- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #79.821
aferin aferin sana maşallahhhhhhhhh[sıze=3]kızlarr günaydınnnnn
Evet kilomu bildiriyorum ama yüzdemi hesaplayamadım :26::26: Sevdama hesaplatırım diye düşündüm fakat tartındım hemen kilomu yazayım dedim...
Geçen hafta kilom: 66.90
bu hafta kilom: 65.80
giden: 1.100
dip not: O kadar kaçamağa rağmen ve 1-2 gün içinde o malum günümde olucağıma rağmen allah bereket versin..
[/sıze]
.
teşekkürelr teşekkürlergünaydınlarr ven verilen kiloları düzenli olması açısından listeye ekledim
[sıze=2][/sıze]5.takım 297. Etap
*juju* ( 87,00 / 86,20 / 0,80 / % 0,92 )
aysunayy ( 67,00 / 65,9/1,1/51,64)
dalin26 ( 79,40 /
zes ( 79,80 /
garfield06 ( 68,20 /67.7 / 0.5 / %0.73 )
birsen-deniz ( 65,80 /65.5/0.3/%0.76)
cornella ( 69,50 /
ukyo ( 71,60 /71.0 /0.083/ %0.83 )
gamze_m ( 66,90 /65,8 / 1,1 /%1,64)
busramnmn ( 64,20 /
chentiq ( 61,70 /61.7/-0,1/-%0,16 )
rabyas ( 80,90 /
toplight ( 78,20 / 77,30 / 0,90/%1,15 yeni üye hedef kilo : 65.00
Kızlarr günaydınnnnn
Evet kilomu bildiriyorum ama yüzdemi hesaplayamadım :26::26: sevdama hesaplatırım diye düşündüm fakat tartındım hemen kilomu yazayım dedim...
Geçen hafta kilom: 66.90
Bu hafta kilom: 65.80
Giden: 1.100
Dip not: o kadar kaçamağa rağmen ve 1-2 gün içinde o malum günümde olucağıma rağmen ALLAH bereket versin..
.
günaydınlarr ven verilen kiloları düzenli olması açısından listeye ekledim
5.Takım 297. Etap
*JUJU* ( 87,00 / 86,20 / 0,80 / % 0,92 )
aysunayy ( 67,00 / 65,9/1,1/51,64)
dalin26 ( 79,40 /
ZES ( 79,80 /
garfield06 ( 68,20 /67.7 / 0.5 / %0.73 )
birsen-deniz ( 65,80 /65.5/0.3/%0.76)
cornella ( 69,50 /
ukyo ( 71,60 /71.0 /0.083/ %0.83 )
Gamze_M ( 66,90 /65,8 / 1,1 /%1,64)
busramnmn ( 64,20 /
chentiq ( 61,70 /61.7/-0,1/-%0,16 )
rabyas ( 80,90 /
toplight ( 78,20 / 77,30 / 0,90/%1,15 Yeni Üye Hedef Kilo : 65.00
bende step aerobik yaparak 1,5 ayda 8 kilo zayıflamıstım ve cok incelmiştim......o yüzden aklım hep step de kaldı......
Fit for Duty - Step Aerobics - YouTube
öff şimdide step tahtası alasım geldi :)) ev varyaa spor zerzavatlarıyla dolu bana kızıyolar artık.... alıyon alıyon yapmıyon diyolar :))
günaydın kızlar.canım cok sıkkın o kadar spor yaptım hafta ıcınde de gereksız öğünlerimde olsa genel olarak cok yemedim ama topu topu 200 gram vermişim kabızlık problemınden dicem ama yok kendimi kandırmymay ilk defaa bu kadar canım sıkıldı abarttım hatta bıraz.mıdemde reflü var direk mideme vurdu istifra ettim salak gıbı cok kızgınım hasta ettım yarım saatte kendımı deli gibi.neyse toparlarım sakinimm :2::2:
64.2/64.0((
cnm her hafta bizim haftamız oluyoda ben gene tırt çıkıorm
garfiel üzülme canımmmmm azimle devam edeceğizzzzbu hafta bizim haftamız olacakk..
şimdiden sabahın bu saatinde 1 ltre su içtimm
step o kdr etkilimiiiiibende step aerobik yaparak 1,5 ayda 8 kilo zayıflamıstım ve cok incelmiştim......o yüzden aklım hep step de kaldı......
