- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #7.821
Ay kallis gülmekten geberiyorum burda:roflol:
adile naşit miş bak şimdi :roflol:
Bana da çıtır ı denk geldi ne yapıyım yani, bu saatten sonra bulmuşum yapıştım bende:roflol:
günaydinnnnn.
gecmisi sonra okurum kilomu bildirip kahvaltiya inecegim . kilom ayni canlarim birakmadim diyeti hatta yürüyüse basladim ama sonuc degismedi. gerci bekliyordum ama neyse sonra gelirim yine. kilim 74.5
Geldim canım benim a.s.
Haydi kızlar moralinizi hiç bişey bozmasın amigonuz geldi hihoyyyt elleri göreyim elleri
Nick sorun değil sbg desen de olur yerimseniben
wışşşş kaydirigubbakcemile5 fosil mosil ama çok hızlı
Nabarr diyon ama bak mesajımı kaçırıyon :mymeka:hahahah kallis sultan ben lik verdim bilemm ne habarr.... kaydirigubbakcemile3
hiziniza yetisemiyom siz konusun ben okuyam he hee reyhan ablam nerdesiiiiiiiin cok merak ediyom kilonuuu
günaydın kızlar...kızımın iğnesini yaptırdım...ablama geldim yine....kızım çok berbat bu arada...iğneler çok ağırmış...yürüyemio..mahvoldum yaaaa:1no2:
sabah ölçüldüm...101 çıktım...ama dün 100.5 çıkmıştım
:roflol::roflol::roflol:Off ya ben diyete başladığım yıl dua etmiştim çünkü takıma aşık kim gelse acaip bir hızla kilo veriyordu:1closedeyes:
allahım beni kocama yeniden aşık et dedim sırnaşık şey ben olamasamda adam ben zayıfladıkça olmaya başladı ama yanlış anladı galiba sositososito ayy çarpılacam haa bugün :roflol:
benim kocamda fena sayılmaz halada umudum var :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?