Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

takıma girmek isterse benim de adım listede görünsün derse diskalifiye olduğu dönem ile ilgili gerekçe sunacak bende yayınlayacağım itiraz eden olmazsa takıma girecek...

Valla gibisankiacaba bu hafta takımdan çıktı rahatladım dicektim şimdi biricikoglumertug çıktı.. Allahım hep mi beni buluyor aksilikler

geçmiş olsun dikkat edin kendinize umarım ufaklık daha fazla hasta olmamıştır

dalin26 çok güzel bir detoksa benziyor bunu documan olarak kaydedip bende yapayım

Tabletten yaziyorum onun icinde alinti yapamiyorum , bilgisayarima el kondu resmen . Kizlar pek zorluk yok zaten ben dosyayi isteyen herkese yolladim kiloyu girrince degerler zaten geliyor. Hafta icii alistirma yapariz
juju bende yardımcı olabilirim haftasonu eşim tantana ediyo pc başına geçince ama haftaiçi işyerinden rahatça bildirimi yaparım sorun olmaz bu arada haftasonu açtım pc yi geçmişi okuyup yazayım diye ama eşim bi sürü tantana etti o yüzden hiç okuyup yazamadım hepsi bugüne birikti

gelelim haftasonundaki menüme
ctesi
sabah 1kk peynir 1 domates 1 dilim ekmek
ara 1 elma öğle yok
akşam
1 bardak bira ve 1/2 ekmek arası kokoreç
1/2 portakal
2,5 lt su
pazar
1 küçük pastırma dilimi
1 kk peynir 1 dilim ekmek
domates
ara 2 kuru kayısı
1 küçük kurabiye
akşam 1 tavuk pirzola şalgam suyu salata

haftasonu koşturmaca gelen gidenden düzensiz bir beslenme oldu dün 100 tane mekik çektim

1dilim ekmek

jujum takıma girmek istiyorum ama haftasonu yazamamam sorun olur mu bilmiyorum eşim resmen kıyameti kopardı yaa sen çocuklarla evle ilgilenmiyon pc başındasın ben evdeyken girmeni istemiyorum pc ye diye şu ara lüzumsuz sebeblerden tartışıp durunca itiraz edemedim. Diskalifiye olduğum dönem ise işlerim çok yoğundu hatta ben 2. sefer takıma girdiğimi bile hatırlamıyordum iş temposundan o yüzden düzenli olarak takip edip cevap bile yazmamışım gecen cuma oturdum tekl tek eski mesajları okudum oradan hatırladım foruma düzenli yazamadığım için diskalifiye olmuştum hatta takımdan ilk ayrılma sebebim sana yazdığım mesajdaki de öyleydi iş temposunun çok yoğun olmasıydı sizler bilirsiniz eğer sizin için uygun olursa listede isim görünsün değilse gene burdan yazmaya devam ederim. Haa bu arada gene aynı kurumda çalışıyorum fakat doğum yaptıktan sonra ihale biriminden ayrıldım çünkü o birimde yıllık izin bile alamıyorduk küçük bebekle öyle yoğun tempodaki bir yerde çalışmayı bunyem kaldıramıyacaktı hatta o dönem işe başlama stresi ile sedef geçirip 3 ay Darbant UVB tedavisi gördüm hastanede o sebeble şimdi daha rahat bir birimde çalışıyorum

Son düzenleme:

kurallar bu doğrultuda canım şemde sen o dönemki durumunu anlatan bin mesaj yazıyorsun ben o mesajı payşlaşım alanına ekleyip itirazı olan varım diye soruyorum şayet itiraz yoksa bu hafta takıma giriyorsun....

eğer eşin problem cıkarıyorsa bence biraz daha bekle.....her şey normale dönunce gerekcenı yazar takım kaptanlarından onay beklersin........
haftasonu yazamama durumunu juju değerlendırır ona bir fikrim yok

Kahvalti

1 dilim kepekli, tam tahilli, cavdar vs ekmek (75 kilonun uzerinde olanlar 1,5 dilim yiyebilirler)
6 zeytin
1 tatli kasigi recel
salatalik, roka, kirmizi, yesil biber.

Veya

meyve suyu + 4 kasik musli + 1 meyve (tercihen yesil elma)

Birinci Ara ogun

1 meyve
5-6 badem veya 3 ceviz

Oglen yemegi

1 dilim kepekli, tam tahilli, cavdar vs. ekmek veya 4 kasik esmer princten yapilmis pilav veya makarna
8 yemek kasigi etsiz sebze yemegi ,patates, domates ve patlican kullanmayacaksiniz.(ispanak, lahana, kereviz, pirasa, broccoli, yesil fasulye vs)
Veya

5 gunde 2 kez etsiz kuru fasulye veya nohut yenebilir ama 6 yemek kasigi yenecek, 7 degil. 8 hic degil.
Ve
1 havuc + kirmizi pancar + roka salatasi (uzerine 1 tatli kasigi susam veya 1 tatli kasigi dolmalik fistik kavurun)
Veya
Yesil salata

Ara ogun
1 meyve + 3 ceviz
Veya
Kucuk bir kulah meyveli dondurma (meyveli demek sutlu, cikolatali, karamelli vs olmayan demektir, anlamazliga gelmeyin) bu secenek 5 gunde en fazla 2 kez kullanilacak

Aksam Yemegi

1 kase corba (domates, mercimek, sogan corbasi vs)
6 kasik sebze yemegi
1 dilim kepekli, tam tahilli, cavdar vs.ekmek
Veya

ekmek yerine 4 kasik esmer princten yapilmis pilav veya makarna.

