- 14 Ekim 2012
- 1.170
- 563
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #79.861
yine aynı sonuc cıktı cok tuhaf....neyse artık........
Cornella ( 69,50 / 68,50 / 1,00 / % 1,44
Dalin beni kızdırma dökül bakalım... Profiterol kraliçesi
Dalin beni kızdırma dökül bakalım... Profiterol kraliçesi
Yappp amaaaa, boşver tatlım vermemiş olsanda yap :44:
.
cornella ( 69,50 / 68,50 / 1,00 / % 1,44
Keske vermemıs olsaydım cok ama cok yıkıldım ole moralım bozukkıyasama hevesım gıttı bırden ya nasıl olur benım aklım almadı yedıgım ıctıgım ortada bırakıom ben arkadas bukadar caba ugras sonuca bak ustune kabızım reglı olcam her an sısım
[ı][sıze=3]slm kızlar günaydın herkese.. Jujum benim bu hafta da 13. Takıma kilo bildirimi yapmam gerekiyormuş yaptım ve 5.takıma transfer olmak istediğimi belirttim ...aynı zaman da buraya belirtmem gerekiyormuş galiba...bu yüzden sizlere tekrardan sormak istiyorum eğer beni de aranıza alma gibi bir durumunuz varsa buraya transfer olmak istiyorum yoksada yinede sizlerleyim benden kaçış yok....[/sıze][/ı]
.
hehhh işte tam sölemek istediğim buydu tuğba bnmde öle hatta bnm dizimde selülit var ne ayaksam anlamadmesra benım dizlerde öle dar kotta bir tuhaf cıkarlar sanki.......ben o yuzden tamamen dar kotu hiç sevmemçok az bol duracak yanı giymişsinde bollasmıs gibi tayt gibi olanlardan giyemıyorum hiç....milletin ki kemık gibi dizleri benım ki etli,yağlı........pirzola misali
hmm arkadaşın nasıl bişi bnm gbimi yanı boy kılo ondnmı ki acep yoksam genetik bişimi dicemde biizm ailede benden başka yokki et tavuğuyum ben ya annem öle dio:27:
bnde avatarmdakı balon gbiymmmmkızlar kendimi avatarımda ki gibi hissediyorum
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr...çok mutluyummm ilk kez tartıda gr görmedim bu kez kilo vermişimmm :119::119:
hemde onca yememe rağmen
cok sevındım senın adına tebrikleer
geçen hafta 67
bu hafta 65.9
giden 1.1 kilo
yüzde:1.64
yüzdem doğru dimi..
bugün geç geleceğim ama fırsat bulursam yazarım öptümmmmm
haftaya daha fazla verırız ınsallah bırsen ablaaa yıkılmayalım verıcez kılolarıgünaydın fıstıklar
geçen hafta 65.8
bu hafta 65.5
fark 0.3
65.8/65.5/0.3/0.76
günaydınn günaydınnnn günaydınnnn sevgi pıtırcıklarım
(68.2 / 67.7 / 0.5 / 0.73% )
hesaplarıma göre biraz daha bu kaplumbağ hızında gitmeye devam edesem 10 aya hedefine ulaşcam halbuki bu hafta az yemiştim :2::2::2::2:
Geçen hafta cuma 15 şubat 71.6
bu hafta cuma 22 şubat 71.0
giden kilo 600 grammmmmmmmmmmmmm
71.6/ 71.0 /0.083/ 0.83
günaaaaaaaaaydııııııııın
61.8/61.7/-0,1/-0,16
O kadar detoks çorbası 0 ekmeğe rağmen...
Kızlarr günaydınnnnn
Evet kilomu bildiriyorum ama yüzdemi hesaplayamadım :26::26: sevdama hesaplatırım diye düşündüm fakat tartındım hemen kilomu yazayım dedim...
Geçen hafta kilom: 66.90
Bu hafta kilom: 65.80
Giden: 1.100
Dip not: o kadar kaçamağa rağmen ve 1-2 gün içinde o malum günümde olucağıma rağmen ALLAH bereket versin..
