Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kilo çizelgemi değiştiremedim bir türlü :1no2::1no2:

demiştim ama yaptım sonradan

Son düzenleme:
Günaydın şekerciğimŞeniz

Hhehee :roflol: madem biz ekliyoruz adınıda koymak bize düşer demi yerimseniben
Diyetle ilgili olsun "TART FOBYA" hadi sende bul bir isim:roflol:

öhö öhöö hemen yazayım şeker FOBİA DÖ LA BASCÜL... cokacimcoook ayy proff gibi hissettim kendimi
gununuz aydin olsun canlarimmmm hihoyyyt mehalim , kallisim kolay gelsin,yogun birgun bugun...

ayy ben tartildim... ama soylemeye bile degmeyecek vallahi...

83.200 kg bu sabah ki kilom

!

saol canım bana sakin bir gün olacak inşallah kilonada üzülme sen ver ama az olsun yeterki ver:))

kallisim diyorlar ki vucudunda krom eksikligin yoksa, kullandigin vakit istahin artar? bu konuda ne dusunuyosunn??

canım bak şöyle bir şey var açıklayım bende krom kullanmak istediğimde doktorum şöyle demişti kafana göre kullanma vuudunun gerçekten ihtiyacı varmı test felan yaptırman lazım eğer ihtiyacın yoksa krom fazlası vucutan atılan bir vitamin değildir birikir ve ciğerlerine zarar veriri demişti yani kafana göre kullanma derim :)

canım yemeni güzel düzenledin ancak bu hafta sana ne denetmen nede nede başka türlü faydam oldu kusura bakma bu hafta bugunden itibaren daha sıkıya alacam kendimi de senide( gerçi senin ihtiyacın yok ama) evet hala regl olmadım karnım çok şiş meselaa bu beni 2 hafta süründürür biliyorum

kocaman alkışlıyorum canım senii aynı azimle yola devamm :))

üzülme bijouxcum ya benim gibi ekside ççıksan ne ypacan canın saolsun haftaya yine beraberce telafi edecez inşlh

mehalimcim,

gördüm seni burdasın

nasılsın canım

iyim canım ya sen sabah kalktım bim e gittim bir ayakkabı aldımconvers tipi:) sonra hemen geldim oturdum buraya

kalliscim, bijoux cum,
evlenince mi istanbuldan gittiniz ?
canım evet ben evlenince geldim, 4 yıl olacak nerdeyse. istanbuldaki yaşamımla burdakinin alakası yok ama napim katlanıyorum kaydirigubbakcemile allahtan eşim anlayışlı da katlanabiliyo ara sıra istanbul krizlerime :roflol:

mehalim neden ekside çıktın yaaa :1no2: bir günlük kaçamak mı yaptı seni böyle, yoksa başka kaçamak yaptın da ben mi göremedimcokacimcoook evet haftaya da beraberiz, belki yeni rekorlar kırarız takımcak :teytey:

canzi3445 ( 82.5/ ) ( Yeni üye )
reyhanxx54 ( 74.5 / )
zenan25 ( 72.8 / )
cedric ( 101.6 / )
chocolategirl ( 83.6 / 83.2 / 0.4 / 0.47 % )
bijoux ( 73.5 / 73.5 / 0.0 / 0.0 %)
sel ( 57.0 ) (Paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye)
sportie ( 58.0 / 58.0 / 0.0 / 0.0 % )
xTABU ( 102.0 / )
Mehalim ( 60.0 / 60.9 / -0.9 / -1.5 % )
Kalliste ( 73.0 / )

5.TAKIM TOPLAM KıLO: ( 781.5 / )

Hımm ben kendimide ekledim arada kaynamak umudu ile ama Kallism sefgülüm biliyorum gözünden kaçmıcak senin tamam döf beni klava:sürgüne yolla:a015:

Son düzenleme:

ytok bitanem bir günlük kaçamak mevzusu değil albette toplayamdım bir türlü kendimi hatta salı falan 61.3 falan çıkıyodum regl olamadım 1 hafta geçtii şiştim iyice sanırım azda onun etkisi var doktora gitmekten çok korkuyorum muatyene olmaktan vereceği ilaçları kullanmaktan bıktım ben zaten bu ilaçlarla 84 bulmuştum ..
Ben 64 kilodayken düzenli regl oluyorum ama ben dahada zayıflamak istiyorum yaa(

sportiecim sana yediklerimi toplu yazayım yada sen hafta sonu girmiyosun demi olmazsa pazar akşama ( cuma cumartesi pazar ne yediysem hepsini yazayım söz sana uyarmı pazartesi sende ona göre eleştirisin nasıl ) diğer hafta içinide günlük yazarımz zaten ok

mehalimcim,
bekliyorum bak, bu hafta öyle böyle geçti, haftaya da rekor yapalım hadi canım.
ınşallah şu regly olayın da düzene girerde rahatlrsın.

mehalim anlıyorum seni. nedenleri değişik olsa da aynı dertten muzdaripiz ama bak ne dicem sana. arkadaşım adaçayı ile adetlerini düzene soktu, ya da soğan suyunu da deneyebilirsin. hakkatten rahim için çok faydalı. benim yumurtalıklarımdaki 3.5 cm lik kisti yok etti yoksa operasyon geçirecektim :bbo: adet düzenlenmesi vs için bitkilere çok inanıyorum canım ben. denedin mi hiç?

