Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yağsız yoğurt göbek eritiyo cnm tarrçın tatlı isteğini azaltıo zencefilin zayıflamaya etkisi varmı bılmıorm ama baya saglıklı bişey yapabilirsin hiç bi zararı yok aksıne faydalııı

Merhaba kızlarrr
şuann kendimi deli gibi tutuyorumm. Canım bir tatlı istiyor kii offfffffff

yardımmmm.. Gözümde doymuyorrrr.. öğle yemeğimi yedim ama hala birşeyler yemek istiyorummm.

meltemcimm tugbanın dedıgı gıbııı kem kümmmm

kızlarrr nasılsınızz bakemm??
bu hafta bızım haftamız olsunn kacamaksızzzzz bol kilo vermeliiii

nerdesınız ya herkes ortadana ynı gün kayboldu:26::26::26::26:

sen nasılsın cnm ben sabahtan beri burda takılıyorum......

Son düzenleme:
herkese günaydın ben bugün nbtteyim ve her zamanki gibi nbtte kuru fasulye var

ilk nbt kuru fasulye pilav hoşaf
orta nbt nohut pilav yoğurt
sonraki nbt taze fasulye pilav
buün kuru fasulye pilav

benm nbtte olduğum gün hububat günü sanki akşam yemiyecem

tubiş ben beyaz lahana aaldıydım pazardan yarın yaparım içerim inşallah tabi ben o lahana yı bu kür için aldım canım sarma falan kapuska falan yapmayacaktım kesinlikle duygusallllllllll

ayşenur senin tutkular biittti sanırım böyle konuştuğuna göre eve almadın daha yenilerini bebişleri öp yerime süt kokuyodur onlar şimdi

kuzum yavaştan öğrenirsin sende benim gibi... ama eli maşalı dolanman hoşuma gitti yoksa bizimkiler ohhhhhh hafta sonu meltem giremiyo diye dibe vurmuşlar resmin...

işe yeni bi eleman başladı ona yol yordam gsteriyodum bakadım kızlar sorry bu hafta bende kaçamak göremiceksiniz koydum kafaya
bol bol bol bol hareket edinnnn metabolizmanız ancak ozaman hızlanır

valla kuzum sende bilirsin sağlıklı kilo verme haftada 500 gr ayda da 4-4,5 kilo arasındadır.. ama yoğurt ye zarardan çok faydası var

yağsız yoğurt göbek eritiyo cnm tarrçın tatlı isteğini azaltıo zencefilin zayıflamaya etkisi varmı bılmıorm ama baya saglıklı bişey yapabilirsin hiç bi zararı yok aksıne faydalııı
sabah doktorumda dinledim yoğurttaki yağdan korkmayın diyordu diyetisyen... hatta evde mayalayın ve acıkınca yoğurt yeyin hatta izine yulaf yada meyva parçaları koyun hem doyurucu hem sağlıklı bir şey yemiş olursunuz ayrıca yoğur özellikle göbek bölgesindeki yağların yakılmasında bir numara

Merhaba kızlarrr
şuann kendimi deli gibi tutuyorumm. Canım bir tatlı istiyor kii offfffffff

yardımmmm.. Gözümde doymuyorrrr.. öğle yemeğimi yedim ama hala birşeyler yemek istiyorummm.
yolarım valla ne tatlısı yok tatlı matlı tarçın çayı iç... yoğurt ye aklından çıkar

meltemcimm tugbanın dedıgı gıbııı kem kümmmm
hadi onlar bir ayını devirdi tamam da kuzu sen daha yeni başladın bu ne böyle hemen kaçamağa başlamışsın bi daha görmicem... cumaya inş birinizde artı çıktım dersiniz ozaman görürüm ben sizi

ohhhh fasulyenin yaşı da kurusuda bugün fasulye kabul günün olmuş... iyi nöbetler cancağazım sıkıldıkça koridorda volta at

pekiiii ama kilo verdim ya hafta boyunca sadık kaldım kendimi odullendırım dedıydımm bıda ha odul modul yok meltemım okk

tubiş ben beyaz lahana aaldıydım pazardan yarın yaparım içerim inşallah tabi ben o lahana yı bu kür için aldım canım sarma falan kapuska falan yapmayacaktım kesinlikle duygusallllllllll

ayşenur senin tutkular biittti sanırım böyle konuştuğuna göre eve almadın daha yenilerini bebişleri öp yerime süt kokuyodur onlar şimdi

ev işleriyle ugrastım canım sabahtan berii ogrencım gelecek 2 de o gıtsın hemen damlarımmm

hımm tmm hemen gitsin o zaman

bana da haftada 4-5 kg çok fazla da metabolizmayı accık hızlandırsın ben zaten yoğurdu evde mayalıyorum sadece öğlenleri işyerinde yersem hazıralıyorum 2. doğumdan sonra göbekteki yağlar felaket bende de sezeryan olunca herikisi de hiç gönek yokken eskiden göbekli oldum sinir oluyorum öğleyin 40 dk normal tempoda yürüdüm yemek olarak da yoğurt ve kepekli galete yiyorum şu an

ben o hastanede çalışsam aç kalırdım kuzu onlar nasıl menü öyle

bu yeni eleman basıma bela oldu habre soru soryoo acıkla cıkla yoruldm susmuyo offffff

iyinöbetler nöbette iken hem öğlen hem akşam aynı yemek mi çıkıyo yoksa değişiyor mu?

yok anam yokkk ben ödül dedimmi 1 parça yiyeceğime oluyo 5 parça
güya misafirlere kalbura bastı aldık. onlar gitti bi güzel çöktüm başınaa
bidahada ödül mödül yok bana. sağlıklı besleneceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…