.
hehhh işte tam sölemek istediğim buydu tuğba bnmde öle hatta bnm dizimde selülit var ne ayaksam anlamadmtebrik ederim gzl kilo vermissin
bebeğimmm saka yapıyorum arkadas falan degil bende var o problemgenetik bişe oldugunu düşünüyorum canım ben.bak ben 171 boy 64 kılodayım ama hala var o problem 72 kıloykende vardı sımdıde var.bıraz daha zayıflayınca gider heralde ne bilim
bnce sen zayıfsın bn zayıflayncadamı gtmıcek anlamadmkı nese amannnnnn pırttt napım gtmesse gtmesın
bnde avatarmdakı balon gbiymmmm
bu başarı hıkayelerındee yok ayda 20 kılo veren haftada 4 kılo veren ansıl verıo ya bızde bıse yemıorz hele ben bu hafta nerdeyse bıse yemedim nerde yanlış yapıorm :26:
elbette alırız aramıza canım üst limiti aşmadığımız sürece sorun yok.. Sende istiyorsan kabulümüzdür...
cornella ( 69,50 / 68,50 / 1,00 / % 1,44
bnce sen zayıfsın bn zayıflayncadamı gtmıcek anlamadmkı nese amannnnnn pırttt napım gtmesse gtmesınhehhh işte tam sölemek istediğim buydu tuğba bnmde öle hatta bnm dizimde selülit var ne ayaksam anlamadmtebrik ederim gzl kilo vermissin
bebeğimmm saka yapıyorum arkadas falan degil bende var o problemgenetik bişe oldugunu düşünüyorum canım ben.bak ben 171 boy 64 kılodayım ama hala var o problem 72 kıloykende vardı sımdıde var.bıraz daha zayıflayınca gider heralde ne bilim
canım allahtan bi mani gelmezse bu akşam başlayacağım şimdi zaten kitaını okuyom işyerinde okudukça aşka geliyom inşallah bi an önce bizde fit oluruzılk bır kaç gun zor olacagı kesın ama 4-5 gunden sonra kaslar guclenecek esneyecek ve kolaylasacak cnhm baslamayı dusunen bugun baslayında aramız acılmasın ben bugun 2.yı yapacam
uyumakmı sızmısım beeeama hareketlerı zevklı ve hemencık bıttı gıbı geldı bana
keske vermemıs olsaydım cok ama cok yıkıldım ole moralım bozukkıyasama hevesım gıttı bırden ya nasıl olur benım aklım almadı yedıgım ıctıgım ortada bırakıom ben arkadas bukadar caba ugras sonuca bak ustune kabızım reglı olcam her an sısım
KIZ ŞİMDİ HATIRLADIM SEDA SAYAN DİZ KAPAKLARINDAN YAĞ ALDIRMIŞTI SENİNKİDE ÖYLE BİŞİ OZAMAN
bi yağ aldırmam kalmıştıııı
ben en çok göğüslerim ve o dizim için zayıflamak istiorm nütfenn nütfennn zayıflayımm:2:
dalinin dün indirdiği şeyin kitabını mı okuyon kız.,.. bende başlamayı düşünüyorumcanım allahtan bi mani gelmezse bu akşam başlayacağım şimdi zaten kitaını okuyom işyerinde okudukça aşka geliyom inşallah bi an önce bizde fit oluruz
canım sen en az 1,5 kg vermişsin herhafta bak biz de o kadar uğraştık benim 1 kg bile gitmemiş 900 gr gitmiş ona rağmen bozmadım moralimi
valla şimdiden başlasan iyi olur bir sütyenlerini değiştirmen gerekecek çünkümbenim göğüslerden de gitmiş sankim....dolu dolu değil artık hoşlaşmadım en bu işten......göğüs çalısayım ben en iyisi yoksa babaannelerin ki gibi olacak
bi yağ aldırmam kalmıştıııı
ben en çok göğüslerim ve o dizim için zayıflamak istiorm nütfenn nütfennn zayıflayımm:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?