- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #78.841
acayip acıktım eve gidince napcaksam ipin ucunu 3 5 iniz tutun (beni anca taşısınız) kaçmasın
tuğba gamze nereye gtmıs kahvaltıya ne kahvalyıtms yedi yedi kalkamıyo heralde gelemedii
hahahahah arkadaşa geldim ama az sonra evime dönücem fakat spor olsun yürüyerek gitmek istiyorum evebu günümden çok memnunumj bu arada
.
canım valla ben bekarken düzenli olarak spor salonuna gidiyordum haftada 3 gün bi de her gün 1 saat yürüyüş yapıyordum akşamları mutlaka kitap okuyordum tek çocukken gene bi şekilde düzene sokmuştum 2 çocuk olunca inan bana ne kitap okuyacak ne spor yapacak zamanım olmuyor maalesef kendime ayıracak tek vaktim öğle tatili onda ise fırsatım oldukça yürüyüş yapmaya çalışıyorum başka 2 çocuklu olanları bilmiyorum ama ben maalesef yetemiyorum ankarada hiç yardımcım yok ne anne ne kaynana ne yakın arkadaş çocukların ve bakıcının yemeklerini hazırlamak, ütülerini yapmak, büyüğün ödevlerini yaptırmak ortalığı toparlamak derken inan çok sevdiğim kitabı bile söylemesi ayıp fırsat bulabilirsem wc de okuyorum dediğin doğru zaman yaratabilmek ama bazen pestilim çıkıyo yatağa kendimi zor atıyorum
canım ben gecen sene diyetisyene giderken günüm vardı günde ona göre yiyordum mesela güne giderken öğle yemeği yeme akşam yemeği de gözleme yiyebilirsin abartmamak kaydı ile sarma da öğlen yemeği yerine bir meyve akşam yerine de salata yiyebilirsin bana diyetisyenim öyle diyordu doğum sonrası 3 ayda bu şekilde dikkat ederek 12 kg vermiştim sende böyle yapabilirsin
kesinlikle grup halinde söyledim bunları. Bireysel savunma konusuna geçmeyin lütfen. Esra da yazmış bireysel. Ben genel olarak bunları takip etmekten bahsettim. Bir düzen olmasından bahsettim. Evet ben seni biliyorum, evet başkalarını da biliyorum. Ama çok kalabalığız arada kaynayanlar mutlaka olacaktır.
Ben grubumuzun çok gözde olduğunu düşünüyorum ve bu beraberinde diğer kişilerinde dikkatini çekiyorlar ve sürekli bir genişleme halindeyiz. Bu da ancak kontrolle mümkün olur. Ben zorunlu olarak buraya geldiklerini hissettiklerimle değil (tuğba yazmış) gerçekten samimi olanlarla bir arada olmak istiyorum. Tıpkı sizler gibi.
Ve spor konusuna bu kadar takılma sebebim, kendiimin tek başına yapma hevesi olmadığından dolayı. Ve bir şeyler paylaşmanın her hafta bir görevli ile olmasınuı da kaynaşma sağlar diye düşündüm. Kaynaşamadıklarımız için.
O zaman cornella ve dalin26 sizleri tebrik ederimHer şey çok daha güzel olacak buna eminim..
esoş; arzu_m ye gittiler..her yerden haberim var haa kk nın muhtarlığına adaylığımı koycam
kuşlar dedi ki sağlıksız bir şey yememişler..haşlama yoğurt vs tarzıymış.....
