- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #78.261
Medine hurmasıtatlııııııııııııııııııııı
.
bi çılgınlık yapıp foto attım albümegizliliğe özel dedim arkadaslarımdan baskası goremez dmıııı
bi çılgınlık yapıp foto attım albümegizliliğe özel dedim arkadaslarımdan baskası goremez dmıııı
kolay gelsin canım.arkadaşlar ben hepinizi öpüyorum bu gece nbtçiyim artık nbtt bitermi bilmem daha var 8.5 ssaat hayat bitiyor nbtte biter takkmaaaaaaaaaaaaaaa kendimede cevap veriyim bari
çok güzel çıkmışsınız ALLAH MUTLU HUZURLU EYLESİN GELECEĞİNİZİ
bende gormek ıstıyorum bendeee
büsraaamm masallah sana cok tatlıısn canımmmayrıca gayet fıt gorunuyorsunn masallahhh
ben bugun spor yapoamadım yaa offf bakalım yarın akla kara bellı olur .fırsat bulamadım bı turlu yaaynen yaabenim eşimde futboldan basket maçına geçti. kızım piyano çalışmamak için benim uykum var dedi yattı. bende 50 dakkia ziyaretçiler dizisini izleyere yürüyüş yaptım.
35 dk yürüdüm koştum arası bişi
3 lt su içtim
jujucm bende koşu bandında yürürken dizi izliorm netten ama pcnın sesi kosu bandının yanında duyulmuo sen nasıl yapıosun kulaklı flnmı takysun
bide koşu bandında 1 saat hızlı yurysle kac alori yakılıo ben gstergeleri pek dgru bulmuorm
bnmki eğimsiz cnm bnde 1 saatte 100 fln anca gsteriyo cok az bnde 5.5 hızla yuruorm arada 8e cıkıp kosuorm 15 dk bir fln anlamadm bişi:SCanım bende koşu bandında yürüyorum. pc izleyerek.alt yazılı daha iyi oluyo. ben hız 6 da 50 dakikada 340 kalori yazıyodu birde eğimli yürüyorum
koş cnm komsulardan sorun cıkaran olabılır bazıları ust kata gttgnı bıle idda edıyo ama knusarak halledebılrsnanam millet hep akşamları yürüyormuş ben gecen sene doğum izninde evdeyken gündüz kullanıyordum olmadı akşam 9,30-10 dan sonra küçük sıpayı uyutup hal kalırsa ses mes dinlemeyip koşu bandına gitmek gerekiyo bu dikkate alınacak arkadaşlar
bak bttı bıle kuzu :)arkadaşlar ben hepinizi öpüyorum bu gece nbtçiyim artık nbtt bitermi bilmem daha var 8.5 ssaat hayat bitiyor nbtte biter takkmaaaaaaaaaaaaaaa kendimede cevap veriyim bari
ben bugun spor yapoamadım yaa offf bakalım yarın akla kara bellı olur .fırsat bulamadım bı turlu ya
benm leptop ıcın esım ses bombası aldı takıyosun kucuk bı hoparlor elma kadar sesı buyutuyo
kızlar geçen haftaki
kilom 67.2
bu hafta 67
giden 200 gr
kızlar yüzdemi hesaplayamadım bu haftalık benim yerime hesaplayabilirmisiniz
öpüyorum hepinizi okula yetişicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?