Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

valla dişini sıkacan ben kaç gece açım açım diye erken yattıgımı biliyorum....
sabahlarıda bal kavanozunun dibini getirmediğin sürece sorun olmaz heralde

kız sende nasıl goncagülsün anacım bir aydır açamadın

ben bu menuye bosanda semerını ye dermıyım derım kız nerde kalorı hepsını ındırmısın mıdewye bıdaha denk gelırsem yolarım senı ona gore seker yok tatlı yok bıdaha sakın kekmıs gofretmıs pısmanıyede yemıs yuhhhhh

yok gıtmıyorum cnm hallettık
zaten jujucumda pek sıcak bakmadı sımdılık cnm senı atarmıyız kııı ayıp ettın

ılahı cornella cok guldum heeeee

okk okk kendımı cok suclu hıssedıyorummm tatlı yokkk pısmanımmmmmmm

ben giyim üretim teknolojisi öğretmeniyim canım..

Vala rabişimmm ben Garfftenn korkuma kaçamak yapamıyorum vala, bu konuda süper tarafsız ve kesin yargılı

.

ya ne kpss si hu esraaaaaaaaaaaaaa ya beni bekle 2014 e daha çok var ama ya.........şimdidien çalısırsan sıkılırsın benden söylemesi......

Evett kızlarrr menümü paylaşmak istiyorum hemencecik

Sabah: Yok ( geç uyandım çok ) 10:30 gibi, canım istemedi hiç :26:

Ara: 1 adet elma

Öğle: 1 dilim kepek ekmeği
2 adet kırmızı orta boy biber
1 adet yeşil biber ( ızgara )

Ara: 1 fincan şekersiz nescafe

Akşam: 1 adet rendelenmiş turp 3 yemek kaşığı yoğurtla karıştırılıp yendi
1 dilim kepek ekmeği
2-3 adet sivri acı biber ( miniklerden )

Ara: 1 adet meyveyle günü kapatırım..

Su 1,5 litre içildi.İçmeye devam

Spor: yarım saat açık havada yürüyüş..15 kilo poşet taşıma

Dip Not: belki biraz az ve sağlıksız bir menü amma velakinnn...dün yediğim tost biraz büyük ve dışarda yapılmıştı (ayvalık tostu) onun için bu gün kendimi cezalandırdım iyi oldu bana kk nın kestiği parmak acımazmış

.

anammmm sen bısey yememısınkııı:26::26:

gideyimde cay demlimmm ŞEKERSİZ olarak içeyimm Allahtan cayı kahveyı bıtkı caylarını sekersızz ıcıyorum sadece orda sekerı aramıyorumm ısımı kolaylastıracak... yıne ugrarımm kızlarrrr

kızlar merhaba bende zayıflama yolunda artık sızınleyımmm

hoşgeldiiiin rabişşşş menune bayıldım super 10 numara deeeermişim herkes topa tutmus seni haklı olarak amaa ilk gün diye böyledir sonradan alışıyosun.bak mesela benimde tatlı krizlerim oluyodu özellikle adet dönemlerimde çıldırıyodum resmen amaaaaa 3 gundur o donemde olmama rağmen sor bakım hiç çkolata yemişmiyim şoktayım ama yemedim

menümü de yazayımm

sabah: yarım domates bir biber birazcık örgü peynir veee bi ufak yumurtadan yapılmış omlet yedım yeşil çay + bi dilim ekmek
ara: nescafe

öğlen : 3 kasık pilav 4 kaşık baharatlı tavuk göğüsü
ara: 2 bardak şekersiz çay

akşam: bir havuç ve bir bardak tarçınlı süt ( canım havuçlu kek istiyor onun yerine )

2 bucuk litre kadar su (tamamlıcam) spor bugun yok 20 dakıka kadar yer hareketı var sadece

hosbuldum canımm sorma yaaa herkes topa tuttu bugun benıı ama haklılar yanı bırılerının bunu bana soylemesı gerekırdıı sagolun kızlarrrr zamanla alısıcam bendeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…