Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dalin beni kızdırma dökül bakalım... Profiterol kraliçesi

Yappp amaaaa, boşver tatlım vermemiş olsanda yap :44:

.

keske vermemıs olsaydım cok ama cok yıkıldım ole moralım bozukkıyasama hevesım gıttı bırden ya nasıl olur benım aklım almadı yedıgım ıctıgım ortada bırakıom ben arkadas bukadar caba ugras sonuca bak ustune kabızım reglı olcam her an sısım

kızım adamı meraktan çatlatmasana sonuç ne sen onu söyle biz yorumlarız

slm kızlar günaydın herkese.. jujum benim bu hafta da 13. takıma kilo bildirimi yapmam gerekiyormuş yaptım ve 5.takıma transfer olmak istediğimi belirttim ...aynı zaman da buraya belirtmem gerekiyormuş galiba...bu yüzden sizlere tekrardan sormak istiyorum eğer beni de aranıza alma gibi bir durumunuz varsa buraya transfer olmak istiyorum yoksada yinede sizlerleyim benden kaçış yok....

.

elbette alırız aramıza canım üst limiti aşmadığımız sürece sorun yok.. Sende istiyorsan kabulümüzdür...

hehhh işte tam sölemek istediğim buydu tuğba bnmde öle hatta bnm dizimde selülit var ne ayaksam anlamadm tebrik ederim gzl kilo vermissin
hmm arkadaşın nasıl bişi bnm gbimi yanı boy kılo ondnmı ki acep yoksam genetik bişimi dicemde biizm ailede benden başka yokki et tavuğuyum ben ya annem öle dio:27:

bebeğimmm saka yapıyorum arkadas falan degil bende var o problem genetik bişe oldugunu düşünüyorum canım ben.bak ben 171 boy 64 kılodayım ama hala var o problem 72 kıloykende vardı sımdıde var.bıraz daha zayıflayınca gider heralde ne bilim[/QUOTE]
bnce sen zayıfsın bn zayıflayncadamı gtmıcek anlamadmkı nese amannnnnn pırttt napım gtmesse gtmesın
kızlar kendimi avatarımda ki gibi hissediyorum
bnde avatarmdakı balon gbiymmmm

bu başarı hıkayelerındee yok ayda 20 kılo veren haftada 4 kılo veren ansıl verıo ya bızde bıse yemıorz hele ben bu hafta nerdeyse bıse yemedim nerde yanlış yapıorm :26:

tebrık ederımm

günaydın fıstıklar

geçen hafta 65.8
bu hafta 65.5
fark 0.3

65.8/65.5/0.3/0.76
haftaya daha fazla verırız ınsallah bırsen ablaaa yıkılmayalım verıcez kıloları

haftaya daha cok verıcegıne emınım cnmm

Geçen hafta cuma 15 şubat 71.6

bu hafta cuma 22 şubat 71.0
giden kilo 600 grammmmmmmmmmmmmm

71.6/ 71.0 /0.083/ 0.83

günaaaaaaaaaydııııııııın

61.8/61.7/-0,1/-0,16

O kadar detoks çorbası 0 ekmeğe rağmen...

şişkinlikten falan boyle olmustur canımm bende anlam veremıyorum 200 gram verdim sadece ama haftaya daha cok verıcegımıze emınım

tebrık ederım valla gamze abla malum doneme ragmen maaşallahh

az ya da çok kılo veren herkese tebrıkleeer 5 takımın hatunları

KIZ ŞİMDİ HATIRLADIM SEDA SAYAN DİZ KAPAKLARINDAN YAĞ ALDIRMIŞTI SENİNKİDE ÖYLE BİŞİ OZAMAN

Son düzenleme:
gamzoşş fotolarını pek bi beğendim ilk foto hariççç

ne guzel bişi ya zayıfladıkça foto cekıp koymak bizim senle bacak popo aynı sanırım senın yuuzn biraz zayıf yada baş örtüsü kapatmıs bnm yuzum tabak gbi kocaman

bendemı yapsam albümm bı heves yaptım du eve gdimde bakım bı fotolara

bnce sen zayıfsın bn zayıflayncadamı gtmıcek anlamadmkı nese amannnnnn pırttt napım gtmesse gtmesın

bnde avatarmdakı balon gbiymmmm

bu başarı hıkayelerındee yok ayda 20 kılo veren haftada 4 kılo veren ansıl verıo ya bızde bıse yemıorz hele ben bu hafta nerdeyse bıse yemedim nerde yanlış yapıorm :26:
[/QUOTE]

hhihiih bacım bilmez miyim.juju demiş seda sayan aldırmıstı diz kapaklarında ki yagları ona ragmen hiç sevmem sedanın bacaklarını...

canım allahtan bi mani gelmezse bu akşam başlayacağım şimdi zaten kitaını okuyom işyerinde okudukça aşka geliyom inşallah bi an önce bizde fit oluruz

canım sen en az 1,5 kg vermişsin herhafta bak biz de o kadar uğraştık benim 1 kg bile gitmemiş 900 gr gitmiş ona rağmen bozmadım moralimi

gamze süper fotolar boyun da güzel yeni kilonda yakışmış süperrrrrrrrrrr maşallahhhhhhhhhhh/color]

bi yağ aldırmam kalmıştıııı

ben en çok göğüslerim ve o dizim için zayıflamak istiorm nütfenn nütfennn zayıflayımm:2:

benim göğüslerden de gitmiş sankim....dolu dolu değil artık hoşlaşmadım en bu işten......göğüs çalısayım ben en iyisi yoksa babaannelerin ki gibi olacak

dalinin dün indirdiği şeyin kitabını mı okuyon kız.,.. bende başlamayı düşünüyorum

benim göğüslerden de gitmiş sankim....dolu dolu değil artık hoşlaşmadım en bu işten......göğüs çalısayım ben en iyisi yoksa babaannelerin ki gibi olacak
valla şimdiden başlasan iyi olur bir sütyenlerini değiştirmen gerekecek çünküm

bi yağ aldırmam kalmıştıııı

ben en çok göğüslerim ve o dizim için zayıflamak istiorm nütfenn nütfennn zayıflayımm:2:

valla dis kısmı öyle kilo vermekle pek gitmez gibiiiii:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…