- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #79.841
canımcım hoş geldin biz seni geçen hafta izinli yazdırdık ve izin süresi 2 haftadan az olamaz deniyor yani bu haftada otomatikman izinlisin... haftaya kilo bildiriminde bulunacaksın ve bu kilo izinli olduğun dönem sayısına bölünecek yani 3 e bölünecek öyle listeye eklenecek tamam mı... :)
tamam akşama ölçerim ama regli öncesi yapmam sağlıklı olurmu ki...
hahahahahahaha valla hiz güleceğim yoktu o değilde o mayolardan istiyom bende :)
len karı manyadınmı o saatte mi yaptın sen nası uyudun ondan sonra.. hoşşş uyumamışsındır sen sızmışsındır artıkın.. eee nası bi duygu
al bir akıllı daha günler saatler torbaya mı girdi gecenin bir saati vucudunuzu ızdırap çektirdiniz...
kızım söylesene ne nazlandırıyon kendeni alalalalal.
bence minderle felan yapma dizine acıtırsın sağlıksız olur
bu soruyu nasıl sorsamki yanı umarım nasıl bıse oldgunu anlatabilirim biraz garip bi soru ama sordum gitti dizleri kilolu olan varmıııı
bu soruyu nasıl sorsamki yanı umarım nasıl bıse oldgunu anlatabilirim biraz garip bi soru ama sordum gitti dizleri kilolu olan varmıııı
kızlar bildirim yapıyım daha sonra tekrar gelicem önceki kilo 76.7 şimdiki 75.6 herkese günaydın gelicemmmm
nasıl yaniiiiiiii
hemde nasıl etkili birde ben o zamanlar 68 kiloydum şimdi ki gibi de değildim......ilk zamanlar spor yapıyorum dıye hiç gitmiyordu....arkadasım 76 kiloydu o çok güzel verıyordu benden gitmıyordu......ama 1 ayın sonuna dogru hepsi gidiverdi.......aşkıtomun yanına gitmiştim....ama çok emek verdim.....fiziğim tam yerindeydi taş gibi hatun olduydum da tabi şimdi kaya tası modundayım o ayrı
kız o kpss kitapları benım hayatımı kaydırdı....şimdi de ayagımı kaydırırhiç güvenmiyorum onlara
ay beni güldürdün esraseni anlıyoruuuuuuuuuum benim bi arkadasımda da var aynı problem bende degil yanlıs anlasılmasın arkadasımda
ya ben şimdi tartıya cıktım tmm bi rakam gördüm ama şöyle bir tuhaflık oldu....tartıdan ındım arkamı döndum baska sayı yazıyor arada -300 gr var......yine cıktım en son gösterdiğini söylüyor bıraz bekledım yıne cktım gene aynı.......kafam karıstı......
tartıya ilk çıktıgındaki sayıyı baz alın derler... o yüzden ben biraz daha bekleyip öyle çıkayım...yanlış sonuc vermeyeyim.....
jujum nasıl bi tepki kız o korkma şimsi şöyle bnm kemikler ince o yüzden et yağ çok fazla var msla dar paça pantolon gydıgmde diz kısmı hiç diz gbi değil acep kilo verınce duzelırmıkı
kpss knusunu ben hıc acmadım zaten unut gtsnnn aklmdan cıkmıoki
hmm arkadaşın nasıl bişi bnm gbimi yanı boy kılo ondnmı ki acep yoksam genetik bişimi dicemde biizm ailede benden başka yokki et tavuğuyum ben ya annem öle dio:27:
beklemedeymmm
yok cnm bnmkı dvdsını ındırdım callan teyze ve 18-80 yas arası bır grup ogrencısı var hatta annesı bıle hihihiih ben sana yolladıgımı youtubdan buldum ızledım ve hareketler bastan sona aynı yanıAyyy dalin şimd bitti ama üfffff bu hareketlerle tabi incelirsin aynen bence yerde bacak kaldırma hareketlerini yapamadım çok zorlandım ben bir yerde yanlış yapıyorum çünkü bacağımı kaldırınca çok ağrıyordu dayanamıyordum bu kadar ağrımamması lazımdı ama neyse işte diğer hareketler evet yapılabilecek düzeydeydi. Aynı videoyla yaptık demi 58 dakikalık 3 kadın var sarışın esmer kumral onlar yapıyordu?
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr...çok mutluyummm ilk kez tartıda gr görmedim bu kez kilo vermişimmm :119::119:
hemde onca yememe rağmen
geçen hafta 67
bu hafta 65.9
giden 1.1 kilo
yüzde:1.64
yüzdem doğru dimi..
bugün geç geleceğim ama fırsat bulursam yazarım öptümmmmm
dun dedıny7aaa ben varım dıye sen deılmıydın yosam sendeılsn kımdılenn ben en zaman yaparım dedim
ne gzl hazırlamıssın kız kendını ole
uzulme cnm senın cok kılon yok boyunda uzun zaten normal kılodasın bnm gıbı 2 kg vermeyı bekleme bend eyag cok ondan ole oluyogünaaaaaaaaaydııııııııın
61.8/61.7/-0,1/-0,16
O kadar detoks çorbası 0 ekmeğe rağmen...
ılk bır kaç gun zor olacagı kesın ama 4-5 gunden sonra kaslar guclenecek esneyecek ve kolaylasacak cnhm baslamayı dusunen bugun baslayında aramız acılmasın ben bugun 2.yı yapacammaşallah kızlar hepimiz azda olsa vermişiz chentiq sen sıkma canını eminim haftaya şişliklerin gider de güzel kilo verirsin
gamze senin % ni de hesapladım şu ana kadar olan bütün bildirimleri tabloya ekledim
ben de o kadar dikkat etmeme rağmen sadece 900 gr gitti gerçi sabah ilk başta tartı bana bi güzellik yaptı ama ilk bi çıktım 75,4 anamm dedim neoluyo tamam accık verdim ama 3 kilo da vermedim neresine bastıysam artık tartının 3 kg eksik gösterdi sonra 77,3 gösterdi dün o kadar kuru kayısı yedim wc ye çıkacam diye ama çok çıkamadım inşallah haftaya daha iyi olur
dalin başlamışsın callignate mi neydi o hatunu yapmaya benimde niyetim bu gün başlamak ama sen bile çok zorlandım diyosan ben ne yaparım bilmemdarısı başıma sanırım 1 saat sürecek bi de 48 saatten fazla ara vermemek lazımmış şimdi kk daki o linki okuyayım da tam olsun kitap tarzı olanı da işyerine getirdim fırsat buldukça okurum artık
uyumakmı sızmısım beeecanımcım hoş geldin biz seni geçen hafta izinli yazdırdık ve izin süresi 2 haftadan az olamaz deniyor yani bu haftada otomatikman izinlisin... haftaya kilo bildiriminde bulunacaksın ve bu kilo izinli olduğun dönem sayısına bölünecek yani 3 e bölünecek öyle listeye eklenecek tamam mı... :)
tamam akşama ölçerim ama regli öncesi yapmam sağlıklı olurmu ki...
hahahahahahaha valla hiz güleceğim yoktu o değilde o mayolardan istiyom bende :)
len karı manyadınmı o saatte mi yaptın sen nası uyudun ondan sonra.. hoşşş uyumamışsındır sen sızmışsındır artıkın.. eee nası bi duygu
al bir akıllı daha günler saatler torbaya mı girdi gecenin bir saati vucudunuzu ızdırap çektirdiniz...
kızım söylesene ne nazlandırıyon kendeni alalalalal.
ben bıldırım yapmıcammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?