Fiziksel aktivite ile desteklenmeyen butun diyetlerde kilo kaybi beklenenden yavas olur, unutmayin..

Hareket edin.. Merdiven inip cikin, dans edin, yuruyus yapin, kaldirima inip cikin yururken..

Ne yapip edin, hareket edin.. Metabolizmaniz hizlansin..

Su icmeyi unutmayin..
Ara ogunleri atlamayin..
Bu cok degerli bir haftadir.. Lutfen kendinize bahaneler yaratip, kacamak yapmayin.. Miktarlara uyun. Umutmayin ne yediginiz kadar ne kadar yediginiz de onemlidir.

Kızlar yukarıdaki menü bize örnek teşkil aslında bakıldığında ne çok yenmiş gibi dursada yorumlara baktığımda 15 den fazla kilo veren var bu şekilde beslenip...

eğer eşin problem cıkarıyorsa bence biraz daha bekle.....her şey normale dönunce gerekcenı yazar takım kaptanlarından onay beklersin........
haftasonu yazamama durumunu juju değerlendırır ona bir fikrim yok

eşim sadece haftasonlarını pc başında geçirmeme kızıyor işyerinde face engellendi allahtan kk ya bişey olmadı onu kapatmadılar hem face hem kk ya evden bakayım deyince öyle bir sorun oldu ben yukardaki mesajımı daha detaylı olarak düzelttim takımdan o zaman diskalifiye olmamla ilgili değilse eşim diyet yapma olayında fazlası ile destek canım sadece haftasonunu pc başında geçirmeme kızıyor

şimdi bu mesajı mı alıntılayıp paylaşayım paylaşım alanında... değiştirmek eklemek istediğin bir yer varmı...

juju bebekim ben bunlari bir gunde yesem 100 kilo olurumsiz bunla mi zayifliyosunuz bacim

neden olsun bıurısı colaları cıkoları hupletır oburu kızartmalar pogacalar borekelr vay basıma gelen yedıler omrumu cadılar ceza verdım onlara ama yaptılarmı sanmam bıde lafta dınlemıyolar anacım.ama elımde oklavam beklemedeyım aksam menulerı gene aynı seyı gorursem bıonun kafasına bı bunun kafasına.

Cumaya görüşücez hayatım, daha yeni başladıkk

.

aslında takım kaptanı seni mi yapsak kuzum valla herkesi dize getirirsin sen... yapmayan olursa indin oklavalı baldırlarına belkim yağları parçalanır hem hayır işlemiş olursun
günaydın cnm......

millet nerde ya..sanki haftasonu gibi........
buralardayım ben kuzum... dedimya müfettişlerimiz var okuyorum ama arada da yazıyorum meraklanmayın.

Evet yedim ama diyetimi bırakmış değilim, daha bir azimle daha bir istekli kaldığım yerden devam ediyorum Kaptanım inşaallah durmak yok devammm diyorummm

.

önemli olanda o biliyormusun... kaçamak yaptın yada bi gün kendinden geçtin yedin sonrasında pişman olup devam edebilmek önemli... ben inanıyorum size o kaçamaklar erimiştir bile şimdiye

Cumaya görüşücez hayatım, daha yeni başladıkk

.
haydı bakalım cumaya 1 kılodan asa vermıs olursan gozume gorunme bak.hele hele artı ıle bı gel aman allah
olabülü kuzucum yardımcı kaptan olabülürüm.sen bana anlatırsan hıkayeyı ne nasıl oluyo yapabilerem.
vay haın benı gıdı benı arkadasının tahtına göz koydu

işe yeni bi eleman başladı ona yol yordam gsteriyodum bakadım kızlar sorry bu hafta bende kaçamak göremiceksiniz koydum kafaya

kızlar zayıflama olayına tamamen kafayı takmış durumdayım topiğin birinde bir bayan sabahları ve akşamları 2 kaşık yoğurda zencefil, tarçin ve zerdeçal koyarak yiyormuş tok tutuyormuş ve söylediklerine göre günde 500 gr veriyorlarmış günde 500 gr fazla ama haftada 1,5 kg vermek güzel olur gerçi sizin içinizde de çok güzel kg verenler var ama kafam karıştı bende yapsam mı bunlardan diye düşünüyorum ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…