- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #7.841
zenan allah seniiii:roflol:tabunun mesji niye simdi ciktiki ben onu sabah cevaplamistim ben kallisime gulmustum sadecee
kaçırmıyorum sefgülüm kallisim aynı anda yazıp yollaşım şekerim :))
aşık olmasam 20 yıl nasıl katlanırdım fisfisfis pek bir seferim :asigim: arada burada eleştirip ayak altına alsamda :asigim: doğrusu bukallis harbiden öldürürsün adamı, bence kesin çok aşıktır kocan sana, inşallah sende ona:asigim::asigim::asigim:
canım ben söyledim dün arkandan, 98 lere düştün kesin dedim istersen bak mesajlarıma içime doğdu vallah tebrik ederim canımarkadaslar ya bugun benım bayramım solenım ne dersenız o.sabahdan berı onbın kere tartıldım.nasıl sukredeyım bılemıyorum 4 yıl sonra nıhayet ıkılı rakamları gordum.sınerjımız sayesınde oldu butun bunlar.hepınızın destegıne cok tsk ederım.ya sıgamıyorum bırtuelu bıyerlere ne dıyım aglasammı gulsemmı bılemedım
Kuralları okuyayım diye mesajları geciktirdim kusura bakmayın :)
Canımız saolsun kupalar bize feda olsun :) Haftaya yine bizim o zaman kupa:)
insallah daha asadaki rakamlarida gorecen canimcigim once kendin azmettin biz ne yaptik cooook sevindim caniiim allahim hep devam etsin birdaha gorme yukaridaki rakamlari insallaha.s.arkadaslar ya bugun benım bayramım solenım ne dersenız o.sabahdan berı onbın kere tartıldım.nasıl sukredeyım bılemıyorum 4 yıl sonra nıhayet ıkılı rakamları gordum.sınerjımız sayesınde oldu butun bunlar.hepınızın destegıne cok tsk ederım.ya sıgamıyorum bırtuelu bıyerlere ne dıyım aglasammı gulsemmı bılemedım
canım yakın olmak yardım etmek isterdim hemde çokkkkreyhan ablam mehalım zenan bıjoux sportıe tabıkı sevgılı kallıste hepınıze tsk ederım hepınıze bır resım sozum var unutmadım ıns.pazartesı eklerım sonucu bıde gozlerınızle gorursunuz.ayrıca ben artık her hafta tasınmak ıstıyorum yaa
gözlerim yasarmis tüylerim ürpermis inanin yaaaaaa
kallisim al sana bir sulu göz daha
canım geçen gün gazetede hadise nin diyeti vardı :roflol::roflol: 6 kilo mu ne vermiş o da :icecream:hadisenin resimlerini bulup gösteriyorum sevgilime işte böyle olucam diye, hadi bakalım diyor o da. :roflol:
canım tebrikler yaaa helal olsun sana daha ne denir bilemiyorum ki. bi de maşallah diyeyimmreyhan ablam mehalım zenan bıjoux sportıe tabıkı sevgılı kallıste hepınıze tsk ederım hepınıze bır resım sozum var unutmadım ıns.pazartesı eklerım sonucu bıde gozlerınızle gorursunuz.ayrıca ben artık her hafta tasınmak ıstıyorum yaa
inan ne yazacagimi bilemedim hele hayirlisiyla bir yerles dahada vereceksin caaanim her hafta tasinmakmi yok artikreyhan ablam mehalım zenan bıjoux sportıe tabıkı sevgılı kallıste hepınıze tsk ederım hepınıze bır resım sozum var unutmadım ıns.pazartesı eklerım sonucu bıde gozlerınızle gorursunuz.ayrıca ben artık her hafta tasınmak ıstıyorum yaa
arkadaslar ya bugun benım bayramım solenım ne dersenız o.sabahdan berı onbın kere tartıldım.nasıl sukredeyım bılemıyorum 4 yıl sonra nıhayet ıkılı rakamları gordum.sınerjımız sayesınde oldu butun bunlar.hepınızın destegıne cok tsk ederım.ya sıgamıyorum bırtuelu bıyerlere ne dıyım aglasammı gulsemmı bılemedım
cok büyük bir engel atladin cedricim. rabbim bebek bekledigin mutlu haberinide yasatir insallah bize ayni coskuyla. gidemiyorum asagi falan. sulu sulu agliyorum. güzel kzim benim benim rabbim güzel yüzünü güldürsün.. hayatin hep mutlu sicak ve güzel olsun.. cani yürekten kutluyorum cedricim ne kadar sevindigimi imkani yok tahmin edemezsin. hepimizde sevindik
:roflol: Siz harikasınız yaa a.s.
Merak etmeyin benden kurtuluşunuz yok.. :jeyyar:
Acayip dans edesim var :sm_cool: var mı bana eşlike edecek delikafadulden:teytey:kaydirigubbakcemile2 delikafadulden
insallah daha asadaki rakamlarida gorecen canimcigim once kendin azmettin biz ne yaptik cooook sevindim caniiim allahim hep devam etsin birdaha gorme yukaridaki rakamlari insallaha.s.
tamam şekerim tamam sen ver kilonu yap işlerini bizde yeni evine mis gibi oturmaya geliriz inşallahaaa.s.aaa kallıste hıc yardım ıstemıyorum butun kıloları ben verıcem ısde:jeyyarazar sabahı annemler gıdecek ben ıkı kat kosdurmak zorunda kalıcam.bakalım nasıl olucak
aynen öyleyiz şekerkaydirigubbakcemile5 çokta mütevaziyizdirsırnaşık şey:roflol: Siz harikasınız yaa a.s.
ohhoo eşini bulduuuyerimsenibenbi çılgın daha katıldı aramıza yihuuuuuu
haydi sbg dansta kapışalım o zamansositososito:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?