Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

SABAH

1 DİLİM EKMEK YULAF
3 ZEYTN
TULUM PEYNİR
1 KAŞIK REÇEL

ÖĞLN

yarım bardak süt
1 muzzzzzzz

ARA ÖĞÜN

yeşil çayyyyyyyyy

AKŞAMMMMMMMMMM

arkadaşlar gelcek onlara servis yapcam
kendimede yapcam
ama misafire çaktırmadn yemeden götürürüm tabağı mutfağasadece salata yerim

suuuuuuuuuuuuuuu

içtim

sporrrrrrrrrrrrrr

1 saat açık hava yürüyüşü

ya ne güzel yazmıştım menümü net kopunca gitti:/
baştan alalım.......
sabah: klasik kahvaltı
peynir
zeytin
1 çay k. bal
1 dilim çavdar ekmeği

öğlen: yok sabah kahvaltısı geç yapıldı

ara: 1 bardak ayran

akşam: haşlanmış tavuk
2 bardak ayran
turşu

su: içiliyor....
spor: sabahtan beri ev işi yapıyorum.....hastalıktan yeni yeni kalkıyorum o yüzden hem ev işi hem spor ağır olur dedim:26:

bizimki de gelmek üzere...her an zile basabilir....
ona da tavuk döner yaptım, pirinç pilavı ,ayran.......

kızlar selm eve yeni geldim ve hemen yazim yarın giremezsem yada geç girersem haberiniz olsun diye yazıyorum ... bilgisayarım çöktü galiba iş yerinde bilmiyorum yarın baktırıcam ama işte dediğim gibi girişim geç olabilir

hosbuldum canımm bıyolojı ogretmenıyımmm

evet kızlar gelelım yedıklerıme

sabah:
1 kase corba

ogle:
1 dılım kek
1 tane cıkolatalı gofrett

ıkındı:
2 tane medıne hurması
2 tane pişmanıyee:26:

aksam:
2 kepce corba
1 tabak sulu kofte
yogurt, salata, 1-2 tursu

su: sabahtan berı 2 lt ıctım daha devam edıcemm
spor: 2 saatlık ev ısı

cokmu yemıısmm sankı kızlar ne dersınızz???:26:

gzl cnm menün dikkat ediyorumda çoğu zaman böyle salatayla fln geçiştiriyosun öğünlerini yürüyüşte yapıosun sankı daha cok kılo vermen gerekıymus gbi geldi bana acaba metablızmandamı bi sorun varkı

bide şu hürrem çok gzl ya avatarına baktıkça içim açılıyo oda nasıl zayıflamış gecen yıla gore bi biz kaldık

kuzucum napmışsın sen kekler gofretler pişmaniyeler

ilk gün acemiliği diyelim valla böyle devam edersen topa tutar kızlar senii

kuzucum napmışsın sen kekler gofretler pişmaniyeler

ilk gün acemiliği diyelim valla böyle devam edersen topa tutar kızlar senii

offff cok pısmanımm ama tatlı krızım tutuyo napıcam ben nasıl engellıcem bunuuu

tatlıyı kesmem lazımm kızlar topa tutmayınn bugun ılk gunumm acemıyımm yol gosterın ablalarımmmm

rabyasssssssssssssss bu ne
kuşum az yemişsin ama çok kalorili yemişsin.......

bir kere senle anlaşma yapalım.....tatlılardan vazgeçelim....yani zayıflarken maalesef şeker alımını min. indirmek zorundasın yoksa gitmez kilolar.....
eğer haftanın sonunda kilo vermeyi başarmışsan bir öğünü kendine ödül verebilirsin,o zaman yersin.....ben bu zamana kadar öyle yaptım....
biraz önce eşim çok güzel bir çikolata almış gelmiş.....hayır dıyemeyecegım bir çikolata ama ben geri çevirdim hyr dedim...hafta sonum zaten kalorili geçti dengelemem lazım diye geri çevirdim....

