- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #7.761
Sporti, çikolatçım İstanbulda nerdesiniz siz arkadaşlar, Avrupa yakasındamısınız.. Bende eski Beykozlu olarak herkesi merak ediyorumkaydirigubbakcemile3 uzak kalınca böyle oluyor insan şutarafagitti
kalliscim,
bu arada sen "gül güzeli " ni istemişin choclate tan, o da tamam demiş, Bu kimin şarkısı ben ilk defa duydum:1shok:
ben sabah işe gelmeden hemencicik tarıya çıktımm veeeee tama tamına 81 kiloyum :hooray: 1,5 kilo vermişim aslında iyimi kötümü bilmiyorum ama benim için iyi çünkü spor yapmadan verdim :teytey::teytey::teytey:
ben de hemen raporumu vereyim canzicgm ;
sabaheynir,2 dilim ekmek,3 zeytin,domates salatalik
ara:1 bardak hazir corba
oglen: 4 kasik nohut,2 kasik pilav ,yogurt
ara:2 galeta,2 kasik yogurt
aksam: salata,sebze yemegi,yogurt
gece:1 bardak sut
canzicim harikasın a.s.
tebrikler, kişiselde derece bile yapmış olabilirsin
gunaydin millet herkeze hayirli cumalar gununuz guzel olsun insallah
demek bijom benden umitli e haydi bakam insallah bende senden umitliydim be aksam yemegi ye dedik kotu ettik sanirsam yaa demek aynisin benneyaptımki
ben daha tartilmadim canim ben tuvalete cukmadan tartilmam bide accuk tepinem de oyle tartilcam
canzi guzel kilo vermis tebrikler
sporti niye tartinida goturmedin kiz annen gile ya verdiysen ne olacak tahminen olurmu
ben accuuk tepinip gelem haydi gorusuruz pc acik kalsin tuvaletten cikinca kosar gelir yazarim kilomu ok hadi kactim ben
gunaydin millet herkeze hayirli cumalar gununuz guzel olsun insallah
demek bijom benden umitli e haydi bakam insallah bende senden umitliydim be aksam yemegi ye dedik kotu ettik sanirsam yaa demek aynisin benneyaptımki
ben daha tartilmadim canim ben tuvalete cukmadan tartilmam bide accuk tepinem de oyle tartilcam
canzi guzel kilo vermis tebrikler
sporti niye tartinida goturmedin kiz annen gile ya verdiysen ne olacak tahminen olurmu
ben accuuk tepinip gelem haydi gorusuruz pc acik kalsin tuvaletten cikinca kosar gelir yazarim kilomu ok hadi kactim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?