Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sartlar neler mıs kuzummmm basvuru ne zamannn ???

yaptım kuzumm yaptım kahvaltı ogle yemegıı bır oldu

bugun bize gelenlerden biri infaz koruma memuru yanı diğer adı ile gardiyan
benim hiç düşünmediğim bir meslek,bana anlattı kafama yattı biraz eşim hiç istemıyorda .......
ben zaten daha önce polisliğide basvurmustum bel fıtıgımdan dolayı mulakata gıdemedım.....
bana dedi ki katıpliğe göre gardiyanlık çok rahat....ilerde gardıyanlığı bırakmak istemeyebilirsin ,çünkü çok rahatlar dedi bayanlar......
vardiyaya kalırsan 1 gece çalısıyorsun 2 gün full evdesin dedi......
normal çalışırsan 8-17.00 çalısıyorsun haftasonun tatil dedi........
buna müdür karar veriyormuş.......
4 yıllık mezun olursan istediğin zaman istifa edip baska kuruma gecebiliyormussun....
yalnız yenı çıkan yasaya göre maalesef 3 aylık eğitim koymuslar.....sözleşmeli olursa eğitim yok kadrolularda var......
1750 tl sözleşmeli çalısanın maaşı
1950 tl kadrolunun maaşı dedi.......

valla benım kafama çok yattı......boş boş oturacagıma gider çalısırım ...2014 kpss mede girerim yuksek alırsam bırakırım.......

sanırım boy sınırı var bayanlarda 1.60 dedi.......biz aşıyoruz zaten......kpss den 70 şartı var......basvurular katiplik sınavından sonra........

slm kızlar gece 3te uyudum sabah 11de kalktım bi düzensiz oldu bugün misafirler gitmedi henüz o bakımdan netten uzak durmaya çalışıyorum ayıp olmasın die ne var ne yok bi bakyım dedim

corni gardiyanlık nasıl olurki ya kulağa pek hoş gelmiyo ama anlattığına göre şartları gzlmıişşş

hacı hoş gelmiyorda bende bıçak bogaza dayandı sıkıldım artık ya..........bir de benım çevremde herkes çalısıyor bir ben evde oturuyorum.......zaten girebilirsem max. 1 yıl sonra istifa ederim.....paşalar gibi maaşımı kazanırım......bir yerden başlamak lazım...27 yasındayım ......bunda bile yaş şartı 30.....birkaç yııl sonra bunlara bile almayacaklar istesende........arkadasım katiplik yerine bunu tercih et dedi.......hoş katipliği kazanamam heralde.......en azından bunda yazılı sınav vs yok.......puanıma güvenıyorum ....84 puan az değil ....gecen alımlarda çogu yere yetiyordu puanım basvurmadım.....alanya bayan almamıstı.......bu alımlarda umarım alır......

senin puanın çok iyi cnm senden yuksek puanlı az kışı vardır yerleşmıstır çogu bavrursan alıncagnı dusunuyorum ben hayırlısı olsun baktınn sevdin işi istifa etmene bile gerek kalmayabılır
iş bulma girme süreci sıkıntılı rabbim herkesin yardmcısı olsun

kuzucm çok zor eşim özelde çalıştırmıyor..bi yandan haklı alanya gibi yerde güven olmaz diğeri de bel fıtıgım var hastalandım mı direk kapıya koyarlar.....
işi sevsemde 2014 kpss bizim olcakkk garfieldimmmmmmm.........
eşim için belediye veya üni de memurluk veyahut biyologluk istiyorum.......bu şekilde eşimin tayını duruyor .sabit kalıyoruz

Arkadaslar merhabalar

Araniza alir misiniz bilmem ama benim de vermem gereken 7 kilom var ( boy 1.57 kilo 57)

4 gundur diyetteyim 3 gundur de yediklerimi yaziyorum.

Umarim hep beraber en kisa zamanda ulasiriz hedeflerimize

aynı duurmdayız cornim tek olmadığımı grunce bı yandan rahatlıyrm bı yandan uzuluyorum olck valla 2014 olmalı zayıflayalım bide 2014 kpss hazrlık topiği açarız senle

Arkadaslar merhabalar

Araniza alir misiniz bilmem ama benim de vermem gereken 7 kilom var ( boy 1.57 kilo 57)

4 gundur diyetteyim 3 gundur de yediklerimi yaziyorum.