ilk günler zor olacaktır ama biraz dayan....ilk haftadan sonra alışacaksın...
yarından itibaren şeker yok.....
meyveyi de gündüz 1 taneyi geçmeyecek şekilde ye....
bu şekilde cuma günü tartı da ödülünü alacaksın

merhaba kızlarrrrrrrrrrrrr ne çok yazmışsınız oku oku gözlerim döndü:111:

geç geldim eve okulda toplantı vardı sonra 2 tane sınav vardı 4 te bitti...sınav dönemimiz 2 hafta ozamana kadar oldukça yoğun geçecek akşamları girerim ama mutlaka...

kurallar oluştrulmuş bende uyarım

nereye gidiyorsun bakalım yok öyle bizi bırakıp gitmek
gerçi konu halledilmiş ama bende fikrimi bildirmek istedim arkadaşlarıma katılıyorum herşey halledilir bir şekilde ama kesinlikle gitmek yok

kızlar merhaba bende zayıflama yolunda artık sızınleyımmm
merhaba hoşgeldin rabia..
ozaman jesin ilk ben atılırım bu kuralı sevmedim
ben çok zor kilo veriyorum kronik kabızlık var bende o yüzden herr hafta düzenli kilo veremiyorum..
mesela 2 hafta sadece 300 gr verebiliyorum sonraki 2 hafta belki 1 kilo çok düzensiz..
beni atacakmısınız yani
benim isim hafızam çok zayıftır unuturum hemen o yüzden 40 kere sorarım yaşlılığım fena olacak benim
o yüzden genelde nicklerle hitap ederim..
ama bu notunu pc me not etsem iyi olur

bende zor giriyorum gündüzleri artık juju..okullar açıldı ama akşamları girerim bir problemim olmazsa

haklıısnn kuzumm tatlıyı mın. ındırmem lazımm yarından ıtıbarenn tatlı yok.. meyveyıde gunduz yıyecegımm. sadece kahvaltıda bal yıyeyımm olurmuu kendımı oyalamam lazım sıgarayı bırakmam gıbı bısı olacak...
evet cuma gunu verdıgım kılo bana en buyuk odul olacak her tatlı ısteyısımde cumayı dusuneyım en ıyısııı...

offff cok pısmanımm ama tatlı krızım tutuyo napıcam ben nasıl engellıcem bunuuu

tatlıyı kesmem lazımm kızlar topa tutmayınn bugun ılk gunumm acemıyımm yol gosterın ablalarımmmm

hmm napsakki bu tatlı krizinee tarçın iyi gelebilir cnmcım çok duydum sütle fln içiolarmış bana iyi gelmio bişey belki sana gelir tatlı grünce yemden derin bi nefes al snra su iç bn böle yapıorm yarıyo işe aklım başıma gelio yoksa gözüm dönüyo

kızzz abla denirmi hiçç ben daha gençliğimin baharın bir goncagülüm

aysunaycımmm sen ne öğretmenisin bi sen kaldın sormadığım soryumda rahat ediyimmm

kızlar şimdi ben gidiorm biraz kpss çalışcm snra dizilerim var onları izlerken koşar yürürm snra duşumu alıp gelirim inşşş baktınız hala yokum demekki hala koşuyorummmmm

sabah:kalkınca 2 bardak ılık su içtim..

kahvaltı:
-2 dl buğdy ekmeği
-peynir.
-4 zeytin
-kıymalı yumurta

öğle:
-1 kase şehriyeli tavk çorbası
1 dl ekmek

akşam:
1 kase tarhana çorbası
3 kaşık tavuklu patates
1 kase yoğurt
salata

suyumu 1.5 lt olmuştur 2 ye tamamlıcam
sporumu yapıcam birazdan..

Son düzenleme:

tesekkur ederım canım hosbuldumm

Rabişim gelişin muhteşem olmasını beklerdim yinede güzel, en azından akşam geç saatte yememişsin Biraz daha sağlıklı olabilirdi :26::26:

.

yok canım tarcın bendede ıse yaramadı en ıyısı su ıcıp cumayı dusunmekkkk....

kac yasındasınn garfıeldımm sen?? kpss ye neyden gıreceksınn??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…