su soruma cevap ıstıyorummmmmmm acılenn
aksama ne corbası yaptınızzzzz
ne kuşmuş arkadaş ispitçilikte number one
eferin onlara sevda_m de varmıymışşş acaba
ben şimdiden üşeniyorum herşeye vakit yaratamıyorum habire erteliyorum evlencem bide eşimin ütüsü işi cıkcak coluk cocuk fln amnınnnnnnnnnnnnnnnnickimdende anlaşıldığı gbi ben tam bi garfieldim galiba
cnm çocukları bana bırak brazcık seviyim
toplight; senın nick ini görünce aklıma harem dizisinde ki toplunur geliyor
bu arada bebeğinin doğum günü mü bugün.çizelgen de yanlış anlamadıysam öyle yazıyor
ben dsi de çalışıyorum inşaat mühendisiyimtoplight cicim sen ne mühendisisin nerde çalışysun şimdi bu 2sinin cevabnı istıorm
benim akşama biraz erişteli yeşil mercimek küçük bi tencere de yoğurt çorbası var umarım fikir verir acil olarak tarhana yapabilirsin 10 dk da olursu soruma cevap ıstıyorummmmmmm acılenn
göndereyim valla bende accık kafamı dinlerim kocamla 2 çift laf ederiz valla bugünlerin kıymetini bil derim başka da bişey demem bende garfield olmak istiyorum ama :)
çok hoş yaa tuttum ben bunu toplunur bunu eşime de söyleyeyim o bundan sonra bana kesin toplunur der bu arada ismim şahnur oyüzden eşim toplunur der:)
aslında o çizelge düzeltilmesi gerekiyor bugün tam 19 aylık oldu 18 temmuz 2011 de doğum yaptım ben
ben dsi de çalışıyorum inşaat mühendisiyim
benim akşama biraz erişteli yeşil mercimek küçük bi tencere de yoğurt çorbası var umarım fikir verir acil olarak tarhana yapabilirsin 10 dk da olur
hiç bişi canım akşam eve kendimi bi atim ne pişiricem diye kara kara düşünüyorum
masallah tugbamm bereketlıymıs dolmalar cıdden ohh yemek derdın de yok boylelıkleeeesra; kuş işte sadece bana çalışıyor
sevda olmazsa olur mu kız..tabikisi de var...pardon varmış
rabiş; bebegeemm ben çorba yapmadım.....cuma günü yaptıgım dolmadan var hala.ne bereketliymiş anacım...ben fazla yıyemıyorum ya bitmiyor.......
ama çok çorba çeşidim yoktur yanı hep klasik çorbalar yaparım.yeni çeşitler denemeye korkarım bizim ki yemez diye......
evet en ıyısı sıcacık bır tarhana corbası yapayım hem pratık hem lezzetlı yanı tam benlıkkgöndereyim valla bende accık kafamı dinlerim kocamla 2 çift laf ederiz valla bugünlerin kıymetini bil derim başka da bişey demem bende garfield olmak istiyorum ama :)
çok hoş yaa tuttum ben bunu toplunur bunu eşime de söyleyeyim o bundan sonra bana kesin toplunur der bu arada ismim şahnur oyüzden eşim toplunur der:)
aslında o çizelge düzeltilmesi gerekiyor bugün tam 19 aylık oldu 18 temmuz 2011 de doğum yaptım ben
ben dsi de çalışıyorum inşaat mühendisiyim
benim akşama biraz erişteli yeşil mercimek küçük bi tencere de yoğurt çorbası var umarım fikir verir acil olarak tarhana yapabilirsin 10 dk da olur
ankaradayım chentiq ama fırsatını bulsam kaçacağım sevmiyorum artık ankarayıharemdekı aklınıza geldı ama muhtesem yy de de sahuban var.. amma cagrısımlı admıs. sehır neresı sahnur??
ben taze fasulye pısırdım canım dondurucudann belkı fıkır olurr
masallah tugbamm bereketlıymıs dolmalar cıdden ohh yemek derdın de yok boylelıkleee
aynen yaaa ben uydurma corba yapıyorum bazenn bızımkı kerevız yemez bı gun mercımek corbasına kerevızde koymustum bırazda salca bayıla bayıla yedıı
evet en ıyısı sıcacık bır tarhana corbası yapayım hem pratık hem lezzetlı yanı tam benlıkk
rabiş; kakaladın yani kerevizi
çok çalısmaktan yoruluyoruz ya akşama kadar bi de hala pratik yemek yapıyoruz.....çalısanlardan daha kolay yemekler yapıyorum en de
kolay ama lezzetlı yemekler yapıyoruzzz kuzum yaa en makbulude bu degılmı zatennnsorma yaa kakaladım valla bunun ıcınde baska bısımı var guzel olmus dedı ben de hee yemedıgın kerevız var bak nasıl yedın dedım boyle yap yerım dedı o gun bugundur corba seklınde tuketıyoruz kerevızıı
ben yavaş yavaş kaçar, akşam sanmıyorum ama sabah gene burdayım kızlar görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?