günaydın kızlar...kızımın iğnesini yaptırdım...ablama geldim yine....kızım çok berbat bu arada...iğneler çok ağırmış...yürüyemio..mahvoldum yaaaa:1no2:

sabah ölçüldüm...101 çıktım...ama dün 100.5 çıkmıştım

mehalimcim,
bekliyorum bak, bu hafta öyle böyle geçti, haftaya da rekor yapalım hadi canım.
İnşallah şu regly olayın da düzene girerde rahatlrsın.

inşallah canım inşaalh zaten bir hafta dağıtıyorum öteki hafta dağıtıklarımı toplamakla geçöiyor.. umarım hafta toplanırım yani o modda hişssediyorum kendimi:)

evet canım bitkiler çözüm oluyor ancak mide rahatsızlığım dolayısla aklıma geleni kullanamıyorum .. zamanında okadar bitki çayı içtimki şimdi noramal bir çay içsem bile midemi toplayamıyorum uzak durmayı tercih ediyorum bana sadece su iyi geliyor

soğana gelincee ayy bir kere denemiştim ancak tüm gün öyle bir kıvrendımki anlatamam denemeye bile korkuyorum şimdi ada çayını kendimi iyi hissettiğim zanlar okulda içerim canım ancak dedimya midem ağrıcak bulancak diye aklım gidiyor onu bile 40 yılda korka korka içiyorum :) aslında benim hem midem hemde bu adet için doktoara gitmem şart ama nezamann..

Canım tebrikler, çok güzel gitmiş aman nazar değmesin:teytey:

kalliscim, bijoux cum,

evlenince mi istanbuldan gittiniz ?
yok canım benim eşim paşabahçe şişe camda çalışıyor, paşabahçedeki fab. kapanınca eskişehire gidiyorsunuz dedilersenağlama geldik mecbur... 5 yıldır buradayız...doğma büyüme eşimde bende Beykozluyuz...

hakkatten rahim için çok faydalı. benim yumurtalıklarımdaki 3.5 cm lik kisti yok etti yoksa operasyon geçirecektim :bbo: adet düzenlenmesi vs için bitkilere çok inanıyorum canım ben. denedin mi hiç?

bunu bende kızımda denemek istedimde düzenli evde olmadığı için yapamadık... yaza inşallah deneriz onunda bir yumurtalığının üzerinde kocaman kist var hiç bir ilaçla ufalmadı...

Mehalim şekerimfisfisfis kaçırmayacağımı biliyorsun demiŞeniz ama yüzsüz kallis burada bugün gel öpecem seniyerimseniben bendede 200 gr yükselme var naniknanik

offf ben bebeğime dayanamıyorum yaa onlar hasta olmasında biz olalım yaa canımm hemen iyileşsin inşallah ...

kiloyada kafanı takma bitanem olabilir sen zıpla azzcık wc ye git bidaha tartıl istersen :)))

kızının rahatsızlığı nedir canım ya dünde yazmıştın bir doktor olmazsa bir diğeri sonra bir diğeri diye...hayırdır

Hala ne zaman diyorsun canım yapmasana allahaşkına yaa:1closedeyes: en acilinden gitmen gerek.. birde şu midene şaşıyorum senin off çok kötü durum olsa gerek bu hassaslık

geldim kizlar hafta ici attim tuttum ama derece falan diyee ben hec derece yapamadim bu gdidslede yapamayacam gaaaliba kilomu yazem hemen 72.8 den 72 . 6 ya dusmusum 200 gr vermisim gramci zenan basladi yine gramlar olsun bu haftada bir diyet listesi bulam ben soyle en sagliklisindan olmiycak boyle

Mehalim şekerimfisfisfis kaçırmayacağımı biliyorsun demiŞeniz ama yüzsüz kallis burada bugün gel öpecem seniyerimseniben bendede 200 gr yükselme var naniknanik

Ayy ilk defa birinin kilo almasına sevindim desem yalan olmıcak sanaırım :))) ayy ben ne fenayım demii ama olsun şeker bizde balık etli hatunlar grubuna gireriz ne olacak :))

tartı korkusuna bulduğum ismi nasıl buldun ama :)))yorum lütfen

xtabucum geçmiş olsun kızına. üzüldüm bak ya, ağır iğneleri bilirim insanı mahveder. ama o çocuk oynar oynar unutur inşallah

olsun zenancımmm yine vermişsin ya ona bak sen :teytey: güle güle giden 200 grama :dance:

mehalim neden çekiniyosun ki muayeneden? hiç olmadın mı bir jinekoloğa muayene? ben de hamile kalmadan önce çekiniyodum çok ama 1 kereden sonra alışıyosun canım hiç düşünmüyosun bile :1hug: midem benim de berbattı, kaynar dururdu, oruç tutamazdım, yediklerim yemek boruma gelip yakardı :bbo: sonra sirke bal karışımı unutturdu bana bu sorunumu. ama sen sakın doktora gitmeden birşey deneme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…