Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayda'ya bayılıyorum..isyandan sonra bayılmaya başladım

.
bende mustafa bozkurt ve berkanı çok beğeniyorum...

kızlarrrrrrrrrrr karnım aç ya

ben şöyle en bolundan bir su içeyim.......

bende çok acıkmıştım 1 saat önce yarım elma yedim geçti..
süt iç canım varsa sıcak bi bardak..oda baya dindiriyor...

Kızlar bu gün ne aklıma geldi biliyormusunuz :26: tıpkı altın günü gibi yardımlaşma açısından yani mesela herkes bir gün hakka sahip olsun ve o gün hangi aktivite yapılmalı öneride bullunsun..Mesela >>>>>>>> Kızlar bu gün herkes 20 dk. dans etsin, ya da 50 mekik çeksin gibi şeyler olsun atıyorum yarın rabiş karar versin ne aktivite yapalım diye herkes elinden geldiğince uysun buna herkesin bir günü olsa ve o gün değişik değişik aktiviteler önerilse gıcıklığına 150 mekik diyenler oluyormuş tabi aktiviteye karar verende yapıcak bu eylemi

Bu bir öneridir hahahahha

.

evettttt tipik bir dalin26 menüsü daha.... 3+3 ler aksatılmış adam akıllı bişi yenmemiş ama dalin bu ister as ister kes yemes bildiğini yapar sonrada çokmu yedimki der... su içilmiş spor yapılmış.... tebrik ederim ikisi için.

aralar neden yok kuzum???? su içilmemiş tamamlıcak ne ara tamamlıcaksa artık sabaha kadar wcde... spor yapılmamış yapacak ne ara yapacaksa artık vucut dinç olucak uyku tutmucak...

bi keren yeşil çayla ara öğün olmaz ... aralar atlanmış.... öğlen nie muzla süt canım yokmuydu yiyebilecek bişiler.... akşamı da iple çekiyorum gazimi olcan şehitmi ....
su içilmiş.... hımmmmmmm spor yapılmış... tebrikler

hımmmmmm güne böyle geç başlanırsa vucutta geç uyanır metabolizmada geç çalışır hatta hiç çalışmaz kabız da olunur kilo da zor verilir nedim....
su içilmiş.... spor ev işi yeter de artar bile bellerin kopmuştur senin şimdi

ohhhhhhhhhhhh ohhhhhh gelll vatandaş gellllll kilo vercem deyip tatlının dibine vuran takım arkadaşımızın menüsüne gel....
öğle yemeğine bak ya kek.... çikolatalı gofret.... toplasan kalorisini dalin26 nın bir günlük kalorisini geçer senin bir öğle yemeğin...
ara öğüne bak anam 2 hurma neyine yetmedide ardına pişmaniyeyi yapıştırdın kuzum heee????
su içilmiş... güzel spor ev işi 2 saat yok anam yemezler onu saymam yat mekik çek...

bide soruoy bak bak bak bak çokmu yemişim.... aslında çok değil yanlış şeyler yemişin bu nedenlede aslında çıkmışsındırda tatlı yiyerek... artık yok öyle tatlı şeyler sabah kahvaltısında 1 tk bal pekmez reçel dışında yok no no no andueeeeeeeee şiiroooooooooooo

öğünler güzel kuzum sadece ara öğünlerin yok....
su 1,5 lt okeydir tamamlanacak.... spor yapılmamış bu saatten sonra yapılacak sonra uyku tutmucak ve uyuyamıyorum denecek...

10.30 da kalkmışmış ohhhhhhhhhhh güne nekadar erken başlamışsın sen daha kargakar bile uyanmadan... kahvaltı yapılmamış ama ara niyetine elma yenmiş... ben direk öğleye bağlarsın sanıyordum.
evet elma ile başlanan güne tabisi hafif şeyler yenerek devam edilir elma bu çünkü hazmet hazmet bitmez o midede ürer çoğalır yulaf kepeği misali şişer... onun için öğlen biber miber geçiştiririz hep
aradada nescafe benim anlamadığım bunun neresi ara oooo ozaman ben ne aralar yapıyorum çaylar kahveler sodalar ooooooooo
hahhhhhhh sabah öğle tıka basa yedik hatta fazla geldi dedikki akşama hafif olsun turp rendeleyelim .... dalin26 ile yanlız kala kala buda cozuttu vesselam
bu kadar yemenin üstüne birde meyva yicekmiş bak sennnnn onu nası hazmedicen kızzzzzzzzzzzz
valla o yürüyüş tempolu muydu yok değil... ıhlıya tıslıya saymam evdede yapcan...

