Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

rabiş niye kız...yarın eşin evde değil mi şöyle güzel bir kahvaltı hazırla ........

garfield aç aç su gitmiiiiiiiiiii hacı

eşim evde kahvaltıyı guzel hazırlıyorum da ben yıyemedıkten sonra neyleyım o kahvaltıyıı ama yarın kendımı odullendırebılırımmmm

eşim evde kahvaltıyı guzel hazırlıyorum da ben yıyemedıkten sonra neyleyım o kahvaltıyıı ama yarın kendımı odullendırebılırımmmm

valla sizi bilmem ama ben güzel bir kahvaltı yapcam.......

hadi yatalım hatunlar.......iyi uykular......sizi seviyorum tombul kelebeklerim

Merhaba, Juju'ya beni eklemesi için mesaj attım şu cevabı verdi 'canım yarışmaya katılmak istiyorsan forumda yazmalısın illa bir cevap veren olacaktır bizim takım üyesi en fazla olan şuanda ...' biri yazabilir mi acaba, takıma girebilir miyim?

günaydın kızlarrrr...

dün hiç yazamadım sizlere sınava gittim geldim çok az nete girebildim biraz okudum sizi ama yorum yazamadım..
sonra günüm vardı oraya gittim 6 gibi geldim..
gürültüden başım çok ağrıyordu yarım saat uzandım
bu kez eşimin arkadaşları davet etmişti oraya gittik gece 12 de geldik bitik haldeydim...

menümü de yazmadım çünkü çok cıss yedim
çok üzgünüm günde dayandım yemedim kalabalıktı zaten ne yediğime dikkat eden olmadı sadece 2-3 kaşık salata yedim bol çay içtim kapadık günü .
ama akşam öyle bir ısrar vardı ki kadın çokta hazırlık yapmış yemesem beğenmemiş havasında olacaktım sanki öyle bile dendi beğenmedin sen diye:26: offff yedim çok üzgünüm

o yüzden bugün çok az yeyip geçiştirmeyi düşünüyorum

Yüzümüzden gülümsemeyi kalbimizden sevgiyi eksik etmeyelim

Günaydın Herkese, günaydınnnnn kk 5. takımın güzel insanlarıı

.

Herkese selamlar olsun!.. Dün ben nete hiç gelemedim Benim bebek yine rahatsızlandı doktora götürdük derken falan yazamadım. Bugünde misafirim var hemen olacak menümü yazayım ben çıkayım Allah'a emanet olun arkadaşlar...
sabah
2 dilim yumurtalı ekmek
biraz peynir
1 çay kaşığı bal
Öğlen
pırasa
ara
meyve suyu( maalesef hazır meyve suyu bu sefer)
Akşamada
köfte3-4 tane yiyeceğim)
birazda pilav yerim
1 bardak ayran olur herhalde
bu kadar

Hoşcakalın dostça kalın....

cnm buraya değil.......işte buraya yazacaksın...linke tıkla.........

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ayiflama-yarismasina-katilmak-isteyenler.html

buraya yarsımaya katılmak istediğini yaz......takım kaptanlarından biri seni çağırır.....bizim takım şuanda çok dolu juju sana bu yüzden böyle bir cevap vermiştir:26:

Herkese gunaydiiiiiin bugun yeni bir guuuun ve ben enerji patlamasi yasiyorummmm :) once bi kahve sonra hafif bir kahvalti sonrada pilatesss bni beklerrr :)

Yüzümüzden gülümsemeyi kalbimizden sevgiyi eksik etmeyelim

Günaydın Herkese, günaydınnnnn kk 5. takımın güzel insanlarıı

.

hepinize günaydıııııııınnnnnnnnnnnn

benim misafirlerde şimdi gitti saat 13.00 de sofradan kalkmıstık......ay saat 9 dan 12 ye kadar çalıştım ya.........
patates kroketi çok begenmedim ya bayagıda oldu.....yarısından fazlasını buzluga koydum bir daha yapmam.......mayonezle falan yesem güzel olabilirdi belki ama ben 1 tane normal tadına baktım............
kumru poğaça yaptım.......
ıspanaklı börek.....
yoğurtlu kırmızı biber salatası
zeytinli salata
bol bol yediler........onlar yerken ben doydum zaten........

rabişşşşşşşşşşşşş ben neye basvuracagım biliyor musun?

infaz koruma memurluguna......katiplik sınavından sonra alım olacakmış.....sende basvur ona.......

ooohhhh tubişimm döktürmüşün vallaaaa elelrine saglıkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…