- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #78.781
kızlar zayıflama olayına tamamen kafayı takmış durumdayım topiğin birinde bir bayan sabahları ve akşamları 2 kaşık yoğurda zencefil, tarçin ve zerdeçal koyarak yiyormuş tok tutuyormuş ve söylediklerine göre günde 500 gr veriyorlarmış günde 500 gr fazla ama haftada 1,5 kg vermek güzel olur gerçi sizin içinizde de çok güzel kg verenler var ama kafam karıştı bende yapsam mı bunlardan diye düşünüyorum ne dersiniz?
günaydın fıstıklarrrrrrr...
nasılsınız bakalım... geçmişi okuyamıyorum müfettişler var onun için sayfam açık olucak okucam mesajda yazıcam ama geçmişe bakamıcam.. eee neler yaptınız bakalım???
biricikoglumerttug nerelerde geldimi kızlar...???
hayırdır kuzucuklar neden cezalısınız bakalım?????
kızlarrr nasılsınızz bakemm??
bu hafta bızım haftamız olsunn kacamaksızzzzz bol kilo vermeliiii
Merhaba kızlarrr
şuann kendimi deli gibi tutuyorumm. Canım bir tatlı istiyor kii offfffffff
yardımmmm.. Gözümde doymuyorrrr.. öğle yemeğimi yedim ama hala birşeyler yemek istiyorummm.
ayşenur senin tutkular biittti sanırım böyle konuştuğuna göre eve almadın daha yenilerini bebişleri öp yerime süt kokuyodur onlar şimdineden olsun bıurısı colaları cıkoları hupletır oburu kızartmalar pogacalar borekelr vay basıma gelen yedıler omrumu cadılar ceza verdım onlara ama yaptılarmı sanmam bıde lafta dınlemıyolar anacım.ama elımde oklavam beklemedeyım aksam menulerı gene aynı seyı gorursem bıonun kafasına bı bunun kafasına.
nerdesınız ya herkes ortadana ynı gün kayboldu:26::26::26::26:
sen nasılsın cnm ben sabahtan beri burda takılıyorum......
herkese günaydın ben bugün nbtteyim ve her zamanki gibi nbtte kuru fasulye var
ilk nbt kuru fasulye pilav hoşaf
orta nbt nohut pilav yoğurt
sonraki nbt taze fasulye pilav
buün kuru fasulye pilav
benm nbtte olduğum gün hububat günü sanki akşam yemiyecem
kuzum yavaştan öğrenirsin sende benim gibi... ama eli maşalı dolanman hoşuma gitti yoksa bizimkiler ohhhhhh hafta sonu meltem giremiyo diye dibe vurmuşlar resmin...haydı bakalım cumaya 1 kılodan asa vermıs olursan gozume gorunme bak.hele hele artı ıle bı gel aman allah
olabülü kuzucum yardımcı kaptan olabülürüm.sen bana anlatırsan hıkayeyı ne nasıl oluyo yapabilerem.
vay haın benı gıdı benı arkadasının tahtına göz koydu
bol bol bol bol hareket edinnnn metabolizmanız ancak ozaman hızlanırişe yeni bi eleman başladı ona yol yordam gsteriyodum bakadım kızlar sorry bu hafta bende kaçamak göremiceksiniz koydum kafaya
valla kuzum sende bilirsin sağlıklı kilo verme haftada 500 gr ayda da 4-4,5 kilo arasındadır.. ama yoğurt ye zarardan çok faydası varkızlar zayıflama olayına tamamen kafayı takmış durumdayım topiğin birinde bir bayan sabahları ve akşamları 2 kaşık yoğurda zencefil, tarçin ve zerdeçal koyarak yiyormuş tok tutuyormuş ve söylediklerine göre günde 500 gr veriyorlarmış günde 500 gr fazla ama haftada 1,5 kg vermek güzel olur gerçi sizin içinizde de çok güzel kg verenler var ama kafam karıştı bende yapsam mı bunlardan diye düşünüyorum ne dersiniz?
