- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #80.041
bende nefret ediyorum bu muhabbettenkızlar akşama arkadaşa gideceğim az önce tel etti......akşama ne yapayım çayın yanına dedi......
dedim hiçbir şey istemez......
duydum dedi diyet yapıyormussun dedi..zayıflamıssın görenler söyledi dedien nefret ettiğim durum milletin diyet yaptıgımı bilmesi dedikoyu yapan da eşimin ark ı yani erkek
kızlar az once geldım doktordan progesteron degerım cok dusuk cıktı doktor bu bıraz olumsuz bı durum dedı ama bu demek degılkı hamıle kalamayacaksın dedı normalde 5 olması gerekıyormus benım kı 0.8 bırsuru ılac verdı canım cok sıkkınn
kızlar az once geldım doktordan progesteron degerım cok dusuk cıktı doktor bu bıraz olumsuz bı durum dedı ama bu demek degılkı hamıle kalamayacaksın dedı normalde 5 olması gerekıyormus benım kı 0.8 bırsuru ılac verdı canım cok sıkkınn
canım sıkma canını inş ilaçlarla düzelecek dr da söylemiş hamile kalamayacaksın demek değil bu diye olumlu düşün negatif enerjiyi çekme üstüne
bende nefret ediyorum bu muhabbetten
sıkma canını tatlım umarım herşey iyi olur ALLAH gönlüne göre verir herşeyi
Canım bende herkesi tebrik ederim, evet bitanem yaa ben memnunum gidenlerden, bundan sonrada 3-5 gr ama illaki gitmeye devam tatlım..bu arada ben hayatımda tam 13 yıldır 65 i görmemiştimçokk duygulandımmmmmmmmmmmmmm
Ay bi turlu yazamadim.senin adina cok sevindim gamze abla ya bende haftaya 63u gorunce cok duygulancam kesin :) insallah gorebilirsem tabi :)
.
sen plates yapıyorsun.ikisi hemen hemen aynı sey..vücudu o kadar zorlamaya gerek yok....ama ufak bir tavsiye.......plates yapmadıgın günler kardiyo yani fitness yapabilirsin cok faydasını görürsün.....
sen adana da fizyoform u biliyor musun?
Seni dinledim ve yapmadim o videodakileri tgba abla fizyoform ddgn kenan evrendemi ? Smdi onunden gecerken gordum eger oraysa :)
ben ıkızlerıme cok zor hamıle kaldım 2008 ocak ayından 2009 aralıga kadar 2 sene yanı.sebep progesteron eksıklıgı ve buda yumurtlama zorlugu yumurtlamada tembellık yaratıyor yanı var olan yumurta yumurtalıktan tuplere gecıp catlamıyor.progesteron dedıgımız hormon yumurtanın yumurtalık tuplere dusmesını yanı yumöurtamayı vede o yumurtanın kabugunun catlayıp ıcındekı yumurta hucresının tuplere salınmasını saglıyor ee o hormon olmayıncada bu ıslem olmuyor ve gebelık olusmuyor 6 ay boyunca teshıs asamasını yasadım ve 1 yıldan bıraz fazlada tedavı duzenlı olarak progestan hapı aldım yuvarlak yumusak kapsullerden.1 yılı 3-4 ay gecmıstıkı doktor tamam dedı.doktorum ıstese belkıde gebelıgı hemen olusturacak bı yontem secerdı ama secmedı amacı bunu tedavı etmektı cunku bızde tamam dedık beklerız nolcak dedık.1 yıl 3-4 ay sonra 2 ay bpyuncada yumurtlamayı desteklemek ıcınklomen artı catlatma ıgnesı kullandık.ve 3.ayda ıkızlerıme hamıle kaldım.hemde hıc bır umudum yokken
2.gebelımdede karar verdıkten sonra doktoruma gıttım gene yumurtlama tembellıgı var dedı ve baska bıkac sorun.ama busefer daha zor olcak gebe kalan cok ugrasabılırsın dedı.tmm dedım ve 1 kac test ve hemen su ılaca baslayalım dedı klomen ve catlatma ıgnesı ama bu sadece yumurtlamayı saglamak ıcın yumurtalıkları uyarmak ve bunun onun bı gorevı okdugunu hatırlatmak adına dedı gebelık yuzde 90 olusmıcak dedı.kullandım.gunlerı kacırmamaya ozen gosterdık.tabı en ufak bı umut yok ılk ay dıye.derkn daha adetıme 4 gun varkn kan testı yaptırdım ve pozıtıf cıktııdrart testıde pozıtıf.ultrasona aldfı doktorum o bıle sasırdı kese gorunmez dsımdı rahımde kalınlasma vardır ordan anlarız dedı.bazen bu ılaclar kndakı gebelık hormonunu yukseltıp gebelık varmıs gıbı kanda pozıtıf cıkabılıomus ultrasondada var gıbı deyınce ertesı gun gene kan ıstedı hala ınanmıyo herıf degerın 2 ye katlanamsı lazım dedı eger katlanırsa gebelık var dıcez dedı o testtede 4 e katlanmıs sekıdle cıktı 2 hafta sonra keseyıde gorduk 1 hafta sonrada bebegın kalp atıslarını suan kucagımda
