- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #77.661
haklıısnn kuzumm tatlıyı mın. ındırmem lazımm yarından ıtıbarenn tatlı yok.. meyveyıde gunduz yıyecegımm. sadece kahvaltıda bal yıyeyımm olurmuu kendımı oyalamam lazım sıgarayı bırakmam gıbı bısı olacak...
evet cuma gunu verdıgım kılo bana en buyuk odul olacak her tatlı ısteyısımde cumayı dusuneyım en ıyısııı...
hmm napsakki bu tatlı krizinee tarçın iyi gelebilir cnmcım çok duydum sütle fln içiolarmış bana iyi gelmio bişey belki sana gelir tatlı grünce yemden derin bi nefes al snra su iç bn böle yapıorm yarıyo işe aklım başıma gelio yoksa gözüm dönüyo
kızzz abla denirmi hiçç ben daha gençliğimin baharın bir goncagülüm
evet kızlar gelelım yedıklerıme
sabah:
1 kase corba
ogle:
1 dılım kek
1 tane cıkolatalı gofrett
ıkındı:
2 tane medıne hurması
2 tane pişmanıyee:26:
aksam:
2 kepce corba
1 tabak sulu kofte
yogurt, salata, 1-2 tursu
su: sabahtan berı 2 lt ıctım daha devam edıcemm
spor: 2 saatlık ev ısı
cokmu yemıısmm sankı kızlar ne dersınızz???:26:
merhaba kızlarrrrrrrrrrrrr ne çok yazmışsınız oku oku gözlerim döndü:111:
geç geldim eve okulda toplantı vardı sonra 2 tane sınav vardı 4 te bitti...sınav dönemimiz 2 hafta ozamana kadar oldukça yoğun geçecek akşamları girerim ama mutlaka...
kurallar oluştrulmuş bende uyarım
nereye gidiyorsun bakalım yok öyle bizi bırakıp gitmek
gerçi konu halledilmiş ama bende fikrimi bildirmek istedim arkadaşlarıma katılıyorum herşey halledilir bir şekilde ama kesinlikle gitmek yok
merhaba hoşgeldin rabia..
ozaman jesin ilk ben atılırımbu kuralı sevmedim
ben çok zor kilo veriyorum kronik kabızlık var bende o yüzden herr hafta düzenli kilo veremiyorum..
mesela 2 hafta sadece 300 gr verebiliyorum sonraki 2 hafta belki 1 kilo çok düzensiz..
beni atacakmısınız yani
benim isim hafızam çok zayıftır unuturum hemen o yüzden 40 kere sorarım yaşlılığım fena olacak benim
o yüzden genelde nicklerle hitap ederim..
ama bu notunu pc me not etsem iyi olur
bende zor giriyorum gündüzleri artık juju..okullar açıldı ama akşamları girerim bir problemim olmazsa
Rabişim gelişin muhteşem olmasını beklerdimyinede güzel, en azından akşam geç saatte yememişsin Biraz daha sağlıklı olabilirdi :26::26:
.
valla dişini sıkacan ben kaç gece açım açım diye erken yattıgımı biliyorum....
sabahlarıda bal kavanozunun dibini getirmediğin sürece sorun olmaz heralde
yok yok sıkıcam dısımı baksana herkes topa tuttu benııı yok anacım tatlı yemem yaaa
kız sende nasıl goncagülsün anacım bir aydır açamadın
ben bu menuye bosanda semerını ye dermıyım derım kız nerde kalorı hepsını ındırmısın mıdewye bıdaha denk gelırsem yolarım senı ona gore seker yok tatlı yok bıdaha sakın kekmıs gofretmıs pısmanıyede yemıs yuhhhhh
yok gıtmıyorum cnm hallettık
zaten jujucumda pek sıcak bakmadı sımdılık cnm senı atarmıyız kııı ayıp ettın
aysunaycımmm sen ne öğretmenisin bi sen kaldın sormadığım soryumda rahat ediyimmm
kızlar şimdi ben gidiorm biraz kpss çalışcm snra dizilerim var onları izlerken koşar yürürm snra duşumu alıp gelirim inşşş baktınız hala yokum demekki hala koşuyorummmmm
ılahı cornella cok guldum heeeee
okk okk kendımı cok suclu hıssedıyorummm tatlı yokkk pısmanımmmmmmm
aysunaycımmm sen ne öğretmenisin bi sen kaldın sormadığım soryumda rahat ediyimmm
kızlar şimdi ben gidiorm biraz kpss çalışcm snra dizilerim var onları izlerken koşar yürürm snra duşumu alıp gelirim inşşş baktınız hala yokum demekki hala koşuyorummmmm
gördüğün gibi rabişim ......5. takımın tatlıya karşı alerjisi var
Evett kızlarrr menümü paylaşmak istiyorum hemencecik
Sabah: Yok ( geç uyandım çok ) 10:30 gibi, canım istemedi hiç :26:
Ara: 1 adet elma
Öğle: 1 dilim kepek ekmeği
2 adet kırmızı orta boy biber
1 adet yeşil biber ( ızgara )
Ara: 1 fincan şekersiz nescafe
Akşam: 1 adet rendelenmiş turp 3 yemek kaşığı yoğurtla karıştırılıp yendi
1 dilim kepek ekmeği
2-3 adet sivri acı biber ( miniklerden )
Ara: 1 adet meyveyle günü kapatırım..
Su 1,5 litre içildi.İçmeye devam
Spor: yarım saat açık havada yürüyüş..15 kilo poşet taşıma
Dip Not: belki biraz az ve sağlıksız bir menü amma velakinnn...dün yediğim tost biraz büyük ve dışarda yapılmıştı (ayvalık tostu) onun için bu gün kendimi cezalandırdımiyi oldu bana kk nın kestiği parmak acımazmış
.
hu huuuuuu herkese merhabaaaaa bugun hıc gıremedım ya kendımı eksık hıssedıyorum gecmısı okuyup hemencecık menumu yazcam
anammmm sen bısey yememısınkııı:26::26:
kızlar merhaba bende zayıflama yolunda artık sızınleyımmm
hoşgeldiiiin rabişşşşmenune bayıldım super 10 numara deeeermişim herkes topa tutmus seni haklı olarak amaa ilk gün diye böyledir sonradan alışıyosun.bak mesela benimde tatlı krizlerim oluyodu özellikle adet dönemlerimde çıldırıyodum resmen amaaaaa 3 gundur o donemde olmama rağmen sor bakım hiç çkolata yemişmiyim şoktayım ama yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?