- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #78.761
o ceza olarak kırmızı kart veriliyormus:26::26::26::26::26:
Biricikoğlummertuğ neden böyle yaptı ki:////// daha önceden gibisankiacabadan dolayı ne oldugunu biliyordu......
2 hafat sürer demişti ama bildirime kesın gelırım demişti.....:26::26::26::26::26:
Bu arada toplight ile ilgili durum ne oldu juju oylamaya sunacak mısın???? Bunlara dıkkat edelim bizde sana yardımcı ollaım da dikkatımızden kaçıp ceza almayalım.......
geçmiş olsun dikkat edin kendinize umarım ufaklık daha fazla hasta olmamıştırSelam 5. takımın güzellerii... Herkes nasıll??
Biz kızla hasta olduk.. Öyle feci öksürüyoruz ki. Boğazım yanıyor resmen. Kızın sesi de yaşlı kadın gibi çıkıyor hırıl hırıl.:2:Ne oldu birden bire anlamadım
Banyodan çıkınca asla ama asla çıplak ayakla fayansa basmayın. Bugün çok büyük bir kazadan ufacık bir morlukla kurtardım. Aman kızlar dkkat!!!:18::18::18:
anlatayım canım lahana ve proteın detoksundayım canım orta boy bı lahananın yarısını dogra 1 demet maydanoz 3 bıber 5 sogan ve 2 domates le bırlıkte duduklude bol su ıle 45 dakıka pısır sonra ıcıne tuız ve bol pul bıber koy yag yok.sonra blendırdan gecır bıraz acı olması sart.ınsanlar bunu zayıflamak ıcın kullanıolar ve baska bısey yemıolar ama cok buyuk yanlıs yapıolar bu ıyı bı odem sokucudur ve hıc cıkmadıgım kadar tuvalete cıkıyorum fazla sularım atılıyor yanı.ve bagırsaklardaq gurulduyor ozellıkle lkabızlık ceken varsa tavsıye ederım.
gelelım kullanılısına gunde 3 kez ana ogunlerde 1 er kupa su nıyetıne yemekten once ıcıyosun ve yarım saat sonra yemegını yıyosun ve ıcebılırsen tadı bıraz degısık cunku aralardada bır er kupa ıc ama bazı kuralları var lahana ıcerdegı bol lıf ıle bagırsak ve odemelrı sokturdugu gıbı vucuttakı seker oranınıda dusuruyo buna ıstınaden vucut ıhtıyacı olan sekerı karsılamak ıcın yaglara basvuruyo ve yagları parcalıyo yag yakımı basladıgında acıga cıkan keton ısımlı toksıkler ın dısarı atılması gerek bunun ıcınde bol su 2 bucuk lıtrede su tuketmek gerekıyo.ve hergun hangı ogunde ıstersen 300 grm kadarda et tuketmelısın tercıh kırmızı et ama tavukda oluır.eger et yemezsen kaslarından kaybedebılırsın kurallarına uygun yapıldıgında cok ıyı bı odem sokturucu ve yag yakımınada yardımcı ama en fazla 7 gun ıcebılırsın fazlası zarar bu kez vucut atık suyu atıp bıtırdıgınde kendı suyunuda atmaya baslıca ıcın 7 gunluk bı detoks bu.ama sporla bırlıkte zayıflamayada yardımcı dedıgım gıbı vucuttakı sekerı dusuruyor lahana ve vucudu yagları kullanmaya ıtıyor o yuzden duzenlı egzersızle zayıflamamak mumkun deıl ben odem amaclı ıcıyorum zaten herturlu zayıflıyorum
juju bende yardımcı olabilirim haftasonu eşim tantana ediyo pc başına geçince ama haftaiçi işyerinden rahatça bildirimi yaparım sorun olmaz bu arada haftasonu açtım pc yi geçmişi okuyup yazayım diye ama eşim bi sürü tantana etti o yüzden hiç okuyup yazamadım hepsi bugüne biriktiTabletten yaziyorum onun icinde alinti yapamiyorum , bilgisayarima el kondu resmen . Kizlar pek zorluk yok zaten ben dosyayi isteyen herkese yolladim kiloyu girrince degerler zaten geliyor. Hafta icii alistirma yapariz
takıma girmek isterse benim de adım listede görünsün derse diskalifiye olduğu dönem ile ilgili gerekçe sunacak bende yayınlayacağım itiraz eden olmazsa takıma girecek...
