Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kallisim katılıyorum sana kesinlikee kadınlar entirikanın alasını çeviriler kadın aklını kullansın erkeği suya götürüp susuz getirir biz kadınlar çok fenayız çokk

ya bu arada sitedeki sohbet kısmına girip neden konuşmuyoruz :))

ay bayıldım ben bu smileyealkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

busem bence sen beyninle bitiremedin eğer istesen nasıl yaparsın yani bizden ayrı olman çok şey ifade etmez yeterki iste yapabilirim de.. geçirdiğin her gün senin hayatının bir kaybı, bunu unutma ve tecrübelerden ders al canım bak biz evlilik çocuk derken ve yaşanmamış yılları bıraktık geçmişte ama sonradan insanın canını yakıyor bu yaşanmamışlık...senağlama

bilem,yorum.belkide tanıdığım kadınlar böyle olduğu için genelledim.komşularım akrabalarım arkadaşlarım hep bölleydi. aslında kişilik diye bakmak lazım.
şeytanlık zor sanat.

anliyorum seni kayinpederimde yapar aynini kavgayla bitirir isiniki gidecegi yere gidebilsin ama takmiyorum artik dedigim gibi onceleri cok uzulurdum ama sadece kendim uzuluyomusum salak gibi simdi bende cozdum artik bendetakmiyorum salliyorum ama kizdimmi biraz soylenirim konusmazsam catlarim sonrada hicbisiy olmamis gibi devam ede hayat

nere gidiyon sefgülüm :)) gitme beni bırakıp .sen olmazsan gitmem zaten merak etme:)) bende çıkıp çıkıp gelecem zaten :)

canım ben onada yanıyorum zayıfladığım an zayıflığın mutluluğunu yaşayamayacağım diye4 çok korkuyorum.aynanın karşısına geçtiğimde
''NİYE DAHA ÖNCE YAPMADIN EŞŞEK SIPASI ''diyeceğim
içimdeki sıpa bi o yana koşacak bi bu yana ama geçmiş olagamyoncuiremsu

busem sen pc yi evine nevsehire tasi bak ozman basarirsin bence
hem her canin yemek istedginde buraya ugrarsin yediklerini falan yazarsin olur bence yani cabuk pes ediyosun cunku aksam eve gidince yalnizsin demmi ondan zor oluyodur senin icin canim hafta sonlari falan yalniz evde tabi zor olur senin icin lokmalarini sayacak biri lazim asana oda biziz bence

çok haklısın zenanım yalnız zevki çıkmıyordur durup durup birilerinin takılması gerekir...bilgisayarı olsa sorunsuz hallolocak kiloda evet...

buse evet seni babamın uşağı yaptım varmı bi itarazın hele gücün yetiyosa et itiraz bak ben sana buraya gelince neler yaparım . ben emeredecem sen yapacan okadar diyorum okadar.

Annem hg bebeğim yaaa gidecem gidemiyorum laftan eksik kalacam yoksa:))

ii olurda izbandut gibi bi kardeş vermiş kurban olduğum allah.arkadaşlarından allah razı olsun dolaştırmaya çıkarıyolardelikafadulden
bilgisayarı almak değil aklımdan geçirsem dahi aha bu oyuncak gibim benimlen oynargamyoncuiremsu
bir kaç ay sonra almayı düşünüyorum canım ya.ama haklısın insan yanlız olunca abur cubur yiyo .o da bir etken ama bahane olamayacağınıda biliyorum

eger bu mumkunse firsat bu firsat canim sen su an kullandigin o bilgisyari gotur evine bence bak bir ayda nasil oluyosun gorceksin cunku ben senin 13. takimùmdayken guzel kilolar verdigin gordum o zzaman takimda senden baska paylasimda bulunan olmuyodu ben sirf senin yazilarini okumak iicin ugruyodum oraya hatta gul arkadsimda soylerdi bunu

hosbuldummmmm baldan tatlim börekten citirim..( ay ben aclik krizindeyim galiba basimami vurdu ne)
cedricim dereceye girememismi alla alla. millet bir haftada 12 kilomu vermis yoksam:1shok:

tamam tam adamlarım burdaa hazır hepiniz burdayken bir daha dert yanayım sizee..

Arkadaşlar ciddi anlamda kendimi frenleyemiyorum artık kontolümü gerçekten kaybettim ve işin kötüsüde kontrol falanda etmek ıSTEMıYORUM kızmayın çünkü kızmanın faydası olmayacak sadece yol gösterin fikirleriniz söyleyin. henüz pes edecek yada mezun olacak noktada değilim evet çevremdeki herkes yeter diyor anneannem geçen gece uyumamış beni düşünmüş ya hastalanırsa diye:))
ama tamam yarın topluyorum diyorum 1 haftadır ama yarınlar hiç gelmiyor . yemek önüme geldiğin unutuyorum hatta artık yemeğinde önüme gelmesine gerek kalmıyor ben yapıyorum yada gidip alıyorum evet bugun gittim bakkaldan 1 paket cips vede çikolata aldım önce yedim sonrada gittim çıkardım yine aynı sağlıksız noktaya geliyorum ... Bana yol gösterin ne yapalım

alıp kaçsam ii olur ama fazla kilolar insanın ayağına dolanıyo anında yakalar.benim boyum onun bacağı kadar nirdeyse
13. takımdaykende size geldiğimdede hep gel gitlerim oldu .başladım bitti.hep aynı senfoni.sizlerde eminim binlerce diyet yaptınız ve şu an başardınız.
banada o an bi gülle gibi yaklaşcak amma du bakalım hayırlısı:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…