- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #7.881
offf ben bebeğime dayanamıyorum yaa onlar hasta olmasında biz olalım yaa canımm hemen iyileşsin inşallah ...
kiloyada kafanı takma bitanem olabilir sen zıpla azzcık wc ye git bidaha tartıl istersen :)))
kızının rahatsızlığı nedir canım ya dünde yazmıştın bir doktor olmazsa bir diğeri sonra bir diğeri diye...hayırdır
xtabucum geçmiş olsun kızına. üzüldüm bak ya, ağır iğneleri bilirim insanı mahveder. ama o çocuk oynar oynar unutur inşallah
hı bi kayfeyle affetmem sizi.yerme aldığınız kişilerin hesabını bi verin bakiiimbusemm hosgeldin kiz nassin baciiim bizde seniii ozledik gel otur bir gayfemizi ic
mehalim şimdi ankaraDAYIM DİYE İŞKEMBEDEN ATMA SENSİZ NAPARIM DİYE AĞLAMADIN MIhoşgeldin cadı busee hahah senin gideceğin anı beklemiştik sen çıkınca 3 kişilik yer açıldı bizde aldık :))) hahahaha
anam o kadar da yer ayırmanıza gerek yok kocanıza neyim yer kalmaz vallaE-e-e-ee pessss :mymeka: doğrusukaydirigubbakcemile
busem buradaki bıraktığın yeri gönlümüze açtık biz şeker :1hug: durumu kurtarma smileyi sengözlerimebaksanab
ne güzel mehalim de senin gibiRica ederim ne demek yerimseniben
Kolay kolay hiç bişeyi üstüme alınmam zaten, içiniz rahat olsun o bakımdan a.s.
yaaa
lahana yağını kullanan arkadaş var mı? sarıp yürüyorum denmişti bana...mehalimde terleme etkisi azalır dedi...bilen varsa bu konuda cvp yazarsa hemen...çıkıcam çünkü...
yağı sürüp sarıp beklicezmi?(ki öle de gene terlio)yürüyüş yapsak nolur...ayy ne sordum ben çok dağıldım yaaaaaa:1no2:
canim benim aynisini benim ikinci kizimda yasadi bisiy yememsine uzulme su icsin yeter biliyorum bunu soylemek kolay ana yuragi dayanmaz ama sen guclu olki yavrunda senden guc alsin oyle cok ta igne falan yaptirma bak yazik cokta onemli bir rahatsizlik degil bende ilk once cok korktum ama sadece suyu bol icirr bide bu rahatsizlik icin tatli bir krem var ama nasil anlatayim bilmiorum igne gereketiren bir rahatsizlik degil yemek tememsi cok normal sadece agzi degil migdeye kadar butun boru oyle yarali oluyo 15 suruyo ilkin gecti diye ilacini birakmistim ben ama gecse bile devam edeceksin galiba igne veren doktor yanlis secim canim sadece agizdan verilen bir tatli krem gibi bisiy var coook gecmis olsun caanim cok iyi anliyorum seni cok guclu ve sabirli ol tamamiayrıca zenanıma da tşk ederim...arkadaşlar hepinize tşk ederim....ayrıca tebrikte ederim...cedric güzel sonuç almış...dvm ını dilerim inş....inşallah bende haftaya inicem 2 hanelilere....
kalliste ablacım....kızım mikrobik bir hastalık geçiriyor...büyük insanın bile katlanamayacağı dayanamayacağı türden...tamda vitaminsiz kaldığı döneme denk gelmiş ve böle bişi çıktı(vitaminsiz nasıl kaldıysa her şeyi yiyen bi çocuk annem bile hayret etti o kdrda üstüne düşüp herşeyi yedirmeye çalışıorum)..tüm ağzı iltihaplı yaralarla kaplı...çok nazlı ve gerçektende çok önemli ve zor bi durum...sürekli halsiz ateşli mız mız...suruplarla tedavi edilmeye çalışıldı...4 şurubu günde 3 kere takla atarak içirmeye çalıştım su dahil ağzına bişi alamıo...süzüldü çocuğum iyice....tedavi iyi geleceğine daha da arttı...düzelme olmadı başka doktora götürdüm bu seferde 600 mg baya kuvvetli iğneler verildi sabah akşam oluo...pazar günüde olucak....pazartesi tekrar hastaneye gidicek....duruma göre değişik bir tedavi uygulanmaya çalışılacak...iğneler ağır olduğu için bacaklarınıda kullanamıo....22 kg ve sürekli kucakta bende de bel fıtığı var nolcak bilmiorum...ona çok üzülüyorum..iğne olmak istemio sürekli izah etmeye çalışıyorum...sabah kaçtı mesela zor yakaladım....
en çokta hiçbişi yiyememesine üzülüyorum...anne cnm çikolata istio dio veriorum ısırmaıo bile yiyemiom die ağlamaya başlıo bende onla birliktesenağlama
sağlık çok önemli...en çokta bu zmnlarda anlaşılıo değeri...bu hafta paylaşımda bulunamadığım için özür diliyorum...en kısa zmnda telafi etmeye çalışıcam...önceliğim su an bebeğim...fırsat buldukça ablama geliyorum...ordan size yazmaya çalışıyorum...
herkesi öpüyorum...sağlıklı günler diliyorum...kendinize iyi bakın görüşene kadar....
Bilmem acep neden ağladım ..
Senden kurtuluyorum diye içten içe sevindiğim için olabilir mi acep?
kabul canim tesekkurler boy 1 62 kilom 80 .5 te basladim simdi 72 .6 dayim oldumu caaanimŞenizsagol guzel insanZenan kabul edersen sana kilo çizelgesi yapacam bana boyunu kilo nu yaz bakım benim tercihim olsun çizelgen kabul musun şeker:))
ctabumucm,
Allah kolaylık versin canım, insanın çocuğu olunca akan sular duruyordur zaten, inşallah geçecek. bitanem
tekrar geçmiş olsun
canım ben aldığımda aktarda bana sürdükten sonra terlemesi lazım dedi.
Yani spordan önce sürüp, sardıktan sonra sporunu yapıyorsun, daha sonra da yıkıyorsun
benim bildiğim formül bu, kalliste bu şekilde kullanıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?