Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım tebrikler gerçekten süpersin allahım devamını daim etsin inşallah gerçekten burası süper arkadaşlar :hooray::hooray::teytey::teytey::teytey:

hosgeldin caaanim bizim takima cicekler icin sagol tesekkur edriz dansci kiz sevdim senii guzel kilo vermeler dileriiim

ay kızlar hepinizi tebirk ederim
cedricim işim çok yoğun ama indiğin kiloya ait mesajı bulmak içn çok uğraştım
gözelrim yaşardı bravo canım yaaa

koşturmanda bu kadar kilo verdin tebrik ederim seni
öpüyorum kocaman

vay anasını sayın seyircilermirmirmirmir.demeek benim üstüme gül kokladınız.siyah gül beyaz gül hısenağlama.hiç mi kalbinizde yer edinemedim.bir çimçik değerim yok muydu.
hemen yerime birilerini bulmanız mı gerekirdi,vay vay vay.:1no2:
normal insan evladı değilmişim gibi bir değil iki değil kaç kişiyi yerime koydunuız.:uhm:
yani çok yer mi kaplıyodum .
boş ya bu dünya boş.
mehalim bu sözüm sana;alkisalkisalkis
ebatlarım tüm okulu sarıyor olabilir,öğrencilere kolbastı çalıştırtırken,deprem oluyo diye bi yerlere tutunuyo olabilirsiniz,ama gel görki
kadir mevlam insan diye ortaya salmış.sen bari engel olaydın ,beklerdimki benim için 3 gün yas ilan edip yakanıza kara kurdele bağlıyın.internet aleminde 'geri dön'' kampanyaları düzenleseydiniz nolurdu.
şaka bi yana sizi çok özledim .işler ii gidiyo galiba sevgilerkaydirigubbakcemile3

arkadaslar tasınma surecındeyım bılıyosunuz.ınt ımde olmıyacak bı hafta kadar.ıznınızle ıkı hafta ızın yapıcam.kendınıze dıkkat edın ve benı ozleyın

5.TAKIM 101. ETAP
canzi3445 ( 82.5/ 81.0 / 1.5 / 1.81&#37 ( Yeni üye )
reyhanxx54 ( 74.5 / 74.5 / 0.0 / 0 % )
zenan25 ( 72.8 / 72.6 / 0.2 / 0.27 % )
cedric ( 101.6 / 98.8 / 2.8 / 2.75 %)
chocolategirl ( 83.6 / 83.2 / 0.4 / 0.47 % )
bijoux ( 73.5 / 73.5 / 0.0 / 0.0 %)
sel ( 57.0 ) (Paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye)
sportie ( 58.0 / 58.0 / 0.0 / 0.0 % )
xTABU ( 102.0 / 101.0 / 1.0 / 0.98% )
Mehalim ( 60.0 / 60.9 / -0.9 / -1.5 % )
Kalliste ( 73.0 / 73.2 /- 0.2 / -0.27 %)

5.TAKIM TOPLAM KıLO: ( 781.5 / 776.7 / 4.8 / 0.61%)

siyahbeyazgunler ( 57.0 ) sanırım bu listede olmayacak haftaya yazcaz demi...

Umarım olmuştur kallisim bak hele bir

Son düzenleme:
tabi yine bi yanlış anlama ya daha imza attım
siyah beyaz günler canım sen üstüne alınma ben eski bi üyeyim biraz laf atıyım dedim senin adını siah beyaz güller diye okumuşum kuzum pardon

busemm hosgeldin kiz nassin baciiim bizde seniii ozledik gel otur bir gayfemizi ic

hoşgeldin cadı busee hahah senin gideceğin anı beklemiştik sen çıkınca 3 kişilik yer açıldı bizde aldık :))) hahahaha

hemen bakıyorum şeker döndüm şimdi burdayım...

Merci canım sırnaşık şey
Avatarındaki smileye bayıldım :asigim:
onun avatarına bayıldıysan benimkinede bayılma zorunluluğun varkaydirigubbakcemile

kadis, bijoux, buseyrem+, canzi3445, cedric+, reyhanxx54+, siyahbeyazgunler, xTaBu, zenan25+
cevrimci olanlar harikasınız kızlar

ya mehalim geçmiş olsun miden için
benim de akşamları yatarken karnım davul gibi oluyor ya
adet düzensizliğim var sayılmaz ama her gece her gece bu şişlik sanırım sorun var

birde sen de benim gibi 80li rakamlar geldin ve kallisimden öğrendiğim bir nokta var kı set kilosu
sanırım sende bu noktadasın çünkü 2 aydır aynı rakamlardasın
yani ben yesemde yemesemde arıtk kilo veremiyorum takılmışım 60-62 arası gidip geliyorum
bu 60 da bi iş var yaaaaaaa de mii inemicez biz 50lere

neyse ben bu halimi de seviyorum

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
hepiniz çok güzel bir takımdasınız ben mezun oldum da bakın yine buralardayım işteee

hoşgeldin cadı busee hahah senin gideceğin anı beklemiştik sen çıkınca 3 kişilik yer açıldı bizde aldık :))) hahahaha

E-e-e-ee pessss :mymeka: doğrusukaydirigubbakcemile

busem buradaki bıraktığın yeri gönlümüze açtık biz şeker :1hug: durumu kurtarma smileyi sengözlerimebaksanab

offfff yaaa kadisime yazdigim cevap niye cikmadikiii kadiiiisim seni cok seviyoz hosgeldin canim arkadasim
kallisim bu takimi hic bu kadar kalabalik gormemistiiim nasil birgun bu boyle yaaa gecen hafta bile bu kadar degildi deeemi

zenan dicem dicem unutuyorum şu çizelgeni değiştirsene bacım 75 de kalmış -tatlicadiarzu-

biraz işime gücüme döniyim dedim,
bir iki şey hallettim kalktım geldim buraya

yemekte tavuk varmış. en sevdiğim menü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…