Valla gibisankiacaba bu hafta takımdan çıktı rahatladım dicektim şimdi biricikoglumertug çıktı.. Allahım hep mi beni buluyor aksilikler
jujum takıma girmek istiyorum ama haftasonu yazamamam sorun olur mu bilmiyorum eşim resmen kıyameti kopardı yaa sen çocuklarla evle ilgilenmiyon pc başındasın ben evdeyken girmeni istemiyorum pc ye diye şu ara lüzumsuz sebeblerden tartışıp durunca itiraz edemedim diskalifiye olduğum dönem ise işlerim çok yoğundu hatta ben 2. Sefer takıma girdiğimi bile hatırlamıyordum iş temposundan o yüzden cevap yazamadım
jujum takıma girmek istiyorum ama haftasonu yazamamam sorun olur mu bilmiyorum eşim resmen kıyameti kopardı yaa sen çocuklarla evle ilgilenmiyon pc başındasın ben evdeyken girmeni istemiyorum pc ye diye şu ara lüzumsuz sebeblerden tartışıp durunca itiraz edemedim diskalifiye olduğum dönem ise işlerim çok yoğundu hatta ben 2. sefer takıma girdiğimi bile hatırlamıyordum iş temposundan o yüzden cevap yazamadım
eğer eşin problem cıkarıyorsa bence biraz daha bekle.....her şey normale dönunce gerekcenı yazar takım kaptanlarından onay beklersin........
haftasonu yazamama durumunu juju değerlendırır ona bir fikrim yok
jujum takıma girmek istiyorum ama haftasonu yazamamam sorun olur mu bilmiyorum eşim resmen kıyameti kopardı yaa sen çocuklarla evle ilgilenmiyon pc başındasın ben evdeyken girmeni istemiyorum pc ye diye şu ara lüzumsuz sebeblerden tartışıp durunca itiraz edemedim. Diskalifiye olduğum dönem ise işlerim çok yoğundu hatta ben 2. sefer takıma girdiğimi bile hatırlamıyordum iş temposundan o yüzden düzenli olarak takip edip cevap bile yazmamışım gecen cuma oturdum tekl tek eski mesajları okudum oradan hatırladım foruma düzenli yazamadığım için diskalifiye olmuştum hatta takımdan ilk ayrılma sebebim sana yazdığım mesajdaki de öyleydi iş temposunun çok yoğun olmasıydı sizler bilirsiniz eğer sizin için uygun olursa listede isim görünsün değilse gene burdan yazmaya devam ederim. Haa bu arada gene aynı kurumda çalışıyorum fakat doğum yaptıktan sonra ihale biriminden ayrıldım çünkü o birimde yıllık izin bile alamıyorduk küçük bebekle öyle yoğun tempodaki bir yerde çalışmayı bunyem kaldıramıyacaktı hatta o dönem işe başlama stresi ile sedef geçirip 3 ay Darbant UVB tedavisi gördüm hastanede o sebeble şimdi daha rahat bir birimde çalışıyorum
juju bebekim ben bunlari bir gunde yesem 100 kilo olurumKahvalti
1 dilim kepekli, tam tahilli, cavdar vs ekmek (75 kilonun uzerinde olanlar 1,5 dilim yiyebilirler)
6 zeytin
1 tatli kasigi recel
salatalik, roka, kirmizi, yesil biber.
Veya
meyve suyu + 4 kasik musli + 1 meyve (tercihen yesil elma)
Birinci Ara ogun
1 meyve
5-6 badem veya 3 ceviz
Oglen yemegi
1 dilim kepekli, tam tahilli, cavdar vs. ekmek veya 4 kasik esmer princten yapilmis pilav veya makarna
8 yemek kasigi etsiz sebze yemegi ,patates, domates ve patlican kullanmayacaksiniz.(ispanak, lahana, kereviz, pirasa, broccoli, yesil fasulye vs)
Veya
5 gunde 2 kez etsiz kuru fasulye veya nohut yenebilir ama 6 yemek kasigi yenecek, 7 degil. 8 hic degil.