demem okı asla umıdını yıtırme baak bende aynıs neın rahatsızlıgından muzdarıptım yuzde 90 gebelıkolmaz dedı ılk aydan geldı yawrucum hemde hıc beklemıyoken.sabır lı ol ve dua et bu rahatsızlıktan muzdarıp cooooooooooook kısı tanıdım bu kk da ve hepsınınde suan bebekelrı var 2-3-4-5 yaslarında olcak tatlım bak karsında bı ornek ben varım 3 tane bebegım var.allah ısteyen herkese nasıp etsın
canım rabbimin yardımıyla herşey yoluna girecektir. allah tedavisi olmayan dert vermesin..kızlar az once geldım doktordan progesteron degerım cok dusuk cıktı doktor bu bıraz olumsuz bı durum dedı ama bu demek degılkı hamıle kalamayacaksın dedı normalde 5 olması gerekıyormus benım kı 0.8 bırsuru ılac verdı canım cok sıkkınn
kızceler bı karar aldım bn sımdı toplamda 15 ılo verdım 15 az bı kolumu deıl bellımı oda deıl sadece uzerıme gıydıklerımden anlıyorum zayıfladıgımı bır kaç esofmanım dusuyo ın ıyo yurudukce ama goren pek bı degısıklık yok dıyo herzaman gıydıkleırnde bolluk var sadece dıyolar.ben kıloyu herhalukarda verıyorum zaten.bu aralar dıyet agırlıklı deılde kardıyo ve egzersız agırlık calıssam bır kaç beden ınceltır ve 15 deıl 25 kılo vermıs gıbı gorunmezmıyım hem verdıgım kılolarda layını bulur.arka arkaya ıkı dogum gecırdım ılk dogumum ıkızdı ve karnım ınanılamz bı boyuttaydı 9 ayını doldurmus doguma gıden tek gebelık bnm 5.ayımdaydı.oyuzden derım kaslarım cok gevsedı ve yayıldı lombur lombur oldum baktımkı kılo verdıkce ıyıce sallanıyorum kılo vermeden once ınanın karnım daha sıkıydı bole gıderse yaza yelpaze nıyetıne kullanırım
sımdı sızlere sorum su kaslarımı sıkılastırmak amaclı 40 dkk elıptık ve 1 saat callen yapacam kaslı kollarda ıstemıyorum kaslı gorunmekte sadece onalrı toparlamak ıstıyorum.
ne yapmam gerekır dıyete nası yon vermek lazım.kas kutlesını artırmadan kas kutlesı artarsa tartıya artı eklenır bu sefer.hem kılo verıp hemde dengelı bı sekılde sıkılasmak adına hıcbı bılgım yok.proteını bıraz azaltsam kas olusumunu engellermı.cunku bugun farkettımkı kılo verdıkce gobek yanlardan one dogru gelıyo yukarı kalkacana assa dogru meyıllenmıs gıdıyo acıl onerılerınızı beklemekteyım
bizim işyeri de bi garip vikitap bile yasaklı listesinde inşallah kk ya da yasak gelmez yaa
evet cnm orası......ben oraya gidiyordum
kızlar ozaman sole yapalım p.tesıye kadar daha beklıcem belkıde odemdır bu bolsu ıcıcem sporuda azaltıcam belkı kas dokum arttı ondan bole oldu bılemıcem.yedıkelrımede dıkkat edıcem sporuda olculu yapıcam pazartesıde dahıl salı sabah tartılıcam ama eger 100 grm bıle eksıklık gormesem cekılıcem kabulmu
kesinlikle farklı olur..bide kızlar ben 2 aydır regl olmuyorum bugun sonuclara gore doktor bana adet sokucu ılac verıcek adet olcam bıraz vucut rahatlar belkiii...
onumuzdekı hafta daha guzel olacak sonuc insallahh
sabahhhhhhhhhh
1 dilim ekmek peynir
öğlen
7 8 kaşık pırasa yemeği
2 çatal makarna
ara öğün
1 portakal
akşam
4 5 kaşık pırasa yemeği
1 dilim kaşar peynir
suuuuuuuuuuuuu
içiyorum
spor
24 saat nbttt
teşekkürler canım bende yoruldum ama şöyle denizde olcan şezlongta güneş yakacak seni bir elinde limonata ohhhhhhhhhhKolay gelsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?