Umarim hep beraber en kisa zamanda ulasiriz hedeflerimize

merhaba cnm bizim takım dolu sanıırm yarışmalara katılmak isteyenler die bi konu vardı sanıırm oraya yazarsan yardımcı olucaklardır

aynı duurmdayız cornim tek olmadığımı grunce bı yandan rahatlıyrm bı yandan uzuluyorum olck valla 2014 olmalı zayıflayalım bide 2014 kpss hazrlık topiği açarız senle

hihi açarız valla.......açmışlar ama olmadı oraya damlarız......sen,ben,rabiş,gamze........
ayy canım nasıl tarih çalısmak istiyor şuan sanırım bagımlılık yaptı bende........

hihi açarız valla.......açmışlar ama olmadı oraya damlarız......sen,ben,rabiş,gamze........
ayy canım nasıl tarih çalısmak istiyor şuan sanırım bagımlılık yaptı bende........

bende sınavdan snra boşluğa düşmüştm elime kıtap kalem almadan duramıyodum bulmacayla fln gacstrmıstm o donem

güzel olur valla gene yarışırız heycan yaptm

cnm ben bi süre çıkıyorum kendine iyi bak buralar sana emanet

Gardiyan heee, iyiymiş vala

.

Ne yapıyorsanız bende varım vala karışmam bırakmam peşinizi
.

Gardiyan heee, iyiymiş vala

.

Ne yapıyorsanız bende varım vala karışmam bırakmam peşinizi
.

esra: tmm cnm sonra görüşürüz..........

gamze: cızzz gardiyan değil infaz koruma memuru

Bu gün menüm şöyle

Sabah: 1,5 k.k peynir
1 porsiyon soğanlı omlet (1 yumurta ile yapıldı)
2 zeytin
2 çay kaşığı çikolata
2 dilim ekmek

Not: sabah ki menüm aynı zamanda ödül menüm dü

Ara: yok

Öğle: 1 simit

Ara: yok

Akşam: 1 domates
1 salatalık
1 dilim kepek ekmeği
1 k.k. peynir

Ara: 1 meyve yemeyi düşünüyorum :44:

Su: içmeye devam, bu gün az içtim daha ama tamamlarım:26:

Spor: 2 saat orta tempoda hiç durmadan yürüyüş

100 mekik çekerim..

Yarın daha güzel olucakk

esra: tmm cnm sonra görüşürüz..........

gamze: cızzz gardiyan değil infaz koruma memuru

Haaaa tamam aşkısıııı ama bence güzel bir düşünce, herkes çıkar düşünür olmuş, sende ister istemez azda olsa kendini düşünmelisin

.

ya menümü yazmıstım net gitti((((((

zaten utana sıkıla yazdım baştan alayım........
sabah-öğle:dünyayı yedim
1 kk kadar ıspanaklı börek
1 küçük elma kadar poğaça(böle yazınca vicdanım rahatlıyor ellemeyin beni)
peynir-zeytin-çay
1 adet patates kroket
1 adet biber kızartması
2-3 kaşık közlenmiş kırmızı biber

akşam: aslında bu kadar yemekten sonra nasıl acıktım anlamadım......
1 adet poğaça
3 adet yaprak sarması

spor: birazdan dışarda yürüyüş
su: içiyorum

yarın bol proteinli gün benı bekler........eşime tavuk göğüs eti aldırdım......bol bol tavuk-yogurt yerım artık......

merhabalar kızlar

sabah
1 dilim ekmek
peynir
zeytin 3
yumurta

öğlen
yemedim
sabah geç yemiştik

akşam 5 gibi

1 kivi
1 muz
yarım elma

suuuuuuuuuuuuuu
içiyorum

spor

akşam yürürrüüüüm

bugün eşimde evdeydi sinemaya gittik romantikkomedi 2 güzeldi şimdi evdeyiz anca aldım blgisayarı
bulaşıklar beni bekler

gamzecim beğendim menünü hele akşam hafif şık durmuş

hasretciğim o akşam ne öyle yatana kadar acıkmassan bişey yemeden durabilirsen tebrik etcem

tuğbiş naptın bacım sen karbonhdrat gnumü ilan ettn bugünü

gelelim bana

sabah
3 çatal beyaz peynir
1 çatal kaşar
1 domates
2 dilim ekmek

öğle
yok(sabahı 11de yaptım)

ara
2 hoşbeş gofret

akşam
3 kaşık kıyma kavurması
1 dilim ekmek

su 2 oldu 3 yapcam onu spor henüz yok 500 twister planım var umarım hayata geçirebiliirm
bugünde bitti yarın pazrtesi sendromum başladı şimdiden bu haftasonu ışık hıızyla geçmek zorundamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…