- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 45
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #7.801
tartı korkusuna bulduğum ismi nasıl buldun ama :)))yorum lütfen
Hala ne zaman diyorsun canım yapmasana allahaşkına yaa:1closedeyes: en acilinden gitmen gerek.. birde şu midene şaşıyorum senin off çok kötü durum olsa gerek bu hassaslık
geldim kizlar hafta ici attim tuttum ama derece falan diyee ben hec derece yapamadim bu gdidslede yapamayacam gaaaliba kilomu yazem hemen 72.8 den 72 . 6 ya dusmusum 200 gr vermisim gramci zenan basladi yine gramlar olsun bu haftada bir diyet listesi bulam ben soyle en sagliklisindan olmiycak boyle
sportiecim ben de seni tebrik ediyorum. kilona rağmen çok azimlisin
ytok bitanem bir günlük kaçamak mevzusu değil albette toplayamdım bir türlü kendimi hatta salı falan 61.3 falan çıkıyodum regl olamadım 1 hafta geçtii şiştim iyice sanırım azda onun etkisi var doktora gitmekten çok korkuyorum muatyene olmaktan vereceği ilaçları kullanmaktan bıktım ben zaten bu ilaçlarla 84 bulmuştum ..
Ben 64 kilodayken düzenli regl oluyorum ama ben dahada zayıflamak istiyorum yaa(
Uzun uzun anlatmak istiyorum kallisim bu mide nedne böylee :))
Off yaaa çok kızdım cidden annenede babanenedeve içim bir tuhaf oldu kendimi onların yerine koydum bir anda ama alternatif bir düşünce edinemedim bu duyarsızlığı cahilliği nasıl göstermişlerki.. anladım canım ya işin çok zor senin bende hep streslendiğnde yaşıyorsun bu sıkıntıları diye düşünmüştüm..
bizimde kendimizden küçük sefgilimiz olsa aynen azimlenirdik şeker-tatlicadiarzu- sen göster hadiseyi ben Adile naşit olacağım:jeyyar:hadisenin resimlerini bulup gösteriyorum sevgilime işte böyle olucam diye, hadi bakalım diyor o da. :roflol:
zenanım bak bişiler anlatıyordu deyip kestirip atma beni çok alınıyorum :roflol: ay sahi sanacak kızcağızda yaasositosositomehalim kallisim sizede gecmis olsun kilo almissiniz insallah cabuk atarsiniz mehalim seninki regl den ama kallisiminki sudur kesin sis mis bisiyler anlatiyodu demii
Merhaba herkese a.s.
Siteye de aranıza da yeni katıldım ama dolaştığım kadarıyla siteyi de sizleri de çok sevdim :asigim:
Kilom 57 şuan bi de yüzde hesabı varmış bilmiyorum nasıl yapılıyo mesajlarda göremedim henüz açıklamasını CADIARZU ama biraz daha dolaşınca görürüm belki :sm_confused:
Bugün cuma rapor günü sanırım. Umarım herkes vermiştir kilo a.s
Haftaya cuma ben kesin vermiş olucam :sm_cool: kendime o kadar güveniyorum. :dance: Motivasyon çok önemli ve bu site de bana bunu sağladı. delikafadulden
İstedikten sonra herşeyi yapabiliriz buna inanın.a.s.
Merhaba herkese a.s.
Siteye de aranıza da yeni katıldım ama dolaştığım kadarıyla siteyi de sizleri de çok sevdim :asigim:
Kilom 57 şuan bi de yüzde hesabı varmış bilmiyorum nasıl yapılıyo mesajlarda göremedim henüz açıklamasını CADIARZU ama biraz daha dolaşınca görürüm belki :sm_confused:
bizzz Kallis ve ben hala burda olacaz mezun olamayan fosil bonibonlar olarak sanırım :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?