Ve
1 havuc + kirmizi pancar + roka salatasi (uzerine 1 tatli kasigi susam veya 1 tatli kasigi dolmalik fistik kavurun)
Veya
Yesil salata
Ara ogun
1 meyve + 3 ceviz
Veya
Kucuk bir kulah meyveli dondurma (meyveli demek sutlu, cikolatali, karamelli vs olmayan demektir, anlamazliga gelmeyin) bu secenek 5 gunde en fazla 2 kez kullanilacak
Aksam Yemegi
1 kase corba (domates, mercimek, sogan corbasi vs)
6 kasik sebze yemegi
1 dilim kepekli, tam tahilli, cavdar vs.ekmek
Veya
ekmek yerine 4 kasik esmer princten yapilmis pilav veya makarna.
Fiziksel aktivite ile desteklenmeyen butun diyetlerde kilo kaybi beklenenden yavas olur, unutmayin..
Hareket edin.. Merdiven inip cikin, dans edin, yuruyus yapin, kaldirima inip cikin yururken..
Ne yapip edin, hareket edin.. Metabolizmaniz hizlansin..
Su icmeyi unutmayin..
Ara ogunleri atlamayin..
Bu cok degerli bir haftadir.. Lutfen kendinize bahaneler yaratip, kacamak yapmayin.. Miktarlara uyun. Umutmayin ne yediginiz kadar ne kadar yediginiz de onemlidir.
Kızlar yukarıdaki menü bize örnek teşkil aslında bakıldığında ne çok yenmiş gibi dursada yorumlara baktığımda 15 den fazla kilo veren var bu şekilde beslenip...
şimdi bu mesajı mı alıntılayıp paylaşayım paylaşım alanında... değiştirmek eklemek istediğin bir yer varmı...
juju bebekim ben bunlari bir gunde yesem 100 kilo olurumsiz bunla mi zayifliyosunuz bacim
Herkese günaydın bayanlar...
günaydın fıstıklarrrrrrr...
nasılsınız bakalım... geçmişi okuyamıyorum müfettişler var onun için sayfam açık olucak okucam mesajda yazıcam ama geçmişe bakamıcam.. eee neler yaptınız bakalım???
biricikoglumerttug nerelerde geldimi kızlar...???
hayırdır kuzucuklar neden cezalısınız bakalım?????
ovvvvvvvvvvvv hangi arada yemişler cezayı hak etmişler ozaman....
neden olsun bıurısı colaları cıkoları hupletır oburu kızartmalar pogacalar borekelr vay basıma gelen yedıler omrumu cadılar ceza verdım onlara ama yaptılarmı sanmam bıde lafta dınlemıyolar anacım.ama elımde oklavam beklemedeyım aksam menulerı gene aynı seyı gorursem bıonun kafasına bı bunun kafasına.
aslında takım kaptanı seni mi yapsak kuzum valla herkesi dize getirirsin sen... yapmayan olursa indin oklavalı baldırlarına belkim yağları parçalanır hem hayır işlemiş olursunneden olsun bıurısı colaları cıkoları hupletır oburu kızartmalar pogacalar borekelr vay basıma gelen yedıler omrumu cadılar ceza verdım onlara ama yaptılarmı sanmam bıde lafta dınlemıyolar anacım.ama elımde oklavam beklemedeyım aksam menulerı gene aynı seyı gorursem bıonun kafasına bı bunun kafasına.
buralardayım ben kuzum... dedimya müfettişlerimiz var okuyorum ama arada da yazıyorum meraklanmayın.günaydın cnm......
millet nerde ya..sanki haftasonu gibi........
Evet yedim ama diyetimi bırakmış değilim, daha bir azimle daha bir istekli kaldığım yerden devam ediyorumKaptanım inşaallah durmak yok devammm diyorummm
.
haydı bakalım cumaya 1 kılodan asa vermıs olursan gozume gorunme bak.hele hele artı ıle bı gel aman allahCumaya görüşücez hayatım, daha yeni başladıkk
.
aslında takım kaptanı seni mi yapsak kuzum valla herkesi dize getirirsin sen... yapmayan olursa indin oklavalı baldırlarına belkim yağları parçalanır hem hayır işlemiş olursun
buralardayım ben kuzum... dedimya müfettişlerimiz var okuyorum ama arada da yazıyorum meraklanmayın.
önemli olanda o biliyormusun... kaçamak yaptın yada bi gün kendinden geçtin yedin sonrasında pişman olup devam edebilmek önemli... ben inanıyorum size o kaçamaklar erimiştir bile şimdiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?