sabah doktorumda dinledim yoğurttaki yağdan korkmayın diyordu diyetisyen... hatta evde mayalayın ve acıkınca yoğurt yeyin hatta izine yulaf yada meyva parçaları koyun hem doyurucu hem sağlıklı bir şey yemiş olursunuz ayrıca yoğur özellikle göbek bölgesindeki yağların yakılmasında bir numarayağsız yoğurt göbek eritiyo cnm tarrçın tatlı isteğini azaltıo zencefilin zayıflamaya etkisi varmı bılmıorm ama baya saglıklı bişey yapabilirsin hiç bi zararı yok aksıne faydalııı
yolarım valla ne tatlısı yok tatlı matlı tarçın çayı iç... yoğurt ye aklından çıkarMerhaba kızlarrr
şuann kendimi deli gibi tutuyorumm. Canım bir tatlı istiyor kii offfffffff
yardımmmm.. Gözümde doymuyorrrr.. öğle yemeğimi yedim ama hala birşeyler yemek istiyorummm.
hadi onlar bir ayını devirdi tamam da kuzu sen daha yeni başladın bu ne böyle hemen kaçamağa başlamışsın bi daha görmicem... cumaya inş birinizde artı çıktım dersiniz ozaman görürüm ben sizimeltemcimm tugbanın dedıgı gıbııı kem kümmmm
ohhhh fasulyenin yaşı da kurusuda bugün fasulye kabul günün olmuş... iyi nöbetler cancağazım sıkıldıkça koridorda volta atherkese günaydın ben bugün nbtteyim ve her zamanki gibi nbtte kuru fasulye var
buün kuru fasulye pilav
kuzum yavaştan öğrenirsin sende benim gibi... ama eli maşalı dolanman hoşuma gitti yoksa bizimkiler ohhhhhh hafta sonu meltem giremiyo diye dibe vurmuşlar resmin...
bol bol bol bol hareket edinnnn metabolizmanız ancak ozaman hızlanır
valla kuzum sende bilirsin sağlıklı kilo verme haftada 500 gr ayda da 4-4,5 kilo arasındadır.. ama yoğurt ye zarardan çok faydası var
sabah doktorumda dinledim yoğurttaki yağdan korkmayın diyordu diyetisyen... hatta evde mayalayın ve acıkınca yoğurt yeyin hatta izine yulaf yada meyva parçaları koyun hem doyurucu hem sağlıklı bir şey yemiş olursunuz ayrıca yoğur özellikle göbek bölgesindeki yağların yakılmasında bir numara
yolarım valla ne tatlısı yok tatlı matlı tarçın çayı iç... yoğurt ye aklından çıkar
hadi onlar bir ayını devirdi tamam da kuzu sen daha yeni başladın bu ne böyle hemen kaçamağa başlamışsın bi daha görmicem... cumaya inş birinizde artı çıktım dersiniz ozaman görürüm ben sizi
ohhhh fasulyenin yaşı da kurusuda bugün fasulye kabul günün olmuş... iyi nöbetler cancağazım sıkıldıkça koridorda volta at
buün kuru fasulye pilav
tubiş ben beyaz lahana aaldıydım pazardan yarın yaparım içerim inşallah tabi ben o lahana yı bu kür için aldım canım sarma falan kapuska falan yapmayacaktım kesinlikle duygusallllllllll
ayşenur senin tutkular biittti sanırım böyle konuştuğuna göre eve almadın daha yenilerini bebişleri öp yerime süt kokuyodur onlar şimdi
ev işleriyle ugrastım canım sabahtan beriiogrencım gelecek 2 de o gıtsın hemen damlarımmm
kuzum yavaştan öğrenirsin sende benim gibi... ama eli maşalı dolanman hoşuma gitti yoksa bizimkiler ohhhhhh hafta sonu meltem giremiyo diye dibe vurmuşlar resmin...
bol bol bol bol hareket edinnnn metabolizmanız ancak ozaman hızlanır
valla kuzum sende bilirsin sağlıklı kilo verme haftada 500 gr ayda da 4-4,5 kilo arasındadır.. ama yoğurt ye zarardan çok faydası var
sabah doktorumda dinledim yoğurttaki yağdan korkmayın diyordu diyetisyen... hatta evde mayalayın ve acıkınca yoğurt yeyin hatta izine yulaf yada meyva parçaları koyun hem doyurucu hem sağlıklı bir şey yemiş olursunuz ayrıca yoğur özellikle göbek bölgesindeki yağların yakılmasında bir numara
buün kuru fasulye pilav
buün kuru fasulye pilav
yok anam yokkk ben ödül dedimmi 1 parça yiyeceğime oluyo 5 parça
güya misafirlere kalbura bastı aldık. onlar gitti bi güzel çöktüm başınaa
bidahada ödül mödül yok bana. sağlıklı besleneceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?