- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #8.001
busem kadınlarmı net ve kıvırmazlar, yapma allasen :roflol: kadınlar erkeklere göre çok şeytandır ben bunu savunurum, erkekler bir işi ellerine yüzlerine bulaştırırlar gizli bile yapsalar doğru gizleyemezler ve kadınlar kadar uyanık değiller şeytani değilleralkisalkisalkis a-a-aaa yeni smili alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
anliyorum seni kayinpederimde yapar aynini kavgayla bitirir isiniki gidecegi yere gidebilsin ama takmiyorum artik dedigim gibi onceleri cok uzulurdum ama sadece kendim uzuluyomusum salak gibi simdi bende cozdum artik bendetakmiyorum salliyorum ama kizdimmi biraz soylenirim konusmazsam catlarim sonrada hicbisiy olmamis gibi devam ede hayatzenanım bak mehaliminde dediği gibi onlar valla anlamıyorlar önemsemiyorlar yani duyarlı değiller, bir şey olmamış gibi değil cidden hissedemiyorlar içinde oldukları ortamı...
canım bizimkinede önceleri bir şey diyecek olurdum işte başlardı vızıldanmaya işte gitmeyecem bir dahada dizinin dibinde oturacamda ama o bunları söylerken ben hayretle dinliyordum çünkü ben 20 yıllık beraberliğimizde ne bir kez gittiği yerin hesabını sormuşumdur nede geldiğinde nerdeydin yada geç kaldın vs dememişimdir ama bunları deme ihtimaline karşı bile onların silahları hep açıktır, söylenirdi zamanında söylenirdi haftasına yine giderdi.. birde gençken bir huy edinmişti ben çocuklar ufak haftasonu gezmek istemeyelim diye sabah uyanınca kavga çıkartırdı çıkar giderdi pek ağlamışımdır aptal gibi ama sonradan uyandım buna ben ve tüm o huylarını çözdüm ona göre davranmaya çalıştım.. sonunda ben başardım ama şimdi anlayışlı, karşımda istediğim an konuşabildiğim birisi var konuşması için nasıl dil dökerdim sonra kavgaya dönerdi ama işte o karşındaki adamı tanıyana kadar sabırlı olman gerekiyor birde çözdükçe ona göre davranman.. bunu başarırsan ona göre davranırsan zamanla oda farketmeden sana göre davranmaya başlıyor.. karışık yazdım ama affet artık :1no2:
ya bu arada sitedeki sohbet kısmına girip neden konuşmuyoruz :))
ay bayıldım ben bu smileyealkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
busem bence sen beyninle bitiremedin eğer istesen nasıl yaparsın yani bizden ayrı olman çok şey ifade etmez yeterki iste yapabilirim de.. geçirdiğin her gün senin hayatının bir kaybı, bunu unutma ve tecrübelerden ders al canım bak biz evlilik çocuk derken ve yaşanmamış yılları bıraktık geçmişte ama sonradan insanın canını yakıyor bu yaşanmamışlık...senağlama
babanın uşağımıyık biz.ben bir eğitim neferiyim.busee hicran msn demi gıı de hele bakım: eşşek sıpasıhahaha
aaaaaaaaa masallah herkes burda hosgeldinizzzzzzzzz. bekliye bekliye uykum geldi yaaaaaagamyoncuiremsu
busem sen pc yi evine nevsehire tasi bak ozman basarirsin bence
hem her canin yemek istedginde buraya ugrarsin yediklerini falan yazarsin olur bence yani cabuk pes ediyosun cunku aksam eve gidince yalnizsin demmi ondan zor oluyodur senin icin canim hafta sonlari falan yalniz evde tabi zor olur senin icin lokmalarini sayacak biri lazim asana oda biziz bence
busem sen pc yi evine nevsehire tasi bak ozman basarirsin bence
hem her canin yemek istedginde buraya ugrarsin yediklerini falan yazarsin olur bence yani cabuk pes ediyosun cunku aksam eve gidince yalnizsin demmi ondan zor oluyodur senin icin canim hafta sonlari falan yalniz evde tabi zor olur senin icin lokmalarini sayacak biri lazim asana oda biziz bence
eger bu mumkunse firsat bu firsat canim sen su an kullandigin o bilgisyari gotur evine bence bak bir ayda nasil oluyosun gorceksin cunku ben senin 13. takimùmdayken guzel kilolar verdigin gordum o zzaman takimda senden baska paylasimda bulunan olmuyodu ben sirf senin yazilarini okumak iicin ugruyodum oraya hatta gul arkadsimda soylerdi bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?