Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kalliscim,

acayip incelerim aynada kendimi, tartılmadan önce tahminlerimde doğru çıkar,
bir ara karın kaslarımı çok incelerdim ne kadar çıktı nasıl oldu diye, şimdi yağlar gittikçe biraz göstermeye başladı kendini yine

bu arada sen "gül güzeli " ni istemişin choclate tan, o da tamam demiş, Bu kimin şarkısı ben ilk defa duydum:1shok:

Sporti, çikolatçım İstanbulda nerdesiniz siz arkadaşlar, Avrupa yakasındamısınız.. Bende eski Beykozlu olarak herkesi merak ediyorumkaydirigubbakcemile3 uzak kalınca böyle oluyor insan şutarafagitti

ben avrupa yakasinda,bahcesehirdeyim canim...
beykoz gercekten harika bir yer...zaten anadolu yakasi ikamet etmek icin daha guzel ama ben cok alistim bu tarafa...

bende tatili istiyoruuuuum

ama önce kilo vermem lazım.

Şu tatile çıkmak için varya, bazen para olur, izin olmaz. Şimdi de iznim var ama param yok off offf

ben sabah işe gelmeden hemencicik tarıya çıktımm veeeee tama tamına 81 kiloyum :hooray: 1,5 kilo vermişim aslında iyimi kötümü bilmiyorum ama benim için iyi çünkü spor yapmadan verdim :teytey::teytey::teytey:

böhüüüü tartıldım 73.5 yani geçen haftanın aynısı :çok üzgünüm: neyse ekside çıkmadım şükür :Saruboceq: çünkü bu hafta akşam yemeği yedim :mymeka: önümüzdeki haftalara bakıcazzz

ben de istanbuldayken anadolu yakası bostancı'daydım. aah ah özledim bak :icecream:

canzicim harikasın a.s.
tebrikler, kişiselde derece bile yapmış olabilirsin

canım çok güzel ama meyvan yok onu eklersen daha da süper olur yola devam :teytey::teytey::teytey:

canzicim harikasın a.s.
tebrikler, kişiselde derece bile yapmış olabilirsin

teşekkürler canım çokkk sevindim ya ama işte ilk giden kilolar her zaman daha kolay gidiyor sonrasında daha zorlaşacak işte ben ozaman hayatıma tam anlamıyla sporu ekleyip metebolizmamı hızlandırmayı düşünüyorum :lepi::lepi:

gunaydin millet herkeze hayirli cumalar gununuz guzel olsun insallah
demek bijom benden umitli e haydi bakam insallah bende senden umitliydim be aksam yemegi ye dedik kotu ettik sanirsam yaa demek aynisin benneyaptımki
ben daha tartilmadim canim ben tuvalete cukmadan tartilmam bide accuk tepinem de oyle tartilcam
canzi guzel kilo vermis tebrikler
sporti niye tartinida goturmedin kiz annen gile ya verdiysen ne olacak tahminen olurmu
ben accuuk tepinip gelem haydi gorusuruz pc acik kalsin tuvaletten cikinca kosar gelir yazarim kilomu ok hadi kactim ben

bende anadolu yakasında acıbademde oturuyorum aslen manisalıyım evlenince istanbula geldim tüm ailem manisada halen yani gurbettiyim buralarda zor senağlamaama eşimi seviyorum o yüzden alıştım artık yerimseniben

teşekkürler canım :dance::dance::dance:

canım ya

annemde tartıldım zaten o da 58 gösterdi
ayna işi sadece kontroldü
bu arada belim 65 cm oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…