- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #78.721
aynen tubişim bende lahana içemem arastıralım beraber yapalımm mııı hem yarenlik ederiz birbrimizeee
Evet lahana suyunu içebiliyorum ben..onu yapayım olmadı bu haftaa :26::26::26:Ya da uygun bişey bulalım hep beraber
.
ya menümü yazmıstım net gitti((((((
zaten utana sıkıla yazdım baştan alayım........
sabah-öğle:dünyayı yedim
1 kk kadar ıspanaklı börek
1 küçük elma kadar poğaça(böle yazınca vicdanım rahatlıyor ellemeyin beni)
peynir-zeytin-çay
1 adet patates kroket
1 adet biber kızartması
2-3 kaşık közlenmiş kırmızı biber
akşam: aslında bu kadar yemekten sonra nasıl acıktım anlamadım......
1 adet poğaça
3 adet yaprak sarması
spor: birazdan dışarda yürüyüş
su: içiyorum
yarın bol proteinli gün benı bekler........eşime tavuk göğüs eti aldırdım......bol bol tavuk-yogurt yerım artık......
tugbaEveett arkadaşlarım bu gün geçti benim için ve ben ‎ :26::26: kocaman bir çikolota yedimgöbişim şişti :26: kendimi 100 kilo hissediyorum ve ben bu günü 17 Şubat Pazar günümü siliyorum.Yok sayıyorum ve bu Hafta.....
Cumartesi
..............
Pazartesi
Salı
Çarşamba
Perşembe
Cuma, yarışıyorumoffffffffffffffffffffff neyse önüme bakayım ben ve asla kötü düşünmeyeyim, iyi olsun herşey..500 de olsa 300 de olsa yeterki gitsin, aman gitsin
‎Ve Ben G̶e̶ç̶m̶i̶ş̶e̶̶ B̶i̶r̶ ̶Ç̶i̶z̶G̶i̶ ̶Ç̶e̶k̶t̶i̶m
.
tugbasana varya ben ne deyım be hacı ne dyeım sana kızartmalar borekelr ohhhhh agam pasam yat yere 30 mekık hemen derhal bıdahada bole bı menu gormek ıstemıyorum cısssssssssssssssssssss
gamzem ahh gamze ahhh ne gzuel bıtırmıstın bugunu oysakı kocaman bı cıkolata yemıssın barı ucundan alıp bıraksaydın sanada bastım kırmızı kartıyat cabulk 20 kmekık hemennnnn
dıger arkıdıslerım menulerıne bayıldım cok guzel ama tubısle gamze cıss lıyorum sızı sonra ben nıye 300 grm verdım ben nıye 500 grm veremedım dıyosunuz bole nasıl vercez kıloları
lahana en güzeli içebilirsen içemezsen enginar detoksu da var ender saraçın.......
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...z/185229-ender-sarac-tan-1-gunluk-detoks.html
bu 1 günlükmüş
lahana en güzeli içebilirsen içemezsen enginar detoksu da var ender saraçın.......
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...z/185229-ender-sarac-tan-1-gunluk-detoks.html
bu 1 günlükmüş
lahana corbasını onceden yapmıstım onu yapmam ama lahana suyu varmıs bıde onu buldum sımdı o olabılır aslında tubiş sabah aksam 1 bardak suyunu ıcıyosun sadeece
lahana corbasını onceden yapmıstım onu yapmam ama lahana suyu varmıs bıde onu buldum sımdı o olabılır aslında tubiş sabah aksam 1 bardak suyunu ıcıyosun sadeece
çok haklısın valla.çok pis cezaları hak ettim.....bu hafta bende cezalıyım ......
lahana suyu zaten kokuyor:////
evet ben suyunu daha önce yapmıştım çok memnun kalmıştım, onu yapalım tatlım..
.
evet ben suyunu daha önce yapmıştım çok memnun kalmıştım, onu yapalım tatlım..
.
kuzu 5 gun yapıcaz bee ıdare ederız hacı be dayarız parfumuu cok olumlu yorumlar varr
kuzu 5 gun yapıcaz bee ıdare ederız hacı be dayarız parfumuu cok olumlu yorumlar varr
ok canım bencede suyu olur tıkarım burnu ıcerımmtarıfını verırmısın canım nette farklı tarıfler var sen nasıl yapmıstınn?? bıde kac kg vrdın?
ok canım bencede suyu olur tıkarım burnu ıcerımmtarıfını verırmısın canım nette farklı tarıfler var sen nasıl yapmıstınn?? bıde kac kg vrdın?
bu hafta da pazarda eşim lahana alacan mı dedim hayır görmek ıstemıyorum onu dedim.keşke alsaydım ......neyse sıkıntı yok yarın alırım bende......bende okuyayım bakayıms uyunu içenleri.....
Ben yapan biri olarak ta öneriyorum arkadaşlar, üstelik limon sıkınca o kadar kötü değil..Kapat gözlerini iç
.
6-7 yaprak lahanayı bir tencereye bütün olarak koyun, içine 3 bardak kadar su ekleyin, 1 bardağını akşam içmek üzere kenara alın..biraz ılıyınca içine limon sııkıp için..sıkı diyetle haftada 2 kilo verilir canım..ama hiç bir zorluğu yok..ben 1 ay kadar içitim..
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?