Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bende severım lahanayı ama haslanmıs lahana kısırla güzel gider

aaaaa bakın birde önerim olucak, gün içinde akşam yemeğinde harika bir salata olarak hafif ama lezzetli bir yemek olucaktır çok doyurucu..Biraz tuz ve bolca sirke katarak lahanayı acayip lezzetli hale getirebilirsiniz

.

kımse bnm menume yazdıgıma yorum yapmamıss kustum ıste gıdıyorum.bıdaha gelırsem na böle olayım

Yerim ben seniiiiiiiiiiiiiii biz üzüntüden ne yaptığımızı biliyormuyuzzzzzzzzzzz dalinimmmmm bebemmmm biz şu naaa bu haldeyizzz :84::84::84::84::84::84:

.

Canlarım ben kaçar, benim kociş deli oldu ben bilmem eşim biliri izliyor..İnsan kocası tv izlerken hiç yalnız bırakırmı diyorr şimdi giççem bütün sinirimi ondan alıcamm hepinizi çok öperimm, iyi geceler arkadaşlar, yoldaşlarr

.

ii gecelerr gamzemmm yarın gorusuuruuzzzzzz

kızlar sıze hep soluyorum collar kızartmalar cıkolar devam edın sız daha cok basınızı vurcanız taslara zaman gecıyo yaz gelıyo tatıl bıkını mayo mayokını hene ıse ıcınde hos durmak var bıde yanlardan fos fos gezmek.

bıkere kalorı mıktarlarınızı dusurun yaglı yemeklerı bırakın yerıne yesıllık yıyın az kalorılı yıyın sık yıyın acıktıkca yıyın.bırgun yemek yedıysenız dıger gun yesıllıge agırlık verın metabolızmayı hızlandırın.ama yok lafımı dınleyen yokkk kı surda bugun sıze ders olsun tıbısımle gamzem.yaz gelıyoo yazzzzzzzzzzzzzzzz mekıklerınızı cektınızmı bakım sız.

günaydın fıstıklarrrrrrr...

nasılsınız bakalım... geçmişi okuyamıyorum müfettişler var onun için sayfam açık olucak okucam mesajda yazıcam ama geçmişe bakamıcam.. eee neler yaptınız bakalım???

biricikoglumerttug nerelerde geldimi kızlar...???

hayırdır kuzucuklar neden cezalısınız bakalım?????

Son düzenleme:
esracım 1 fincan sül kahve içiorum şimdi başkada işey yemedim acıkmadımda
cnm ben olsam küt gitmiştim meyve beni fena acıktırıyo
ben 23 olcam daha tık yok ah ahhh annem az demedi öğretmen ol sağlıkçı ol diye demekki anne sözü dnlemek gerekiymuşşş

günaydın günayydınn takımın bütün hatunları cezalı sanıırm bu hafta

siz cezalıysanız bende cezalıyım ayrı gayrı olmaz

JUJUm günaydın gamzeyle tubiş cezalı çıkolataları borekleri gtrdukleri için

biricikoğlumertugdan hbr yok malesefff:26:

cnm ben olsam küt gitmiştim meyve beni fena acıktırıyo

ben 23 olcam daha tık yok ah ahhh annem az demedi öğretmen ol sağlıkçı ol diye demekki anne sözü dnlemek gerekiymuşşş

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr..............juju cezalıyız çünkü çünkü:78::78::78::78::78::78::78::78::78:
şey kem küm

günaydınlarr haftasonu evde hiç girme fırsatım olmadı arkadaşlar ben bir geçmişi okuyayım kim neler yapmış sonra damenülerimi paylaşayım

ovvvvvvvvvvvv hangi arada yemişler cezayı hak etmişler ozaman....

hımmmmmmmmmmm izinli olarak yazdıralım ozaman... ben bi koşu gidim gelim

o ceza olarak kırmızı kart veriliyormus:26::26::26::26::26:
biricikoğlummertuğ neden böyle yaptı ki:////// daha önceden gibisankiacabadan dolayı ne oldugunu biliyordu......
2 hafat sürer demişti ama bildirime kesın gelırım demişti.....:26::26::26::26::26:

bu arada toplight ile ilgili durum ne oldu juju oylamaya sunacak mısın???? bunlara dıkkat edelim bizde sana yardımcı ollaım da dikkatımızden kaçıp ceza almayalım.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…