Fit for Duty - Step Aerobics - YouTube
yaz kurtul tubişi ben bi rahatm anlatamamben bekledikçe millet de bekliyor....yazmıcam işte veremediğim kilolarımı en sona saklıcam....
bu arada bu hafta hiç tartıya cıkmadım...yani ne oldu ne bitti bilmiyorum.......hafta sonunda ki pis boğazlıklarımın cezasını henüz öğrenemedim....
kpss kitaplarından cok gzl step tahtası olur kanmcavalla bende kaç gündür onu düşünüyorum step tahtası yerine ne kullanabilirim diyeama aklıma henüz bir şey gelmiş değil.....koltuk minderleri olabilir ama bizde de o yok.....aaaaa buldum sanıırm öle bir şey var sert koltuk minderi
boşver büşşş herkesten gram gdio zaten senın hedef kılon az o bakımdan senden az gtmesı gayet normallll ayrıca plates kılo verdırmez pekkk sıkılasırsın 65 olursn ama 60 gbi sıkı taş gbii vücuda sahıp olursn wuhuuuuuuuuugünaydın kızlar.canım cok sıkkın o kadar spor yaptım hafta ıcınde de gereksız öğünlerimde olsa genel olarak cok yemedim ama topu topu 200 gram vermişim kabızlık problemınden dicem ama yok kendimi kandırmymay ilk defaa bu kadar canım sıkıldı abarttım hatta bıraz.mıdemde reflü var direk mideme vurdu istifra ettim salak gıbı cok kızgınım hasta ettım yarım saatte kendımı deli gibi.neyse toparlarım sakinimm :2::2:
64.2/64.0((
ben geldimyani sonunda gelebildim bugün telden girdim ama yazdığım hiç birşey görünmedi neyse pc geldi ve artık bende buralardayım herkesi çokkkk özledim yarın bildirim yapıcam kaptanımmm herkese selammmmm
callanetıcs yapacak olanalr baslamadan bel gogus kalca bacak vs olculerınızı alınkı sonucları karsılastıralım
bırıcıkkkkkkk nerdesın sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnhosgeldın sefalar getırdın
dalin saçlarını kabartsaydın bir güzel... ben sana "kelebek toka" yollarım buradan..
oyyy anammmm butun kaslarım tıtrıyoooooooooo kolumukaldıramıyom tıtrıyo resmennn oy belım oyyy pelvısım catır cutur ottu kemıklerım ahbu benım cektıklerım ama sonuna kadar dayandım hele su yan yatıp ayak kaldırma ve pelvıs hareketlerı nı atlatırsanız gerısı kolayy boynum agrımadı aksıne sankı daha ıyı genel anlamda zevklı tavsıye edıorum bayagı ıse yaradıgı kesın
Ayyy dalin şimd bitti ama üfffff bu hareketlerle tabi incelirsin aynen bence yerde bacak kaldırma hareketlerini yapamadım çok zorlandım ben bir yerde yanlış yapıyorum çünkü bacağımı kaldırınca çok ağrıyordu dayanamıyordum bu kadar ağrımamması lazımdı ama neyse işte diğer hareketler evet yapılabilecek düzeydeydi. Aynı videoyla yaptık demi 58 dakikalık 3 kadın var sarışın esmer kumral onlar yapıyordu?
ben bekledikçe millet de bekliyor....yazmıcam işte veremediğim kilolarımı en sona saklıcam....
bu arada bu hafta hiç tartıya cıkmadım...yani ne oldu ne bitti bilmiyorum.......hafta sonunda ki pis boğazlıklarımın cezasını henüz öğrenemedim....
valla bende kaç gündür onu düşünüyorum step tahtası yerine ne kullanabilirim diyeAma aklıma henüz bir şey gelmiş değil.....koltuk minderleri olabilir ama bizde de o yok.....aaaaa buldum sanıırm öle bir şey var sert koltuk minderi
bu soruyu nasıl sorsamki yanı umarım nasıl bıse oldgunu anlatabilirim biraz garip bi soru ama sordum gitti dizleri kilolu olan varmıııı
büşraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sanıırm ne kadar kızdıgımı anlamışsındır.....
1. sen spor yapıyorsun ve doğal olarak tartıda çok eksi gözükmüyorsun...
2. senin kilon az canım ya.....ondan az az gidiyor.....10-20 arası verecek kilon olsa tmm üzül derim ama bu şekilde gram gram gitmesi bile iyi......hem bak aysuna 1 aydan fazladır gram gram veriyordu....birden gidiverdi......üzülme bakim.....
cnm her hafta bizim haftamız oluyoda ben gene tırt çıkıorm
step o kdr etkilimiiiii
yaz kurtul tubişi ben bi rahatm anlatamam
kpss kitaplarından cok gzl step tahtası olur kanmca
boşver büşşş herkesten gram gdio zaten senın hedef kılon az o bakımdan senden az gtmesı gayet normallll ayrıca plates kılo verdırmez pekkk sıkılasırsın 65 olursn ama 60 gbi sıkı taş gbii vücuda sahıp olursn wuhuuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?