- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #7.741
çukulatacım bugünkü raporum
sabah geç kalktığım için öğle gibi oldu
2 dilim kepekli ekmek salatalık domates 1 yumurta haşlanmış, beyaz peynir, 2 açık şekersiz çay
ara 1 aktivya
öğle ton balıklı salata
2 bardak ayran
ara 1 elma
akşam birşey yemiycem çünkü öğle yemeğini saat 18.30 da yedim
gece 1 bardak süt
1 lt su 1 soda
çokkk teşekkürler buranın desteği sizlerin motivasyonu olması beni gerçekten daha azimli kıldı gerçekten dikkat ediyorum aynen bir doktora giderken dikkat ediyoruz ya bende burda başarılı olmak için elimden geleni yapıyorum sorumluluk duyuyorum canım
Canım bazı kişiler aynı şeyi söylediler hep ama dayanırsan sadece bir kaç gün yani ve lütfen dayan sonradan değişecektir hep okuduklarımdan bu sonuç çıktı çünkü ama dayanamayanlarda kilo aldılar aman diyeyim aman dikkat et, bol su iç etkisi daha çabuk yerleşecektir...
sagol cnm gercekten yoruldum bugun... topuklularla 83 kilo tasimak zor
kromu iki gundur aliyorum ama istahimi acti desem :çok üzgünüm:
canim programdan once gorseydim okurdum,daha simdi gordum...yarin da programim var,soz okuyacagim senin icin... ben de cok severim bu sarkiyi
Günaydın güzxeller
Günaydım kallisim sultanım kapatanım kraliçem sefgülüm nasılsın :))
Tıss bendede aynı fobi oluştu sormaa tartılma fobisi ayy literatüre yeni fobiler ekliyoruz iymi:)))
raporum
sabah__ 2 dilim ekmek peynir 4 yesil zeytin yarim haslanmis yumurta birbardak cay
oglen__ bir kepce yayla corbasi 5 yemek kasigi nohut yemegi 1 dilim ekmek biraz salata
ara bir elma
aksam __1 haslanmis patates 1 taze sogan1 domatesten yapilmis uyduruk salata yagsiz pulbiberli 1 kasede yogurt
gunboyu bolsu
ve gobek eritme hareketlerim spor olarak bide kizlarlan biraz futbool oynadik bahcede
bijom sabah erken girer erken beni denetle caaanim
insallah yarin hepimiz guzel sonuc alalim
Canım bazı kişiler aynı şeyi söylediler hep ama dayanırsan sadece bir kaç gün yani ve lütfen dayan sonradan değişecektir hep okuduklarımdan bu sonuç çıktı çünkü ama dayanamayanlarda kilo aldılar aman diyeyim aman dikkat et, bol su iç etkisi daha çabuk yerleşecektir....
kallisim diyorlar ki vucudunda krom eksikligin yoksa, kullandigin vakit istahin artar? bu konuda ne dusunuyosunn??
Günaydın çikolatçığım, olsun canım bak yinede vermişsin biz ne olacağız bilinmez((
şimdi diyet başlıklarını kontrol ediyordumda aklıma geldi bijomu hollywood diyetine başlamıştı? paylaşım alanında bir yazı var, bu diyeti yapanlardan birinin gözlerini hastanede açışıyla ilgili, yabancıda değil diyet guruplarından, söyleyeyimde aklımda kalmasın...
Günaydın çikolatçığım, olsun canım bak yinede vermişsin biz ne olacağız bilinmez((
...
Hımmm:uhm: bunu duymadım işte şeker doğru olabilir bir şey diyemeyeceğimyasakkelime
Çikolatçım denizde nirdesin :))
gecen sene ,evlenmeden once... fethiye 2008 temmuz
gitmeyen herkese bu cenneti tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?