya tamam ole demek ıstememıstır tabıde dedıgı o kapıya cıkıyo 5 msj olsun tadında olsun deyınce
İnsaf bee ALLAH'tan kork 1 ayda 9 kilo hala çemkiriyor seni tutuyorum ben

.

sorma kız totalde bakınca vay anasını dedım 1 ayda 9 kılo oncelerı uzuluyodum hedefım ayda 10 kıloydu hedefıme ulasamadım dıye ama ulasmısım saydım ya

ha bıde bugun tartılma hakkımı kullandım kaptanı deryam pazartesılerıde bı hak vermıstıya sonucu solemem ama sonuc benı cok sevındırdı acaba yanlısmı goruyom dıye 10 kere ındım cıktım

oy oy oy ne kadarrr sanslısınnn ben orda okudumm canımmmm cok severımm kendılerınıı

oy oy oy ne kadarrr sanslısınnn ben orda okudumm canımmmm cok severımm kendılerınıı

olemı ne guzel.eskısehır cok guzel bıyer olekı 2013 kultur baskentıdır kendıelrı.bendee samsundan geldım gelın olaraktan saolsun eskıseer kucakladı benı bende onu

menum
sabah dunden kalan sulu kofte 5 adet peynır zeytın yarım dılım k.ekmegı

ara 1 bardak kupa yanı cay

ogle caım hıcbısıy ıstemedı

aksam 5 adet kofte ızgarada salata corbabı catal peynır

ara yok

spor yarım saat elıptık
su 1 bucuk lıtre az gıbımı ne :26:

amin canımmmmm
darısı bekarlarımızın başına......

AMİN ALLAHIM YARBBİM AMİN AMİN AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

bütün yazdıklarını iş yerinde bizzat saatinde ve zamanında okudum ama yazamadım toplantı vardı gözüm pcye gidio bi f5 yapıorm okuyorum yazamıyorum sinir oldummmm yaaaa elim kolum bağlı

ne kural varsa bende varım valla hiç bişeye itirazım yok kellem sizindirrr

rabiacığım hoşgeldin aramıza ne öğretmenisin cicim sayfada öğretmen yoğunluğu yaşanıyooo

yediklerimede gelicek olursak gelmesek mi acaba

sabah
3 kaşık yoğurtlu ıspanak
1 dilim ekmek

öğle
1 tabak yoğurlu ıspanak

akşam
2 yemek kaşığı et sote
2 dilim ekmek
salata

su içemedim tamamlıcam
spor yapamadım yapıcam

bütün bunları yapınca hbr veririm kuzucuklar :82::82::82::82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…