- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #8.021
tamam tam adamlarım burdaa hazır hepiniz burdayken bir daha dert yanayım sizee..
Arkadaşlar ciddi anlamda kendimi frenleyemiyorum artık kontolümü gerçekten kaybettim ve işin kötüsüde kontrol falanda etmek İSTEMİYORUM kızmayın çünkü kızmanın faydası olmayacak sadece yol gösterin fikirleriniz söyleyin. henüz pes edecek yada mezun olacak noktada değilim evet çevremdeki herkes yeter diyor anneannem geçen gece uyumamış beni düşünmüş ya hastalanırsa diye:))
ama tamam yarın topluyorum diyorum 1 haftadır ama yarınlar hiç gelmiyor . yemek önüme geldiğin unutuyorum hatta artık yemeğinde önüme gelmesine gerek kalmıyor ben yapıyorum yada gidip alıyorum evet bugun gittim bakkaldan 1 paket cips vede çikolata aldım önce yedim sonrada gittim çıkardım yine aynı sağlıksız noktaya geliyorum ... Bana yol gösterin ne yapalım
buse evet seni babamın uşağı yaptım varmı bi itarazın hele gücün yetiyosa et itiraz bak ben sana buraya gelince neler yaparım . ben emeredecem sen yapacan okadar diyorum okadar.
Annem hg bebeğim yaaa gidecem gidemiyorum laftan eksik kalacam yoksa:))
heeee demek kadesin kullaniyo orda sanada sira gelmiyo ebirazda o yasasin netsiz anlasin seni deeemi
insallah cabuk alirsin canim cabuk katilirsin aramiza sohbetini ozledik cunku gir gir samata bitirirdik olayi bir bakmisiz incecik olmusuz ben haala inanamiyorum bu hafta 101 etapta oldugumuza ben 80 inci etapta katilmistim zaman ne cabuk akiyor
senin ağzını yirim hanimiymiş benim tosbbaam,hanimiş benim yavru ceylanımyok gelmedi zenanım malesef..
Kallisim çok doğru diyosun ben 84 kiloda başladığımda 68 düşünce diyete martta başlamıştım haziranda sonunda 68 dim ozman böyle olmuştum sonra aralığa kadar haziranda aralığa kadar aynen şimdiki gibi olduydum ha bugun ha yarın koca bir yaz geçmişti sonra aralıkta aranıza katılarak yeniden toparlanıp bir 7 kilo falan vermiştim ama yine dağılıyorum böyle uzun vadeli kontrolde bulunmak bunaltıyor sanırım toplanacam ama daha zamanı var biliyorum en kötüsüde ekside çıktıkca size sizin çabalarınza çok saygısızlık oluyor üstüne birde buna üzülüyorum :))
yok gelmedi zenanım malesef..
yine dağılıyorum böyle uzun vadeli kontrolde bulunmak bunaltıyor sanırım toplanacam ama daha zamanı var biliyorum en kötüsüde ekside çıktıkca size sizin çabalarınza çok saygısızlık oluyor üstüne birde buna üzülüyorum :))
aa sagligin onemli canim bize saygisizlik ne demek bisiy yaptigimizmi var ayolyok gelmedi zenanım malesef..
Kallisim çok doğru diyosun ben 84 kiloda başladığımda 68 düşünce diyete martta başlamıştım haziranda sonunda 68 dim ozman böyle olmuştum sonra aralığa kadar haziranda aralığa kadar aynen şimdiki gibi olduydum ha bugun ha yarın koca bir yaz geçmişti sonra aralıkta aranıza katılarak yeniden toparlanıp bir 7 kilo falan vermiştim ama yine dağılıyorum böyle uzun vadeli kontrolde bulunmak bunaltıyor sanırım toplanacam ama daha zamanı var biliyorum en kötüsüde ekside çıktıkca size sizin çabalarınza çok saygısızlık oluyor üstüne birde buna üzülüyorum :))
canlarım benimde eşim aradı yoldaymış.. hepinize huzurlu geceler dileyip kaçıyorum..
reyhan ablacım bu arada sporu filan yazmayı bıraktın görmemezlikten geliyorum ama senden ses çıkmadı :)) yazmadan duramadım... 10.000 adım nütfennn.......
canım bak şöyle bir şey var açıklayım bende krom kullanmak istediğimde doktorum şöyle demişti kafana göre kullanma vuudunun gerçekten ihtiyacı varmı test felan yaptırman lazım eğer ihtiyacın yoksa krom fazlası vucutan atılan bir vitamin değildir birikir ve ciğerlerine zarar veriri demişti yani kafana göre kullanma derim :)
canim cok haklisin,gidip baktiracagim yerimseniben tesekkurler
ben sabah işe gelmeden hemencicik tarıya çıktımm veeeee tama tamına 81 kiloyum :hooray: 1,5 kilo vermişim aslında iyimi kötümü bilmiyorum ama benim için iyi çünkü spor yapmadan verdim :teytey::teytey::teytey:
harikasin canim,tebrikler
chocalte cım, yakınmışız biz, bende beylikdüzü:1hug:
anaaa inanmiyorum...
kiiiz hadi bulusalim da catlasin bunlar :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?