Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

arkadaslar ya bugun benım bayramım solenım ne dersenız o.sabahdan berı onbın kere tartıldım.nasıl sukredeyım bılemıyorum 4 yıl sonra nıhayet ıkılı rakamları gordum.sınerjımız sayesınde oldu butun bunlar.hepınızın destegıne cok tsk ederım.ya sıgamıyorum bırtuelu bıyerlere ne dıyım aglasammı gulsemmı bılemedım

birden günes acti menopoz falan tarih oldu ergenlige döndüm. aman ben cikip bir dolasayim kahvaltimi edeyim. inanilmaz mutlu oldum iste bu ya. demek oluyormus juppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

reyhan ablam mehalım zenan bıjoux sportıe tabıkı sevgılı kallıste hepınıze tsk ederım hepınıze bır resım sozum var unutmadım ıns.pazartesı eklerım sonucu bıde gozlerınızle gorursunuz.ayrıca ben artık her hafta tasınmak ıstıyorum yaa

tabunun mesji niye simdi ciktiki ben onu sabah cevaplamistim ben kallisime gulmustum sadecee
zenan allah seniiii:roflol:
kaçırmıyorum sefgülüm kallisim aynı anda yazıp yollaşım şekerim :))

kallis harbiden öldürürsün adamı, bence kesin çok aşıktır kocan sana, inşallah sende ona:asigim::asigim::asigim:
aşık olmasam 20 yıl nasıl katlanırdım fisfisfis pek bir seferim :asigim: arada burada eleştirip ayak altına alsamda :asigim: doğrusu bu

canım ben söyledim dün arkandan, 98 lere düştün kesin dedim istersen bak mesajlarıma içime doğdu vallah tebrik ederim canım :içelim:

Kuralları okuyayım diye mesajları geciktirdim kusura bakmayın :)
Canımız saolsun kupalar bize feda olsun :) Haftaya yine bizim o zaman kupa:)

Mehalim gözlerime inanamıyorum mesajları kaçırmama çabası içinde bir üye bulduk :teytey: yapıştır bizim takıma kaçamasın bir yere :roflol:

insallah daha asadaki rakamlarida gorecen canimcigim once kendin azmettin biz ne yaptik cooook sevindim caniiim allahim hep devam etsin birdaha gorme yukaridaki rakamlari insallaha.s.

canım yakın olmak yardım etmek isterdim hemde çokkkk (
gözlerim yasarmis tüylerim ürpermis inanin yaaaaaa
kallisim al sana bir sulu göz daha

ablacım aynen bende öyleyim bak kendim veremedim diye üzülürken unuttum bile bunu ve kendim vermiş gibi sevindim şimdi cedricime :sm_cool:a.s.

Kallisim yapıtırdım hatta sbg sıkıca bağladım takımın orta direğinee kaydirigubbakcemile uzun zamandır aradığımm kişi bu olmasın sefgülüm yaaasengözlerimebaksanab

hadisenin resimlerini bulup gösteriyorum sevgilime işte böyle olucam diye, hadi bakalım diyor o da. :roflol:
canım geçen gün gazetede hadise nin diyeti vardı :roflol::roflol: 6 kilo mu ne vermiş o da :icecream:

canım tebrikler yaaa helal olsun sana daha ne denir bilemiyorum ki. bi de maşallah diyeyimm hadi bakalım aynen devammmm :teytey:

cok büyük bir engel atladin cedricim. rabbim bebek bekledigin mutlu haberinide yasatir insallah bize ayni coskuyla. gidemiyorum asagi falan. sulu sulu agliyorum. güzel kzim benim benim rabbim güzel yüzünü güldürsün.. hayatin hep mutlu sicak ve güzel olsun.. cani yürekten kutluyorum cedricim ne kadar sevindigimi imkani yok tahmin edemezsin. hepimizde sevindik

sportie hadiseyi ne yapcan kız sen ondan zayıfsındır şimdi bile eminim hadise klasik türk kadını işte istediği kadar kilo versin hatun yine bacakları felan etli butlu anacım :))

inan ne yazacagimi bilemedim hele hayirlisiyla bir yerles dahada vereceksin caaanim her hafta tasinmakmi yok artik
resmini merakla bekliycem

reyhan ablacıgım maalesef sunu yapdım dıyemem ama cok yogun bı hafta gecırıyorum.acılen tasınmam gerekdı haftaya cumartesı tasınmıs olmam lazım.her seyı yıkayıp utuluyorum paketlıyorum eve gıdıyorum ustaların basında duruyorum.kısacası tasınıyorum ısde.sırnaşık şey.pek bısey yıyemıyorum.aklıma gelmıyor.sut tasıyorum cantamda bıde su.ha su cın caıyından ıcdım 4 gun falan sonra unutdum.ısde boyle.aaa kallıste hıc yardım ıstemıyorum butun kıloları ben verıcem ısde:jeyyarazar sabahı annemler gıdecek ben ıkı kat kosdurmak zorunda kalıcam.bakalım nasıl olucak

canım benim çok duygulandım gerçekten,
çok önemli bir iş başardın. harikasın. 41 kere maşallah
Bundan sonrası da çok zevkli, çok keyifli olacak inan

Konfetiler, güller saçıyorum yollarına
a.s.a.s.a.s.

ah reyhan ablacıgım sımdıde sen benı aglattın.ıns bu haberı sızlere verıcegım gunler de gelır.hala ınanamıyorum.nasıl kutlasam nasıl sevınsem bılemem.kallıstem okudum bıraz once yazdıgını.musaıtsen cay meselesını konusalım msn de ok.*

:roflol: Siz harikasınız yaa a.s.

Merak etmeyin benden kurtuluşunuz yok.. :jeyyar:

Acayip dans edesim var :sm_cool: var mı bana eşlike edecek delikafadulden:teytey:kaydirigubbakcemile2 delikafadulden

Biri dans mı dedii açılınnn heyy pisti açın ben geliyorummm
delikafadulden hihoyyyt kaydirigubbakcemile2

insallah daha asadaki rakamlarida gorecen canimcigim once kendin azmettin biz ne yaptik cooook sevindim caniiim allahim hep devam etsin birdaha gorme yukaridaki rakamlari insallaha.s.

guzel yureklı arkadasım cok tsk ederım ıns hep beraber ıstedıgımız rakamları goruruz:1hug:

aaa kallıste hıc yardım ıstemıyorum butun kıloları ben verıcem ısde:jeyyarazar sabahı annemler gıdecek ben ıkı kat kosdurmak zorunda kalıcam.bakalım nasıl olucak
tamam şekerim tamam sen ver kilonu yap işlerini bizde yeni evine mis gibi oturmaya geliriz inşallahaaa.s.
çayı çok merak ediyorum senden haber bekliyorum vallaha dört gözle hemde:1shok:
reyhan ablamınkide gelmedi galiba henüz...

:roflol: Siz harikasınız yaa a.s.
aynen öyleyiz şekerkaydirigubbakcemile5 çokta mütevaziyizdirsırnaşık şey

bi çılgın daha katıldı aramıza yihuuuuuu

haydi sbg dansta kapışalım o zamansositososito:dance:
ohhoo eşini bulduuuyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…