Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aynen tubişim bende lahana içemem arastıralım beraber yapalımm mııı hem yarenlik ederiz birbrimizeee

Evet lahana suyunu içebiliyorum ben..onu yapayım olmadı bu haftaa :26::26::26:Ya da uygun bişey bulalım hep beraber

.

lahana en güzeli içebilirsen içemezsen enginar detoksu da var ender saraçın.......

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...z/185229-ender-sarac-tan-1-gunluk-detoks.html

bu 1 günlükmüş

tugba sana varya ben ne deyım be hacı ne dyeım sana kızartmalar borekelr ohhhhh agam pasam yat yere 30 mekık hemen derhal bıdahada bole bı menu gormek ıstemıyorum cısssssssssssssssssssss

gamzem ahh gamze ahhh ne gzuel bıtırmıstın bugunu oysakı kocaman bı cıkolata yemıssın barı ucundan alıp bıraksaydın sanada bastım kırmızı kartı yat cabulk 20 kmekık hemennnnn

dıger arkıdıslerım menulerıne bayıldım cok guzel ama tubısle gamze cıss lıyorum sızı sonra ben nıye 300 grm verdım ben nıye 500 grm veremedım dıyosunuz bole nasıl vercez kıloları

çok haklısın valla.çok pis cezaları hak ettim..... bu hafta bende cezalıyım ......

menum sabah-öğle aksam- et haslama salata lahana detoks corbam sabah bıraz eynbır zeytın tomato hıyar
3 aralardada lahana corbam

3 ara 1 dere gene lahana corbam
3lıtre suyum kaçamagım yok
50 kez sandalyeye ındım cıktım 30 mekık 10 dkk aerobık yarım saat dans yarım saat elıptık

lahana corbasını onceden yapmıstım onu yapmam ama lahana suyu varmıs bıde onu buldum sımdı o olabılır aslında tubiş sabah aksam 1 bardak suyunu ıcıyosun sadeece

evet ben suyunu daha önce yapmıştım çok memnun kalmıştım, onu yapalım tatlım..

.

Yavru ceylanlar yeni geldim.. Bir koşu köfte yoğuracağım, ortalığı toplayacağım. Sabah net kesilmişti giremedim. Sonra da hafta sonu gezmelerine çıktık gezdik geldik.. Kızın burnu da akmaya başladı. Yarın kaçarı yok doktora gideceğiz. Ben de öksürüyorum takır takır.. Off off.. Durumdan haberdar ederim sizi...

evet ben suyunu daha önce yapmıştım çok memnun kalmıştım, onu yapalım tatlım..

.

kuzu 5 gun yapıcaz bee ıdare ederız hacı be dayarız parfumuu cok olumlu yorumlar varr

bu hafta da pazarda eşim lahana alacan mı dedim hayır görmek ıstemıyorum onu dedim.keşke alsaydım ......neyse sıkıntı yok yarın alırım bende......bende okuyayım bakayıms uyunu içenleri.....

ok canım bencede suyu olur tıkarım burnu ıcerımm tarıfını verırmısın canım nette farklı tarıfler var sen nasıl yapmıstınn?? bıde kac kg vrdın?

6-7 yaprak lahanayı bir tencereye bütün olarak koyun, içine 3 bardak kadar su ekleyin, 1 bardağını akşam içmek üzere kenara alın..biraz ılıyınca içine limon sııkıp için..sıkı diyetle haftada 2 kilo verilir canım..ama hiç bir zorluğu yok..ben 1 ay kadar içitim..

.

bu hafta da pazarda eşim lahana alacan mı dedim hayır görmek ıstemıyorum onu dedim.keşke alsaydım ......neyse sıkıntı yok yarın alırım bende......bende okuyayım bakayıms uyunu içenleri.....

bende corbasından sonra eve sokmadım lahanayıı bende de yokk yarın alıp baslayalımm gamzemm tarıfı verrr

bende severım lahanayı ama haslanmıs lahana kısırla güzel gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…