anam sen bi tosta bu cezayı veriyosan rabiş kendini assın

anam ara öğünde çay nescafe soda olmuyo sendemi aynısını yaptın ... bir elma bir kase yoğurt 6-7 badem yada fıstık bunlar ara öğün olur okeyyyyyyy arasssoooooo

su içilmiş tamamdır spor 20 dk kafi değil ne yaptın yer hareketi 30 mekik mi 50 mekik mi ne yaz bakem....

ayyyyyyyyyyyyyyyy bütün menüleri oku hepsine cevap yaz valla eğil eğil belim ağrıdı dizimi bilem izleyemedim.... bugün neyim var bilmiyorum kendime şaştım normalde bu tarzda kontrol etmezdim bende birazdan yazarım kesin beni topa tutarsınız bunca lafın ardından

dalin ilk olarak bu anlamı ima ettiğimi düşündürdüğüm için özür dilerim. İş yerinde hızlıca yazdığım (hangi yönlere çekilebileceğini düşünmeden) için ölçüp tartmadım. şunuda belirteyim herkes fikrini beyan ediyordu bende fikrimi belirttim. ama senin anladığın anlamda yazmadım heleki böyle güzel bir ortamda.

neyini çıkarmışınız kızzzzzzzzz valla ozaman bende çıkarıyorum

öyle demek istememiştir ama herkesten de aynı performansı beklememek lazım....
teşekkür ederim
Kaptanım ve arkadaşlar müsadenizle aranızdan ayrılmak istiyorum. Hepinize başarılar dilerim.

Süpersinizzzzzzz enişteye saygılar

.
benim zoruma dayanamadım garibim

canım neden ne oldu ayrılmak yok

hahahahahahahhaah kaptanım jujummmm meltemim ayyy yarışma başladııııı, duyduk zilin sesini..yahu bu harbi oldu şimdiii Hoşgeldin kaptanım, yarın daha dikkatli ve sağlıklı olunucak

.

anaaaaammm sende mi brütüsss herkesler topa tuttu benii cook pişmanımm acemiliğime verinn yarın tekrarı olmayacak gideyimde kendimi cezalandırımm barı 20 mekik cekeyimmm

anaaaaammm sende mi brütüsss herkesler topa tuttu benii cook pişmanımm acemiliğime verinn yarın tekrarı olmayacak gideyimde kendimi cezalandırımm barı 20 mekik cekeyimmm
bikerem herkesten önce ben derim ... bukadar paparayı yiyeceksin ki birdaha yapmıcaksın....
hahahahahahahhaah kaptanım jujummmm meltemim ayyy yarışma başladııııı, duyduk zilin sesini..yahu bu harbi oldu şimdiii Hoşgeldin kaptanım, yarın daha dikkatli ve sağlıklı olunucak

.
eeeeeeeeeeee tatil bitti sağlıklı yaşama yeniden merhaba

hayırdır ya ne oldu neden böyle bir karar verdin ben anlamadım

cornella avatar super yaaaa
su ıc canım cıdden ıse yarıyo mıdeyı sısırıyooo canın bısı ıstemıyooo ben ole yapıyorum

içersin tabi o kadar suyu.o tatlılardan sonra için yanmıştır

bende mustafa bozkurt ve berkanı çok beğeniyorum...

bende çok acıkmıştım 1 saat önce yarım elma yedim geçti..
süt iç canım varsa sıcak bi bardak..oda baya dindiriyor...

bende mustafayı begeniyorum ama en çok murat bozu beğeniyorum

:44::44::44::44::44::44:

yaparmıyımm yaaa ben hıc bu kadar paparayı bır arada yememıstımmmyarın taktır ve tebrıklerı toplucamm ınsallhhh

sabah geç kalktım servise zor yetiştim onun için iş yerinde yaptım kahvaltıyı 8.30-9.00 gibi
1 dilim ekmek
1 tk bal
1 kk kaşar

ara yok acıkmadım hem öğle yemeğide 12.00 de olunca hemen geldi iş güç farketmedim

öğle

1/2 bezelye çorba
2 tavuk kreten
1/2 pilav

ara
4-5 badem 2 yk kuru dut

akşam
1/2 makarna
2 köfte
1/2 yoğurt

ara bilmiyorum belki yemem bu saatten sonra

2 lt su içildi

40 dk yürüyüş yapıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…